Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
miért nem tudnak egy olyan készüléket kiadni ami analog és digitális adásokoz is tökéletes? tv nézésre is!!! normális kép,40" feletti képernyő csak ez az igényem. de lehet ez nagy elvárás a mai világban! ahogy egyre jobban elterjednek a lapos kijelzők,kiszorulnak a hagyományos tv készülékek az átlag ember aki tv nézésre veszi a tvt az mind csalódott lesz! teljesen jogosan! persze ez nem rátok vonatkozik mert ti dvd nézéséhez vettétek!
Hát ezért gondolkozom azon, h a kábelszolgáltatómat leamortizálom (vele az analóg jelet) és felszerelek digitális lavórt, oszt nézem, amit műholdról foghatok. Így már az LCD-nek is lenne értelme. Egy időben a Saturn-ban szemeztem az LG 26LC2R-rel, meg sokat játszottam is vele. És a nem túl jó TV-jel ellenére már majdnem teljesen elégedett is voltam a képével. Csak közben megjött az étvgyam és nagyobbat akartam , viszont a nagytestvérekkel már nem volt időm foglalkozni.
Szóval van itt mivel tölteni azt a drága időt... egyszer csak bedühödök és veszek valamit
TV: Toshiba 32WL66P; DVD: Pio 433H
Plazma
neked tényleg könnyebb volt a a helyzeted.ha nem érdekelne a tv egyértelműen plazma lenne a nyerő. de így? ááááááááááááá már megint itt tartok!
Azért egy normál felbontású plazmával a TV adás elég CRT-szerű (vagyis jó), nem?
Plazma
Nem irigyellek. Magamat sem irigyeltem mikor 3/4 évig vívódtam, aztán az LG kisegített az akciójával. Bár azóta a Pana is tett egy jó akciót: 399eFt-ért (talpat is adnak hozzá) 42PA60-as. Ha lenne helyed, jól járnál vele. Enyém (LG) 320eFt-ért már nem kapható, elkapkodták.Viszont ha 37-esben gondolkodsz, akkor nem a 37PV60-ast próbáld meg ha te is árérzékeny vagy, hanem a 37PA60-ast. Persze nem HD, de 350eFt-ért árulták akkor. Szerintem most is annyi lehet. Bár akkor nem adtak hozzá talpat, lehet hogy most van hasonló akció, mint a nagytestvérével.
Már én is 3/4 év körül járok... Szerencsére nem kerget a tatár, ha a 18 éves CRT nem krepál be (jó kis ITT), akkor nincs kényszer
Amikor új lakásba költöztünk, nagyon előrelátóan főfalat beborító polcrendszerbe terveztem egy 96x66x50-es helyet, mondván a következő nagyobb TV (CRT) vígan el fog férni. Khm. Egyrészt nem (még egy 72 cm-es sem, a slimfit-et hagyjuk), másrészt nem is akarok már. 37PA60: igen nézem ezt is. Megyek tovább nyűglődni
Plazma
Ennyi erővel szidhatná a kábel, vagy műholdas szolgáltatót is, netán - ha olyanja van - rakhatna fel normális földi antennát. Kétségtelen, hogy a kép nem olyan TV jelről, mint a HD demókról a boltban, de azért annyira nem vészes, hogy az ember egyből a mélybe ugorjon az erkélyről.
Már írtuk neki, hogy valójában nem a plazma és lcd technológia a xar, hanem a szolgáltató, aki ilyen gyenge minőségben küldi, de az az érvelés hatástalan volt
Plazma
képminőséget szidta(tv nézésre vette)
Akkor valószínűleg ahhoz a csoporthoz tartozik, akik nincsenek tisztában a plazmán levő tvadás képminőségéről (ami PA60-ason amúgy nem rossz, ha jó a szolgáltató, és nincs elosztó). Mert a DVD képminőségére nemigen lehet panasza. Ha mégis, akkor gond van a szemével
Viszont akkor LCD tv-t se vegyen, mert azon annyiért még rosszabb tvadást fog látni.
Ennyi erővel szidhatná a kábel, vagy műholdas szolgáltatót is, netán - ha olyanja van - rakhatna fel normális földi antennát.
Kétségtelen, hogy a kép nem olyan TV jelről, mint a HD demókról a boltban, de azért annyira nem vészes, hogy az ember egyből a mélybe ugorjon az erkélyről.
Van egy tanulságom (megintcsak annak, aki esetleg ilyen cipőben jár), hogy földi adást magasra tett antennával lehet jól fogni. A padlás antenna nem jó. Mikor a házat vettem, sokáig vetyengtem rajta, hogy megéri-e kirakni árbócra. Megérte.
Projector: Sanyo Z4, Vászon: Diplomat 200x200, CRT: Sony 32FQ75D, PDP: LG42PX4R, DVD: SONY RDR HX1010, VHS: Panasonic NV-HD642, AMP: Yamaha RX-V730, Front, Center: saját gyártás MNC hangszórókkal, Sorround: S-30 ciril betűkkel :-), Sub: saját gyártás MNC hangszóró+SAL erősitő
Plazma
képminőséget szidta(tv nézésre vette)
Akkor valószínűleg ahhoz a csoporthoz tartozik, akik nincsenek tisztában a plazmán levő tvadás képminőségéről (ami PA60-ason amúgy nem rossz, ha jó a szolgáltató, és nincs elosztó). Mert a DVD képminőségére nemigen lehet panasza. Ha mégis, akkor gond van a szemével
Viszont akkor LCD tv-t se vegyen, mert azon annyiért még rosszabb tvadást fog látni.
Plazma
Üdv mindenki!
Lehet, hogy volt már róla szó - akkor elnézést a fárasztásért - de nekem most tűnt fel ez a plazma: Hitachi 42PD6600.
Árban elég jó: 398e, viszont a leírását nem tudom elérni a www.hitachi.com-on, az oldalt nem tölti le.
Első ránézésre a már "etalonná" vált Pana PV60-as széria alternatívájának tűnik, mert műszaki paraméterekben ugyanaz, viszont design szempontjából nekem sokkal jobban tetszik és hát jóval olcsóbb.
Ha jól emlékszem a "bemutatótermekben" (MediaM, Saturn) sincs kitéve...
Ha valakinek véleménye, esetleg tapasztalata vagy megbízható leírása lenne, megköszönném.
Hmmm...
Elsőre nem rossz.
Még nekem sem sikerült részletes infót beszereznem róla.
Plazma
tegnap láttam,hogy vett egy pa60-ast a szomszédom. délelőtt 10 körűl cipelték be a dobozt a kocsibol. mondom neki este átmegyek megnézem. este átmentem kiváncsi voltam rá. de nem tudtam megnézni mert addigra visszavitte,nagyon mérges de inkább csalódott volt!
És lehet tudni, hogy miért vitte vissza? Roppant kíváncsi lennék. Van egy ilyenünk, és az elektronikai hibát leszámítva (ami miatt teljes tv-t azonnal cserélték) nincs semmi baja, sőt.
-
Vendég
Plazma
tegnap láttam,hogy vett egy pa60-ast a szomszédom. délelőtt 10 körűl cipelték be a dobozt a kocsibol. mondom neki este átmegyek megnézem. este átmentem kiváncsi voltam rá. de nem tudtam megnézni mert addigra visszavitte,nagyon mérges de inkább csalódott volt!
az egészben az a legrosszabb,hogy amikor pár hete beszéltem vele a plazmákról én is azt mondtam neki,hogy olcsóbb készülékek közűl a PA60 nagyon dicsért termék!
Plazma
de a mezei emberkék álltalában azért veszik mert azt látják,hogy de nagy,milyen kicsi helyet foglal,de szép képe van! utána hazaviszi és szitkozódik,hogy miért ilyen a képe a boltban nem ezt látta!
Mondjuk lehet hogy gonosz vagyok, de ha valaki kiad 4-500e Ft-ot és nem tájékozodik előtte.. Hááát...
(Egyébként sok mindenben igazad van)
-
Vendég
Plazma
-
Vendég
Plazma
Üdv mindenki!
Lehet, hogy volt már róla szó - akkor elnézést a fárasztásért - de nekem most tűnt fel ez a plazma: Hitachi 42PD6600.
Árban elég jó: 398e, viszont a leírását nem tudom elérni a www.hitachi.com-on, az oldalt nem tölti le.
Első ránézésre a már "etalonná" vált Pana PV60-as széria alternatívájának tűnik, mert műszaki paraméterekben ugyanaz, viszont design szempontjából nekem sokkal jobban tetszik és hát jóval olcsóbb.
Ha jól emlékszem a "bemutatótermekben" (MediaM, Saturn) sincs kitéve...
Ha valakinek véleménye, esetleg tapasztalata vagy megbízható leírása lenne, megköszönném.
-
Vendég
Plazma
miért nem tudnak egy olyan készüléket kiadni ami analog és digitális adásokoz is tökéletes? tv nézésre is!!! normális kép,40" feletti képernyő csak ez az igényem. de lehet ez nagy elvárás a mai világban! ahogy egyre jobban elterjednek a lapos kijelzők,kiszorulnak a hagyományos tv készülékek az átlag ember aki tv nézésre veszi a tvt az mind csalódott lesz! teljesen jogosan!
persze ez nem rátok vonatkozik mert ti dvd nézéséhez vettétek!
de a mezei emberkék álltalában azért veszik mert azt látják,hogy de nagy,milyen kicsi helyet foglal,de szép képe van! utána hazaviszi és szitkozódik,hogy miért ilyen a képe a boltban nem ezt látta! őket nem az fogja érdekelni ahogy engemet sem,hogy milyen egy hd adás vagy egy dvd képe.hanem az,hogy a 40e ft-os 8 éves készüléke szebb képet jelenít meg mint az újj 4-500e ft-os készüléke! nem fogja őket az érdekelni,hogy majd 2012-ben talán ezekkel is szép tv adás képet fognak látni (egyébként én ezt sem hiszem) őket az érdekli most amikor örömmel hazaviszi,bekapcsolja mit lát. fenttartom azt a véleményemet,hogy ami most megy az egyszerűen a vásárlók szándékos félrevezetése!
Plazma
neked tényleg könnyebb volt a a helyzeted.ha nem érdekelne a tv egyértelműen plazma lenne a nyerő. de így? ááááááááááááá már megint itt tartok!
Vegyél egy 32"-os CRT-t, oszt annyi.
-
Vendég
Plazma
Egy ideje ízlelgetem Nem irigyellek. Magamat sem irigyeltem mikor 3/4 évig vívódtam, aztán az LG kisegített az akciójával.
Én még csak fél éve töröm a fejemet vajon mit vegyek?
Nekem annyiban volt könnyebb a helyzetem, hogy én kvázi majdnem lexarom, hogy a tvadás rosszabb minőségű lehet mint 55cm-es CRT-n...Persze számít, hogy a tvadás milyen minőségű, de nekem csak annyira, hogy nézhető legyen, nem kell közel tökéletes minőség.
Én más miatt vívódtam LCD vs Plazma között.
(jah és télen azért megpróbálkoztam a Samsung SlimFit-el, hogy legyen cumi is)
Nekem annyiban volt könnyebb a helyzetem, hogy én kvázi majdnem lexarom, hogy a tvadás rosszabb minőségű lehet mint 55cm-es CRT-n...Persze számít, hogy a tvadás milyen minőségű, de nekem csak annyira, hogy nézhető legyen, nem kell közel tökéletes minőség.
Plazma
Egy ideje ízlelgetem Nem irigyellek. Magamat sem irigyeltem mikor 3/4 évig vívódtam, aztán az LG kisegített az akciójával.
-
Vendég
Plazma
Plazma
Egy ideje ízlelgetem magamban, hogy mennyit adnék is ki egy TV-ért és lassan elérem a 300E-t, de tovább nincs nagy kedvem menni. Eddig nagyon az LCD felé húztam, de figyeltem Sychiii vívódását és én is hasonlót élek meg. Mostanra nem tetszenek már azok a kompromisszumok, amik ott kellenek. Inkább hagynám a nagy felbontást, a jelenlegi TV adásokhoz, DVD-hez elég a plazma és jól jöhet az a kis kontraszt .
Ha nincs megfelelő méretű/árú plazma, akkor marad valamelyik 32-es LCD. Abból egy jobbat talán 250-300 körül már lehet venni.
Nem irigyellek. Magamat sem irigyeltem mikor 3/4 évig vívódtam, aztán az LG kisegített az akciójával. Bár azóta a Pana is tett egy jó akciót: 399eFt-ért (talpat is adnak hozzá) 42PA60-as. Ha lenne helyed, jól járnál vele. Enyém (LG) 320eFt-ért már nem kapható, elkapkodták.
Viszont ha 37-esben gondolkodsz, akkor nem a 37PV60-ast próbáld meg ha te is árérzékeny vagy, hanem a 37PA60-ast. Persze nem HD, de 350eFt-ért árulták akkor. Szerintem most is annyi lehet. Bár akkor nem adtak hozzá talpat, lehet hogy most van hasonló akció, mint a nagytestvérével.
-
Vendég
Plazma
Nem akarom azt megérten,hogy nincs olyan 42"-os tv ami az én tv nézési szokásaimhoz megfelelő lene?
Akkor keressünk 37-est együtt!
nem!!! nagyot akarok!
azért kösz!
Plazma
Nem akarom azt megérten,hogy nincs olyan 42"-os tv ami az én tv nézési szokásaimhoz megfelelő lene?
Akkor keressünk 37-est együtt!
-
Vendég
Plazma
Plazma
Jól tudod. A 37"-os a legkisebb, de már eléggé "kihalóban" van. Régebbi szériákban annyira nem vagyok képben, de a mostani palettán a Panasonicnak van 37"-os plazmája és azok közül is a 37PV60, ami a legjobb választás és tudtommal 409e-ért adják sok helyen.
Köszi!
Hát ez még elég borsos... A TH 37PWD8UK kapható valahol itthon? Kerestem, de nem találtam. Azt a "világban" már 1200$-tól is láttam. Tudott annyit, ami nekem elég lenne. Arra a kid időre, míg végre kialakul itt minden, többet nem kéne áldozni rá
Láttam 42-est is 369E-ért (TH-42PA60E), de nem fér el!! (bakker). Egy ideje ízlelgetem magamban, hogy mennyit adnék is ki egy TV-ért és lassan elérem a 300E-t, de tovább nincs nagy kedvem menni. Eddig nagyon az LCD felé húztam, de figyeltem Sychiii vívódását és én is hasonlót élek meg. Mostanra nem tetszenek már azok a kompromisszumok, amik ott kellenek. Inkább hagynám a nagy felbontást, a jelenlegi TV adásokhoz, DVD-hez elég a plazma és jól jöhet az a kis kontraszt .
Ha nincs megfelelő méretű/árú plazma, akkor marad valamelyik 32-es LCD. Abból egy jobbat talán 250-300 körül már lehet venni.