Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg, 500 bruttoért...
ez melyik HD? az 1024-es?
Igen, valamiért az XGA plazma itt HD-ként került elkönyvelésre. Persze jobb, mint a 480p-s, de azért mégsem 720p-s.
Plazma
Eddig nem bántam meg, semmi féle beégéses jelenség nincs (mondjuk a fekete háttéren percekig virító fehér 18-as korhatár jelzés kb. 1 percig még sejlik).
Mondjuk ez nevezhető beégés jelenségnek
De Én is azt vallom, ha Te meg vagy vele elégedve és tetszik amit látsz akkor oké minden, akárki akármit mond.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg, 500 bruttoért...
ez melyik HD? az 1024-es?
o v e r p o w e r e d
Plazma
Helló!
Dunaújváros, Euronics, 519.000- Ft, de mivel a boltvezetőt ismerem....
Egyébként u.o. Samsung LE-32M61 (az EISA-díjas kistesója) gyönyörű LCD (azt akartam megvenni, de az asszony kicsinyelte) csak 380.000, ami sztem jó ár!.
Ezt a plazmát itt a városban 590-ért árulják, de 540-550-ért odaadják.
Hi!
Hello
Én is a az általad vett plazma, és az LE40M61 -es LCD között örlődök.
Az LCD -nél mem kell figyelnem a beégésre, a plazma meg olcsóbb, majd meglátjuk.
Plazma
Helló!
Dunaújváros, Euronics, 519.000- Ft, de mivel a boltvezetőt ismerem....
Egyébként u.o. Samsung LE-32M61 (az EISA-díjas kistesója) gyönyörű LCD (azt akartam megvenni, de az asszony kicsinyelte) csak 380.000, ami sztem jó ár!.
Ezt a plazmát itt a városban 590-ért árulják, de 540-550-ért odaadják.
Hi!
Plazma
Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg, 500 bruttoért, a héten kapom vissza az ÁFA-t, így 400-ba lesz.A 42-es Panát legolcsóbban 400 -ért láttam, meg + 40 rugó a talp (?!).
Nem túlzok, kb. 3-4 órán keresztül nyúzhattam mindkettőt, rákötötték mindenre ,amire csak akartam, szóval mindet engedtek próbálni (mondjuk ismerős volt a boltvezető).
Lehet, hogy csak én fogtam ki, de a Samsung sok tekintetben jobb volt. Nem mondom, a Pana gyönyörű színeket csinál (és bődületesen éles képe van), de a TV-adások (és nálunk a digit műhold megy 80 %-ban) szerintem jobban jött a Sami-n.
Ezenkívül a minimális felár, a nagyobb felbontás (úgy érzem , a 852x480 nem Európára van kitalálva) és a gyári láb miatt a Samsungot vettem meg.
Eddig nem bántam meg, semmi féle beégéses jelenség nincs (mondjuk a fekete háttéren percekig virító fehér 18-as korhatár jelzés kb. 1 percig még sejlik).
A színek nagyon szépek, a műhold várakozásnál jobban , szebben jön.
Semmi bajom az élességgel. Az UPC-csomagban mondjuk nem mindegyik csatorna egyforma, a leggyengébbek a film+ és a Visat3, ez sima TV-n is látszott, legalábbis nálam (nem gyári UPC-beltérim van.).
A 3-as komponensen progresszívbe küldöm a DVD-t (sajnos a házimozim régebbi, nincs rajta HDMI sem), egyszerűen beszarás ,pl. Madagascar, Star Wars III.
Ja, és nem utolsó szempont, a 16:9-es LCD-kel szemben (olyat akartam) alig torzítja a TV-adás képét (kisebb a tojásfej-effektus).
Letöltöttem pár 720-as HD WMV-t, VGA-n beköldtem laptopról, hát, emberek, fantasztikus. Mondjuk a laptopnak nem tetszett annyira (1,7-es a proci,512 RAM).
Szóval biztosan nem ez a legjobb plazma ,nekem ennyiért megérte.
Amire nem számítottam, az az, hogy k...va nagy! Csak otthon a lakásban derül ki, úgyhogy jól meg kell gondolni, a boltban nem látszanak a méretek igazán.
Bocs a hosszú szövegelésért.
Heló
Hol vetted ötszászért, ha nem titok?
Plazma
Sziasztok!Szerintetek normál használat(dvd+tv) mellett beéghet a Panasonic TH-42PA50?(pl:RTL-logo)
Láttatok már ilyet?
????
Hát amíg az asszony barátok közt-et nézett rajta vagy 2x,addig még nem égett be..
A Tied is nézi?
Hiába, némelyik nő mind egyforma! :taps: :kiraly:
Ja,megkesiríti az életem ez a szemét sorozat...nem egyszerű dolog..Még nem jöttem rá,hogy lehet belőle kigyógyítani...
Nézi vazzátok meg!Remélem nem fog beégni(a projektoros thomsonom csúnyán oda lett,ezért félek 1 kicsit)!Azért köszi!
Plazma
Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg...
Azért jó, hogy ennyi alternatíva közt több JÓ készülék is akad, amelyik beválik, s jól teljesít! A lényeg, hogy a vevő meg legyen elégedve azzal, amit vett! Nem? De!
Gratu hozzá!
Plazma
Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg, 500 bruttoért, a héten kapom vissza az ÁFA-t, így 400-ba lesz.
A 42-es Panát legolcsóbban 400 -ért láttam, meg + 40 rugó a talp (?!).
Nem túlzok, kb. 3-4 órán keresztül nyúzhattam mindkettőt, rákötötték mindenre ,amire csak akartam, szóval mindet engedtek próbálni (mondjuk ismerős volt a boltvezető).
Lehet, hogy csak én fogtam ki, de a Samsung sok tekintetben jobb volt. Nem mondom, a Pana gyönyörű színeket csinál (és bődületesen éles képe van), de a TV-adások (és nálunk a digit műhold megy 80 %-ban) szerintem jobban jött a Sami-n.
Ezenkívül a minimális felár, a nagyobb felbontás (úgy érzem , a 852x480 nem Európára van kitalálva) és a gyári láb miatt a Samsungot vettem meg.
A színek nagyon szépek, a műhold várakozásnál jobban , szebben jön.
Semmi bajom az élességgel. Az UPC-csomagban mondjuk nem mindegyik csatorna egyforma, a leggyengébbek a film+ és a Visat3, ez sima TV-n is látszott, legalábbis nálam (nem gyári UPC-beltérim van.).
A 3-as komponensen progresszívbe küldöm a DVD-t (sajnos a házimozim régebbi, nincs rajta HDMI sem), egyszerűen beszarás ,pl. Madagascar, Star Wars III.
Ja, és nem utolsó szempont, a 16:9-es LCD-kel szemben (olyat akartam) alig torzítja a TV-adás képét (kisebb a tojásfej-effektus).
Letöltöttem pár 720-as HD WMV-t, VGA-n beköldtem laptopról, hát, emberek, fantasztikus. Mondjuk a laptopnak nem tetszett annyira (1,7-es a proci,512 RAM).
Szóval biztosan nem ez a legjobb plazma ,nekem ennyiért megérte.
Amire nem számítottam, az az, hogy k...va nagy! Csak otthon a lakásban derül ki, úgyhogy jól meg kell gondolni, a boltban nem látszanak a méretek igazán.
Bocs a hosszú szövegelésért.
Plazma
Gondolod, hogy odahaza a másolt DVD-ken jobb lenne a PV500.
Jó kis magyar mentalitás :taps:
OFF
Most erre azt mondom, hogy ez a 22-es csapda effekt.
Nem veszek eredeti DVD-t, mert irreálisan magas az ára, erre a forgalmazó ( hogy megtérüljön a kalóz piac miatt kiesett zsé ) irreálisan drágán adja :kiraly: hogy kevesebb eladásból is pénzénél legyen,,,
Megoldás?
Sztem majd ha a fizuk elérik a nyugati átlagot, és a forgalmazók is megtalálják az arany közép utat.
Amúgy:
Nekem van ( volt ) úgy 1500 db-os EREDETI VHS film gyűjteményem.
Régen bármi megjelent, rögtön megvettem 2800-3000 Ft áron.
Namár most, ebben az évben úgy döntöttem eladom.( mert DVD-re vittem őket )
A felkínált ár darabonként (!!!!) 80 Ft-volt.
Nyögve nyelve adtam el java részét 200-250 Ft-áron.
Hozzá teszem, mindegyik max 2-3x volt megnézve, és az állapotuk makulátlan volt.
No, a lényeg:
Én EREDETI dvd-ért maximum 3000 Ft-ot vagyok hajlandó kiadni, de inkább maradok az 1000 Ft-os turkáló mellett, 6-7000-ért elvétve veszek DVD-t, akkor is csak azt, ami NAGYON megtetszik ( pl. gladiátor extra stb )
A többit kölcsönzöm, ha nagyon megtetszik akkor ...
Szóval ha valaki akarja, csak gyűjtse be a 6-7000 Ft-os eredeti dvd-ket.
Nekem elég volt 1x a VHS buli, azon is annyit buktam mint még soha semmin.
Azt meg külön bírom, hogy mindenki szenteskedik, aztán otthon meg ott figyel a készlet
De nekem 8
BOCSI AZ OFF-ért !!!
Mély meghajlás...
OFF (bocsi)
Szerencsére nekem csak kb. 50 VHS filmem van eredetiben, én már főleg DVD-ket vettem. Mit jelent, hogy DVD-re vitted át a filmeket? Mit használtál, elárulod?
Köszi,
Üdv ...
Plazma
Bár 42"-os párti vagyok, de hátha valakit azért érdekel:
37"-osban a Pana 37PA50 már 329.900.- Ft az AVLand-nél.
Plazma
OFFTOPIC:
úgy látszik fórumtársunk nem követi a "való" világot pedig csak egy kicsit kéne körbenézni.(múltkor kiszámoltam, kb 1500.- /db jött ki a több mint 220 filmem darabára.ha jól számoltam :kiraly: )
OFFTOPIC:
naja, lassan már nem éri meg írni a filmet, mert a duplarétegű nyersanyag ára magasabb mint a filmeké Akinek meg plazma TV-je van, nem foglalkozik holmi agyontömörített anyagokkal ugyebár...
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 671
Plazma
Szóval ha valaki akarja, csak gyu˝jtse be a 6-7000 Ft-os eredeti dvd-ket.
Alapveto˝en egyetértünk de azért a dízsdobozokat és sorozatokat leszámítva nincsen már 7000Ft-ért DVD. A legdrágább az 5000Ft-os kategória, de annyi film van 3000Ft alatt, hogy nem gyo˝zöd megvenni.
OFFTOPIC:
úgy látszik fórumtársunk nem követi a "való" világot pedig csak egy kicsit kéne körbenézni.(múltkor kiszámoltam, kb 1500.- /db jött ki a több mint 220 filmem darabára.ha jól számoltam )
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Plazma
Azt meg külön bírom, hogy mindenki szenteskedik, aztán otthon meg ott figyel a készlet De nekem 8
BOCSI AZ OFF-ért !!!
Mély meghajlás...
OFF
1 db írott filmem van, az pedig a Twin Peaks 2. évadja.
Ezen az alapon a TV-det is lophattad volna, pár év múlva azt is csak töredék áron fogod tudni eladni. Egyébként meg
Plazma
Alapvetően egyetértünk de azért a dízsdobozokat és sorozatokat leszámítva nincsen már 7000Ft-ért DVD. A legdrágább az 5000Ft-os kategória, de annyi film van 3000Ft alatt, hogy nem győzöd megvenni.
Plazma
Gondolod, hogy odahaza a másolt DVD-ken jobb lenne a PV500.
Jó kis magyar mentalitás :taps:
OFF
Most erre azt mondom, hogy ez a 22-es csapda effekt.
Nem veszek eredeti DVD-t, mert irreálisan magas az ára, erre a forgalmazó ( hogy megtérüljön a kalóz piac miatt kiesett zsé ) irreálisan drágán adja :kiraly: hogy kevesebb eladásból is pénzénél legyen,,,
Megoldás?
Sztem majd ha a fizuk elérik a nyugati átlagot, és a forgalmazók is megtalálják az arany közép utat.
Amúgy:
Nekem van ( volt ) úgy 1500 db-os EREDETI VHS film gyűjteményem.
Régen bármi megjelent, rögtön megvettem 2800-3000 Ft áron.
Namár most, ebben az évben úgy döntöttem eladom.( mert DVD-re vittem őket )
A felkínált ár darabonként (!!!!) 80 Ft-volt.
Nyögve nyelve adtam el java részét 200-250 Ft-áron.
Hozzá teszem, mindegyik max 2-3x volt megnézve, és az állapotuk makulátlan volt.
No, a lényeg:
Én EREDETI dvd-ért maximum 3000 Ft-ot vagyok hajlandó kiadni, de inkább maradok az 1000 Ft-os turkáló mellett, 6-7000-ért elvétve veszek DVD-t, akkor is csak azt, ami NAGYON megtetszik ( pl. gladiátor extra stb )
A többit kölcsönzöm, ha nagyon megtetszik akkor ...
Nekem elég volt 1x a VHS buli, azon is annyit buktam mint még soha semmin.
Azt meg külön bírom, hogy mindenki szenteskedik, aztán otthon meg ott figyel a készlet
De nekem 8
BOCSI AZ OFF-ért !!!
Mély meghajlás...
Plazma
kiváncsiság képpen átállítottam a dvd-met interlacedbe(samsung hd750 ) a jel komponensen megy, és azt tapasztaltam hogy így százszor jobb a kép, mint ha progresszívban van dvi-on vagy komponensen keresztül
persze ez inkább a dvd-met minősíti... de az a fura, hogy elméletileg a dvd-ben és a tv-ben(lgplazma) is ugyanaz a faroudja proci van, a tv-ben lévő mégis jobb képet tud ...
...
Plazma
Ja,megkesiríti az életem ez a szemét sorozat...nem egyszerű dolog..Még nem jöttem rá,hogy lehet belőle kigyógyítani...
Add el az összes megjelenítőt egyszerre!
Plazma
Sziasztok!Szerintetek normál használat(dvd+tv) mellett beéghet a Panasonic TH-42PA50?(pl:RTL-logo)
Láttatok már ilyet?
????
Hát amíg az asszony barátok közt-et nézett rajta vagy 2x,addig még nem égett be..
A Tied is nézi?
Hiába, némelyik nő mind egyforma! :taps: :kiraly:
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Láttatok már ilyet?
????
A Tied is nézi? :taps:
Hiába, némelyik nő mind egyforma! :kiraly:
Plazma
Láttatok már ilyet?
????
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Láttatok már ilyet?
????
Plazma
Na azér'...