Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 148
Az AVX-en árusító eladók.Őket senkinek sem ajánlom!
Én örülök, hogy leírtad a történetet /én figyelemmel kísérem/ ,mert így tudom, hogy soha nem fogok munkát bízni az illetőre. Én nem vagyok ilyen türelmes és megszoktam a határidőket amit be kell tartani. Egyszóval nem tudom elviselni az ilyen mentalitást még akkor sem ha vki profi a szakmájában.
Május 16 óta nem érem el Klangfilmet. Vissza nem hív. 2 hetet kért akkor arra hogy befejezze.(én hülye elhittem)
Lehet, hogy lassan a feljelentés felé kellene evickélni ezzel...? Már kicsit több mint egy éve húzódik a dolog. Jobb ötletem nem nagyon van.
Én is hasonlóan jártam egy másik fórumtárssal. A megvásárolt hangfal utolsó részletét elfelejtette kifizetni.... 80 eft
Az elején még " the beginning of a beautiful friendship" érzésem is volt, aztán jött a fekete leves.
A Sonus Faber Cremona Audiotort vette meg tőled? A nick nevét nyugodtan írd ki itt,hogy kivel kell vigyáznunk!
Sonus Faber Cremona -- Cary Audio 306 Professional -- Pathos Logos -- Marantz 10B tuner <<<<< >>>>> Marantz SA-15S2 -- Sennheiser HD700
Esetleg a telefonszám alapján kinyomozni, hogy ki ő és hol lakik. Aztán elballagni hozzá és "megkérni szépen", hogy rendezze a restanciáját, amit vélhetőleg véletlenül elfelejtett.
Vélhetőleg elfelejtett? Ez aranyos. Mint mondtam kb 20-szor mondta nekem hogy egy-két nap és utalni fog. Aztán most eltünt teljesen ez a "kedves" ember.
Még várok egy kicsit, de ha nem reagál semmire akkor nem én fogom megkeresni és abban az esetben nem fog jól járni.
Róla esetleg tudhatunk valami? ki az illető?
Nem akarom nevesíteni az illetőt, mivel semmilyen írásos bizonyítékom nincs rá....sajnos. Sőt az is simán benne van hogy utána majd kitalálna valamit hogy lejárasson a fórumon, ebbe pedig nem akarok belemenni.
Egyébként amikor már látszott, hogy nem fogja kifizetni akkor kértem hogy adja vissza a hangfalat...az volt a válasz, hogy éppen most esett le valahonnan és összetörött. Szóval szöveg az van. Egyébként ha most kérdezném, biztos a szokásos választ kapnám: "Hidd el, megfogom adni a penzt. Nem fogok elszaladni a kotelezetseg elol." A sztori 2012 november környékén kezdődött.
Szerencsére egyébként csak vele volt gondom a fórumon.....
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Nappali: Auralic Vega G1 - Primare Pre32 - 2x Primare A34.2 - Antony Gallo Nucleus Reference 3
Én is hasonlóan jártam egy másik fórumtárssal. A megvásárolt hangfal utolsó részletét elfelejtette kifizetni.... 80 eft
Az elején még " the beginning of a beautiful friendship" érzésem is volt, aztán jött a fekete leves.
Róla esetleg tudhatunk valami? ki az illető?
Akkor elmondom hogy sabado nevű http://www.avx.hu/forum/index.php?/user/33194-sabado/ "fórumtársról" van szó.
A történet röviden: Megvette a Martin Logan hangfalaimat, persze mélyen a meghirdetett ár alatt, ezzel nem is volt gond, kifizette, elvitte. O.K. Mondjuk az egy dolog hogy mikor megtudta hogy Ausztriába költözöm kikunyerálta a drága egyiptomi szobraimat ajándékba. Nem örültem, de még ez is O.K.
Aztán szólt hogy kéne neki az egyik bútorom, mondtam rendben, 20 ezer. Pár nap múlva elvitte azzal a kéréssel hogy 1-2 nap és átutalja a pénzt. Azóta mindig csak ezt az 1-2 napos igéreteket kapom. Mostmár a telefont sem veszi fel, sms-re nem válaszol.
Igen, tudom, hülye voltam. Belátom.
Aktivitás: Tegnap, 21:39(Vagyis 2014.06.13.-án pénteken.)
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Akkor elmondom hogy sabado nevű http://www.avx.hu/forum/index.php?/user/33194-sabado/ "fórumtársról" van szó.
A történet röviden: Megvette a Martin Logan hangfalaimat, persze mélyen a meghirdetett ár alatt, ezzel nem is volt gond, kifizette, elvitte. O.K. Mondjuk az egy dolog hogy mikor megtudta hogy Ausztriába költözöm kikunyerálta a drága egyiptomi szobraimat ajándékba. Nem örültem, de még ez is O.K.
Aztán szólt hogy kéne neki az egyik bútorom, mondtam rendben, 20 ezer. Pár nap múlva elvitte azzal a kéréssel hogy 1-2 nap és átutalja a pénzt. Azóta mindig csak ezt az 1-2 napos igéreteket kapom. Mostmár a telefont sem veszi fel, sms-re nem válaszol.
Dolgozó: Audiolab M-DAC Mini DSD DAC - Genelec 8020A - Genelec F One
Értem, köszönöm!
Igen, sajnos az semmit sem segít nekem ha kidobják innen. Az itteni privát üzenetre sem reagál semmit ez a "kedves" ember.
Most már nem is csak a pénz dühít, hanem hogy ilyen pofátlan alakok vannak.
Esetleg a telefonszám alapján kinyomozni, hogy ki ő és hol lakik. Aztán elballagni hozzá és "megkérni szépen", hogy rendezze a restanciáját, amit vélhetőleg véletlenül elfelejtett.
Mozi:HTPC;Denon DVD2930;Pioneer N50A;Denon AVC A1SR;Quad 11 Classic
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
Zene:Rpi3;Philips Cd150; GoldNote 7Dac;Cayin Mt-35;Dynaco A25
A maximum amit it tenni tud a "vezetőség", hogy kidobja a fazont. Dobj egy privátot Bélának vagy egy moderátornak bár ez nem fog rajtad segíteni. A rendőrségi feljelentést meg neked kell megtenni.
Értem, köszönöm!
Igen, sajnos az semmit sem segít nekem ha kidobják innen. Az itteni privát üzenetre sem reagál semmit ez a "kedves" ember.
Most már nem is csak a pénz dühít, hanem hogy ilyen pofátlan alakok vannak.
Tisztelt vezetőség, moderáció!
Kerdeznem hogy részetekről lesz ennek valami következménye vagy senkit nem érdekel az egész?
Mint mondtam, sok kedves emberrel megismerkedten itt a fórumon kerezstül, de ilyen szemét férgekre szerintem nincs szükségünk.
Tisztelettel,
Antal
A maximum amit it tenni tud a "vezetőség", hogy kidobja a fazont. Dobj egy privátot Bélának vagy egy moderátornak bár ez nem fog rajtad segíteni. A rendőrségi feljelentést meg neked kell megtenni.
Tisztelt vezetőség, moderáció!
Kerdeznem hogy részetekről lesz ennek valami következménye vagy senkit nem érdekel az egész?
Mint mondtam, sok kedves emberrel megismerkedten itt a fórumon kerezstül, de ilyen szemét férgekre szerintem nincs szükségünk.
Tisztelettel,
Antal
Sok kedves emberrel ismerkedtem itt meg a fórumon, de sajnos most én is hatalmasat csalódtam. Egy "kedves" fórumtárs lassan egy hónapja tartozik nekem 20 ezer forinttal. Idáig el tudtam érni telefonon, de mindig csak azt mondogatta hogy 1-2 nap és utal. Persze ez nem történt meg és már a telefonját sem veszi fel.
Mit tudok ilyenkor tenni?
Üdv,
Antal
Szerintem nyugodtan nevesítsed...
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Sok kedves emberrel ismerkedtem itt meg a fórumon, de sajnos most én is hatalmasat csalódtam. Egy "kedves" fórumtárs lassan egy hónapja tartozik nekem 20 ezer forinttal. Idáig el tudtam érni telefonon, de mindig csak azt mondogatta hogy 1-2 nap és utal. Persze ez nem történt meg és már a telefonját sem veszi fel.
Mit tudok ilyenkor tenni?
Üdv,
Antal
- goodman
- V.I.P.
- Értékelés: 504
Furcsa, jó pár éve vásárolok már a neten, de ilyennel még nem találkoztam. Azt hittem utánvétnél mindig a vevő fizeti a postát is.
Nem. A feladó (eladó) is fizetheti. Éppen a múlt héten adtam így fel csomagot.
Nem fizeti ki kétszer! A postaköltséget a vevő elutalja az eladónak aki a csomag feladásakor azt a postán befizeti, így a vevőnek a csomag átvételekor már csak a vételárat kell kiegyenlíteni. Ez egy bevett szokás, én is adtam fel így csomagot.
Furcsa, jó pár éve vásárolok már a neten, de ilyennel még nem találkoztam. Azt hittem utánvétnél mindig a vevő fizeti a postát is.
Zene
Accuphase E210A, Marantz CD6000KI, B&W Nautilus 803, Sennheiser HD600, Project "The Classic"
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
B&W:604S3,LCR600S3,602S3,601S3,ASW650(2db)
Accuphase E210A, Marantz CD6000KI, B&W Nautilus 803, Sennheiser HD600, Project "The Classic"
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
- goodman
- V.I.P.
- Értékelés: 504
De ez esetben a vevő kétszer fizeti ki, az amúgy is elég drága utánvét költségeit, úgyhogy ezt is csak megbízható eladónak célszerű elutalni.
Nem fizeti ki kétszer! A postaköltséget a vevő elutalja az eladónak aki a csomag feladásakor azt a postán befizeti, így a vevőnek a csomag átvételekor már csak a vételárat kell kiegyenlíteni. Ez egy bevett szokás, én is adtam fel így csomagot.
.
Talán mind két fél számára legkevésbé kockázatos megoldás, ha a vevő nem a vételárat utalja előre, hanem csak az utánvéttel költségeit.
.
De ez esetben a vevő kétszer fizeti ki, az amúgy is elég drága utánvét költségeit, úgyhogy ezt is csak megbízható eladónak célszerű elutalni.
Zene
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
- hubee
- V.I.P.
- Értékelés: 148
A korábbi hozzászólásban emlitett +2hetes határidőt úgy tűnik nem tudjuk tartani... Nem érem el az illetőt.
- Ülőbika
- Nincs visszaút
- Értékelés: 114
.
Talán mind két fél számára legkevésbé kockázatos megoldás, ha a vevő nem a vételárat utalja előre, hanem csak az utánvéttel költségeit.
.
Valóban, ez is jó lehet.
.
.
- Ülőbika
- Nincs visszaút
Sajnálom, hogy így jártál. Ezen keserű tapasztalattal gondolom most már jobban megérted azt az álláspontot, amit egy korábbi adás-vételünk kapcsán képviseletem. ( Itt nem - csak - a 3e ft a probléma ).
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1502568
Persze, nekem még nem volt ilyen keserű tapasztalatom. De mi megoldottuk gond nélkül! :-)
Sajnálom, hogy így jártál. Ezen keserű tapasztalattal gondolom most már jobban megérted azt az álláspontot, amit egy korábbi adás-vételünk kapcsán képviseltem. ( Itt nem - csak - a 3e ft a probléma ).
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1502568
- Ülőbika
- Nincs visszaút
És mennyibe került ez a kis történet?
Nem a világ vége, 3100 Ft volt (vissza már egy ezresért elhozzák). Azt meg lehet emészteni, hogy elbukom a pénzt, de hogy hülyét csinálnak segítőkész emberekből, azt már kevésbé...
- Smart845
- V.I.P.
- Értékelés: 206
Teljes történet itt:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... bit192khz/
És mennyibe került ez a kis történet?
A három rossz tulajdonságom:precíz vagyok,utálom a rendetlenséget és tisztaság mániám van.