Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Plazma

Hozzászólás Szerző: keccsa »

Szerintem felesleges ezen ennyit rugózni!
Ha van rajta DVI formátumú csati, minden bizonnyal nem csak a VGA-jel jön ki belőle, hanem a digitális is (különben mi értelme volna a DVI felületnek, hiszen akkor állandóan DVI/VGA fordítót kellene használnod, ugyanis a DVI bemeneten a monitorok CSAK digitális jelet fogadnak, analógot nem, mert arra ott van a VGA bemenet).

A kártya kimenetére rádugsz egy DVI/HDMI átalakítót (talán ezer forintot is elkérnek egy használható darabért), és egy sima HDMI-HDMI kábellel rádugod a tévédre, oszt csókolom!

Pölö ilyet:

Ha meg nincs HDMI-HDMI kábeled, akkor meg egyből vegyél egy DVI-HDMI kábelt (5-6 ezresért már van használható darab), és használd azt, működni fog!

Az meg ilyen:

Esetleg még annyi problémád lehet, hogy hiába állítod be a kártya felbontását a tévé natív felbontására, nem fogja kitölteni a teljes képernyőt. A legtöbb meghajtó program (pl. a Catalyst) ilyen esetre felajánl egy "Overdrive" lehetőséget, mellyel pontosan képernyő méretűre húzhatod a képet!
Mindenki magának hülye...

Golyooo
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Golyooo »

én ezt olvasgattam...

http://csatlakozo.sinilap.hu/DVI.html

itt ha legőrgeted és "képpel szimulált" csatlakozókhoz nekem a felső sor 2.kép az ami az én csatimmal megeggyező és arra pedig azt írja,hogy Only Analóg.

mivel nem értek hozzá ezért kérdezek!

akkor ez mit is jelent ebben a formában?

köszi

GoLyO

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Sziasztok megint Én vagyok!  
keresgéltem megnéztem a gf8500 kártyám és úgy néz ki a DVI kimenet egész pontosan CSAK DVI - A vagyis analog, akkor finoman szólva baszhatom ezt a technikát majd a Full HD Tvmen?

Digitális DVi-t nem tud a video kari (vagyis nincs odaírva)... szarabb lesz a kép mint ha DVI - D lenne a csati nem?

Ezt a PURE VIDEO technologiát használ a kártya Nvidia illesztő szerint...

már teljesen összevazarodtam

vhogy kilehet ebből hozni a maximumot ehhez a TV hez?

RESPECT annak aki segit vagy segíteni próbál

üdv all

GoLyO

A DVI mint nevében is benne van digitális.
Ezt olvasgasd: http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface

Golyooo

Plazma

Sziasztok megint Én vagyok!

keresgéltem megnéztem a gf8500 kártyám és úgy néz ki a DVI kimenet egész pontosan CSAK DVI - A vagyis analog, akkor finoman szólva baszhatom ezt a technikát majd a Full HD Tvmen?

Digitális DVi-t nem tud a video kari (vagyis nincs odaírva)... szarabb lesz a kép mint ha DVI - D lenne a csati nem?

Ezt a PURE VIDEO technologiát használ a kártya Nvidia illesztő szerint...

már teljesen összevazarodtam

vhogy kilehet ebből hozni a maximumot ehhez a TV hez?

RESPECT annak aki segit vagy segíteni próbál

üdv all

GoLyO

Golyooo

Plazma

Értem...

DVI vel játszom majd akkor még 1 kicsit azt hiszem...

akkor nem a legjobb ez a komponens...

azt olvastam róla hogy ANALOG az adatátvitel vele de képes ezt progresszivan HD minőségben,vagy vmi hasonlot ezért kérdezgettem!

Nah akkor végülis összeségében ez 1 nagyon jó TV eltekintve ettől a sparkling tól vagy mi a p... tól!

és végülis ez se zavaro mert 1 m ről már sehogy se veszed észre,meg amugy is a fényerő csökkentésével el lehet tüntetni.

jolmondom kolléga?

üdv

GoLyO

dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 20

Plazma

Hozzászólás Szerző: dszabi »

Igen,lehet hogy igazad van ez is lehet 1 megoldás!  
Én azt hittem,hogy valahogy "direktbe" dugták rá!

van még 1 kérdésem a forumozóktól...

hátha tudtok segíteni...

nah már  most tervezem hogy beujitok 1 ilyen tv re ( LG50PK250 )

ezen van ez a komponens bemenet...

a számítógépet erre szeretném rádugni.

Geeforce 8500GT 512 Mb-s videokarim van a gépbe,van rajta ugye a sima D-sub 15 tűs csati a monitornak, van mellette 1 DVI, illetve még 1 az pedig S-Video AMIHEZ kaptam egy kábelt ami egyik vége megy a video kari S-videojába a másik vége meg 3 felé ágazik,egyik - Y másik Pb/Cb harmadik Pr/cr ,asszem ezt hivják komponensnek...

az Lg 50Pk250 is megtalálhato ez a 3 csatlakozás Inputba tehát ezzel a kábel átalakítóval (és persze 3 kábellel)össze tudnám kötni a gépet a TV vel. a kérdésem az lenne hogy,fogok tudni én így nézni Full HD-s filmeket gépről Tv-n? ugyértem mennyire rosszabb ez az összekötési mód minőségben mintha HDMI kábelt használnék.Ha valaki érti mire gondolok léci fejtse ki a véleményét!

asszem ugy is meglehetne oldani,hogy a DVI csatlakozohoz veszek egy átalakítót aminek a vége HDMI lenne igy csak 1 HDMI kábel kellene a tv és a gép közé,de igazábol a másik megoldásnak jobban örülnék ( nem kéne kábelre meg csatlakozora költeni )

várom a véleményeket,előre is köszönöm.

üdv mindenkinek

GoLyO

Az S-videónál azért sokkal-sokkal jobb lesz a kép, ha a DVI csatlakozót használod.

dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

"de aztán kipróbálták HDMI-n keresztül, USB-ről játszott 1080p LG videóval" 
ha nem játszik USB ről videot,főleg nem HD videot akkor ezt hogy csinálták?

HDMI-n keresztül rádugtak a TV-re egy kis lejátszó készüléket, ebbe volt beledugva az USB pendrive.

dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

visszatérve,láttam a youtubeos videodat,azt irtad,hogy kb fél méterről nem is látszik már,tehát engem nem zavarna kb 3 méterről,tiszta képnél,értem ezt ugy hogy ha nem fekete sáv van lent hanem mondjuk vmi világosabb akkor is látszik ez a hiba? és ha látszik ezt se lehet látni fél méterrről távolabbrol?
Ez érdekelne a legjobban engem is, de sajnos nem egyszerű megválaszolni. A legkorrektebb az lenne, ha egymás mellett látnék 2 egyforma méretű plazmát, mindegyiken ugyanaz a műsor anyag, az egyik ezzel a "sparkling"-gal, a másik meg nélküle. Na akkor el lehetne dönteni, hogy ez most rontja a képminőséget vagy sem? Szerintem egyébként olyan nagyon nem rontja a képminőséget, világos anyagon abszolút nem érzékelhető (közelről is csak nagyon-nagyon nehezen), sötét anyagon pedig megvan az a beállítás, ahol eltűnik (fényerő nálam most 41-42 körül, és még a kék szín fényerejét vettem le -2-re). 40-50 cm-nél távolabbról pedig nem nagyon látható semmi.

Szükséges beállításokhoz nagyszerű anyag lehet egy eredeti Star Wars DVD stáblistája: fekete háttér, rajta csillagok (fehér és más árnyalatokban), elöl pedig kék felirat. Nagyszerűen megtalálható az a beállítás, ahol ez a csillogás eltűnik (pl. 42-nél még van, de 41-nél már nincs).

Golyooo

Plazma

Igen,lehet hogy igazad van ez is lehet 1 megoldás!

Én azt hittem,hogy valahogy "direktbe" dugták rá!

van még 1 kérdésem a forumozóktól...

hátha tudtok segíteni...

nah már most tervezem hogy beujitok 1 ilyen tv re ( LG50PK250 )

ezen van ez a komponens bemenet...

a számítógépet erre szeretném rádugni.

Geeforce 8500GT 512 Mb-s videokarim van a gépbe,van rajta ugye a sima D-sub 15 tűs csati a monitornak, van mellette 1 DVI, illetve még 1 az pedig S-Video AMIHEZ kaptam egy kábelt ami egyik vége megy a video kari S-videojába a másik vége meg 3 felé ágazik,egyik - Y másik Pb/Cb harmadik Pr/cr ,asszem ezt hivják komponensnek...

az Lg 50Pk250 is megtalálhato ez a 3 csatlakozás Inputba tehát ezzel a kábel átalakítóval (és persze 3 kábellel)össze tudnám kötni a gépet a TV vel. a kérdésem az lenne hogy,fogok tudni én így nézni Full HD-s filmeket gépről Tv-n? ugyértem mennyire rosszabb ez az összekötési mód minőségben mintha HDMI kábelt használnék.Ha valaki érti mire gondolok léci fejtse ki a véleményét!

asszem ugy is meglehetne oldani,hogy a DVI csatlakozohoz veszek egy átalakítót aminek a vége HDMI lenne igy csak 1 HDMI kábel kellene a tv és a gép közé,de igazábol a másik megoldásnak jobban örülnék ( nem kéne kábelre meg csatlakozora költeni )

várom a véleményeket,előre is köszönöm.

üdv mindenkinek

GoLyO

keccsa
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Esetleg úgy, hogy a HDMI-n csatlakoztatott lejátszó USB-bemenetére dugták a Divx-et tartalmazó pendrájvot?

Golyooo

Plazma

Sziasztok!

Dszabi,köszönöm szépen a commentet,sokat segítettél,kicsit elbizonytalanodtam :S

Az USB-s dologra sikerült rájönnöm,tényleg nem játszik semmit csak szervizként szolgál az LG honlapja alapján. Hackelni nem hackelném a gari miatt...

viszont a PK550 már játszik HD divx et is,mondjuk még kicsit borsosabb az ára min 215 ezer.ebben gondolkodom most...

visszatérve,láttam a youtubeos videodat,azt irtad,hogy kb fél méterről nem is látszik már,tehát engem nem zavarna kb 3 méterről,tiszta képnél,értem ezt ugy hogy ha nem fekete sáv van lent hanem mondjuk vmi világosabb akkor is látszik ez a hiba? és ha látszik ezt se lehet látni fél méterrről távolabbrol?

amit írtál még hogy PC re nem lehet kötni ha jobban megfigyeled a LG honlapját a csatlakozoknál nem irnak ilyen lehetőséget sajnos csak PC hangbemenet van rajta RGB nincs

illetve még 1 valami:

Köszönöm még1szer a válaszaidat,várom a visszajelzésed

üdv

GoLyO

keccsa
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

...- Mindezek alapján én azt szűrtem le magamban, hogy nem az én készülékem a hibás, egyszerűen ez az LG így működik. ...
Ez furcsa, mert a régebbi LG-ken (igaz, azok drágább modellek voltak) nem tapasztaltam ilyet. Lehet, hogy nem véletlen, hogy az LG kiszáll a plazma-bizniszből?
Azért érdekes a dolog, mert a "szomszédvárnak" (Samsung) a Panával együtt ez eszében sincs, sőt, fejlesztenek ezerrel...

dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Tegnap előtt vettem egy LG 50PK250-es plazmát. 
Itt egy videó a problémámról:

Amint látjátok, az a gond, hogy a kép fekete részében (pl. egy szélesvásznú filmnél a fekete csík területén) közvetlen közelről nézve a kis pixelek összevissza villognak. Néha a kékek, néha a zöldek, néha a pirosak vannak többen, és attól függ a jelenség, hogy éppen milyen jelenet látható a képen. Némelyik jelenetnél eltűnik ez a csillogás, más jelenetnél előjön, megint másnál nagyon-nagyon előjön. Amennyire megfigyeltem, adott jelenetnél mindig ugyanolyan jellegű a csillogás.

A jelenség csak nagyon közelről látható, fél méterről már észrevehetetlen, a mellékelt videót nagyon közelről (10 cm) vettem fel.

A DVD lejátszó analóg kábellel (SCART) csatlakozik a TV-re, digitális összeköttetést egyelőre nem tudok megoldani. Full HD forrásom sincs egyelőre.
Digitális TV adásokat figyeltem még és ott mintha kevésbé lenne gyakori ez a jelenség, de azért akad 1-2 adó, ahol előjön.

A TV-t mai nap visszavittem a boltba és kicseréltem egy újra, de a jelenség gyakorlatilag ugyanolyan.

Még sohasem volt plazmám és nem tudom eldönteni, hogy ez normális vagy a második TV készülék is hibás? Normál távolságból nézve filmet semmi nem látszik.

Előre is köszi a segítséget, most 2 napig külföldre megyek, ezért nem nagyon fogok tudni válaszolni a hozzászólásokra, de minden segítséget szívesen veszek!

Gondoltam, ha már bedobtam ezt a témát, úgy illendő ha le is zárom. Szóval ezek történtek:

- Az első TV-re a Youtube-os videóm alapján a Saturn-ban is, ill. az LG márkaszervízben is azt mondták, hogy hibás, cseréltessem ki. Kicseréltettem, de az új készüléken is gyakorlatilag ugyanez a jelenség látható.
- Elmentem 2 áruházba, hogy megnézzem a kiállított PK250-et. Mind a két készüléken látható volt ez a "sparkling", még akkor is, amikor HDMI-ről ment a DVD.
- Mindezek alapján én azt szűrtem le magamban, hogy nem az én készülékem a hibás, egyszerűen ez az LG így működik. Továbbá, hogy a jelenséget nem földhurok vagy egyéb hálózati zavar okozza.
- Végül kihívtam még az LG márkaszervíz embereit, hogy azért nézzék meg az én TV-met. Mivel a szervízesek az elmúlt 1 hétben már nagyon jól megismertek, ezért azt mondták hogy a legjobb emberüket küldik. A szerelő szerintem nálam látott először PK250-et. Először jött a standard szöveggel, hogy a SCART a hibás, meg zavarok, meg földhurok, de aztán kipróbálták HDMI-n keresztül, USB-ről játszott 1080p LG videóval, úgy hogy minden egyebet kihúztak a TV-ből és ekkor is megvolt a "sparkling". Ekkor már ők is úgy gondolták, hogy nem zavar, de szerintük nem is hiba, ez a készülék ilyen. Fentebb írtak alapján én is így gondolom.

A "sparkling" jelentősen csökken ill. meg is szűnik, ha a fényerőt leveszem jó alacsonyra, 40 és 50 közé. Így viszont kicsit már sötétnek tűnik a teljes kép, úgyhogy a végső megelégedéshez azt hiszem még játszanom kell majd a különböző beállításokkal.

Remélem segítettem azoknak, akik szintén LG tulajok vagy vásárlást terveznek.

dszabi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Sziasztok! 
1 kis segitséget szeretnék kérni...

Dszabi kollégánál akadtam meg a forumon.

LG 50PK250 típusu Plazma Tv...

ezt néztem ki magamnak,szinte csak jokat olvastam/láttam róla...

most láttam,hogy irta interferencia hibája van neki ( ez nem tv hiba ) szerintem.

igazábol ami engem érdekelne a Tv vel kapcsolatban.

USB-- megoszlanak a honlapokon a tulajdonságok... van ahol csak szerviz USB nek van felűntetve illetve van ahol azt irják DIVX et is játszik pontosabban DIVX HD-t...

Dszabi léci ird meg h mit is tud ez a tv ha már ugyis ilyened van

illetve mik a tapasztalataid a Tv vel kapcsolatban.gondolom szép éles képe van,ilyenekre gondolok minden infot örömmel fogadok.. (megéri e az árát ) ?

előre is köszönöm

GoLyO

USB bemenete csak szervíz célokat szolgál, se videó, se audió lejátszás nincs rajta. A neten elérhető a megoldás, hogy ezt meghackeljed és úgy már lejátszik fotót, mp3-at, talán DivX-et is, de ha ezt megcsinálod, akkor ugrik a garancia. DivX HD lejátszás biztos nem fog menni még így sem.

Ennek ellenére szerintem megéri, mert az USB lejátszós PK350 kb. 30-40 ezerrel többe kerül, ennyiért meg már nagyon jó kis média/blu ray lejátszókat lehet venni, amik sokkal nagyobb tudásúak, mint a TV-be épített.

Az LG honlap nagyon félrevezető egyébként, mert azt is írja, hogy van rajta PC bemenet. Csakhogy ez nem videó bemenet, hanem csak firmware frissítésre jó (nem házilag, hanem a szervíz által).

Képe szerintem szuper, eltekintve a korábban jelzett dologtól. Erre azonnal visszatérek egy új hozzászólásban. Ezen az áron szvsz a legjobb vétel a piacon (ezért is vettem meg).

szilvás
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Plazma

Hozzászólás Szerző: szilvás »

Sziasztok! 
Egy Samsung UE-40B6000-es LED-es LCD-t szeretnék lecserélni egy Panasonic 40G20-ra. Mit gondoltok van értelme? Kép minőségben mennyire fogok jobbat, rosszabbat látni?
Megmondom őszintén, nekem szimpatikus a LED nem túl természetes, de éles, kontrasztos képe. A pana ennél természetesebb, visszafogottabb, nem?

Vélemény?

Ha már megvetted? :blink

A pana 42g20 :

szilvás
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Plazma

Hozzászólás Szerző: szilvás »

A g20-al nagyon szuper a vb!
Nagggyon jó ez a tv!

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Sziasztok! 
Egy Samsung UE-40B6000-es LED-es LCD-t szeretnék lecserélni egy Panasonic 40G20-ra. Mit gondoltok van értelme? Kép minőségben mennyire fogok jobbat, rosszabbat látni?
Megmondom őszintén, nekem szimpatikus a LED nem túl természetes, de éles, kontrasztos képe. A pana ennél természetesebb, visszafogottabb, nem?

Vélemény?

az 42g20 lesz, és qrvajó választás
még dolgoztam, mikor megkaptuk az első példányokat
semmi blu-ray meg ilyen xarságok, csak amit az mpeg4 tuner behozott
a tv fal 90 %-a sehol sem volt hozzá képest
egyik legjobb idei tv ebben a kategóriában

Igen sok jót olvastam, hallottam róla.
Csak kicsit félek, hogy a nekem tetsző LED-es képvilág (kontrasztos, túl szaturált) után a plazma képe kicsit visszafogottabb, valósághűbb lesz.
De az tény, hogy a szakértők a képi minőség alapján messze az LCD elé helyezik.

azért, ha feltolod plazmán a kontrasztot és képélességet, akkor nem fog nagyon zavarni a változás, szinte észre sem fogod venni
azt már meg sem említem, hogy a led-tv-nél meglévő utánhúzás teljesen eltűnik ennél a tv-nél majd

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pityke78 »

Sziasztok! 

Vélemény?

Igen sok jót olvastam, hallottam róla.
Csak kicsit félek, hogy a nekem tetsző LED-es képvilág (kontrasztos, túl szaturált) után a plazma képe kicsit visszafogottabb, valósághűbb lesz.
De az tény, hogy a szakértők a képi minőség alapján messze az LCD elé helyezik.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Sziasztok! 

Vélemény?

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Spaceball »

Sziasztok! 

Vélemény?

Vélemény?

Egyértelműen megéri. A Samsung LED-nek nevezett LCD-je,igazából egy LCD...

Képminőségben messze elmarad a plazmáktól... Főleg a G20 tól... Fogsz e látni különbséget? Ég és föld. Plazma javára... Ebben biztos lehetsz.
[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pityke78 »

Sziasztok!

Vélemény?

Spaceball
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Spaceball »

Techvision 42" PDP TEC 
Sziasztok van egy Techvision 42" PDP TEC plasma tévém, és egyik napról a másikra eltünt a tv tuner része. (a menüből... meg a forráslistából is teljesen)

korábban már volt valakinek hasonló problemája, de neki a kijelzővel is gondja volt.

Van valakinek valamilyen ötlete, hogy tudnám visszavarázsolni a TV részét?

Firmware?
illetve honnan lehetne letölteni hozzá prg-t és upgradet?

köszi

Sanyi

Hát szerintem ahhoz sehol nem találsz fw-t.
[Panasonic TX-P 42 G10 E][WDTV HD + Freecom 500 GB USB Hard Drive][inakustik HDMI]

Golyooo

Plazma

Sziasztok!

1 kis segitséget szeretnék kérni...

Dszabi kollégánál akadtam meg a forumon.

LG 50PK250 típusu Plazma Tv...

ezt néztem ki magamnak,szinte csak jokat olvastam/láttam róla...

most láttam,hogy irta interferencia hibája van neki ( ez nem tv hiba ) szerintem.

igazábol ami engem érdekelne a Tv vel kapcsolatban.

USB-- megoszlanak a honlapokon a tulajdonságok... van ahol csak szerviz USB nek van felűntetve illetve van ahol azt irják DIVX et is játszik pontosabban DIVX HD-t...

Dszabi léci ird meg h mit is tud ez a tv ha már ugyis ilyened van :taps:

illetve mik a tapasztalataid a Tv vel kapcsolatban.gondolom szép éles képe van,ilyenekre gondolok minden infot örömmel fogadok.. (megéri e az árát ) ?

előre is köszönöm

GoLyO

ksi

Plazma

Hozzászólás Szerző: ksi »

Techvision 42" PDP TEC

Sziasztok van egy Techvision 42" PDP TEC plasma tévém, és egyik napról a másikra eltünt a tv tuner része. (a menüből... meg a forráslistából is teljesen)

korábban már volt valakinek hasonló problemája, de neki a kijelzővel is gondja volt.

Van valakinek valamilyen ötlete, hogy tudnám visszavarázsolni a TV részét?

Firmware?
illetve honnan lehetne letölteni hozzá prg-t és upgradet?

köszi

Sanyi

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Nem tudom a DVD játszó típusát, de 99% hogy az okolható a hibajelenségért (illetve az onnan jövő jel), azt hogy miért lehet ilyen a jel már többen fejtegették, a lényeg: plasma tv ilyen hibát nem tud produkálni.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”