Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
- bajnokpityu
- V.I.P.
- Értékelés: 174
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
Sziasztok,
bajnokpityu fórumtárssal üzleteltem. Minden oké volt: a telefonos információ adás, a portéka, a hozzáállás, a kommunikáció, és a szállítás.
Jó fórumozást!
Legalább ennyire korrekt, gyors, és szimptikus vevőt ismertem meg gianni321 fórumtársunkban!
Sziasztok,
bajnokpityu fórumtárssal üzleteltem. Minden oké volt: a telefonos információ adás, a portéka, a hozzáállás, a kommunikáció, és a szállítás.
Jó fórumozást!
-
- V.I.P.
- Értékelés: 847
Sziasztok,
Jó fórumozást!
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
- tannoy j303
- V.I.P.
- Értékelés: 137
Üdv!
Akikkel az elmúlt napokban,hetekben,hónapokban sikeres adásvételeket bonyolitottam és maximálisan ajánlom őket bárkinek,Ők: kukori,gyurczy,opel123,csu2, lac.,kengúr,AA HG,mr.oxygen Maximum Respect Nekik!
fpalotas fórumtárs korrekt, gyors, jól kommunikáló megbízható ember. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szerintem is!
fpalotas fórumtárs korrekt, gyors, jól kommunikáló megbízható ember. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Indy fórumtárs korrekt, gyors és megbízható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Ez rólad is elmondható, köszönöm!
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Codi
- V.I.P.
- Értékelés: 294
Indy fórumtárs korrekt, gyors és megbízható. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nincs semmim, de az stabil 8 ohm.
- Tintás Bárnsz
- V.I.P.
- Értékelés: 7
Picike - fórumtárstól vásároltam egy pár Grundig hangszórót az autómba. Olcsó volt és szuperül működnek. Azonnal postázta, szerintem hamarabb megérkezett a csomag mint ahogy az OTP eljuttatta a pénzt neki.
Mindenkinek ajánlom!
Picike forumtárstól vásároltam nemrégiben készüléklábakat. Segítőkész, és gyors partner. merem ajánlani bárkinek!
delac forumtarstol vettem kimber 4PR HF drotot (lict alatt volt); csak pozitiv dolgok voltak:
- a megadott 1.7 m-nel meg kicsit hosszabb is volt
- elöbb postazta, csak utana kerte az utalast (igy a pontos postaösszeggel együtt tudtam az arat utalni)
- gyors küldes, rendes becsomagolas
...raadasul a 4PR nekem bevalt - eddig probalt mas HF kabelekhez kepest
Viszy fórumtárstól vettem pár hete egy Muse M20 t-ampot, illetve picike fórumtárstól hozzá kondenzátort.
Mindketten segítőkészek, korrektek és gyorsak voltak. Jó volt tőlük vásárolni...
Mindketten segítőkészek, korrektek és gyorsak voltak. Jó volt tőlük vásárolni...
- fodesz
- V.I.P.
- Értékelés: 5164
A következő fórumtársakkal az elmúlt időszakban sikeres üzletet bonyolítottam le.Szívesen ajánlom őket bárkinek ha üzletről van szó :

- Leon727
- Aleksz83
- batman98
- Goblin
- Bodz
- SzB
- Viszy
- Aksu
- csabajedi
- ajkamici
- V.I.P.
- Értékelés: 857
Igen. Sumi korrekt és rugalmas.
Kiváló, korrekt és gyors eladó suminator968 . Köszönöm a probléma mentes adás/vétel bonyolítást.
DCS Debussy / Pro-Ject RS2T / Aurender A100 / Leben CS600 / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Radnai kábelezés
- Codi
- V.I.P.
- Értékelés: 294
Kiváló, korrekt és gyors eladó suminator968 . Köszönöm a probléma mentes adás/vétel bonyolítást.
Nincs semmim, de az stabil 8 ohm.
- vm69
- V.I.P.
- Értékelés: 114
Ezt Én is alátámasztom, Szigony azaz Zsolt egy igazi úriember,megbízható és segítőkész!!!
Szép napot mindenkinek!
Pár napja átvehettem az Angliából hirdetett Audio Analogue Maestro cd játszót. A készülék minden szempontból megfelelt "SZIGONY" kolléga leírásának. Egyébként Szigony fórumtársunk nagyon korrekt és megbízható partner, maximálisan segítőkész. Amennyiben újabb hirdetései jelennének meg az adás-vételi felületen, bátran ajánlom mindenki számára. Az senkit ne tartson vissza, hogy jelenleg Angliában tartózkodik. Angol kifejezéssel élve ő egy igazi GENTLEMAN, kicsit magyarosítva gentlemanus!!!!
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd.
Daniel Nathan Leone
Daniel Nathan Leone
Szép napot mindenkinek!
Pár napja átvehettem az Angliából hirdetett Audio Analogue Maestro cd játszót. A készülék minden szempontból megfelelt "SZIGONY" kolléga leírásának. Egyébként Szigony fórumtársunk nagyon korrekt és megbízható partner, maximálisan segítőkész. Amennyiben újabb hirdetései jelennének meg az adás-vételi felületen, bátran ajánlom mindenki számára. Az senkit ne tartson vissza, hogy jelenleg Angliában tartózkodik. Angol kifejezéssel élve ő egy igazi GENTLEMAN, kicsit magyarosítva gentlemanus!!!!
Üdv Mindenkinek,
Picike felhasználótól vásároltam pár hete minőségi forrasztóónt, most pedig egy pár hangszórót. A továbbiakban szándékozom megbízni egy pár hangváltó tervezésével, mert nemcsak, hogy úriemberként üzletel, hanem ért is a hifi technikához. Ja és jó a humorérzéke, ami megolajozza a vele való kapcsolatot.
Mindenkinek ajánlom!
Én is csatlakozni szeretnék a pozitív tapasztalatommal.
A tőle vásárolt Multicore ón azóta is nagyon jó szolgálatot tesz nálam.
Megbízható eladó, gyors szállítás, gondos csomagolás, a hirdetésnek megfelelő áru.
Csak ajánlani tudom bárkinek.
- Tintás Bárnsz
- V.I.P.
- Értékelés: 7
Üdv Mindenkinek,
Picike felhasználótól vásároltam pár hete minőségi forrasztóónt, most pedig egy pár hangszórót. A továbbiakban szándékozom megbízni egy pár hangváltó tervezésével, mert nemcsak, hogy úriemberként üzletel, hanem ért is a hifi technikához. Ja és jó a humorérzéke, ami megolajozza a vele való kapcsolatot.
Mindenkinek ajánlom!
Szép estét kívánok Mindenkinek!
Az üzenőfalon volt szó távszabályzókról, televízióhoz kerestem tartalék szerepbe távvezérlőt.
Picike nagyon segítőkész volt, privát váltások után ajánlott egy szakit, akitől beszerezhetek magamnak, illetve ő is talált egyet otthon és azt is megvásároltam.
Maximálisan korrekt hifist ismertem meg személyében, még ha közvetlenül a valóságban nem is találkoztunk.
Korrekt árat mondott, utaltam és ő azonnal postázott is, másnap már a kezemben a távirányító, amely hibátlan állapotú.
Köszönöm szépen! Bátran ajánlom mindenkinek!!!
Kukori -tol vettem a heten egy erositot, mindenkinek tudom ajanlani, nagyon figyelmes volt, eloreutalas utan postan atombiztosan becsomagolva megkaptam hianytalanul mindent ahogy megegyeztunk, es azota mar orommel hasznalom is. Koszonom megegyszer!
NEm hiszem, hogy én leszek az első, aki AAHG fórumtársat ajánlja, de megteszem. Korrekt, segítőkész, önzetlen, köszönök neki mindent.
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- dominique29
- V.I.P.
- Értékelés: 235
Igaz, hogy nem üzleteltünk hifivel, de Salaca szakkollégát bátran merem ajánlani mindenkinek!
Jómagam is hasonló (hanghordozós) üzletet követtem el Salacával, teljes és azt hiszem kölcsönös elégedettséggel
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
Én pedig AAttilafórumtársat ajánlom mindenkinek, sokat utazott mégis pontosan érkezett és minden a megbeszéltek szerint történt!
Gál István már a hírdetésében is több,mint korrekt volt,majd telefonon és személyesen is.A termék kiváló (Velo CHT10) az eladót pedig mindenkinek ajánlom!!!
Igaz, hogy nem üzleteltünk hifivel, de Salaca szakkollégát bátran merem ajánlani mindenkinek!
Csak zenével, de azzal rendesen. Amit ezúton is köszönök.