Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Lcd tévét kersek mindennapi használatra, filmeket csak fullHD projektoron nézek. A tévé napi 2-3 órát menne. Kinéztem a Panasonic L42et60e illetve a Panasonic 39E6 lcd tévéket, tudom van közöttük 60ezer forint, csak nem tudom ér-e annyival többet. Van valakinek véleménye róluk?
Vagy ha nem pana akkor más? Valami titkos tipp, valami best buy?
Nagyon köszönöm a segítséget!
Stereo:
Hangsugárzó: Dali Concept 6 (HiVox tuning)
Erősítő: NAD C325bee (HiVox tuning)
Kábelek: Kimber 4TC, IC: Cable Talk Professional 3
DAC: HiVox Lupus C MkIII, HiVox Vespa Jittercsökkentő
Szűrő: HiVox Alces 2, Habia tápkábel
Vetítés
Projektor: Benq w1200 fullHD
Vászon: Gyulai Pál ezüstvászon
Média lejátszó: Popcorn A400
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló!
Én 100-ba vettem 40" samsung led tv-t, 50HZ, gyakorlatilag engem zavar a 100 ill. 200 hz rendes médiából.Szerintem a készülék nagyon beleszól a képbe, hiszen 1080p-s film az 50, vagy 60 képkocka másodpercenként, nem pedig 100 felett van.Így a gép kiegészíti magának a képkockákat.Berak egy párat plusszba.
Javítsatok ki ha nem így működik.
A moziban nem ilyen:).Kövezzetek meg , de a filmek 100 vagy 200-hz-n olyanok a mozgások mintha sima házi videokamerával készültek volna.
Jó kis gép ez a samsung, nagyon baró Dtv tunere van, egy vezeték elég és M1 HD-ban bejön akadozásmentesen.Amellett a kontrasztja kiválló!Arról nem is beszélve, kapásból lejátsza a 1080p-s filmeket akadozás nélkül(mkv, mpeg4), így media playert adhatom el.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- levi75
- Fórumlakó

- Értékelés: 30
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia!
Nincs a számítógépeden DVI kimenet? Az képjelben kompatibilis a HDMI-vel, tehát csak egy HDMI/DVI kábel kell, és használhatod fullHD monitornak a tévédet.
Nézz szét a Samsung UE32F5xxx/6xxx tévék között, és válaszd a keretnek megfelelőt (ha lehet, inkább ne az 50Hz-es modellek közül válassz, megéri a magasabb képfrissítés a plusz pénzt)!
van egy regi laptopom amin nincs sem DVI sem HDMI csak dsub.
LG LM620-as szeriaval van-e valakinek tapasztalata ?
| Heed | ProAc | Target Audio | kábelek: Chord, Eupen |
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok !
32"-ban keresnek FULL HD-s valami jobbfajta LED hattervilagitasu TV-t es - itt jon a lenyeg, amin van VGA (Dsub) csatlakozo.
Monitornak es TV-nek hasznalnam. A TV kb 2m-rol lenne nezve.
Milyen tipust es hol erdemes megnezni ? Melyik modellek lehetnek a legjobb valasztasok erre a celra ?
Nekem fontos a jo kepminoseg (plazma kozeli), megbizhatosag es hosszu garancia es minnel kisebb input lag.
Elore is koszonom a segitseget mindenkinek.
Sziasztok !
32"-ban keresnek FULL HD-s valami jobbfajta LED hattervilagitasu TV-t es - itt jon a lenyeg, amin van VGA (Dsub) csatlakozo.
Milyen tipust es hol erdemes megnezni ? Melyik modellek lehetnek a legjobb valasztasok erre a celra ?
Nekem fontos a jo kepminoseg (plazma kozeli), megbizhatosag es hosszu garancia es minnel kisebb input lag.
Szia!
Nincs a számítógépeden DVI kimenet? Az képjelben kompatibilis a HDMI-vel, tehát csak egy HDMI/DVI kábel kell, és használhatod fullHD monitornak a tévédet.
Nézz szét a Samsung UE32F5xxx/6xxx tévék között, és válaszd a keretnek megfelelőt (ha lehet, inkább ne az 50Hz-es modellek közül válassz, megéri a magasabb képfrissítés a plusz pénzt)!
Mindenki magának hülye...
Lcd, Led, Oled TV-k
Szaisztok!
Melyiket érdemes vennem, fontos a képminőség, és hogy azért 5-10 évig simán menjen:
LG 42CS460 99EFt -Media Markt -biztos hogy ipari használatra, nagyon sok ment a falon-
Samsung UE40D5003 -105Eft -Outlet -led háttérvilágítás
Sajnos engem nagyon zavarnak a mozgások ezeken az új tv-ken, nekem az lg 50hz-e jobbnak tűnt.
Plazmára nincs keret,pedig egy jó full hd rendben lenne.
Sajnos használtan nem találtam, olyan árban ami jó lenne nekem.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretnék venni egy "lapostévét" de mivel eddig csak CRT-m volt, zéró tapasztalatom van ezügyben.
Elvárások: 42col, 100Hz, led, mkv lejátszás, rögzítés USB-re, max 130k.
Eddigi esélyesek:
- Philips 42PFL3108H
- Philips 42PFL3208H
- Samsung UE42F5300
- LG 42LN570S
Vennék plazmát de ebben az ártartományban csak 1024x768-asok vannak és nem rögzítenek USB-re.
Ti melyiket javasolnátok a fentiek közül vagy esetleg van más tippetek?
THX!
Lcd, Led, Oled TV-k
Hát az én elgondolásom szerint és ahogy olvasgattam,(bár ez lehet félreértettem) Van olyan készülék , hogy amikor a TV adásról a hangot akarjuk az erősitöbe vinni akkor azt a HDMI kábelal lehet megtenni, mivel a kép az már eleve ott keletkezik a TV be a DVB-T tuner miatt.Amikor meg egyéb forrásból származó jelet néznénk akkor meg ugyan azon a kábelen csak a képet vinnénk a TV-be mivel a hang az az erősitőben maradna , márha azon keresztül köti össze valaki a rendszert.Nálam ez nem lenne kivitelezhető,mert hiába dugom rá mondjuk amultimédia boxot HDMI vel az erősitöt és onnan a TV-t nem lenne hangom amig nem vezetem a TV-ből vissza a hangot az optikán vagy mint jelenleg egy stereo RCA-n.
ÉS igy 1 HDMI kábellal le lehetne tudni az összekötést.Nálam ez azért lenne fontos, hogy minél kevesebb kábel legyen,mert olyan falikarra lenne szerelve ami a fallal párhuzamosan és attól 90 fokra merölegesen kihajtva is használnám a tv-t attól függöen hogy a PC képét vagy Mozit néznék.És igy a kábelek akadályoznák a mozgatást és csúnya lenne.
A SMART böngészést azért kérdeztem,mert igy nem kéne a PC-t bekapcsolni ami energiát és időt sporolna mig felál a rendszer. Nem egésznapos böngészésre gondoltam csak reggel gyorsba végigfutni a szokásos oldalakat vagy az ágyból este elalvás elött és nem kéne a PC elött ulnöm .
Egyébként SMART rendszer nélkü van olyan TV amin van WIFI vagy LAN bemenet ? ÉS azon lehet használni valami netes tartalmat vagy csak fájlok megosztása végett vannak rajta?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok !
A közeljövöben szeretném lecserélni a HDready 32" os Samu Tv-met valami 40-46" os fullHD kivitelre (nem feltétlen Samu),de van néhány kérdés amire jó lenne ha kapnék választ,mert a leirásokban nem mindig az van amire az ember gondol ill. a bolti eladó vagy nem tud rá érdemben válaszolni vagy nem lehet letesztelni a boltban.
Az alap felállás az hogy minden hang egy Onkyo SR-TX505ös erősitöbe megy bele és a kép is azon keresztül megy a TV-be,de a jelenlegi tv-nél amig volt az analóg TV adás a TV-be ment be és onnan az erősitőbe csak Stereó RCA-n lehetett visszavinni.
Most az új DVB-T adásoknál , hogy van emgoldva a hang kivezetése az erősitő felé? Mert sajnos az erősítőnek van egy "hibája" a HDMI része csak Pass trought rendszerű, tehát amit rádugok az változtatás nélkül küldi tovább a kimenet felé a hang nem marad meg benne , hogy csak a kép menjen tovább.
A kérdés hogy ha az új TV egy HDMI kábelen keresztül tudná oda vissza küldeni a jelet akkor hogy kezelné le.
Ha 5.1-es hanggal adnának egy DVB-T adást vagy USB-n rátett filmet abból hogy tudnám az erősitönek a hangot levinni változatlan formában?
A következő nagy talány, láttam bemutatókat az LG Dual Play rendszeréről ami 2 adást lehet egyszerre nézni a 2 különbözöen polarizált szemüvegben. Ez mennyire használható és hogy lehet megoldani a 2 adás 2 különböző hangjának a megszólaltatását? (mondjuk az egyik a fülesen a másik a hangszóróban)
Illetve milyen források esetén tudom ezt használni és forrást vagy csatornát váltani úgy, hogy a másik részen nem változik?
A PC-t ha rádugom akkor minden esetben tudom használni 3D-s formában is a játékot? milyen beállitások vagy milyen tulajdonságok kellenek ehhez?
A többi már talán általánosabb kérdés:
Melyek azok a paraméterek amik fontosabbak egy készülékben és melyek amik a parsztvakítás kategóriába tartoznak?
A fenti méretkategóriában milyen készülékeket ajánlanátok amik beleférnek a nagyon maximum 200k-s árkategóriában és beépitett Wifi, Smart és 3D van benne? Aktiv és passziv egyaránt jöhet még nem döntöttem melyik lenne a jobb.
A Smart rendszere melyiknek jobb amivel közel hasonlóan lehet a böngészést és egyéb internetes dolgokat megoldani,mint egy PC-vel?
Végül hol találok olyan falikart amire egy ekkora méretű TV-t fel tudok tenni, ugy, hogy a falra merőlegesen és párhuzamosan is ki tudjam használni a készüléket (kihajtható ,elforgatható)?
Remélem tud valaki személyes tapasztalatod mondani ezekről
Nem teljesen világos hogyan akarod a hangot oda-vissza küldeni, inkább elmondom nálam a felépítést. A TV LG, az erölködő Denon HM.
Minden TV-be dugott forrás hangja, akár antenna, akár hálózat, USB kimegy a TV TOSLINK-optikán az erősítőbe. Másik variáció a médialejátszóról HDMI-n a Denon-ba, az a hangot erősíti és a Denon HDMI kimenetén megy a TV-be a kép.
Valószínű ha az LG tudná a kétirányú HDMI-t, akkor nem kellene az optika kábel kapcsolat.
A "smart" TV-k internet felülete szerintem nagyon soká lesz versenyképes akármelyik PC-s böngészővel, ha meg úgyis rádugod a PC VGA kimenetét akkor meg inkább azzal internetezz.
A TV-ken ritka a VGA-Dsub, az enyémen csak HDMI-van 3 db, szerintem kapsz átalakító DSUB-HDMI adaptert, nekem éppen ilyen nincs, de nem biztos hogy a PC-d Dsub kimenetén a hang is átmegy, míg a másik formátumokon átmehet, ha a VGA kártyád is kezeli a hangot a kimenetén.
3D-ben nincs tapasztalatom, de az lassan úgyis a múltba vesz.
- levi75
- Fórumlakó

- Értékelés: 30
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok !
| Heed | ProAc | Target Audio | kábelek: Chord, Eupen |
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok !
A közeljövöben szeretném lecserélni a HDready 32" os Samu Tv-met valami 40-46" os fullHD kivitelre (nem feltétlen Samu),de van néhány kérdés amire jó lenne ha kapnék választ,mert a leirásokban nem mindig az van amire az ember gondol ill. a bolti eladó vagy nem tud rá érdemben válaszolni vagy nem lehet letesztelni a boltban.
Az alap felállás az hogy minden hang egy Onkyo SR-TX505ös erősitöbe megy bele és a kép is azon keresztül megy a TV-be,de a jelenlegi tv-nél amig volt az analóg TV adás a TV-be ment be és onnan az erősitőbe csak Stereó RCA-n lehetett visszavinni.
Most az új DVB-T adásoknál , hogy van emgoldva a hang kivezetése az erősitő felé? Mert sajnos az erősítőnek van egy "hibája" a HDMI része csak Pass trought rendszerű, tehát amit rádugok az változtatás nélkül küldi tovább a kimenet felé a hang nem marad meg benne , hogy csak a kép menjen tovább.
A kérdés hogy ha az új TV egy HDMI kábelen keresztül tudná oda vissza küldeni a jelet akkor hogy kezelné le.
Ha 5.1-es hanggal adnának egy DVB-T adást vagy USB-n rátett filmet abból hogy tudnám az erősitönek a hangot levinni változatlan formában?
A következő nagy talány, láttam bemutatókat az LG Dual Play rendszeréről ami 2 adást lehet egyszerre nézni a 2 különbözöen polarizált szemüvegben. Ez mennyire használható és hogy lehet megoldani a 2 adás 2 különböző hangjának a megszólaltatását? (mondjuk az egyik a fülesen a másik a hangszóróban)
Illetve milyen források esetén tudom ezt használni és forrást vagy csatornát váltani úgy, hogy a másik részen nem változik?
A PC-t ha rádugom akkor minden esetben tudom használni 3D-s formában is a játékot? milyen beállitások vagy milyen tulajdonságok kellenek ehhez?
A többi már talán általánosabb kérdés:
Melyek azok a paraméterek amik fontosabbak egy készülékben és melyek amik a parsztvakítás kategóriába tartoznak?
A fenti méretkategóriában milyen készülékeket ajánlanátok amik beleférnek a nagyon maximum 200k-s árkategóriában és beépitett Wifi, Smart és 3D van benne? Aktiv és passziv egyaránt jöhet még nem döntöttem melyik lenne a jobb.
A Smart rendszere melyiknek jobb amivel közel hasonlóan lehet a böngészést és egyéb internetes dolgokat megoldani,mint egy PC-vel?
Végül hol találok olyan falikart amire egy ekkora méretű TV-t fel tudok tenni, ugy, hogy a falra merőlegesen és párhuzamosan is ki tudjam használni a készüléket (kihajtható ,elforgatható)?
Remélem tud valaki személyes tapasztalatod mondani ezekről
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi a gyors választ!
Rákérdezek az Ethernet-re. Mivel ez egy HD ready TV, csak 720p tartalmakra gondoltam, mkv-ban. A router állítólag 10Mbps-t tud (fórumok szerint).
Különben vállalható ez a Samsung, vagy másfelé nézelődjek inkább? Nem szeretnék nagyon 100 k fölé menni.
Üdv,
Acme
WiFi-n a nagyobb (kevésbé tömörített) filmek akadozni fognak. Ha teheted kösd be ETHERNET kábellel. Nálam a tömörítetlen BR filmek még kábelen is akadoznak, habár abba nem csupán a kábel sebesség szól bele, NAS-ról jönnek a filmek. Az is korlátozó lehet nálad, a router milyen folyamatos adatsebességet biztosít az USB-ről.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Lcd, Led, Oled TV-k
TV vásárlás előtt állok. Van egy Routerem, ami képes USB-ről adatot megosztani Wi-Fi-n (TP-Link).
Az volna a kérdés, hogy ilyen módon le tudok-e játszani videó tartalmat egy Wi-Fi képes TV-vel?
Pl:
http://www.edigital.hu/LED_televizio/Sa ... cifikaciok
Köszi!
WiFi-n a nagyobb (kevésbé tömörített) filmek akadozni fognak. Ha teheted kösd be ETHERNET kábellel. Nálam a tömörítetlen BR filmek még kábelen is akadoznak, habár abba nem csupán a kábel sebesség szól bele, NAS-ról jönnek a filmek. Az is korlátozó lehet nálad, a router milyen folyamatos adatsebességet biztosít az USB-ről.
Lcd, Led, Oled TV-k
TV vásárlás előtt állok. Van egy Routerem, ami képes USB-ről adatot megosztani Wi-Fi-n (TP-Link).
Az volna a kérdés, hogy ilyen módon le tudok-e játszani videó tartalmat egy Wi-Fi képes TV-vel?
Pl:
http://www.edigital.hu/LED_televizio/Sa ... cifikaciok
Köszi!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
- apatiattila
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Én egy 6 éves lg. lcd-t cseréltem le a héten egy Samsung led-re. Mivel nem nagyon értek hozzá, és szerettem volna segítséget, ezért én a közelbe lévő Europark bev. központba mentem be. A vásárlás simán ment. A Media Marktban az eladók szinte körbe vettek, hogy ki segítsen. Nagyon jól esett. Kb. 1 óra alatt sikerült meghoznom a döntést. Azt szerettem volna, hogy a tévém tévé legyen még kb. 4-5 év múlva is. Így sikerült egy 3D-s tévét megvásárolnom. Az ára kicsit borsos volt, de az élmény kárpótolni fog. Kipróbálhattam és a beállításokat is megmutatták a segítőim.
Végül őt sikerült megvásárolnom, büszkeségem, a család legújabb tagja: SAMSUNG UE 46 F6500 3D LED
Lcd, Led, Oled TV-k
Mivel kötötted össze a forrással? HDMI vagy RCA? Direktben kötötted be vagy átmegy valami ketyerén?
HDMI-vel van osszekotve. Ugy erzem, hogy egy C 8000-es Samsungtol meg egy CA 751 BD-tol el kene ajulnom. De nagyon nincs ajulat.
Lcd, Led, Oled TV-k
Leginkább blu-ray-el, a tv egész jó, nincs HD-m, meg a tömörített filmek is tűrhetőek.
Mivel kötötted össze a forrással? HDMI vagy RCA? Direktben kötötted be vagy átmegy valami ketyerén?
Lcd, Led, Oled TV-k
Minden forrással lila vagy csak a blue ray-jel? Az eddig Samsungok, amiket láttam mind lilás alaptónusúak voltak a ledek alapárnyalata miatt.
Leginkább blu-ray-el, a tv egész jó, nincs HD-m, meg a tömörített filmek is tűrhetőek.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Van valakinek ötlete, hogy tudnék beállítani egy Samsung UE .. C 8000-t.
Valahogy a TV egész jó, de a médialajátszó meg a blu-ray furcsán kékes lila meg nagyon sötét.
Találtam valami angol fórumot, de használhatatlan a beállítás, olyan élettelen, színtelen lett a kép.
Minden forrással lila vagy csak a blue ray-jel? Az eddig Samsungok, amiket láttam mind lilás alaptónusúak voltak a ledek alapárnyalata miatt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok,
Van valakinek ötlete, hogy tudnék beállítani egy Samsung UE .. C 8000-t.
Valahogy a TV egész jó, de a médialajátszó meg a blu-ray furcsán kékes lila meg nagyon sötét.
Találtam valami angol fórumot, de használhatatlan a beállítás, olyan élettelen, színtelen lett a kép.
Lcd, Led, Oled TV-k
Vigyél DVD-t vagy Blu Ray lemezt és nézd meg azzal. Kapcsoltass be nem HD adást és nézz rajta gyors mozgást.
És ugyanezt csináld meg sötétben is. Érik meglepetések az embert...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Évek óta gondolkodom már a régi TV-m lecserélésén. Most néztem a kínálatot, nagyon-nagyon jók vannak, és sok fajta. Mondhatni a bőség zavarában szenvedek Épp nézegetem a Media Marktos újságot, és nagyon megtetszett az egyik TV, egy 82 cm-es Sony. De gondolkodom Samsung Smart TV-ben is, azt mondják nagyon jó, nektek mik a tapasztalaitok ezzel kapcsolatban?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Anita
Csalódni fogsz a képminőségben, ha a CRT-d jó volt. Nekem most egy 82-es Sony CRT van. A szüleim lecserélték 3 éve a Philips CRT-jüket egy Samsung LED-esre ésnekem abszolút nem tetszik. Nem volt egy alapmodell, 270e Ft-ért vették, de az a lilás tónus, amit nem tudott még a TVszerelő barátom sem kivenni belőle az nagyon nem tetszik. A nem HD adásoknál meg a kontraszttalanság borzasztó. Az a gond, hogy a CRT-nél bekapcsolod és kész. Egy ilyen LED TV-nél meg szórakozni kell az összekötéssel, meg egy csomó beállítással. Ja a lilás alapot meg az olcsó LEDek adják, nem lehet vele mit csinálni.
Most voltam szállodában Németországban és ott egy olcsó 120cm körüli Samsung LED TV volt a szobában. A képe egy hányadék. Az is lilás volt és a gyors mozgásoknál csíkot húzott.
Egyik barátomnak egy komoly plazmája van, az tűrhető, de még mindig a Sony színei és tónusai tetszenek jobban.
Ha rászánod magad, jól nézd meg mit veszel, olvass utána és az üzletben teszteld ismert műsorokkal. Vigyél DVD-t vagy Blu Ray lemezt és nézd meg azzal. Kapcsoltass be nem HD adást és nézz rajta gyors mozgást. Próbáld beállítani rajta a neked megfelelő színvilágot. Ha sikerül, nem szédülsz és teszik akkor vedd csak meg. Legyél szkeptikus az eladó dumájával.
Ja és szerintem plazma.....bár ez itt off :-)
Üdv,
NL
Sziasztok!
Évek óta gondolkodom már a régi TV-m lecserélésén. Most néztem a kínálatot, nagyon-nagyon jók vannak, és sok fajta. Mondhatni a bőség zavarában szenvedek Épp nézegetem a Media Marktos újságot, és nagyon megtetszett az egyik TV, egy 82 cm-es Sony. De gondolkodom Samsung Smart TV-ben is, azt mondják nagyon jó, nektek mik a tapasztalaitok ezzel kapcsolatban?
Anita
Nini ! Egy hölgy ritka vendég errefelé....Isten hozott!
Én pl Philips-et használok kb 2éve. Teljesen elégedett vagyok vele.....37" full HD LED Smart....bár én "csak" nézem, a smart funkciókat szinte nem is használom.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Anita
Nini ! Egy hölgy ritka vendég errefelé....Isten hozott!
Én pl Philips-et használok kb 2éve. Teljesen elégedett vagyok vele.....37" full HD LED Smart....bár én "csak" nézem, a smart funkciókat szinte nem is használom.
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Anita
Anita
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A fateromnak ilyen tévéje van most (Sharp AQUOS 40LE600E), ez hátsó ledes, nagyon tetszik neki a képe.
http://www.geeks.hu/tesztek/100125_shar ... 600e_teszt
Milyen hátsó ledes van 46-52 col méretben, igazi 100 Hz frissítéssel? 3D nem kell bele, de ha csak olyan van hátsó leddel, hát legyen. Nézegettem a honlapokat, a Sharp odaírja mindegyikhez, hogy él-led, edge led vagy oldalsó led (mostanában leállt a hátsó leddel?), de a Samsung oldalán vagy nincs fent, vagy csak én nem találom. Mást egyelőre nem néztem, de ha gyártókat mondtok, amiknek vannak hátsó ledes tévéi ilyen méretben, akkor végigböngészem az oldalukat.
köszi szépen, ha tud valaki segíteni!
Lcd, Led, Oled TV-k
Annyi pénzért csak Samsungot kapsz! Az meg elég gagyi!
Hogy rövid és tömör legyek!
Egy kicsit bővebben is lehetne, hogy miben merül ki a gagyisága? Mert ugye az adatlapokon csak a szépet jót irják le, a boltokban,meg nem a legoptimálisabbak a feltételek a mindenre kiterjedő tesztelésre. Vagy a személyzet nem tud választ adni rá