Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Én amit kinéztem: Philips 40PFL8007K
Összefoglalva: Full HD 3D és Ambilight Spectra XL rendszerű LED Smart TV, Integrált Wi-Fi, mellékelt webkamara és 3 tuner (DVBs; DVBc, DVBt) gondoskodik a tökéletes élményről! És ami még nem elhanyagolható extra: RÁDIOVEZÉRELT TÁVJA VAN, ÉS NEM INFRÁS!!!
Itt megtalálható a leírás és a boltok árai: http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma- ... p94170457/
PHILIPS OLDAL: http://www.philips.hu/c/televiziok/8000 ... 7k_12/prd/
Ára: Picivel 200 ezer felett van!
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok! tanácsot szeretnék kérni, hogy ki milyen TV-t tud ajánlani 40-46"-os kivitelben olyan 150k környéki áron?
Nem árt ha minden jóval el van látva
Még nem tudom, hogy melyik lenne a jobb választás a passziv avyg az aktiv 3d-s tv igy ha lehet mndegyikre egy variáció jól jönne. Bár a legtöbb cuccom Samsunk és a disájn is tetszik.
átnéztem pár leirást,de vannak még szürke foltok a tulajdonságoknál.
például a mostani tv-m hiába van HDMI-vel összekötve az erösitövel ,de a visszavezető hangok a 2 RCA-val kell visszavezetnem, és ez a digi muszornál már nem lesz elég ha többcsatornás hanggal adják a műsort.Lehetséges a mostaniaknál az 1 kábelen az odavissza továbbitás ?
A másik, hogy beépített wifi vevő nem lenne hátrány vagy amibe nincs arra bármilyen fajtát rátehetek?
A 3d-nél olvastam, hogy a PC-s játékokat 3d-ben csak 27hz-en játsza le a megjelenítő függetlenül a PC tudásától, állítólag a HDMI korlátai miatt. Erről valakinek bővebb infoja esetleg valahogyan megkerülni a problémát?
Mire kell figyelni egy új készüléknél ami csak reklám maszlag és mi ami tényleg számít? (kontraszt,fényerő, képfrisítés stb..)
köszönöm
Annyi pénzért csak Samsungot kapsz! Az meg elég gagyi!
Hogy rövid és tömör legyek!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok! tanácsot szeretnék kérni, hogy ki milyen TV-t tud ajánlani 40-46"-os kivitelben olyan 150k környéki áron?
Nem árt ha minden jóval el van látva
Még nem tudom, hogy melyik lenne a jobb választás a passziv avyg az aktiv 3d-s tv igy ha lehet mndegyikre egy variáció jól jönne. Bár a legtöbb cuccom Samsunk és a disájn is tetszik.
átnéztem pár leirást,de vannak még szürke foltok a tulajdonságoknál.
például a mostani tv-m hiába van HDMI-vel összekötve az erösitövel ,de a visszavezető hangok a 2 RCA-val kell visszavezetnem, és ez a digi muszornál már nem lesz elég ha többcsatornás hanggal adják a műsort.Lehetséges a mostaniaknál az 1 kábelen az odavissza továbbitás ?
A másik, hogy beépített wifi vevő nem lenne hátrány vagy amibe nincs arra bármilyen fajtát rátehetek?
A 3d-nél olvastam, hogy a PC-s játékokat 3d-ben csak 27hz-en játsza le a megjelenítő függetlenül a PC tudásától, állítólag a HDMI korlátai miatt. Erről valakinek bővebb infoja esetleg valahogyan megkerülni a problémát?
Mire kell figyelni egy új készüléknél ami csak reklám maszlag és mi ami tényleg számít? (kontraszt,fényerő, képfrisítés stb..)
köszönöm
Lcd, Led, Oled TV-k
2013 első félévének Sharp csúcstelevíziója immáron Magyarországon is megvásárolható. A hatalmas, 80 hüvelyk képátlójú, Aquos családba tartozó készülék az exkluzív, négy alapszínt használó Quattron eljárás harmadik generációjára épül. Ez kiegészítve az integrált Clear Picture technológiával a vállalat állítása szerint minden korábbinál tisztább képeket, és a tónusok valósághűbb megjelenítését teszi lehetővé.
Sharp LC-80LE857E [+]
A Full HD felbontást biztosító X-Gen panellel megtámogatott modellből nem hiányzik a 800 hertzes képfrissítési rátát biztosító Active Motion interpolációs eljárás sem. Ellátták a digitális földfelszíni, műholdas és kábeles adások vételére alkalmas DVB-T, DVB-C és DVB-S típusú tunerekkel, és képes az adásokat egy USB-n keresztül csatlakoztatott merevlemezre rögzíteni. Természetesen rendelkezik saját médialejátszóval, valamint megkapta az Aquos Net névre hallgató okostévé rendszert, ami azonban ma már igencsak elavultnak számít a vetélytásrak hasonló jellegű megoldásaihoz képest.
Sharp LC-80LE857E [+]
A két darab tíz wattos hangsugárzó mellett felszerelték egy 15 wattos mélynyomóval is, de azért aki ki tud fizetni 2 500 000 millió forintot egy ilyen tévéért, annak valószínűleg egy normális hangrendszer beszerzése sem okoz majd problémát. Képes a 3D tartalmak megjelenítésére, amihez az aktív shutteres képalkotási eljárást használja, és biztosítja a kétdimenziós anyagok térhatásúvá konvertálását is.
http://prohardver.hu/hir/sharp_lc-80le857e.html
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Vettem a szüleimnek egy LG 42CS460 LCD tévét, sajnos nem gondoltam, hogy nekik fontos a fejhallgató kimenet így nem győződtem meg róla, hogy van-e. Mint kiderült ez hiba volt mivel nincs. HDMI, EURO-Scrat és komponens csatlakozók vannak rajta.
Hogyan tudnék egy fejhallgatót csatlakoztatni a tévéhez?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
A fiam szobájában a set top box RCA hangkimenetét egy erősítőre kötöttem és nem a TV-re. Annak eleve jobb a hangja normális hangfalakkal és van füles kimenete. Jó erre egy olcsó music center is. Lehet próbálkozni a TV analóg hangkimenetével, bár az valószínűleg nem kapcsolja le a TV saját hangszóróit, de egy próbát megér egy kölcsön füles erősítővel.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Vettem a szüleimnek egy LG 42CS460 LCD tévét, sajnos nem gondoltam, hogy nekik fontos a fejhallgató kimenet így nem győződtem meg róla, hogy van-e. Mint kiderült ez hiba volt mivel nincs. HDMI, EURO-Scrat és komponens csatlakozók vannak rajta.
Hogyan tudnék egy fejhallgatót csatlakoztatni a tévéhez?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
- Muszklismick
- V.I.P.

- Értékelés: 229
Lcd, Led, Oled TV-k
Kösz az infót, nem tudtam.
Akkor másképp kérdezem. Van olyan gyártó amelynek a termékei kilógnak a többi közül a minőséget tekintve, vagy tulajdonképpen hasonló szintet képvisel mind?
vagyis átlag élettartam 3-5 év.
Vagy Másképp: találkozott már valaki olyan Tv-vel (nem crt, nem projektoros) ami gond nélkül leszolgált több mint 5 évet?
A Samsung szokott ritkán csinálni olyan akciót hogy 5 év garanciát vállal a LED TV-k re, érdemes kivárni/utánnajárni
Lcd, Led, Oled TV-k
Havernak van egy Philips 40PFL5605H típusú led-lcd-je. 2010. júniusi szoftver van rajta, azóta 14 firmwire frissítést adtak ki hozzá, utoljára 2011. decemberében. Kérdésem a következő: ha ezt a legutóbbit - ami minden bizonnyal az utolsó - több nem lesz hozzá, ráteszük usb-ről, akkor ezt tartalmazza a többi 13 frissítést is??
Csak akkor frissítsetek, ha valamiért nagyon muszáj! Manapság a frissítések ugyanis nem növelik a szolgáltatásokat a készülékekben, hanem inkább szűkítik.
Én sem frissítem, mert elégedett vagyok a szolgáltatásaival, és sokat olvasni róla, hogy downgradelni is nehézkes utána már a készülékeket..
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Lcd, Led, Oled TV-k
Havernak van egy Philips 40PFL5605H típusú led-lcd-je. 2010. júniusi szoftver van rajta, azóta 14 firmwire frissítést adtak ki hozzá, utoljára 2011. decemberében. Kérdésem a következő: ha ezt a legutóbbit - ami minden bizonnyal az utolsó - több nem lesz hozzá, ráteszük usb-ről, akkor ezt tartalmazza a többi 13 frissítést is??
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Lcd, Led, Oled TV-k
Van egy 6 éves Sony lcd-m.
Akkor másképp kérdezem. Van olyan gyártó amelynek a termékei kilógnak a többi közül a minőséget tekintve, vagy tulajdonképpen hasonló szintet képvisel mind?
Vagy Másképp: találkozott már valaki olyan Tv-vel (nem crt, nem projektoros) ami gond nélkül leszolgált több mint 5 évet?
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia
pl az enyem:
42" panasonic plazma mar 5 eves...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sajnos mára már EU előírás az RoHS forraszanyagok használata. Tehát minden gyártó köteles ilyet használni termékeiben, kivétel nélkül, tehát ez márkafüggetlen.
Lcd, Led, Oled TV-k
Valaki árul itt a fórumon egy ilyet: Samsung Ue32C6000
Elég jónak tűnt, de valahol írták, hogy a samsung c sorozata (is) gyenge. Azthiszem a forraszanyagok környezetbarát volta miatt. talán ólom vagy ónmentes. Láttam már ilyet egy Hp Laptop esetében. Pár év alatt lerottyant az alaplap a forrasztások miatt.
Ezért írtam a hosszú életartamot.
A Toshiba TV-k milyenek? Kb 30-40%-kal drágább a töbi gyártónál, hasonló specifikációk mellett.
Sajnos mára már EU előírás az RoHS forraszanyagok használata. Tehát minden gyártó köteles ilyet használni termékeiben, kivétel nélkül, tehát ez márkafüggetlen.
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia
Samsung/Panasonic/LG
nalam ez a sorrend.
En plazmat vennek, de a led kevesebbet fogyaszt...sztem nem jelentosen.
Engem meg mindig zavar az lcd-ben ha egy embernek 3keze van egy-egy gyorsabb mozgas kozben:)
Vannak jo akciok az euronicsban vagy a MMban
udv
Laci
Valaki árul itt a fórumon egy ilyet: Samsung Ue32C6000
Elég jónak tűnt, de valahol írták, hogy a samsung c sorozata (is) gyenge. Azthiszem a forraszanyagok környezetbarát volta miatt. talán ólom vagy ónmentes. Láttam már ilyet egy Hp Laptop esetében. Pár év alatt lerottyant az alaplap a forrasztások miatt.
Ezért írtam a hosszú életartamot.
A Toshiba TV-k milyenek? Kb 30-40%-kal drágább a töbi gyártónál, hasonló specifikációk mellett.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindenkinek.
Gondoltam, én is beállok a sorba és veszek egy vékony tv-t magamnak. Az mindegy, hogy lcd vagy plazma, új vagy használt.
Ami viszont nem, az a kivitelezés minősége.
Tudtok mondani olyan márkát vagy típust, amelyek nem 3 éves élettartamra lettek tervezve?
Szerintem nem lesz hosszú a lista, ha igazak a pletykák.
Elég puritánok az igényeim, nem kell sem 3d, meg internet csatlakozás, meg egyéb parasztvakítás. Csak DVD lesz rákötve, esetleg számítógép, meg azthiszem minDig antenna.
80-106cm es képátlóban gondolkodom. Napi rendszerességgel használnám. És ahogy szokott lenni, ne kerüljön csilliókba.
tehát:
-hosszú élettartam
-Szép kép
-100 Hz, vagy több
-80-106 cm képátló
Azért előnyt jelent, ha nem fogyaszt annyit mint egy mosógép.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm.
Szia
Samsung/Panasonic/LG
nalam ez a sorrend.
En plazmat vennek, de a led kevesebbet fogyaszt...sztem nem jelentosen.
Engem meg mindig zavar az lcd-ben ha egy embernek 3keze van egy-egy gyorsabb mozgas kozben:)
Vannak jo akciok az euronicsban vagy a MMban
udv
Laci
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindenkinek.
Gondoltam, én is beállok a sorba és veszek egy vékony tv-t magamnak. Az mindegy, hogy lcd vagy plazma, új vagy használt.
Ami viszont nem, az a kivitelezés minősége.
Tudtok mondani olyan márkát vagy típust, amelyek nem 3 éves élettartamra lettek tervezve?
Szerintem nem lesz hosszú a lista, ha igazak a pletykák.
Elég puritánok az igényeim, nem kell sem 3d, meg internet csatlakozás, meg egyéb parasztvakítás. Csak DVD lesz rákötve, esetleg számítógép, meg azthiszem minDig antenna.
80-106cm es képátlóban gondolkodom. Napi rendszerességgel használnám. És ahogy szokott lenni, ne kerüljön csilliókba.
tehát:
-hosszú élettartam
-Szép kép
-100 Hz, vagy több
-80-106 cm képátló
Azért előnyt jelent, ha nem fogyaszt annyit mint egy mosógép.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszönöm.
Lcd, Led, Oled TV-k
Az általunk forgalmazott LG televíziókra 2 év üzleti garancia vonatkozik!
Tehát nem a hivatalos LG garanciális készülékeket árusítanak. Ezért olcsóbbak a többiektől. Nincs evvel baj, ameddig nincs gond a készülékkel.
Én vettem hozzá 3 év termékbiztosítást amit a Generali biztosít. Evvel szerintem jól jártam.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán facebookon találtam egy tv boltot . Mivel Új televíziót szerettem volna vásárolni betértem hozzájuk és tanácsukat kértem, az eladó rendkívül segítőkész fiatalember, akármit kérdeztem korrekt választ kaptam rá . A tv-k rendkívül jó áron kaphatóak, ha tanácstalan vagy tv vásárlás ügyében bátran merem ajánlani nektek ezt a boltot:
http://www.facebook.com/pages/Ledtvdisz ... 5402763669
Az általunk forgalmazott LG televíziókra 2 év üzleti garancia vonatkozik!
Tehát nem a hivatalos LG garanciális készülékeket árusítanak. Ezért olcsóbbak a többiektől. Nincs evvel baj, ameddig nincs gond a készülékkel.
Ne keverjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán facebookon találtam egy tv boltot . Mivel Új televíziót szerettem volna vásárolni betértem hozzájuk és tanácsukat kértem, az eladó rendkívül segítőkész fiatalember, akármit kérdeztem korrekt választ kaptam rá . A tv-k rendkívül jó áron kaphatóak, ha tanácstalan vagy tv vásárlás ügyében bátran merem ajánlani nektek ezt a boltot:
http://www.facebook.com/pages/Ledtvdisz ... 5402763669
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Gyorsan átfutva elvileg a DVI kimenethez mellékelt DVI/HDMI átalakítóval összekötheted a TV-vel. Viszont én abszolút tájékozatlan vagyok, hogy előfizetés nélkül hány ingyenesen vehető műholdas adás és mik ezek. Ha az a választék elég neked és pontosan be tudod lőni a parabolát arra a műholdra ahonnan a legtöbb ingyenes adás leszedhető, akkor működhet a dolog. De még egyszer, én nem vagy otthon ebben a témában. Én a helyedben elballagnék egy szaküzletbe és megbeszélném ott a dolgot.
Üdv,
NL
Az a baj én is teljesen tanácstalan vagyok......
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha Te úgy érzed akkor rendben van.Vagy Mégse???Tudod mit vettél az odáig rendben is van.De!!Valamilyen szinten akkor is átvertek hogy 2012 végén eltudtak adni Neked is 50Hz-es panellal szerelt LCD tvt.Szerinted mennyivel került volna többe a gyártónak a 100Hz-es panel?Ja hogy hiába fért volna bele a majd 200ks tvbe a 100Hz-es panel nem teszik bele hogy vedd a majd 100ezerrel drágábbat.Értem én hogy Sony meg jó a képe de enged meg légyszives hogy ne ugraljak örömömbe hogy ennyi pénzért föleg hogy nem is saját panelt raknak bele csak 50Hz.Marketing az egész.Ha 100Hz-es lenne ennyi pénzért nem tudná eladni a majd 100ezerrel drágább tvit ami pont azért kerül annyiba mert 100Hz valos képfrissitésű.
Örülök hogy Neked tetszik és nem bántad meg, de amig sajnos eltudják ezeket a 50Hz eseket adni nem igazán fogják ebbe az árba beletenni a jobbat mert még így is veszik.Pedig tény hogy szebb képe van a Sonyknak de a mozgással nagy gondjaim vannak az 50Hz miatt hiába a képjavító.Sajnálom hogy a Sony ma ide jutott pont Ők akik a legjobb tvket kinálta egykor.Jó a 100Hz-vel ott is cigánykodtak.
Én most vettem egy ilyen TV-t és nagyon elégedett vagyok vele. 160.000 Ft-om volt rá, mely keretbe bele is fért . Nem kellett 3D csak az okos funkciók, WIFI, illetve a normális kép. (Ja és, hogy talppal együtt beférjen egy bizonyos helyre ) Ezen az áron az üzlet aktuális kínálatában a feltételeknek nem felelt meg más készülék,így egyszerű volt a választás. A Hz-ekkel nem is foglalkoztam, csak azzal amit látok. A marketing fogásokon szerintem egyszerű földi halandó nem igazán tud felül emelkedni, de elolvasva az okfejtéseidet érdekelne, hogy egyáltalán kaptam volna tényleges 100 Hz-es tévét ilyen tudással ezen az áron, vagy pedig tényleg csak + 100-000-ért.
A választ előre is köszönöm.
Lcd, Led, Oled TV-k
Még egy kérdésem lenne. Ha megvenném a következő beltéri egységet,mennyivel vagyok előrébb? Ez segít? Ezzel fogom látni a HD adásokat ?
http://www.digiportal.hu/page.php?69
Parabola antenna(tányér) van a házon....
Hali!
Gyorsan átfutva elvileg a DVI kimenethez mellékelt DVI/HDMI átalakítóval összekötheted a TV-vel. Viszont én abszolút tájékozatlan vagyok, hogy előfizetés nélkül hány ingyenesen vehető műholdas adás és mik ezek. Ha az a választék elég neked és pontosan be tudod lőni a parabolát arra a műholdra ahonnan a legtöbb ingyenes adás leszedhető, akkor működhet a dolog. De még egyszer, én nem vagy otthon ebben a témában. Én a helyedben elballagnék egy szaküzletbe és megbeszélném ott a dolgot.
Üdv,
NL
Lcd, Led, Oled TV-k
Hát milyen beltéri készüléked van? Ha pl. T-home tányéros, akkor tudod a HD adásokat nézni, ha HD vevőegységed van, különben normál kisfelbontás. Ha IPTV akkor valószínűleg HD-ben jön. Ha síma analóg antenna akkor kell egy beltéri egység, pl MindigTV-s doboz. Szóval attól függ, hogy most mid van.
Oké,köszönöm a segítséget. Hát nem egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb megoldást.......
A legegyszerűbb megoldás az ,hogy veszel egy DVB-T re alkalmas tetőantennát.Ez megvan pár ezresből.
Így ingyen veszi a tv az M1,M2,Duna HD adásokat,amik tényleg HD-ben(1080) jönnek.A műholdas szolgáltatók a HD-t 720-ban adják.De ha előfizetnél ,akkor is inkább a mindig tv extrát választanám.Esőben,viharban nem megy el mint a műholdasok...
Üdv.
Még egy kérdésem lenne. Ha megvenném a következő beltéri egységet,mennyivel vagyok előrébb? Ez segít? Ezzel fogom látni a HD adásokat ?
http://www.digiportal.hu/page.php?69
Parabola antenna(tányér) van a házon....
- melczeradam
- Fórumlakó

- Értékelés: 44
Lcd, Led, Oled TV-k
Hát milyen beltéri készüléked van? Ha pl. T-home tányéros, akkor tudod a HD adásokat nézni, ha HD vevőegységed van, különben normál kisfelbontás. Ha IPTV akkor valószínűleg HD-ben jön. Ha síma analóg antenna akkor kell egy beltéri egység, pl MindigTV-s doboz. Szóval attól függ, hogy most mid van.
Oké,köszönöm a segítséget. Hát nem egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb és legköltséghatékonyabb megoldást.......
A legegyszerűbb megoldás az ,hogy veszel egy DVB-T re alkalmas tetőantennát.Ez megvan pár ezresből.
Így ingyen veszi a tv az M1,M2,Duna HD adásokat,amik tényleg HD-ben(1080) jönnek.A műholdas szolgáltatók a HD-t 720-ban adják.De ha előfizetnél ,akkor is inkább a mindig tv extrát választanám.Esőben,viharban nem megy el mint a műholdasok...
Üdv.