Shimano írta: ↑2020.12.31., csüt. 16:17
Aszpirin írta: ↑2020.12.31., csüt. 15:57
Shimano írta: ↑2020.12.31., csüt. 15:36
Hát ilyen nincs,és még is van.

Vajon mi jön még ebben az évben?,

bele sem merek gondolni.
Valami barom leszakította az optikai kábelt a ház és az oszlop között,és most se tévé,se net,se semmi,hát ezt nem hiszem el.

Gőzöm sincs hogy mivel mert elég magasan volt,de leszaggatta.
Kérdés,mivel csak hétfőn jönnek a szerelők,addig mivel korlátlan netem az van,tudnék valahogy filmet nézni legalább netről a tévén?Eddig ez wifin ment,de az most nincs,valami ötlet esetleg?
Bakker együttérzek :(
Nekem a nyáron kötötték be az optikát, de néztem is, hogy olyan vékony a kábel, hogy ránézésre egy madár is leszakíthatja. Mármint rendes madár.
Ötlet: esetleg nincs egy mobilnet-csomagotok valamelyik telefonon? Telefonról tudnál wifi hotspotot létrehozni, és a tévével vagy lejátszóval arra csatlakozni. A mobilnet sebessége, attól függ, milyen a jelerősség, elég lehet a tévézeshez (ha 4G és térerő van rendesen, akkor biztosan elég még Netflixezéshez is.)
Megnéztem a földön,azt madár tuti nem tudja leszaggatni,ez valami más volt,de hogy mivel és hogyan azt nem is értem,mert vannak alacsonyabban lévő drótok is az utcában sértetlenül.
Na mindegy igy jártam,biztos ezt érdemeltem,vagy a tököm tudja.Mobilnetem van korlátlan,szóval arról mehetne is a tévé,de hogyan?,gőzöm sincs mi ez a hotspot dolog.Kérek egy gyorstalpaló iránymutatást pontról pontra haladva vele kapcsolatban,köszi előre is.
Androidom nincs, tehát pontos leírást csak iPhone-hoz tudok adni most, de ha droidod van, ott is valami hasonló van, tutira.
Szóval iPhone-on a Beállítások-ban van egy “személyes hotspot” menüpont. Ott lehet létrehozni a személyes wifi-hálózatot, be kell kapcsolni a “mások is csatlakozhatnak” opciót, majd meg lehet adni egy tetszőleges wifi-jelszót. A telefon kiírja, hogy mi a neve a hálózatnak, amit létrehoztál (ha nincs ilyen, akkor a telefonod neve lesz az új wifi-hálózat neve is). Innentől van egy új wifi hálózatod, amit a telefon hoz létre, és ő játssza a wifi-router szerepét. A telefon merülni fog rendesen, ezért tedd töltőre.
Az okostévével erre az új wifi-hálózatra kell kapcsolódni, és megadni azt a jelszót, amit a telefonon beállítottál. Ennyi.
Ezzel a telefonod mobilnetjét “átjátszod” wifin keresztül a tévére, amin így lesz internet-elérésed, tehát a streaming appok menni fognak.