Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
A samsung LE26R51B LCD tévé képes 1080i jelet fogadni a HDMI bemenetén? :kiraly:
Arra vagyok kíváncsi, hogy össze tudom-e kötni ezt az LCD tévét egy PC-ben lévő DVI kimenetes videokártyával és utána képes leszek-e nagyfelbontású 1080i jelet küldeni az LCD tévére?
Most szereztem egy nagyfelbontású 1080i 10,3GB méretű HD felbontású filmet, amit szeretnék megnézni ezen az LCD készüléken HD minőségben.
HDMI DVI átalakító létezik, kapható?
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 32LZ55
Hi!
Tudnál mondani egy pár szót az LG RZ-32LZ55-ről? Vásárlás előtt állok és érdekelne ez a típus. LG vs. Samsung tapasztalatok?
Köszi
Esetleg benézhetnél az adásvételbe...Épp van egy ilyenem.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 32LZ55
Hi!
Tudnál mondani egy pár szót az LG RZ-32LZ55-ről? Vásárlás előtt állok és érdekelne ez a típus. LG vs. Samsung tapasztalatok?
Köszi
Lcd, Led, Oled TV-k
Jól látom hogy nem látok a Samsung kínálatában 29" -es (72cm -es) 4:3 -as képarányú LCD -t ? És aki csak TV -zni szeretne ?
Jozs
TV: Sony KV-32FQ86, DVD-Video: Panasonic DMR-E85H, VHS: Panasonic NV-FJ632, Rádióerősítő: Marantz SR-5400 OSE, CD játszó: Marantz CD-52mkII, (Erősítő: Quad-405), LP játszó: NAD-5120 (Pickup: Grado Black), Deck: Aiwa F250, Hangdobozok: ELADÓK ! Heybrook HB1 (kábel: Monitor Black&White LS-502)
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is ezzel szemezek, de a képminőséget sajnos sehol nem sikerült még megnéznem. Ár/teljesítményben egész jó, csak a teljesen fekete megjelenéssével van egy kis gondom.A samsung honlapja sajnos olyan gyenge, hogy alig találni rajta részletes információt.
Szinekben néha kicsit foltosnak láttam a MM-ben kiállított darabot, de a gyorsaságát nem lehetett megfigyelni a futó TV adásban. A foltosodás persze lehet az upc-direct miatt is.
Tudja valaki milyen garanciát vállal a samsung a pixelhibákra?
Gugli:
samsung lcd tv pixel guarantee
és az elsők között találsz jó linket.
Nem tudom találhatsz-e olyan LCD-t, ahol a feketével ne lenne gondod. A képéről: nyilván én is megpróbálom még máshol is megnézni, esetleg uott, valami etelonnak tekinthető versenytárséval összehasonlítani.
Az a helyzet, h én kész vagyok a kompromisszumra ;-) Plazmát nem akarok (200E-nél többet nem akarok TV-re költeni), helyszűke miatt meg egy 72-cm-es 4:3-as CRT sem jöhet szóba. A lapos Samsung még csak-csak, de arról meg nem sok jót olvastam. Azért még lehet, h megnézem. Egy másik topicban valaki a Hisense-t emlegette (itthon készülő LCD, más márkáknak is gyártanak). Körülnéztem, nem sok info volt róla a neten, de jó véleményeket kapott.
TV: Toshiba 32WL66P; DVD: Pio 433H
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Én is szemezek egy LCD TV-vel és persze előtte megérdeklődöm a véleményeteket
A Samsung LE-27 T51B-ről van szó.
Én is ezzel szemezek, de a képminőséget sajnos sehol nem sikerült még megnéznem. Ár/teljesítményben egész jó, csak a teljesen fekete megjelenéssével van egy kis gondom.
A samsung honlapja sajnos olyan gyenge, hogy alig találni rajta részletes információt.
Szinekben néha kicsit foltosnak láttam a MM-ben kiállított darabot, de a gyorsaságát nem lehetett megfigyelni a futó TV adásban. A foltosodás persze lehet az upc-direct miatt is.
Tudja valaki milyen garanciát vállal a samsung a pixelhibákra?
- Torkosborz
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
A Hardver topikban mar probalkoztam, de ide iranyitottak.
A velemenyeteket szeretnem kerni, hogy hogyan lehet jobb kepminoseget elerni DVD forrasbol egy 1366x768 felbontasu LCD kijelzon. Azon gondolkozom, hogy lecserelnem a jelenlegi lejatszomat egy hasonlo aru, de 720p-re felskalazni tudo lejatszora. Erdemes-e?
Jelenlegi lejatszo: CA Azur 540D, komponens kabellel, 576p
Ha megeri akkor a kovetkezo: Denon 1920, HDMI kabellel, 720p
Udv
TB
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Én is szemezek egy LCD TV-vel és persze előtte megérdeklődöm a véleményeteket
A Samsung LE-27 T51B-ről van szó.
Itt egy link róla. Nézegettem már vagy egy fél órát a Saturn-ban, sikerült egészen elfogadható beálltásokat találnom (RTL). Elég sokat tud és már 183E-ért is láttam. Mondjuk azért karácsonyig valószínűleg várnék, hátha alakul még a helyzet. Ebben a kategóriában ár/teljesítmény alapján nem láttam ehhez hasonlót. De ha ti tudtok, rajta!
Köszi!!
Lcd, Led, Oled TV-k
Na-na, itt van pl ez:
Sharp LC-45 GD1E
Na hallod, ennyi pénzért lehet is
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintetek digitális tuner (DVB) azokban a tévékben is van, amelyikre nincs ráírva, hogy "HD Ready"? :kiraly:Hol lehetne erről a témáról egy picit olvasgatni?
Azokban sincs,amelyikre rá van írva,hogy HD Ready...
Na-na, itt van pl ez:
Sharp LC-45 GD1E
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok srácok!
Én is, mint sokan mások LCD TV-t vennék.
Úgy látom itt a 32"-os kategóriában a Sony a favorit.
Nekem úgy 3,5-4 m távolságom van. Befér oda egy 37-40"-os?
Ha igen melyik?
Eddig úgy gondoltam, hogy Philips vagy Sharp, de most az EISA-t a Samsung nyerte.
Szóval ha valaki adna valami jó tanácsot azt megköszönném, mert a Hi-fi shown döntenem kell, ha be akarom tenni a kicsikét a karácsonyfa alá.
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen a Sony KLV-S23A10E típusú új LCD tévéje? Ha neked ilyen van, akkor légyszi írj pár sort, hogy milyen a készülék.
Ja és ha tudtok boltot Veszprémben vagy Fehérváron, ahol van ilyen készülék kiállítva, akkor azt is írjátok meg!
Köszke! :kiraly:
Lentebb valahol írtam egy kilót az S32A10-ről... Sok diffi nincs, csak a képméret.
Meg kérdezhetem hogy te hol vásároltad a Sonyt?
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintetek digitális tuner (DVB) azokban a tévékben is van, amelyikre nincs ráírva, hogy "HD Ready"? :kiraly:Hol lehetne erről a témáról egy picit olvasgatni?
Azokban sincs,amelyikre rá van írva,hogy HD Ready...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintetek digitális tuner (DVB) azokban a tévékben is van, amelyikre nincs ráírva, hogy "HD Ready"?
Hol lehetne erről a témáról egy picit olvasgatni? :kiraly:
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 32LZ55
Lcd, Led, Oled TV-k
Tegnap voltam a MediaMark-ban és megnéztem a SONY KLV-S23A10E és a PANASONIC TX-23LX50 LCD tévéket, és nekem az utóbbinak a képe tetszett jobban. (Mondjuk 23"-os pont nem volt ezért a 26"-osokat nézegettem.)
Tényleg, szerintetek melyiknek van szebb képe?
Tudtok olyan oldalt, ahol a PANASONIC TX-23LX50 készülék használati útmutatóját letölthetném pdf-ben? :kiraly:
Egyet már találtam, de az sajnos az Ausztráliába szállított készülékhez van, és ugye azokon nem scart csati van stb. szóval jó lenne pontosan tudni, hogy az európai (23"-os) változaton milyen csatik vannak.
Lcd, Led, Oled TV-k
Tehát ha egy LCD TV nem rendelkezik komponens vagy hdmi bemenettel, akkor nem fogok tudni progresszív jelet küldeni rá? :kiraly:
Progresszív jelet tudsz küldeni analóg komponens kábelen, analóg RGB-n (D-sub), digitális DVI bemeneten vagy digitális HDMI bemeneten.
Valamiért a magyar sony oldalon nem tüntették fel rendesen a bemeneteket.
A köv. oldalon viszont azt írják, hogy a 23"-oson is van "PC input" meg komponens bemenet. [L]http://www2.sony.co.uk/lcdtv/ie/sseries.html[/L]
Gondolom ezek szerint nem lesz probléma a progresszív jel küldésével.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Tehát ha egy LCD TV nem rendelkezik komponens vagy hdmi bemenettel, akkor nem fogok tudni progresszív jelet küldeni rá? :kiraly:
Progresszív jelet tudsz küldeni analóg komponens kábelen, analóg RGB-n (D-sub), digitális DVI bemeneten vagy digitális HDMI bemeneten.
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen a Sony KLV-S23A10E típusú új LCD tévéje? Ha neked ilyen van, akkor légyszi írj pár sort, hogy milyen a készülék.
Ja és ha tudtok boltot Veszprémben vagy Fehérváron, ahol van ilyen készülék kiállítva, akkor azt is írjátok meg!
Köszke!
Lentebb valahol írtam egy kilót az S32A10-ről... Sok diffi nincs, csak a képméret.
Két TV között vacillálok jelenleg, de ha tudtok jobbat a lentieknél ebben a méretben, akkor írjátok meg nyugodtan.:
- SONY KLV-S23A10E
- PANASONIC TX-23LX50
A panasonic-ot már láttam élőben, a sony-t sajnos még nem. A kérdésem, hogy szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Valójában a sony felé hajlok, mert nagyobb a kontrasztja és szebb a design-ja is, de azért nem vagyok még teljesen biztos a dolgomban.
A HDTV támogatás egyelőre nem fontos számomra, mert mire kb. 2012-re megérkezik hazánkba a HDTV, addigra úgyis megint új tv-t kéne majd venni, mert valszeg ennyi idő alatt még hihetetlen nagyot fognak fejlődni a tévék ezen a területen.
Ja és ami aggaszt, hogy a sony tv-n nincsen komponens bemenet, a panasonic-on meg nem is tudom, hogy van-e. A kérdésem, hogy ilyen esetben hogyan fogom kihasználni a DVD progresszív komponens kimenetét?
Vagy a (PAL 576p) megjelenítést felejtsem el?
Újra felteszem az előbbi kérdésemet egy kicsit átfogalmazva. :kiraly:
Tehát ha egy LCD TV nem rendelkezik komponens vagy hdmi bemenettel, akkor nem fogok tudni progresszív jelet küldeni rá?
Lcd, Led, Oled TV-k
Két TV között vacillálok jelenleg, de ha tudtok jobbat a lentieknél ebben a méretben, akkor írjátok meg nyugodtan.:
- SONY KLV-S23A10E
- PANASONIC TX-23LX50
A panasonic-ot már láttam élőben, a sony-t sajnos még nem. A kérdésem, hogy szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Valójában a sony felé hajlok, mert nagyobb a kontrasztja és szebb a design-ja is, de azért nem vagyok még teljesen biztos a dolgomban.
A HDTV támogatás egyelőre nem fontos számomra, mert mire kb. 2012-re megérkezik hazánkba a HDTV, addigra úgyis megint új tv-t kéne majd venni, mert valszeg ennyi idő alatt még hihetetlen nagyot fognak fejlődni a tévék ezen a területen.
Ja és ami aggaszt, hogy a sony tv-n nincsen komponens bemenet, a panasonic-on meg nem is tudom, hogy van-e. A kérdésem, hogy ilyen esetben hogyan fogom kihasználni a DVD progresszív komponens kimenetét?
Vagy a (PAL 576p) megjelenítést felejtsem el?
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen a Sony KLV-S23A10E típusú új LCD tévéje?
Ha neked ilyen van, akkor légyszi írj pár sort, hogy milyen a készülék.
- Flowerpower
- Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k
Ettől most mindenki okosabb lett.
(bocs, nem piszkálásból írom.. )
Helló! bocs de lenne egy kérésem.Nekd riceg a képe a sony-nak ha pc beállitod az 1280*768 60hz-t ? mert nekem igen mintha interlaced lenne.Most néztem a haveromnál a samsungon persze tökéletes 60hz-is megy semmi ricegés.
Nekem se riceg...Biztos rossz szériából vettél!!
no jah :kiraly:
Lcd, Led, Oled TV-k
Ettől most mindenki okosabb lett.
(bocs, nem piszkálásból írom.. )
Helló! bocs de lenne egy kérésem.Nekd riceg a képe a sony-nak ha pc beállitod az 1280*768 60hz-t ? mert nekem igen mintha interlaced lenne.Most néztem a haveromnál a samsungon persze tökéletes 60hz-is megy semmi ricegés.
Nekem se riceg...Biztos rossz szériából vettél!! :kiraly:
- Flowerpower
- Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k
Baloldalon egy Sharp, másik oldalon egy Sony.
Én biztos a Sharp-ot venném, sokkal színesebb... :kiraly:
Mondjuk a sharp-on a color temp az high vagyis sok a vörös melegebb élénkebb színeket erdeményez, míg a sony-n pont az ellenkezője vagyis cool beállítás van.Nincs megfelelően beállítva egymáshoz a két tv hogy objektív legyen a teszt.