Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg, 500 bruttoért...
ez melyik HD? az 1024-es?

Igen, valamiért az XGA plazma itt HD-ként került elkönyvelésre. Persze jobb, mint a 480p-s, de azért mégsem 720p-s.

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: angyisz »

Eddig nem bántam meg, semmi féle beégéses jelenség nincs (mondjuk a fekete háttéren percekig virító fehér 18-as korhatár jelzés kb. 1 percig még sejlik).

Mondjuk ez nevezhető beégés jelenségnek

De Én is azt vallom, ha Te meg vagy vele elégedve és tetszik amit látsz akkor oké minden, akárki akármit mond.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg, 500 bruttoért...
ez melyik HD? az 1024-es?
o v e r p o w e r e d

Vendég

Plazma

Helló! 
Dunaújváros, Euronics, 519.000- Ft, de mivel a boltvezetőt ismerem....

Egyébként u.o. Samsung LE-32M61 (az EISA-díjas kistesója) gyönyörű LCD (azt akartam megvenni, de az asszony kicsinyelte) csak 380.000, ami sztem jó ár!.

Ezt a plazmát itt a városban 590-ért árulják, de 540-550-ért odaadják.
Hi!

Hello

Én is a az általad vett plazma, és az LE40M61 -es LCD között örlődök.
Az LCD -nél mem kell figyelnem a beégésre, a plazma meg olcsóbb, majd meglátjuk.

Vendég

Plazma

Helló!

Dunaújváros, Euronics, 519.000- Ft, de mivel a boltvezetőt ismerem....

Egyébként u.o. Samsung LE-32M61 (az EISA-díjas kistesója) gyönyörű LCD (azt akartam megvenni, de az asszony kicsinyelte) csak 380.000, ami sztem jó ár!.

Ezt a plazmát itt a városban 590-ért árulják, de 540-550-ért odaadják.
Hi!

Vendég

Plazma

Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg, 500 bruttoért, a héten kapom vissza az ÁFA-t, így 400-ba lesz.A 42-es Panát legolcsóbban 400 -ért láttam, meg + 40 rugó a talp (?!).

Nem túlzok, kb. 3-4 órán keresztül nyúzhattam mindkettőt, rákötötték mindenre ,amire csak akartam, szóval mindet engedtek próbálni (mondjuk ismerős volt a boltvezető).

Lehet, hogy csak én fogtam ki, de a Samsung sok tekintetben jobb volt. Nem mondom, a Pana gyönyörű színeket csinál (és bődületesen éles képe van), de a TV-adások (és nálunk a digit műhold megy 80 %-ban) szerintem jobban jött a Sami-n.

Ezenkívül a minimális felár, a nagyobb felbontás (úgy érzem , a 852x480 nem Európára van kitalálva) és a gyári láb miatt a Samsungot vettem meg.

Eddig nem bántam meg, semmi féle beégéses jelenség nincs (mondjuk a fekete háttéren percekig virító fehér 18-as korhatár jelzés kb. 1 percig még sejlik).
A színek nagyon szépek, a műhold várakozásnál jobban , szebben jön.
Semmi bajom az élességgel. Az UPC-csomagban mondjuk nem mindegyik csatorna egyforma, a leggyengébbek a film+ és a Visat3, ez sima TV-n is látszott, legalábbis nálam (nem gyári UPC-beltérim van.).

A 3-as komponensen progresszívbe küldöm a DVD-t (sajnos a házimozim régebbi, nincs rajta HDMI sem), egyszerűen beszarás ,pl. Madagascar, Star Wars III.

Ja, és nem utolsó szempont, a 16:9-es LCD-kel szemben (olyat akartam) alig torzítja a TV-adás képét (kisebb a tojásfej-effektus).

Letöltöttem pár 720-as HD WMV-t, VGA-n beköldtem laptopról, hát, emberek, fantasztikus. Mondjuk a laptopnak nem tetszett annyira (1,7-es a proci,512 RAM).

Szóval biztosan nem ez a legjobb plazma ,nekem ennyiért megérte.

Amire nem számítottam, az az, hogy k...va nagy! Csak otthon a lakásban derül ki, úgyhogy jól meg kell gondolni, a boltban nem látszanak a méretek igazán.

Bocs a hosszú szövegelésért.

Heló

Hol vetted ötszászért, ha nem titok?

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Balha »

hogy lett oda a projis tv-d?

kifejtenéd pár szóban?

nekem is van egy projis
...

Vendég

Plazma

Sziasztok!Szerintetek normál használat(dvd+tv) mellett beéghet a Panasonic TH-42PA50?(pl:RTL-logo)
Láttatok már ilyet?

????

Hát amíg az asszony barátok közt-et nézett rajta vagy 2x,addig még nem égett be..

A Tied is nézi?
Hiába, némelyik nő mind egyforma! :taps: :kiraly:

Ja,megkesiríti az életem ez a szemét sorozat...nem egyszerű dolog..Még nem jöttem rá,hogy lehet belőle kigyógyítani...

Nézi vazzátok meg!Remélem nem fog beégni(a projektoros thomsonom csúnyán oda lett,ezért félek 1 kicsit)!Azért köszi!

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

naja
...

t17t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: t17t »

Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg...
Azért jó, hogy ennyi alternatíva közt több JÓ készülék is akad, amelyik beválik, s jól teljesít! A lényeg, hogy a vevő meg legyen elégedve azzal, amit vett! Nem? De!
Gratu hozzá!

Vendég

Plazma

Ha lehet, ne kövezzetek meg, de én a HD Samsungot vettem meg, 500 bruttoért, a héten kapom vissza az ÁFA-t, így 400-ba lesz.
A 42-es Panát legolcsóbban 400 -ért láttam, meg + 40 rugó a talp (?!).

Nem túlzok, kb. 3-4 órán keresztül nyúzhattam mindkettőt, rákötötték mindenre ,amire csak akartam, szóval mindet engedtek próbálni (mondjuk ismerős volt a boltvezető).

Lehet, hogy csak én fogtam ki, de a Samsung sok tekintetben jobb volt. Nem mondom, a Pana gyönyörű színeket csinál (és bődületesen éles képe van), de a TV-adások (és nálunk a digit műhold megy 80 %-ban) szerintem jobban jött a Sami-n.

Ezenkívül a minimális felár, a nagyobb felbontás (úgy érzem , a 852x480 nem Európára van kitalálva) és a gyári láb miatt a Samsungot vettem meg.

A színek nagyon szépek, a műhold várakozásnál jobban , szebben jön.
Semmi bajom az élességgel. Az UPC-csomagban mondjuk nem mindegyik csatorna egyforma, a leggyengébbek a film+ és a Visat3, ez sima TV-n is látszott, legalábbis nálam (nem gyári UPC-beltérim van.).

A 3-as komponensen progresszívbe küldöm a DVD-t (sajnos a házimozim régebbi, nincs rajta HDMI sem), egyszerűen beszarás ,pl. Madagascar, Star Wars III.

Ja, és nem utolsó szempont, a 16:9-es LCD-kel szemben (olyat akartam) alig torzítja a TV-adás képét (kisebb a tojásfej-effektus).

Letöltöttem pár 720-as HD WMV-t, VGA-n beköldtem laptopról, hát, emberek, fantasztikus. Mondjuk a laptopnak nem tetszett annyira (1,7-es a proci,512 RAM).

Szóval biztosan nem ez a legjobb plazma ,nekem ennyiért megérte.

Amire nem számítottam, az az, hogy k...va nagy! Csak otthon a lakásban derül ki, úgyhogy jól meg kell gondolni, a boltban nem látszanak a méretek igazán.

Bocs a hosszú szövegelésért.

Vendég

Plazma

Gondolod, hogy odahaza a másolt DVD-ken jobb lenne a PV500.
Jó kis magyar mentalitás :taps:

OFF

Most erre azt mondom, hogy ez a 22-es csapda effekt.
Nem veszek eredeti DVD-t, mert irreálisan magas az ára, erre a forgalmazó ( hogy megtérüljön a kalóz piac miatt kiesett zsé ) irreálisan drágán adja :kiraly: hogy kevesebb eladásból is pénzénél legyen,,,

Megoldás?
Sztem majd ha a fizuk elérik a nyugati átlagot, és a forgalmazók is megtalálják az arany közép utat.

Amúgy:
Nekem van ( volt ) úgy 1500 db-os EREDETI VHS film gyűjteményem.
Régen bármi megjelent, rögtön megvettem 2800-3000 Ft áron.
Namár most, ebben az évben úgy döntöttem eladom.( mert DVD-re vittem őket )
A felkínált ár darabonként (!!!!) 80 Ft-volt.

Nyögve nyelve adtam el java részét 200-250 Ft-áron.
Hozzá teszem, mindegyik max 2-3x volt megnézve, és az állapotuk makulátlan volt.

No, a lényeg:
Én EREDETI dvd-ért maximum 3000 Ft-ot vagyok hajlandó kiadni, de inkább maradok az 1000 Ft-os turkáló mellett, 6-7000-ért elvétve veszek DVD-t, akkor is csak azt, ami NAGYON megtetszik ( pl. gladiátor extra stb )
A többit kölcsönzöm, ha nagyon megtetszik akkor ...

Szóval ha valaki akarja, csak gyűjtse be a 6-7000 Ft-os eredeti dvd-ket.
Nekem elég volt 1x a VHS buli, azon is annyit buktam mint még soha semmin.

Azt meg külön bírom, hogy mindenki szenteskedik, aztán otthon meg ott figyel a készlet
De nekem 8

BOCSI AZ OFF-ért !!!
Mély meghajlás...

OFF (bocsi)

Szerencsére nekem csak kb. 50 VHS filmem van eredetiben, én már főleg DVD-ket vettem. Mit jelent, hogy DVD-re vitted át a filmeket? Mit használtál, elárulod?

Köszi,
Üdv ...

t17t
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: t17t »

Bár 42"-os párti vagyok, de hátha valakit azért érdekel:
37"-osban a Pana 37PA50 már 329.900.- Ft az AVLand-nél.

voivod
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: voivod »

OFFTOPIC:

úgy látszik fórumtársunk nem követi a "való" világot pedig csak egy kicsit kéne körbenézni.(múltkor kiszámoltam, kb 1500.- /db jött ki a több mint 220 filmem darabára.ha jól számoltam :kiraly: )

OFFTOPIC:

naja, lassan már nem éri meg írni a filmet, mert a duplarétegű nyersanyag ára magasabb mint a filmeké Akinek meg plazma TV-je van, nem foglalkozik holmi agyontömörített anyagokkal ugyebár...

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

Plazma

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Szóval ha valaki akarja, csak gyu˝jtse be a 6-7000 Ft-os eredeti dvd-ket.
Alapveto˝en egyetértünk de azért a dízsdobozokat és sorozatokat leszámítva nincsen már 7000Ft-ért DVD. A legdrágább az 5000Ft-os kategória, de annyi film van 3000Ft alatt, hogy nem gyo˝zöd megvenni.

OFFTOPIC:

úgy látszik fórumtársunk nem követi a "való" világot pedig csak egy kicsit kéne körbenézni.(múltkor kiszámoltam, kb 1500.- /db jött ki a több mint 220 filmem darabára.ha jól számoltam )
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

voivod
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: voivod »

Azt meg külön bírom, hogy mindenki szenteskedik, aztán otthon meg ott figyel a készlet De nekem 8

BOCSI AZ OFF-ért !!!
Mély meghajlás...

OFF

1 db írott filmem van, az pedig a Twin Peaks 2. évadja.
Ezen az alapon a TV-det is lophattad volna, pár év múlva azt is csak töredék áron fogod tudni eladni. Egyébként meg

Vendég

Plazma

Alapvetően egyetértünk de azért a dízsdobozokat és sorozatokat leszámítva nincsen már 7000Ft-ért DVD. A legdrágább az 5000Ft-os kategória, de annyi film van 3000Ft alatt, hogy nem győzöd megvenni.

20-agh
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: 20-agh »

Gondolod, hogy odahaza a másolt DVD-ken jobb lenne a PV500.
Jó kis magyar mentalitás :taps:

OFF

Most erre azt mondom, hogy ez a 22-es csapda effekt.
Nem veszek eredeti DVD-t, mert irreálisan magas az ára, erre a forgalmazó ( hogy megtérüljön a kalóz piac miatt kiesett zsé ) irreálisan drágán adja :kiraly: hogy kevesebb eladásból is pénzénél legyen,,,

Megoldás?
Sztem majd ha a fizuk elérik a nyugati átlagot, és a forgalmazók is megtalálják az arany közép utat.

Amúgy:
Nekem van ( volt ) úgy 1500 db-os EREDETI VHS film gyűjteményem.
Régen bármi megjelent, rögtön megvettem 2800-3000 Ft áron.
Namár most, ebben az évben úgy döntöttem eladom.( mert DVD-re vittem őket )
A felkínált ár darabonként (!!!!) 80 Ft-volt.

Nyögve nyelve adtam el java részét 200-250 Ft-áron.
Hozzá teszem, mindegyik max 2-3x volt megnézve, és az állapotuk makulátlan volt.

No, a lényeg:
Én EREDETI dvd-ért maximum 3000 Ft-ot vagyok hajlandó kiadni, de inkább maradok az 1000 Ft-os turkáló mellett, 6-7000-ért elvétve veszek DVD-t, akkor is csak azt, ami NAGYON megtetszik ( pl. gladiátor extra stb )
A többit kölcsönzöm, ha nagyon megtetszik akkor ...

Nekem elég volt 1x a VHS buli, azon is annyit buktam mint még soha semmin.

Azt meg külön bírom, hogy mindenki szenteskedik, aztán otthon meg ott figyel a készlet
De nekem 8

BOCSI AZ OFF-ért !!!
Mély meghajlás...

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

kiváncsiság képpen átállítottam a dvd-met interlacedbe(samsung hd750 ) a jel komponensen megy, és azt tapasztaltam hogy így százszor jobb a kép, mint ha progresszívban van dvi-on vagy komponensen keresztül

persze ez inkább a dvd-met minősíti... de az a fura, hogy elméletileg a dvd-ben és a tv-ben(lgplazma) is ugyanaz a faroudja proci van, a tv-ben lévő mégis jobb képet tud ...
...

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Ja,megkesiríti az életem ez a szemét sorozat...nem egyszerű dolog..Még nem jöttem rá,hogy lehet belőle kigyógyítani...
Add el az összes megjelenítőt egyszerre!

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Sziasztok!Szerintetek normál használat(dvd+tv) mellett beéghet a Panasonic TH-42PA50?(pl:RTL-logo)
Láttatok már ilyet?

????

Hát amíg az asszony barátok közt-et nézett rajta vagy 2x,addig még nem égett be..

A Tied is nézi?
Hiába, némelyik nő mind egyforma! :taps: :kiraly:

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Láttatok már ilyet?

????

A Tied is nézi? :taps:
Hiába, némelyik nő mind egyforma! :kiraly:

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Láttatok már ilyet?

????

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Vendég

Plazma

Láttatok már ilyet?

????

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Na azér'...

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”