Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Sziasztok!
Véleményeteket szeretnem kérni a samsung PS50-B850-es plazmáról!
Jó készülék!
Ha sikerül jó áron megvenni (az Elektro Outletben már jóval 300 ezer alatt megvehető), annyiért nem nagyon van ellenfele! A szolgáltatásai ugyanazok, mint a 650-esnek, csak jobb benne a panel (a panelen van egy plusz szűrő, ami miatt kikapcsoltan sötétebbnek látszik, ezért világos környezetben is jó a kontrasztja), illetve az egész készülék sokkal vékonyabb.
Arra viszont vigyázni kell, hogy annak ellenére, hogy nagyon vékony a készülék, nem olyan jó ötlet falra akasztani a gyári akasztójával, mert akkor nem tud rendesen hűlni (a melegedés nincs túl jó hatással a panel élettartamára...)!
A hangja viszont a beépített "mélysugárzó" ellenére is ugyanolyan sz@r, mint a többi lapostévének, ezért vagy állandóan házimozival használod, vagy belekalkulálsz a költségekbe egy ilyet!
Ezzel nem lesz egy távvezérlővel több, mert működik a cucc a tévé távvezérlőjével is (tehát pl. azon állítod a hangerőt).
Én most frissítettem firmware-t az enyémen. Lett vele még egy rakás widget, meg egy pár új funkció (pl. rövid guide), illetve szebb és használhatóbb lett az Internetes felület (alulra, egy szalagsávba ment át az egész)...
A DLNA tényleg annyira jó dolog, mint ahogy a marketing leírásból gondolja az ember?
Plazma
Sziasztok! Véleményetek szerint 2,5 méteres távolságból nézve, 42 colos plazmánál mennyire észrevehető a HD és a full HD közötti különbség tévé-, illetve DVD nézés esetén? (Panasonic-vonalon gondolkodom, TX-P42U20E, TX-P42S20E, TX-P42G20E.) Egyúttal kérdezem: egy felskálázó DVD-lejátszó mennyit javít a helyzeten? Engem ugyanis nem kapott el a BD-láz.
A különbség full Hd anyagnál jön csak ki. Akinek jó a szeme, biztos észreveszi 2,5 méterről. A felskálázós DVD nagyon jó dolog.
köszönöm az infót!
Plazma
Sziasztok! Véleményetek szerint 2,5 méteres távolságból nézve, 42 colos plazmánál mennyire észrevehető a HD és a full HD közötti különbség tévé-, illetve DVD nézés esetén? (Panasonic-vonalon gondolkodom, TX-P42U20E, TX-P42S20E, TX-P42G20E.) Egyúttal kérdezem: egy felskálázó DVD-lejátszó mennyit javít a helyzeten? Engem ugyanis nem kapott el a BD-láz.
A különbség full Hd anyagnál jön csak ki. Akinek jó a szeme, biztos észreveszi 2,5 méterről. A felskálázós DVD nagyon jó dolog.
Plazma
Plazma
Most feladtam a Vasarolnek topicban egy hirdetest ahol Plazmat keresek megvetelre Ha valakinek van elado uj, ujszeru tv-je jo aron vagy tud valakit akinek van, kerem jelezze.
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=24330
NAD T778
-
Vendég
Plazma
Koszi Tigris Az igaz, hogy hajlamos hamar beegni?
Szoval, van valakinek tapasztalata, hozzafuzni valoja LG Electronics 50PK550 plazma tv-vel kapcsolatban? Nagyon jo arban van es mindent tud ami nekem kellhet
Ez a beégés dolog is igen érdekes, és lévén, h évek óta plazmám van számomra mégis ismeretelen dolog...Mint jelenség persze tudom miről van szó, és már láttam is, de nálam soha nem jött még elő, sőt volt, h a monoszkópon felejtettem reggelig mert elaludtam, akkor ott volt kikapcsolás után, de kb 30 mp alatt el is tünt nyom nélkül...Tehát ahol megmarad és nyoma van ott valami nagyon durva emberi mulaSZTÁSRA VAGY HIBÁRA TUDOK GONDOLNI.
Koszi.
Gondolom a plazma kijelzo is feljodik es a beipitett vedelem is egyre jobb. Ahogy elnezen az ujabb plazma tv-ket, sokkal keskenyebbek mint elodeik es kevesebbet is fogyasztanak. Olvastam egy tesztet is az LCD vs. Plazma-rol a teljesitmeny tekinteteben, ahol sokszor a plazma kevesebbet fogyasztott..........
Megjegyzem nekem régebbi van nem uj , és semmi védelem nincs ebben, mégsem égett még be, pedig megy róla, pc, játékok, és a tévéműsor ahol ott a műsor monogramja is...
Plazma
Szoval, van valakinek tapasztalata, hozzafuzni valoja LG Electronics 50PK550 plazma tv-vel kapcsolatban? Nagyon jo arban van es mindent tud ami nekem kellhet
Ez a beégés dolog is igen érdekes, és lévén, h évek óta plazmám van számomra mégis ismeretelen dolog...Mint jelenség persze tudom miről van szó, és már láttam is, de nálam soha nem jött még elő, sőt volt, h a monoszkópon felejtettem reggelig mert elaludtam, akkor ott volt kikapcsolás után, de kb 30 mp alatt el is tünt nyom nélkül...Tehát ahol megmarad és nyoma van ott valami nagyon durva emberi mulaSZTÁSRA VAGY HIBÁRA TUDOK GONDOLNI.
Koszi.
Gondolom a plazma kijelzo is feljodik es a beipitett vedelem is egyre jobb. Ahogy elnezen az ujabb plazma tv-ket, sokkal keskenyebbek mint elodeik es kevesebbet is fogyasztanak. Olvastam egy tesztet is az LCD vs. Plazma-rol a teljesitmeny tekinteteben, ahol sokszor a plazma kevesebbet fogyasztott..........
NAD T778
-
Vendég
Plazma
Plazma
NAD T778
-
Vendég
Plazma
Tudna nekem valaki véleményt mondani az LG Electronics 50PK550 plazma tv-ről? Újonnan 208e ft-ba kerül.
Köszi!
Miért pont plazmát keresel?
Azért mert ez a plazma topik...itt plazmákat keresnek, mellesleg eddig nálam is mindig jobb képe volt a palzmának, főleg tv adásoknál mint az LCD-nek...Legalábbis nézhetőbb képe van az én szemem számára...Bár ez igy nyiléván elég sarkos, mert vannak baromi jo LCD tévék is..
Plazma
Tudna nekem valaki véleményt mondani az LG Electronics 50PK550 plazma tv-ről? Újonnan 208e ft-ba kerül.
Köszi!
Mert ekkora méretben ez a megfizethető és állítólag jobb a képminősége az LCD-vel szemben. Tavaly vettem egy full hd 82cm-es Samsungot a hálószobába, meg vagyok vele elégedve. Leginkább a méret számít most. Ha jól tudom a plazmáknál szinte nulla a reakcióidő ami nem okoz elmosódást így jobb a gyors jeleneteknél.
NAD T778
Plazma
Köszi!
Plazma
Köszi!
NAD T778
Plazma
50-es plazmaban mit ajanlanatok 200e korul? A kepminoseg a legfontosabb, az USB csatlakozas nem fontos mert van a BD lejatszomon is.
Koszi!
NAD T778
Plazma
Sziasztok!
Ha netán valakinek G20-as, vagy S20-as plazmája lenne Veszprém környékéről, az kérem jelentkezzen priviben.
Köszönöm
Plazma
Segítsetek!
Egy kb. két éves Panasonic TH-50PZ80 típusú plazma televízióm van, amivel eddig semmi problémám nem volt. Ma délután viszont hirtelen kikapcsolt: a ki/bekapcsolást jelző led vörösen pulzált és mikor visszakapcsoltam, a képernyő bal széle felé egy függőleges fekete csík jelent meg, kb. 5 cm hosszan, a képernyő teljes hosszán. Azóta megpróbáltam kihúzni a tápkábelt, de a csík a visszacsatlakoztatást követően is megmaradt. Mi történhetett? És mit kell tennem?
Nem leszel boldog
Valószínű. hogy a függőleges meghajtás (X drive) egyik ic-je szált el, ez a plasma szerves része sajnos, és külön nem cserélhető, csak a kijelzővel. Plasmáknál gyakori hiba.
Ha papiros a tv ( blokk, gar. papír megvan ) akkor szerviz, még akkor is ha csak 1 év gar. volt tv-n, ezt ugyanis szavatossági javításként el kell, hogy vállalják, mivel a plasma kijelző fődarab, és 3év szavatosság jár "rá" (tartós fogyasztási cikk), neked semmit nem kell fizetned! Valószínű, hogy cserélik a készüléket, bár a PDP cseréje sem kizárt.
Nekem 3 éve Pana PV71-el történt meg dettó ugyan ez.6 hét bohóckodás után komplett cserekészüléket kaptam.Különbség az,hogy nálam még 20 órát sem ment a masina,amikor beadta a kulcsot.
Megnyugtató, hogy a 42G20-as tv-mre 5 év garancia van, a következő VB-t is azon nézem, ha más nem jön közbe!
Plazma
Segítsetek!
Egy kb. két éves Panasonic TH-50PZ80 típusú plazma televízióm van, amivel eddig semmi problémám nem volt. Ma délután viszont hirtelen kikapcsolt: a ki/bekapcsolást jelző led vörösen pulzált és mikor visszakapcsoltam, a képernyő bal széle felé egy függőleges fekete csík jelent meg, kb. 5 cm hosszan, a képernyő teljes hosszán. Azóta megpróbáltam kihúzni a tápkábelt, de a csík a visszacsatlakoztatást követően is megmaradt. Mi történhetett? És mit kell tennem?
Nem leszel boldog
Valószínű. hogy a függőleges meghajtás (X drive) egyik ic-je szált el, ez a plasma szerves része sajnos, és külön nem cserélhető, csak a kijelzővel. Plasmáknál gyakori hiba.
Ha papiros a tv ( blokk, gar. papír megvan ) akkor szerviz, még akkor is ha csak 1 év gar. volt tv-n, ezt ugyanis szavatossági javításként el kell, hogy vállalják, mivel a plasma kijelző fődarab, és 3év szavatosság jár "rá" (tartós fogyasztási cikk), neked semmit nem kell fizetned! Valószínű, hogy cserélik a készüléket, bár a PDP cseréje sem kizárt.
Nekem 3 éve Pana PV71-el történt meg dettó ugyan ez.6 hét bohóckodás után komplett cserekészüléket kaptam.Különbség az,hogy nálam még 20 órát sem ment a masina,amikor beadta a kulcsot.
PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black
Plazma
Segítsetek!
Nem leszel boldog
- jamamura szadakó
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Plazma
Segítsetek!
erölködő: yamaha rxv-440, dvd: oppo dv-981hd, bd: ps3 60gb, tv: panasonic 50pz80, hangfalak: fisher+schneider. bd: 130 and rising.
dvdextra.hu - a teljes kép
aeonflux.freeblog.hu - ready for the action?
odeon.hu - jó képet vágunk hozzád!
Plazma
Úgy néz ki holnap megválok a Samsung UE-40B6000 LED LCD TV-mtől és szombaton meglepem magam egy Panasonic 40G20-al. Kíváncsi leszek a váltásra.
Sikerült a csere? Ha igen, milyen az új vas?
Előre is köszi!
Zoli
Még egyelőre nem, még megvan a B6000, de úgy néz ki a jövő héten elviszik.
Szóval lassan esedékes lesz a dolog.
Esetleg 230.000 forint körül mik azok a TV-k, amik szóba jöhetnének a Panasonic 42G20 mellé? Jó lenne egy 46"-os, de nem tudom árba mi férne bele, illetve mi lehet alternatíva a G20 mellett.
Még annyi, hogy a G20, illetve az S20 között mi a különbség?
Köszi
Plazma
Úgy néz ki holnap megválok a Samsung UE-40B6000 LED LCD TV-mtől és szombaton meglepem magam egy Panasonic 40G20-al. Kíváncsi leszek a váltásra.
Sikerült a csere? Ha igen, milyen az új vas?
Előre is köszi!
Zoli
Plazma
Ezzel nem lesz egy távvezérlővel több, mert működik a cucc a tévé távvezérlőjével is (tehát pl. azon állítod a hangerőt).
És ekkor nem is szól a tv saját hangszórója?
Nem hát, miért szólna?
Ilyenkor ki lehet menüből kapcsolni a belső hangszórót, így hangerő állításkor a tévén jelzi ugyan, hogy hol áll a hangerő, de a belső hangszórók helyett a soundbar szól!
Mindenki magának hülye...
Plazma
Üdv,Pana plazmaTV-nél a képminőséget hog ylehet alehető lgjobbra hozni?
G10 NeoPDP készülékn a VB meccsek időnként katasztrofális képet mutatnak, illetev más catornák szellemképesek. Szolgáltatót kellene váltani, vagy koax kábelt cserélni, vagy csak jól be kellen állítani készüléket?
Kábel ellenőrzés nem árt, minden koax kettős árnyékolású legyen.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Plazma
Üdv,
Pana plazmaTV-nél a képminőséget hog ylehet alehető lgjobbra hozni?
G10 NeoPDP készülékn a VB meccsek időnként katasztrofális képet mutatnak, illetev más catornák szellemképesek. Szolgáltatót kellene váltani, vagy koax kábelt cserélni, vagy csak jól be kellen állítani készüléket?
Plazma
És ekkor nem is szól a tv saját hangszórója?
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50