Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok ! Segitséget szeretnék kérni h mi a külömbség az Lg32Lb650V és a Lg 32lb650V.AEE között elöre is köszi a segitséget mert én az utobbit rendeltem meg tegnap.
Az előbbi sokkal jobb. De a viccet félretéve,miért nem a vásárlás előtt kérdezel?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok ! Segitséget szeretnék kérni h mi a külömbség az Lg32Lb650V és a Lg 32lb650V.AEE között elöre is köszi a segitséget mert én az utobbit rendeltem meg tegnap.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem vacakolok vele.Találtam egy viszonylag olcsó keskeny és lapos dobozt ami ezekhez a tv-hez lett tervezve,majd azt kipróbálom.Nem kell csak egy digit kábel hozzá,viszont ez is távos,de már nem érdekel csak legyen hallgatható.
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi de a hifire nem kötöm rá,más megoldás kell.Lehet szétszedem és rákötök egy normálisabb hangszórót amit mellé vagy mögé tudnék tenni.Ez hülyeség,vagy megoldható?.Van is a pincében egy régi porosodó sony crtv,ami nagyon jó hangú volt.Abból ki tudnám operálni a hangszórókat,kérdés hogy az új bírná e?A gari nem érdekel.
Esetleg más ötlet?
Egyáltalán beleférne a régi hangszóró........? Meg ugyebár a régi hangszóró jobb hangzásában biztosan szerepet játszott a sokkal nagyobb fadoboz.....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi de a hifire nem kötöm rá,más megoldás kell.Lehet szétszedem és rákötök egy normálisabb hangszórót amit mellé vagy mögé tudnék tenni.Ez hülyeség,vagy megoldható?.Van is a pincében egy régi porosodó sony crtv,ami nagyon jó hangú volt.Abból ki tudnám operálni a hangszórókat,kérdés hogy az új bírná e?A gari nem érdekel.
Esetleg más ötlet?
Az enyém optikai kimenete rá van kötve az erősítőmre. Ennél jobb megoldásod nem lesz...
A fejhallgató kimenete a másik, de azt is erősítened kellene. Erre esetleg egy aktív subos valamit szatellitekkel el tudok képzelni...
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha ott van a hifi környékén a TV, akkor egy optikai digitkábellel dugd bele a DAC-ba, és a rendszeren keresztül tudod hallgatni, nekem ehhez van egy Dactilus és nagyon bevált.
Esetleg más ötlet?
Lcd, Led, Oled TV-k
Talált már valaki ezekhez az újabb vékony led lcd tévékhez valami olcsó de jó megoldást a bennük lévő gagyi hangszórók kiváltásához?Rettenet és borzalom hogy milyen szarul szólnak ezek magukban.Olyan valami kéne ami működik a tv távjával is ha rá van kötve.Néztem ezeket a szubláda plusz hangszóró lehetőségeket,de egyrészt elég drágák,másrészt meg külön táv van hozzájuk,az meg nekem már túl macerás.
Valaki mondjon már valami okosságot ez ügyben.
Ha ott van a hifi környékén a TV, akkor egy optikai digitkábellel dugd bele a DAC-ba, és a rendszeren keresztül tudod hallgatni, nekem ehhez van egy Dactilus és nagyon bevált.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Lcd, Led, Oled TV-k
Talált már valaki ezekhez az újabb vékony led lcd tévékhez valami olcsó de jó megoldást a bennük lévő gagyi hangszórók kiváltásához?Rettenet és borzalom hogy milyen szarul szólnak ezek magukban.Olyan valami kéne ami működik a tv távjával is ha rá van kötve.Néztem ezeket a szubláda plusz hangszóró lehetőségeket,de egyrészt elég drágák,másrészt meg külön táv van hozzájuk,az meg nekem már túl macerás.
Valaki mondjon már valami okosságot ez ügyben.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek, hátha van valakinek vele tapasztalata otthoni körülmények között!
Kinéztem egy LG 65 LB 730V típusú Led Tv-t és érdekelne a véleményetek egy Samsung PS51E550 -t váltana!
A passzív 3D nekem sokkal jobban bejött az LG nél mert sajnos az aktív 3D nagyon bántja a szememet...
A válaszokért előre is köszönet!
- robi-k
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 170
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Egy kérdés: ki tud még beszerezni (lehetőleg minél olcsóbban, de garival) kb. 60" 3D-s Samsung plazmát? Pl. érdekelne egy vadiúj Samsung PS60F5500AW TV.
Esetleg jöhetne ajánlat LG 60PB690V plazmára is, és esetleg egy panasonic TX-P60ST60-ra is
Lcd, Led, Oled TV-k
Esetleg konkrét típust tudnál javasolni?
A méretedben még talán a Sharp Aquos LC-32LE244E jöhetne számításba (76eFt körül), ha szimpatikus, de mivel nem két napra veszed, így én komolyan meggondolnám a 100 centis Panasonic Viera TX-39A300E-t is, ami csak kicsivel drágább a keretednél (100eFt).
Természetesen az általad írt Samu is normális alternatíva, de mivel tudom, hogy idővel minden tévé összemegy, a 100 centi és a jó panel miatt a Pana is meggondolandó.
Egyikben sem lehet csalódni ezek közül szerintem...
- Speedy Gonzales
- V.I.P.

- Értékelés: 218
Lcd, Led, Oled TV-k
Samu nem rossz, esetleg valamelyik Pana a neten olcsóbb...
Esetleg konkrét típust tudnál javasolni?
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
Lcd, Led, Oled TV-k
Az említett ue32F5000 75 körül mozog, vannal LG-k is ennyiért, de akkor inkább a Samu. Sony azért drágább...
Ha nincs ellenjavaslat, akkor marad ez
Samu nem rossz, esetleg valamelyik Pana a neten olcsóbb...
- Speedy Gonzales
- V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k
Full hd-t azért javaslom, nem árt az semminek már a mai világban.
Samsung, LG, Sony, bármelyik jó a célnak, ha találsz ilyen árban...
Az említett ue32F5000 75 körül mozog, vannal LG-k is ennyiért, de akkor inkább a Samu. Sony azért drágább...
Ha nincs ellenjavaslat, akkor marad ez
Philips Cd950/Wiim Pro- Audio Note C - TMP Ant DAC SE - SAEC - Moth Series 30 - Kondo - Contrast Audio Model One AS-3 Reference
Lcd, Led, Oled TV-k
Kedves Fórumtársak!
Nemrég a "gyors kérdések" topicban már próbáltam boncolgatni a kérdést, most azonban döntenem kell, ebben kérném a segítségeteket/tanácsaitokat.
Röviden: régi CRT elhalálozása okán szülőknek kellene új TV.
32" -os LED kellene, gyakorlatilag csak TV nézésre (kábel TV), illetve az unokáknak menne rajzfilm DVD-től.
Tehát nem kell smart, egyéb "csuda dolog", csak nézhető, élvezhető (?) legyen a TV műsor... talán a Full HD felbontás azért jó lenne, bár azt sem tudom, van-e értelme ilyen forrás esetén.
Mindezt az alsó árkategóriában, 70-85ezer forint környékén :-)
Akkor hogy hozzáadott értéke is legyen a hozzászólásomnak, egy javaslat vitaindítóként: Samsung UE32F5000?
Előre is köszi, üdv: Speedy
Full hd-t azért javaslom, nem árt az semminek már a mai világban.
Samsung, LG, Sony, bármelyik jó a célnak, ha találsz ilyen árban...
Lcd, Led, Oled TV-k
Azért ez így nem jelenteném ki...
Aki tökéletes plazmát akar magának, még megteheti!
Ha az én 2 éves plazmám egyszer tönkremegy (remélem legalább 10 év), majd akkor elgondolkozok valami máson, ha nem lesz más
Nekem is plazmám van és nagyon nem akarom lecserélni semmire se mert jelenleg nincs mire....
Lcd led nem jön be semennyire se de mire tönkremegy a plazmám remélem ki fognak már találni olyan tv-t ami meg fog felelni az igényemnek....
"Az igazi barát szemből támad."
- Speedy Gonzales
- V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k
Kedves Fórumtársak!
Nemrég a "gyors kérdések" topicban már próbáltam boncolgatni a kérdést, most azonban döntenem kell, ebben kérném a segítségeteket/tanácsaitokat.
Röviden: régi CRT elhalálozása okán szülőknek kellene új TV.
32" -os LED kellene, gyakorlatilag csak TV nézésre (kábel TV), illetve az unokáknak menne rajzfilm DVD-től.
Tehát nem kell smart, egyéb "csuda dolog", csak nézhető, élvezhető (?) legyen a TV műsor... talán a Full HD felbontás azért jó lenne, bár azt sem tudom, van-e értelme ilyen forrás esetén.
Mindezt az alsó árkategóriában, 70-85ezer forint környékén :-)
Akkor hogy hozzáadott értéke is legyen a hozzászólásomnak, egy javaslat vitaindítóként: Samsung UE32F5000?
Előre is köszi, üdv: Speedy
Lcd, Led, Oled TV-k
Sajnos a plazma már felejtős...........
Azért ez így nem jelenteném ki...
Aki tökéletes plazmát akar magának, még megteheti!
Ha az én 2 éves plazmám egyszer tönkremegy (remélem legalább 10 év), majd akkor elgondolkozok valami máson, ha nem lesz más
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok srácok,
Új TV kiválasztásában kénék segítséget. Felsorolom a fontosabb paramétereket:
méret: 42 - 46 col
LAN csatlakozás, USB, DVB-T/T2, CI kártyafoglalat, PVR, HDMI ARC, HbbTV
ár: 250 - 300 k
Szeretném kihasználni a böngészőjét (jelenleg egy Wayteq Fuso okosítóval böngészünk, de wifin-n akadozik a youtube), fontos lenne, hogy a nagyobb oldalak is jól betöltődjenek (Index, Origo, AVX, stb.) a MindigTV-nél pedig a HbbTV képességeket is használnám. Külső merevlemezre szeretnék rögzíteni USB-ről - itt érdekes lenne egy dupla DVB-T tuneres TV. Jöhet plazma és LCD is.
Mit javasoltok?
Köszönöm előre is.
Üdv,
Spider
Sajnos a plazma már felejtős...........
Biztosan kapsz segítséget a szakértőktől!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok srácok,
Új TV kiválasztásában kénék segítséget. Felsorolom a fontosabb paramétereket:
méret: 42 - 46 col
LAN csatlakozás, USB, DVB-T/T2, CI kártyafoglalat, PVR, HDMI ARC, HbbTV
ár: 250 - 300 k
Szeretném kihasználni a böngészőjét (jelenleg egy Wayteq Fuso okosítóval böngészünk, de wifin-n akadozik a youtube), fontos lenne, hogy a nagyobb oldalak is jól betöltődjenek (Index, Origo, AVX, stb.) a MindigTV-nél pedig a HbbTV képességeket is használnám. Külső merevlemezre szeretnék rögzíteni USB-ről - itt érdekes lenne egy dupla DVB-T tuneres TV. Jöhet plazma és LCD is.
Mit javasoltok?
Köszönöm előre is.
Üdv,
Spider
Denon AVR X4000 - Nordost Super Flatline Mk II bi-amp - System Audio SA 720 - Martin Logan Dynamo
Lcd, Led, Oled TV-k
És a tévé típusa alapján sem lehet találni semmit?
Megoldódott, a szinte mindenhol kapható 2 db-os Samsung 3D szemüveg csomag jó hozzá.
Ha eggyel nagyobb képátlójú tévét veszek, ezt kaptam volna hozzá ingyen.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Lcd, Led, Oled TV-k
Típus nincs, csak annyi, hogy 2 db jár hozzá.
És a tévé típusa alapján sem lehet találni semmit?
Lcd, Led, Oled TV-k
A 40-eshez nem írnak típust? Mert akkor annak a kisebb tévéhez is illene passzolnia...
Típus nincs, csak annyi, hogy 2 db jár hozzá.
Lcd, Led, Oled TV-k
A gyerek szobájába vettem egy 32"-os Samsung LED okostévét.
A 3D-t is tudja, de szemüveget nem adtak hozzá, mert az csak 40" fölött jár a dobozba.
Honnan lehet tudni, hogy melyik a hozzá való szemüveg?
A 40-eshez nem írnak típust? Mert akkor annak a kisebb tévéhez is illene passzolnia...
Lcd, Led, Oled TV-k
A gyerek szobájába vettem egy 32"-os Samsung LED okostévét.
A 3D-t is tudja, de szemüveget nem adtak hozzá, mert az csak 40" fölött jár a dobozba.