Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
-
Vendég
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
andrelegrand fórumtársat jó szívvel ajánlom!
Néhány név, akiket jó szívvel ajánlani tudok: Meridian, 4you, csupati, shimano, viri, tibi62, a.gabriel fórumtársak.
.
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
Donyec szaktársat maximálisan ajánlom,roppant korrekt eladó,a vásárfia megfelelt az elmondottaknak teljes mértékben.
Ray nicknevű kollégával másodjára kötöttünk üzletet. Mindkét alkalommal flottul mentek a dolgok, visszahívott, visszahívtam: kommunikáltunk. Ennyi a "titok".
(Ezt részben célzottan Akvaparknak is írom, aki az ezzel ellentétes témájú topikban írt jegelés/jég olvadás témában.)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6573
Igaz mostanában csak cd-ket vettem a fórumon, de csak jót tudok mondani a.gabriel és kenus fórumtársakról és a portékájukról!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
Vendég
hm74 fórumtársat csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon korrekt, megbízható eladó.
petig1 korrekt,gyors megbízható partner.
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Öreghifis korrekt vevő!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Az utóbbi időben gabo01 és Vasparipa fórumtársakkal kötöttem gyors, korrekt üzletet.
Csak ajánlani tudom Őket.
- ajkamici
- V.I.P.

- Értékelés: 890
Ajánlom VAZZE és TIBI62 fórumtársakat.
Kellemes és korrekt partnerek voltak.
DCS Debussy / Leben CS600 / Pro-Ject RS2T / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research-RR
Ki kell emeljem 555bubu-t, mint az utóbbi idők legpozitívabb tapasztalatát. Gáláns, segítőkész, nagyvonalú. Kicsit már az az érzésem, saját magának okoz kárt azzal, ha egy üzletet úgy bonyolít a vevő javára, ahogy most esetemben
- hubee
- V.I.P.

- Értékelés: 162
Én hubee-val bonyolítottam le sikeres első üzletetet itt az AVX fórumon. Elég biztonságosan csomagolta be az elektroncsövet, amit azóta is hallgatok. Köszi!
Köszönöm! A pozitív vélemény kölcsönös, ajánlott fórumos!
Én hubee-val bonyolítottam le sikeres első üzletetet itt az AVX fórumon. Elég biztonságosan csomagolta be az elektroncsövet, amit azóta is hallgatok. Köszi!
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2167
Bizonyára BIG fórumtársat felesleges méltatnom, de minduntalan lenyűgöz, kedvességével, közöletlenségével és segítőkészségével. BIG Respect!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Ajánlom Tomathos fórumtársat mindenkinek! Gyakorlatilag vakon meg lehet benne bízni, segítőkész, korrekt miegymás
m.zs. fórumtárs szintén korrekt üzleti partner, őt is csak ajánlani tudom!
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 533
- Kapcsolat:
gabo01 fórumtársat. A Rotel CD-lejátszó dobozába elrejtett egy igen finom ajándékot is.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6573
Bár nem konkrétan itt lenne a dolog helye, de máshová nem nagyon tudom írni...
Nagyon nagy tisztelettel köszönöm Vinkler fórumtársnak a segítséget amit nekem nyújtott vásárlással kapcsolatban!
Kinéztem valamit itthon, lebeszélte a fórumon kívüli eladóval, elment, kipróbálta, megfinanszírozta az általam kért cuccot, majd elpostázta, mivel én Londonból ezt nem tudtam volna megoldani-mindezt a köszönetért...
...amiből most nem tudok eleget mondani!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ajánlom figyelmetekbe Szlali fórumtársat! gyors,pontos,korrekt.
Sziasztok!
Ajánlom Hifilala kollégát, akitől Chord Rumour 2 kábelt vásároltam. Megbízható, jóindulatú ember.
Köszönöm neki az üzletet!
Én köszönöm a korrekt hozzáállást!
Sziasztok!
Ajánlom Hifilala kollégát, akitől Chord Rumour 2 kábelt vásároltam. Megbízható, jóindulatú ember.
Zsozsone társunkkal gördülékeny üzletet kötöttünk. Kedves eladó, aki korrekt portékát kínált jó áron.
Hirdetés linkje.
Ajánlom az Urat!
Hirdetés linkje.
Ajánlom az Urat!
Gmiki korrekt ajánlott partner !
- bádogember
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 52
Sikeres, és korrekt üzletet bonyolítottam Ferdi fórumtárssal.
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Nagy tisztelettel tudom ajánlani Bearing 952 fórumtársamat. Korrekt partner.
- bádogember
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 52
Az elmúlt időben sikeres, és korrket üzletet kötöttem Mytekman fórumtárssal. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom a Vele való üzletelést.