Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
sziasztok mit jelentenek a következők a panasonic TH-42PV60-as készüléknél: több ablakos PAT 1 tunerrel? mi az a PAT?
Ezt:
Plazma
sziasztok mit jelentenek a következők a panasonic TH-42PV60-as készüléknél: több ablakos PAT 1 tunerrel? mi az a PAT?
Plazma
Pontosan mi is az a Faroudja?Valahol olvastam erről valamit, de már elfelejtettem, hogy hol és mit.
Röviden és tömören videójel feldolgozó és megjelenítő vezérlőegység. Állítólag díjnyertes ez a proci.
Plazma
Plazmák vébére
Ennek azért nem bírtam eddig a neten nyomára bukkani...
"A Philips 37 PF 9946-os tévéje 94 cm-es (37"), WVGA (1280x720 pixel) felbontású, 16:9 oldalarányú, 1000 cd/m2 fényességű, 3000:1 kontrasztarányú plazma panelt kapott. A Virtual Dolby Surround hangrendszerrel is felszerelt készülék ára 349 980 forint."
Elég valószínűtlen, h igaz legyen. De ha valaki tudja hol van ennyiért, az ne tartsa vissza :-)
Egyébként meg 852x480-asnak láttam. Khm, apró kis tévedések :-)
TV: Toshiba 32WL66P; DVD: Pio 433H
Plazma
Addig is a másik LG-ről mondanál pár sort?42PX3RVA
Mosz vettem egy ilyet. A PC1R®-el ellentétben ez nem HD, csak SD, ellenben nekem tetszik a képe, színei. Valamivel jobban tetszik mint Pana-ból a 42PA50. AZ új Panák jobbnak tűnnik, igaz drágábbak is.
Ha van pénzed a PC1R®-e, akkor inkább azt válaszd, főleg ha ki is tudod használni a nagyobb felbontást (PC, konzol).
Úgy néz ki, hogy a 42PC1R vagy a 42PX4R lesz a befutó. A PX-nél azt írják: DCDi by Faroudja, míg a PC-nél csak DCDi van.
Tudja valaki mi a különbség?
Pontosan mi is az a Faroudja?
Valahol olvastam erről valamit, de már elfelejtettem, hogy hol és mit.
Plazma
Arról még nem tudok mit mondani,kedden lesz nálam PC1RR,ami ugyanaz,csak HDD-vel,úgyhogy majd olyan szerda körül mondanék valamit.
Enyje. Májusi termék, és mág nem volt nálad?
Plazma
Addig is a másik LG-ről mondanál pár sort?42PX3RVA
Mosz vettem egy ilyet. A PC1R®-el ellentétben ez nem HD, csak SD, ellenben nekem tetszik a képe, színei. Valamivel jobban tetszik mint Pana-ból a 42PA50. AZ új Panák jobbnak tűnnik, igaz drágábbak is.
Ha van pénzed a PC1R®-e, akkor inkább azt válaszd, főleg ha ki is tudod használni a nagyobb felbontást (PC, konzol).
Plazma
42PC1R
Arról még nem tudok mit mondani,kedden lesz nálam PC1RR,ami ugyanaz,csak HDD-vel,úgyhogy majd olyan szerda körül mondanék valamit.
Az szuper lenne. De ha belefér a kedd este annak is örülnék, mert már tűkön ülök.
Addig is a másik LG-ről mondanál pár sort?
42PX3RVA
Plazma
42PC1R
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Láttam a MM-ban egy leárazott 127 centis Fujitsu-Siemens Mirica plazmát, 899-ről volt leértékelve 599-re. Teljesen láma vagyok a témában de mivel nagy a nappalim mindenképpen 50 colos tv kell bele. Tudnátok segíteni, hogy érdemes-e belevágni ebbe a plazma Tv-be, vagy sok kockázata van? Gondolom ez is egy szalontv volt, amit állandóan hajtottak a bemutatón.
Plazma
Pana rajongó a fene...Csak nézz be az Asztali dvd írók topicba,meglátod,mennyire vagyok az... Egyszerűen ennyiért ez a legjobb,kész.Ha majd lesz Sony vagy LG,vagy akármi,és jobb ennél,akkor majd az lesz.
Ott volt a mosolygi jel
Amúgy default beállításon ez az LG szebb színeket ad mint a 42PA50-es Pana (kb egyidősek lehetnek, nem?). Beállítással nem tudom melyik jobb, mert addigra visszajöttek a szállítólevéllel
Plazma
42PC1R
Plazma
rea4! Az LG típusát, és a valós ítéletedet megosztanád velem?
Plazma vásárlás előtt állok, de minél több készüléket nézek meg a boltokban, annál tanácstalanabb vagyok. Jelenleg egy LG-vel szemezek.
Azt Shyciii írta....
Ő 42PX3RVA-t vett.
Melyiket nézted?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Bodnapet írta:
Most vettem plazmát. Saját szemem mellett rea4 véleményét is kikértem, és bár tudom hogy Pana rajongó, mégis tudott valós ítéletet mondani az általam kinézett LG plazmáról, úgyhogy nem vészes a srác
rea4!
Az LG típusát, és a valós ítéletedet megosztanád velem?
Plazma vásárlás előtt állok, de minél több készüléket nézek meg a boltokban, annál tanácstalanabb vagyok. Jelenleg egy LG-vel szemezek.
Plazma
Bodnapet
Most vettem plazmát. Saját szemem mellett rea4 véleményét is kikértem, és bár tudom hogy Pana rajongó, mégis tudott valós ítéletet mondani az általam kinézett LG plazmáról, úgyhogy nem vészes a srác
Pana rajongó a fene...Csak nézz be az Asztali dvd írók topicba,meglátod,mennyire vagyok az...
Egyszerűen ennyiért ez a legjobb,kész.Ha majd lesz Sony vagy LG,vagy akármi,és jobb ennél,akkor majd az lesz.
rea4 ! Ment egy privát.
Nekem ugyan nem...
Akkor valahol elveszett. Látom Neked 42PV60 panád van.
Tavaly vettem az 50- es tipust, 106 cm változatát. Mennyire volt ez szerinted elhamarkodott döntés. Tudom hogy mindig jönnek új tipusok. Avval az erővel mindig is lehetne akkor várni. Mennyivel szebb ennek a képe? A felbontása tudom hogy valamivel jobb. De szerintem még ez is messze van a HD- hez. Mi a véleményed?
Köszi.
No közbe válaszoltam,le van lassulva a dolog kissé.
Plazma
Bodnapet
Pana rajongó a fene...Csak nézz be az Asztali dvd írók topicba,meglátod,mennyire vagyok az...
Egyszerűen ennyiért ez a legjobb,kész.Ha majd lesz Sony vagy LG,vagy akármi,és jobb ennél,akkor majd az lesz.
rea4 ! Ment egy privát.
Nekem ugyan nem...
Akkor valahol elveszett. Látom Neked 42PV60 panád van.
Tavaly vettem az 50- es tipust, 106 cm változatát. Mennyire volt ez szerinted elhamarkodott döntés. Tudom hogy mindig jönnek új tipusok. Avval az erővel mindig is lehetne akkor várni. Mennyivel szebb ennek a képe? A felbontása tudom hogy valamivel jobb. De szerintem még ez is messze van a HD- hez. Mi a véleményed?
Köszi.
Plazma
Bodnapet
rea4 ! Ment egy privát.
Nekem ugyan nem...
Plazma
Bodnapet
rea4 ! Ment egy privát.
Plazma
Bodnapet
Plazma
De mint tudjuk, Japánbqan is nagyon konvergálnak a cégek egymás felé, hogy csak mást ne említsek, a Sony és a Panasonic egy házban van. Valszeg néha csak a felragasztott embléma dönti el, hogy Sony vagy Panasonic termékről lesz belőle a végén.
OFFTOPIC:
Ezt honnan veszed? Kevés ilyen "páros" van, akik így rivalizálnának egymással az elektronikában.
Azt a részét, hogy egy házban vannak, japán kollégámtól. Az embléma nem biztos.
Plazma
Bodnapet
Szabad tudni melyiket vetted?
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Plazma
Bodnapet
Kedvelem Rea4-et, mert ért hozzá, mielőtt még bárki félreérti. Csak egy kicsit ő is elfogult(nak tünik).
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Plazma
Alig várom,hogy ennek a szemét focinak vége legyen,mostanra időzitették a gyártók az új tipusú készülékek kiadását aminek az ára szerintem pont a legszarabb sport miatt nem fog lejjebb menni ameddig vége nem lesz! Megvehetném most is de a foci miatt nem fogok minimum 50e ft-ot pluszban adni érte! Focival nem rongálnám!
Nem a focihoz igazítják az új modellek megjelenését, hanem egyébként is a legtöbb gyártó tavasszal hozza az újdonságokat. Az is természetes, hogy ha nagy a kereslet, akkor nincs értelme lentebb vinni az árat, mert úgy is megveszik. De ők legalább nézik, élvezik a nagy kéoet, és nem azt várják, hogy mikor lesz még olcsóbb. Soha nem tudod a legjobb áron megvenni, mert mindig lesz olcsóbb, vagy az új annyival jobb, hogy a régit már nem érdemes megvenni. A plazma tévé soha nem lesz a legjobb befektetés. Gondolj bele, pár évvel ezelőtt egy 42"-os plazma több millió forint volt, és megvették. Egyébként egy modell piaci élettartama egyre rövidebb, max. egy év, éppen ezért sokkal nehezebb azt a hasznot kihúzni belőle, amellyel igazán nekiugorhatnának a következő fejlesztéseknek a gyártócégek. Így volt már ez tavaly is, éppen ezért olyan nagy újdonságok idén nem jelentek meg. Készülnek a HD-re, de ebből talán jövőre lesz valami kis hazánkban. A focit egyébként meg nem muszáj nézni, lesz más program is, meg egy plazmán azért a DVD film az igazi (egyenlőre).