Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Az új 2005-2006-os EISA díjas LE40M61B-t is kínálták "OEM" kivitelben... EISA díjjas cucc szatyorban... Azéé ez erős, nem??
Sztem így több fér be belőle a kombi Passatba amivel kezdőbb szürkeimportőreink dolgoznak. :smile19: :smile19:

Bármi lehet ha kell pár ezer darab egy-két héten belül legyártják kinában...
itt lehet megrendelni ha hirtelen kell 5000 darab tv.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Az új 2005-2006-os EISA díjas LE40M61B-t is kínálták "OEM" kivitelben... EISA díjjas cucc szatyorban... Azéé ez erős, nem??
Sztem így több fér be belőle a kombi Passatba amivel kezdőbb szürkeimportőreink dolgoznak. :smile19: :smile19:

Viszont 800e (MM referenciár) helyett megvan 450ből (áfásan). Valahol le kell faragni, nem?

Ezt a 800e helyett 450 ezret nem az EISA díjjas LE40M61B-re értettem, hanem a "sima" LE40R51-re.Az EISA-sra (MM-ban 990e) 750-et mondtak a srácok. Bár le tudnám tesztelni, hogy mekkora különbség van a kettő közöt...
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tsc »

Szerintem is. Valamit valamiért.

Én se a MM-ben vettem a tv-met. Itt Szegeden 429e ft jelenleg is, nekem 130e ft-ot megér egy kis kockázat.

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Viszont 800e (MM referenciár) helyett megvan 450ből (áfásan). Valahol le kell faragni, nem?

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Azt is mondta, hogy 1 éven belül bármilyen pixelhiba esetén csere!
Ez minden Samsung LCD termékre (PC-s monitor, TV) vonatkozik?

Nem tudom szabad vagy illik-e ide telszámot beirogatni, de szükség esetén megadom szívesen a Samsung vevőszolgálati számát, illetve a hivatalos szakszervíz (Orion Kft) telefonszámát (megtaláltam a sajtcetlimet )

Amikor hívtam őket, akkor a szervíz még nem látott LE...R51... LCD TV sorozatból semmilyen készüléket, így tapasztalatokról nem tudtak beszámolni. Azt sem tudták hogyan van rögzítve a képernyőt kívülről körölvevő fekete káva (merthogy az nekem kissé eleresztett).

Már azon is gondolkodtam, hogy ez a szürkeimport nem valami másodosztályú, nyugatról kivágott "leéértékelt" beszerzési forrásból tud így alákínálmi a piaci áraknak? Az egyik pixelhibás, a másikról leesik a káva... Ennyi zsozsóért ilyen bakik, mintha lutrit vennék a trafikba.

Hogy lehet, hogy egyes (szürkeimport) cégek doboz nélkül ("OEM kivitel") kínálnak ilyen drága és (fizikailag) nagy készülékeket? Gyakorlatilag nylon zacsiba. Hol lehet doboz nélkül kapni ilyeneket? Vagy a dobozokat külön értékesítik valami másodpiacon? (szerencsére én dobozost kaptam :kiraly: )

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Az alapelv az, hogy a készüléknek meg kell felelnie a tájékoztatókban, reklámokban, leírásokban megjelent dolgoknak ha neked nem mondták el és a feltételek között nem volt leírva, akkor egy pixelhiba is hibás teljesítésnek számít, ha le volt írva akkor annak kell megfelelnie.
Az már más kérdés, hogy hogyan tudod ezt érvényesíteni....
A jótállásról, minden tv-re egy év jótállás és három év szavatosság van, Ha a gyártó ettől jobbat ad, akkor azt a kereskedőnek biztosítania kell a vevő felé, pl. 3 év jótállás, stb.
Amit még fontos tudni, hogy te a kereskedővel állsz kapcsolatban, nem a gyártóval, vagyis ha egy másik kereslkedő jobb feltételeket ad, attól még nem kell mindegyiknek ugyanazt biztosítania.
Itt is ugyanaz a kérdés, hogy mennyire tudod ezt elérni, hogy betartsák, a Fogyasztóvédelem ilyen ügyakben nem csinál semmit, kizárólag békéáltető testület (ha a bolt beleegyezik) vagy bírósági úton lehet érvényesíteni...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Én konkrétan a saját készülékemre kérdeztem rá, hogy a válasz más termékekre is vonatkozott-e, nem tudom. Merem remélni, hogy e tkintetben egy kalap alá esik minden LCD termék (legalábbis az LCD TV-K).

De még 1x, ezt csak telefonban hangzott el, leírva nem láttam !!!

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Kipróbáltam PC bemenetről. Tökéletes képe van. semmi csíkozódás, stb.Valószínű, hogy lejátszó/tuner hiba. Ami viszont elvette a kedvemet az a köv. mondat a használati útmutatóban :

"A TFT LCD képernyő alképpontokat tartalmazó panelt használ (3.147.264), melynek gyártása kifinomult technológiát alkalmaz. A képernyőn mégis lehet néhány világos vagy sötét képpont. Ezek a képpontok nem befolyásolják a termék teljesítményét"

Valóban találtam egy világosan világító pixelt. Kérdeztem a boltot, de kiröhögtek. 1 pixel, nem pixel. Cseréről szó sem lehet (eltelt 4 nap)
Viszont ők sem tudják azt a határt ami már rázós.

Nem tudja valaki, hogy mennyi a hibás pixelszám ami még megengedhető?

Már maga a tudat, hogy hibás a panelem!:kiraly:

A

Samsung LCD TV pixelgarancia:

Nem egyértelmű (legalábbis számomra) mi a hivatalos pixelpolitika.

A MM-ban (Westenben + Eurocenterben legalábbis) volt valami kis marketing-akció, lényeg hogy saját embereit (kinézetre inkább hostessek voltak) kirakta oda a Samsung. 5 kérdésemből 2-re tudták a választ, abból is az egyiket rosszul. A pixelgarancia részleteiről pl. nem tudtak semmit.

A hivatalos (magyar és külf) honlapokról sem tudtam kihámozni mi a helyzet. Le van írva (általánosságban) hogy miféle hibák vannak (elsőrendű, másodrendű), aztán annyi meg egy bambi.

Felhívtam a samsung vevőszolgálati zöld számát (ha kell, megadhatom), és bejelentettem, hogy túl vagyok a 3. napon, és észrevettem a készülékemen egy szubpixel hibát (az egyik pixel sajna pirosan nem világított). Az ügyfélszolgálat megadta hivatalos szakszervíz számát (asszem az Oktogonnál vannak), hogy vigyem be a készüléket, és ha valóban így van, akkor kicserélik. Azt is mondta, hogy 1 éven belül bármilyen pixelhiba esetén csere! Persze ez csak egy telefonba mondta valaki, papír nincs róla, de pozitív volt a hozzáállás. A szervízt is felhívtam, mondták nyugodtan vigyem be.

CSAKHOGY: EU ide, EU oda, hiába veszed Te meg akárhol az EU-ban a Samsung termékedet (akár a saját magyarországi címedre is kérheted a számlát), ha nem a magyarországi hivatalos disztribútoron (Samsung Magyarország) keresztül törénik az "import", akkor Mo-n nem érvényesíthető a garancia, legfeljebb X év pereskedés után jogi úton. Ha persze visszaviszed Bécsbe, vagy Németországba, ott minden további nélkül él a gari. Na akkor magyarázza már el valaki, miért jó nekem ez az EU?

Az én készülékem tehát "szürkeimport". A garis papírján (mert a cucc azért számlás, dobozos és garis természetesen) külön leírták, hogy a garanciáért az eladó cég "saját hatáskörben felel". És így is történt, szó nélkül házhoz hozták az újabb szállítmány megérkezésekor a cseredarabot, és kicserélték. Megvárták amíg bevizsgáltam Nokia Monitor testerrel Nagyon korrektek voltak.

Amúgy a MM-ban is előfordul időnként "szürkeimport" (volt már rá példa).

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ez gyártótól és felbontástól is függ. Általában 6-8 pixelig nem számít hibának. De szakszerűbben szokták megadni, tehát mondjuk 5 pixelhiba a képernyő szélein még elmegy, de a kép közepén csak 3 megengedett. Van egyébként halott pixel amelyik egyáltalán nem világít, van hot pixel ami meg állandóan ha kell ha nem. Ráadásul pixelhibák menet közben is (több hónap múlva) keletkezhetnek.

Abigél
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Abigél »

Kipróbáltam PC bemenetről. Tökéletes képe van. semmi csíkozódás, stb.
Valószínű, hogy lejátszó/tuner hiba. Ami viszont elvette a kedvemet az a köv. mondat a használati útmutatóban :

"A TFT LCD képernyő alképpontokat tartalmazó panelt használ (3.147.264), melynek gyártása kifinomult technológiát alkalmaz. A képernyőn mégis lehet néhány világos vagy sötét képpont. Ezek a képpontok nem befolyásolják a termék teljesítményét"

Valóban találtam egy világosan világító pixelt. Kérdeztem a boltot, de kiröhögtek. 1 pixel, nem pixel. Cseréről szó sem lehet (eltelt 4 nap)
Viszont ők sem tudják azt a határt ami már rázós.

Már maga a tudat, hogy hibás a panelem!:kiraly:

A

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 279

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Posza »

egy 70 ezer Ft-os Super Trinitron TV-nek kevesebb geometriai képhibája van, mint egy 500 ezres Wega-nak.

OFFTOPIC:

Akkor azt nagyon elcseszték...
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Konyhába pont jó.

Másra nem nagyon.. Főleg a felbontása röhejes. Se monitornak, se dvd-zni nem igazán jó. Valaki árult itt egy 20colos LG-t, újonnan 80e-ért. Miért nem inkább azt? Az is kb. ezt tudja.

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: _Tamas »

Samsung LE20S51B LCD-TV, képátló 50 cm, 4:3 képarány, 500:1 kontraszt, 640x480 ? felbontás. Ja, és 130ezer forint.

A paraméterek alapján szörnyű, de van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel a típussal? Jó lehet ez konyhába háttértévézni? Bátyám van rákattanva. Hát, nemtom...

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Egy Aston Martin többet romlik el, mint egy Suzuki Swift

OFFTOPIC:

Bár Aston Martin-om még nem volt, azért én bevállalnám azokat a meghibásodásokat. :kiraly: A 6 éves Swiftem tényleg nem robbant le még soha

Ha ha ... A második alkalommal mikor Angliába kéne vinned trélerrel, vagy a szerelő repülőjegyét kellene fizetned, hogy idejöjjön, s persze utána várni pár hetet a cserealkatrészre, majd kiperkálni a min. félmilliós javítási összeget, lehet, hogy S.K. gyújtanád fel az Astont.
Eddig akárhány tesztet olvastam róla, mindig az volt, hogy a tesztre kölcsönadott jármű szép volt jó volt, de max. két nap alatt valami fatális meghibásodást is felmutatott. Kéne a francnak, bármilyen ultrajó is.

Sajna manapság ez a 300k csak nekünk sok pénz ezekért az LCD-kért. Valójában budget cucc, örüljünk ha valamennyire működik. :smile19:

_Tamas
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: _Tamas »

látnád az új Samsungokat (flat CRT ), na az már durva
Én épp tegnap nézegettem egy ilyet. Furcsállottam is, hogy miért ilyen girbe-gurba ennek a képe? Pedig már majdnem tetszett is az elején.

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: momba »

Egy Aston Martin többet romlik el, mint egy Suzuki Swift

OFFTOPIC:

Bár Aston Martin-om még nem volt, azért én bevállalnám azokat a meghibásodásokat. A 6 éves Swiftem tényleg nem robbant le még soha  
egy 70 ezer Ft-os Super Trinitron TV-nek kevesebb geometriai képhibája van, mint egy 500 ezres Wega-nak.
A Sony még nem is olyan vészes látnád az új Samsungokat (flat CRT :kiraly: ), na az már durva, ilyen szemetet forgalomba se szabadna hozni!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Tény, hogy ilyen összegnél mindennek klappolni kell !
Ezt remélem nem gondoltad komolyan. Ez az összeg nem összeg (hogy neked sok az más lapra tartozik). Egy Aston Martin többet romlik el, mint egy Suzuki Swift, egy 70 ezer Ft-os Super Trinitron TV-nek kevesebb geometriai képhibája van, mint egy 500 ezres Wega-nak.

Abigél

Lcd, Led, Oled TV-k

Abigél 
Üdv a Samsung LCD rajongók táborában!

Nekem is ugyanilyen van, csak a 40-es. Állítólag tényleg CSAK a méretben van különbség, minden más technikai paraméter egyező. Szóval én nem tapasztaltam semmi ilyen csíkozódást, igaz hogy kábeltTV-s jelem van, méghozzá elég erős, mert 2 coax-elosztó is megelőzi a alkáson belül, mire elér a TV-hez (egy csati a gyerknek ágazik le, egy meg a PC és a TV között oszt).

Szarakodott viszont a PC rácsatlakozásakor, majd rájöttem, hogy van automatikus kalibrálás is a PC üzemmódhoz... Pontosabban tökékletes kalibrálás :kiraly:

A TV saját TV-tunere (úgy gondolom) nagyon nagytudású, ráküldtem ugyanis a PC-ről a TV-t (Terratec Cinergy 400 TV-tunerem van, Philips driverrel, Dcalerrel megjelenítve minden deinterlaces és egyéb szűrő / képjavító okossággal, mely kombinációkkal PC fronton igen szép képet eredményez), és bizony elbújhat a TV saját képe mellett. Igaz hogy a Samsung-nak van ez a DNIE képjavító (ami sztem szép képet ad), stb.stb. Szóval TV nézéshez nem kell PC (ez asszem nélkülem is nyivánvaló volt)

Ezzel szemben áll viszont, hogy PC-s használatra (játékra, nagyfelbontású filmekre stb) remek partner pl. 1360x768-as natív felbontásban, illetve a TV üzemmódban remekül működika az automatikus fenyerő, azaz nem vakít sötét szobában sem, úgy vettem észre, a plazmák nem remkelnek kis fényerőnél (vagy nem is tudnak eléggé kis fényerőt produkálni, vagy ha igen, akkor meg elmászik a kontraszt, színek stb.) Nyilván nem mind1ik.

Azt azonban be kell látni, hogy a színgazdagság, a színárnyalatok és a színhűség terén egy jó plazma (pl. a Pana Viera sorozat, de a Samsung saját plazmái is) agyonverik ezeket a Samsungokat, de sztem bármelyik LCD megjelenítőt (talán a nemrég megjelent 37-es professzionbális SHARP-ot nem...)

Ezzel együtt nem bántam meg a vételt, remélem Te sem fogod!

Üdv
FOOT

Tegnap figyeltem egy pár órát. A fekete, tökéletesen fekete. Gondom akkor van, ha fehér szín is megjelenik. Lényegében mint említettem a párom nem veszi észre. Lehet, hogy csak belemagyarázom és ez az LCD technológiájával összefüggésben van. Bár ha oldalról nézem, észreveszem az LCD hátsó világítás csöveit is! Visszamentem a boltba és a kiállított ottani készüléken is észrevettem ezt a dolgot. Közvetlen DVD-ről jött az adás, nem kábelről ! (A boltban teljesen hülyének néztek) Még a beégett pixeleket sem vették észre más készülékeken !
Vagy csak a sok évi minőségbiztosítási mérnökösködés okán kiszűröm azt amit valójában nem is kellene, mert a tűréshatáron belül helyezkedik el?!
Tény, hogy ilyen összegnél mindennek klappolni kell !

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Abigél

Üdv a Samsung LCD rajongók táborában!

Nekem is ugyanilyen van, csak a 40-es. Állítólag tényleg CSAK a méretben van különbség, minden más technikai paraméter egyező. Szóval én nem tapasztaltam semmi ilyen csíkozódást, igaz hogy kábeltTV-s jelem van, méghozzá elég erős, mert 2 coax-elosztó is megelőzi a alkáson belül, mire elér a TV-hez (egy csati a gyerknek ágazik le, egy meg a PC és a TV között oszt).

Szarakodott viszont a PC rácsatlakozásakor, majd rájöttem, hogy van automatikus kalibrálás is a PC üzemmódhoz... Pontosabban tökékletes kalibrálás :kiraly:

A TV saját TV-tunere (úgy gondolom) nagyon nagytudású, ráküldtem ugyanis a PC-ről a TV-t (Terratec Cinergy 400 TV-tunerem van, Philips driverrel, Dcalerrel megjelenítve minden deinterlaces és egyéb szűrő / képjavító okossággal, mely kombinációkkal PC fronton igen szép képet eredményez), és bizony elbújhat a TV saját képe mellett. Igaz hogy a Samsung-nak van ez a DNIE képjavító (ami sztem szép képet ad), stb.stb. Szóval TV nézéshez nem kell PC (ez asszem nélkülem is nyivánvaló volt)

Ezzel szemben áll viszont, hogy PC-s használatra (játékra, nagyfelbontású filmekre stb) remek partner pl. 1360x768-as natív felbontásban, illetve a TV üzemmódban remekül működika az automatikus fenyerő, azaz nem vakít sötét szobában sem, úgy vettem észre, a plazmák nem remkelnek kis fényerőnél (vagy nem is tudnak eléggé kis fényerőt produkálni, vagy ha igen, akkor meg elmászik a kontraszt, színek stb.) Nyilván nem mind1ik.

Azt azonban be kell látni, hogy a színgazdagság, a színárnyalatok és a színhűség terén egy jó plazma (pl. a Pana Viera sorozat, de a Samsung saját plazmái is) agyonverik ezeket a Samsungokat, de sztem bármelyik LCD megjelenítőt (talán a nemrég megjelent 37-es professzionbális SHARP-ot nem...)

Ezzel együtt nem bántam meg a vételt, remélem Te sem fogod!

Üdv
FOOT

Abigél

Lcd, Led, Oled TV-k

Tiszteletem !

Vásároltam egy SAMSUNG LE32R51B 32cm-es LCD-t a minap és nincs valakinek tapasztalata a TV-vel? Az üzletben kb.1 hétig nézegettem, de mikor hazavittem a TV-t (raktárról) észrevehető egy bizonyos interferencia. Halvány,fehér,vékony sávok lassan haladnak a képernyő felső része felé. Gondolom ez kábel probléma.
Szereztem egy viszonylag jó kábelt, de a képernyőn a fekete színeknél ugyancsak hossznati halvány fehér sávok láthatóak kb. 6-7 cm-es távolságban. De ezek nem vándorolnak! Kontraszt és fényerővel ezek 90 %-ig eltüntethetőek, de marad a 10 % ami egy kicsit zavaró. A párom szerint csak én látom:) De pedig ott van. Az üzletben sajna nem látható a sok tv, + egyéb fényviszonyok miatt.

Van valakinek valami hasonló tapasztalata??
Köszönettel,
A

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: saca »

Erosen , de ha mar igy meg lettem szolitva...A sajat hozzaszolasodban van a valasz. Es pontosan ebben is egyeztunk meg: nem rendeled meg az arut (a beszallitotol) a vetelar beerkezeseig. Az a bizonyos masfel het alatt nem kuldted el az atutalashoz szukseges adatokat en pedig visszaleptem a vasarlastol. Hol itt a bokkeno?
Hozzatennem, hogy ezt mar maganban lezongoraztuk egyszer...

Udv
TB

Semmi bökkenő sincs, ezt így kell csinálni, ez így korrekt... :kiraly:

Ui: Nem azzal volt a gond, hogy lemondtad, ha nem azzal ahogy! Ha a telefonba azt mondod, hogy neked nem sürgős, akkor ne a 1.5 hétre való hivatkozással mond le, ha nem mond azt, hogy neharagudj, de találtam egy nagyon fasza Sony LCD TV-t és annyira beleszerettem, hogy megvettem. Ez lett volna frankó, nem pedig ez a szánalmas kis magyarázat...

Részemről ennyi. A célom a neved megemlítésével csak az volt, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy Te is a "rizikófaktoros" ügyfél kategóriába tartozol...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Torkosborz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Torkosborz »

Ennek örülök..Nekem is van egy ilyen tévém,amit valaki megrendelt a fórumról,aztán másnap lemondta,anyagi problémákra hivatkozva..Van ilyen,nem?Bár a fórumon még sose fordult elő,errefelé még csak korrekt és megbízható embereket ismertem meg.De mint tudjuk,mindenütt van kivétel.
Velem (cégünkkel) is előfordult egy eset. Torkosborz nevű fórumtárs megrendelt egy elég drága cuccot. Megálapodtunk, hogy kiállítunk neki egy számlát és elküldjük franciaországba, mert "csak" utalással tud fizetni. Töbször beszéltünk telefonon is és nagyon elszánt volt, semmi nyoma a bizonytalanságnak. Majd kb 1.5 hét múlva lemondta, miután már elindítottuk az árút és elküldtük a számlát.... "Udvariasan" megkérdeztem, hogy ezt ugyan már hogy gondolja, azt válaszolta, hogy mivel nem utalta át a pénzt nincs is miről beszélni és hogy ez teljesen normális... :kiraly: persze Én voltam a hibás, mert meg kellet volna várnom mig "befolyik" a pénz és csak utánna kellet volna elindítani a cuccot...

Tanulság: nem mindenki képes felelőségteljesen rendelni/vásárolni és ezért ha valakinek tényleg komolyan kell valami, akkor fizesse ki előre minimum az 50%-át, majd miután ezt megkaptad, csak utánna kell behozni a cuccot...

Erosen , de ha mar igy meg lettem szolitva...
A sajat hozzaszolasodban van a valasz. Es pontosan ebben is egyeztunk meg: nem rendeled meg az arut (a beszallitotol) a vetelar beerkezeseig. Az a bizonyos masfel het alatt nem kuldted el az atutalashoz szukseges adatokat en pedig visszaleptem a vasarlastol. Hol itt a bokkeno?
Hozzatennem, hogy ezt mar maganban lezongoraztuk egyszer...

Udv
TB

simi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: simi »

[Hali Úrak!Nagyon köszi az eddigi véleményeket is, de ha van még valakinek akár pro akár
kontra /LCD-plazma/ véleménye kérem ne tartsa magába majd összerakok belőle

Pont a fentiek miatt: DLP projektoros TV.
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3

Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”