Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
http://depo.hu/?pn=product&c_main=71&c_ ... 055&page=1
ilyet szeretnek. van valami amire figyelni kell? esetleg mit vegyek helyette 400k korul, ami tudja az 1024x768-at?
Nekem is ez tetszik
Plazma
http://depo.hu/?pn=product&c_main=71&c_ ... 055&page=1
ilyet szeretnek. van valami amire figyelni kell? esetleg mit vegyek helyette 400k korul, ami tudja az 1024x768-at?
Plazma
És akkor esetleg megint az lesz, (ami azért már volt párszor) hogy mindenki baromi happy, hogy fejlődik a világ, csak éppen szarabb paraméterű készülékeket használunk, mint évekkel korábban.
Mondj már pár példát, hogy értsem.
Én egyre jobb paraméterű készülékeket használok...
Az LCD akkor fogja kiszorítani a plazmát, amikor tényleg jobb lesz annál.
Akkor meg szorítsa is ki, kit érdekel?
Néhány éve nagy képernyőnek csak a plazma volt. Aztán jött az LCD de még sokkal rosszabb volt. Mostanában meg már lassan egyforma és ha így halad,a kkor hamarosan jobb lesz az LCD. Te nem így látod?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Plazma
Nekem csak annyi a hozzászólásom, hogy az LCD technológia valószínű gyorsabban, olcsóbban és talán "üzembiztosabban" fejleszthető.
De legalább annak lehet örülni, hogy kompatibilitási (pl. BluRay vs.HD DVD) problémák nem lesznek akkor sem, ha ne adj isten a plazmagyártás visszaszorulna.
Plazma
Ez nagyon hasonlít a Betamax vs. VHS sztorira.
Plazma
Most olvastam az Indexen egy cikket, hogy az LCD 1-2 éven belül teljesen kiszorítja a plazmát.Most az a kérdés, hogy jó-e ez nekünk?
Nem megint az van, hogy a gyengébb technika jobb marketinggel győz?
Az index az autentikus forrás...
Aki marketing alapján vásárol, annak nem mindegy?
Ez azért nem ilyen egyszerű.
Egyrészt a hírt nem az Indexen találták ki, hanem külföldi forrásokból vették át. Persze most lehetne vitatkozni, hogy az mennyire autentikus, de az egy másik téma...
Másrészt messze nem arról van szó, hogy annak úgy is mindegy, aki marketing alapján vásárol. Hanem arról, hogy vannak (vagy inkább vannak-e?) világpiaci tendenciák, amit a marketing szempontok és nem pedig a műszaki paraméterek befolyásolnak. Mert be kell látni, hogy a világpiaci tendenciáket nem mi határozzuk meg. A "mi" alatt lehet érteni a fórum pár fős törzsközönségét, de lehet érteni akár az egész középkeletbalkánleszakadtrégióurópát is. Mert hiába ül valaki a szobájában és kiabálja, hogy tudom én, hogy jobb a plazma, ha a többi N-szer millió ember meg LCD-t akar venni, és nem plazmát, ennek hatására leépülnek a plazma gyárak, nem lesz fejlesztés, még kisebb lesz a választék, és az egész egy pozitív visszacsatolásként fog működni.
És akkor esetleg megint az lesz, (ami azért már volt párszor) hogy mindenki baromi happy, hogy fejlődik a világ, csak éppen szarabb paraméterű készülékeket használunk, mint évekkel korábban.
Tehát én csak erre utaltam, amikor bátortalanul azt kérdeztem, hogy jó-e ez nekünk?
Plazma
Szia!
Gratula,sok sikert hozzá.
Köszönöm szépen!
Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax
Szinti: Yamaha PSR520 Roland RA95
Plazma
Csak tudnám, hogy az Indexen mitől olyan okosak az emberek. Mert efféle jóslásba már sokan belebuktak. Nem kell mindent elhinni, amit írnak/mondanak.
Üdvözlettel: Lex
Plazma
Most olvastam az Indexen egy cikket, hogy az LCD 1-2 éven belül teljesen kiszorítja a plazmát.Most az a kérdés, hogy jó-e ez nekünk?
Az index az autentikus forrás...
Aki marketing alapján vásárol, annak nem mindegy?
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Plazma
Most olvastam az Indexen egy cikket, hogy az LCD 1-2 éven belül teljesen kiszorítja a plazmát.
Most az a kérdés, hogy jó-e ez nekünk?
Plazma
Sajnos igen,beéghet.Célszerű váltogatni az arányokat,és nem folyamatosan úgy nézni...
Köszi szépen, én az ellenkezőjére tippeltem...
A másik kérdésem még nyitva áll (és ez az ami jobban bánt):
PV60-at és PC-t összeeresztve (dsub-dvi) a piros színspektrumot alig tudom előhozni, azaz kék és zöld árnyalatai dominálnak erősen. A tv menüjéből (próbálkoztam ott fehéregyensúlyokkal, de nem igazán tapasztaltam változást...) és a Windows-ból sem bírtam összebarkácsolni az elfogadható színvilágot.
Elfelejtenék valamit? Esetleg a dsub-dvi kábel miatt produkálhat ilyet?
Plazma
Üdv,
nemrég csatlakoztam PV60-as tulajdonosok köréhez. A tv eddig marha jól szuperál, még kb 60-70 óra van a bejáratási szakaszból.
PC-t ráeresztve (dsub-dvi) viszont a piros színeket nem tudom előhozni, azaz kék és zöld árnyalatai dominálnak erősen. A tv menüjéből és a Windows-ból sem bírtam összebarkácsolni az elfogadható színvilágot. Elfelejtenék valamit? Esetleg a dsub dvi kábel miatt produkálhat ilyet?
(+ egy kérdés: ha 14:9, 4:3 képarányt használok és az oldalpanelt a menüben "ki" állítom, azaz két fekete csík lesz oldalt, no ezek a fekete sávok beéghetnek a panelbe?)
Előre is köszönöm.
Szia !
Sajnos igen,beéghet.Célszerű váltogatni az arányokat,és nem folyamatosan úgy nézni...
Plazma
Üdv,
nemrég csatlakoztam PV60-as tulajdonosok köréhez. A tv eddig marha jól szuperál, még kb 60-70 óra van a bejáratási szakaszból.
PC-t ráeresztve (dsub-dvi) viszont a piros színeket nem tudom előhozni, azaz kék és zöld árnyalatai dominálnak erősen. A tv menüjéből és a Windows-ból sem bírtam összebarkácsolni az elfogadható színvilágot. Elfelejtenék valamit? Esetleg a dsub dvi kábel miatt produkálhat ilyet?
(+ egy kérdés: ha 14:9, 4:3 képarányt használok és az oldalpanelt a menüben "ki" állítom, azaz két fekete csík lesz oldalt, no ezek a fekete sávok beéghetnek a panelbe?)
Előre is köszönöm.
Plazma
Sziasztok!
Pénteken végre sikerült megvásárolnom egy régi álmomat. Egy PANA 42PA60E plazmatelevíziót.Bár ennek a felbontása csak 852 X 480 mégiis nagyon elégedett vagyok vele. És ez már valóban moziszerű élményt nyújt. Nálam nagyon fontos szempont volt,hogy a tv-képe is jó legyen,mivel rengeteget tv-zek. Bár még csak 3. napja tesztelem, mondhatom hogy nem csalódtam. Ime egy sajnos nem túl jól sikerült kép.
Szia!
Gratula,sok sikert hozzá.
Plazma
.."-SONY KDL-32U2000 ,-Pana 37 PV 60 Mindkettő 250-be van,..."
Szia Blazius!
Hol láttál ennyiért PV60-as plazmát? Nem lehet hogy PA60-as?
Ha ennyiért megtudod szerezni, egyértelműen a PV60 a jobb választás.
Nagyobb is plazma is.
Hmm...
Elnéztem pa60 igen,bocsi
Ez már nem olyan jó?
Egy plazma tv kb mennyi ideig bírja a strapát?
Sokat nézünk tévét és dvd-zünk rajta főképp,meg a ps2.-Kb erre használnám
Szia!
Én úgytudon a mai plazma-lcd modellek kifutási idejét kb.60 ezer órában határozták meg.Ez még napi 8 órás használattal is legalább 20 év.Persze az idő múlásával ez majd kiderül...
Plazma
Szia Blazius!
Nagyobb is plazma is.
Hmm...
Elnéztem pa60 igen,bocsi
Ez már nem olyan jó?
Egy plazma tv kb mennyi ideig bírja a strapát?
Sokat nézünk tévét és dvd-zünk rajta főképp,meg a ps2.-Kb erre használnám
Plazma
Szia Blazius!
Nagyobb is plazma is.
Plazma
...
sztem döntsd el, hogy mire használnád főként:
ha sokat kötnél rá pc-t (tehát monitornak is) akkor lcd, a felbontás miatt...
de, ha inkább tv-zni, filmezni,akkor a plazmát javasolnám.. és talán még pc-vel összekötve divx-ezni is jobb lehet rajta(a jobb kontraszt iatt) mint lcd-n
...
Plazma
Hallottam egy olyat is hogy a plazmának egy időután leég a panelja.
Ilyet még nem hallottam.
Beég - esetleg.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Plazma
Sziasztok
Mint sokan mások én is egy új tévével lepem meg magam így karácsonykor.
Igazából két tv-t láttam eddig lehetségesnek.De jövőhéten nézek normálisan szét a boltokban.
Esélyesek:
-SONY KDL-32U2000
-Pana 37 PV 60
Mindkettő 250-be van,igaz a pana az nagyobb és plazma.
Szeretném ha vagy 5-6 évig működne normálisan és nem lenne vele baj.
Szerintetek melyik az időtállóbb megoldás?Hallottam egy olyat is hogy a plazmának egy időután leég a panelja.Egy szakmabeli mondta de nem tudom igaz-e?
Köszönöm BB
Plazma
Köszönöm! Nem csak azzal, de amikor fényképeztem akkor éppen azon ált, mert gyönyörű természetképeket mutattak.
Tv:Panasonic TH-42PA60E DVD/SACD:Pioneer 585-A Erősítő:Pioneer VSX-AX3 Hangfalak:Front:Dali AXS 5000 Center:Dali AXS center Sorrund:Dali AXS 1000 Sorrund back:Saját gyártmány Sub:Klipsch RW10 Kábelek:Front, Center,Sorrund,: SilverLine, Sub: Vianco digital coax
Plazma
Sziasztok!
Pénteken végre sikerült megvásárolnom egy régi álmomat. Egy PANA 42PA60E plazmatelevíziót.Bár ennek a felbontása csak 852 X 480 mégiis nagyon elégedett vagyok vele. És ez már valóban moziszerű élményt nyújt. Nálam nagyon fontos szempont volt,hogy a tv-képe is jó legyen,mivel rengeteget tv-zek. Bár még csak 3. napja tesztelem, mondhatom hogy nem csalódtam. Ime egy sajnos nem túl jól sikerült kép.
Plazma
Sziasztok! 2 hetes Pana TH-37PV60EH -n egy napja a képernyő alsó harmadában vízszintesen, a képernyő teljes szélességében kb. 1mm vastag fehér csík jelent meg...
ez elég gáz...
hívtad már a szervízt? (mást nagyon nem tudsz tenni )
...
Plazma
Sziasztok! 2 hetes Pana TH-37PV60EH -n egy napja a képernyő alsó harmadában vízszintesen, a képernyő teljes szélességében kb. 1mm vastag fehér csík jelent meg. A csík vibrál, hol erőteljesebben, hol nem de mindíg látható.
Mivel DVD film lejátszáskor is a jelenség fennáll,a kábelszolgáltató hibája kizárható. Képzajcsökkentés beállítva, mindössze egy wharfedale center sugárzó van a Tv előtt.
Találkozott már valaki ilyennel?? Ha igen, megköszönném a tanácsát, mi lenne a teendő (szervíz ) ?