Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

TFT monitorok topikja!

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: cisco »

- cisco milyen kabeleket adnak hozza? ugye 1db dvi-os csati van rajta..?
2 kábelt adnak. Az egyiken mindkét vég DVI-os kialakítású a másikon pedig 1 DVI a másik a sima D-sub 15 tűs és igen 1 db dvi-os csati van rajta

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: Tami »

- cisco milyen kabeleket adnak hozza? ugye 1db dvi-os csati van rajta..?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: tsc »

Szegeden nem volt.. Szép lehet, de 2x annyit nem ér.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: cisco »

Végre találtam egy tűrhető képet.
- 19"-os van a metroban?

Nincs. Csak ez az egyféle van. már legalábbis xeroxból...

Ki kell hogy javítsalak Lacy Ahol én voltam metro ott volt 19" xerox is és az már annyival fullosabb hogy külön csati van a DVI-hoz és az Analoghoz! Viszont ha jól emlékszem 106e volt, szóval nem alternatíva

Vendég

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: Vendég »

- 19"-os van a metroban?

Nincs. Csak ez az egyféle van. már legalábbis xeroxból...

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

TFT monitorok topikja!

- 19"-os van a metroban?
T A M I . H U

Vendég

TFT monitorok topikja!

Jaaaj, ez már (az én számból is hallani fogod!): GYÖNYÖRŰ

Én nem találtam ilyeneket, csak olyan szemcsés, homályos... 200x200 körüli képeket. Ezt otthon le is mentem a gépre

Így már isten a moncsi külsőre. Nálam amúgy első a külső, aztán második a belső. De ezeknek ki kell egészíteni egymást. Ha ez nincs meg akkor megyek tovább. Azt hiszem most megálltam

Tizenötösökről: csak megpróbáltam kiugrasztani a nyulat a bokorból, h kisebben jobbat alapon. Nem jött össze, de látván ezt a képet(!) egyáltalán nem is baj, SŐT!

tsc
Beköltözött
Beköltözött

TFT monitorok topikja!

tsc
Beköltözött
Beköltözött

TFT monitorok topikja!

NewMan, én őszintén most már inkább lebeszéllek a Xeroxról, mert ha véletlen megveszed, és valami nem fog tetszeni benne, majd még mi leszünk a hibásak.

Ha Neked a HS53 kell inkább, ami mindenben rosszabb (kisebb kép, kisebb felbontás, nagyobb utánhúzás, no dvi (!!fontos!!), tesztek szerint rosszabb képminőség, és szvsz a xerox még szebb is), de nagyobb név van rajta, akkor hajrá!!

Vendég

TFT monitorok topikja!

A Xerox tft-k ben sharp panel van. Hátha valakinek ez is szempont, nem csak a design ...
Ezzel most konkrétan arra célzol, h tényleg qrva szép?

Rob
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: Rob »

A Xerox tft-k ben sharp panel van. Hátha valakinek ez is szempont, nem csak a design ...
PC foobar -> audio-gd NFB-10ES2 -> Nordost Red Dawn IC -> NAD M3 -> Nordost red dawn -> Dynaudio Contour 1.3 SE

Vendég

TFT monitorok topikja!

15"-ost néztem még

Sony SDM-HS53
Kontra: nincs DVI, 30ms
Pro: DE(!!!) nagyon szép külső!
Neh a külső miatt megvegyem
Ez gáz, h már megyek visszafelé, csak h ismert TFT gyártó neve legyen rajta v. nem tudom miért.
Nem tudom, h mennyire kell majd nekem egy 17-es a 15-es szemben filmet úgysem fogok nézni, nem fogok monitoron filmet nézni úgysem.

Samsung SyncMaster 510T már sokkal tutibb, ami fullos 15-ös, de ha ez is belefér akkor meg lehetne Xerox. Amiben paramétereivel jobb, csak kisebb. Nem csúnya és azért ez Samsung. Most ez van (no pixel hiba)

tsc
Beköltözött
Beköltözött

TFT monitorok topikja!

Tbányai vok. És előtte jöjjön a 7végi vevőm! Metróba most mennyi is? Helyileg hol is van ez a metró hozzánk legközelebb? Ott az Auchan MM (druván) környékén? V. rosszak az emlékeim? (rég voltam már)Mellesleg metró-ba vmi kártya nélkül be sem engednek v. igen?
Meddig van az akció???

Ha ez nem jön össze akkor látatlanba, hagyatkozva rátok és árára való tekintettel megrendelem egyik helyi ismerős cégtől. Jaaj legyen már 7vége.

tsc, elnézve az aláírásod (és ált. nincs is meg sokáig az adott méregdrága cucc, mer lecseréled úgyis ), lenne rá pénzed jó 120e-es TFT-re is de ezt mégis megvetted és ilyen jó véleménnyel vagy róla, h már használod (más is ezt mondja itt) és mindenkinek tetszik körülöttetek!
Nem lehet olyan szar ízlésem, h nekem nem fog tetszeni. Hát ha metrós dolog nem jön össze így tudok hozzáálni csak, nincs más. Ha meg igen (mármint nem teccik) akkor is a bele kárpótól ennyi pénzért. Szóval rossz vásárt nem csinálhatok.

Sorjában:

- Metróban nálunk 50 (Szeged), de van ahol 54, ezek szerint..
- Igen, oda kell kártya, de valami ismerőstől kérhetsz (már mindenkinek van szinte). Nekem volt kettő is de mindkettőt elhagytam, így én is kölcsönkértem.
- Az akció nem tudom meddig van. Egyáltalán akcióról van szó? Sztem amig készlet van.
- Rábeszélni én nem akarlak semmire, csupán ez itt - tanyafalván - egy jó ajánlat volt (3 év garival). Sőt, az Aprónet-en sem nagyon láttam használtan olcsóbban ilyen monitorokat, ezért ezt vettem, de könnyen lehet, hogy aki pest fele járatos gyakrabban, több alternatívát talál.

Vendég

TFT monitorok topikja!

..OLYAN JÓ LENNE LÁTNI ÉLŐBEN A XEROX-ot!!!  inden kérdés eldőlne.
- miert nem mesz be egy Metro-ba megnezni?

Tbányai vok. És előtte jöjjön a 7végi vevőm! Metróba most mennyi is? Helyileg hol is van ez a metró hozzánk legközelebb? Ott az Auchan MM (druván) környékén? V. rosszak az emlékeim? (rég voltam már)
Mellesleg metró-ba vmi kártya nélkül be sem engednek v. igen?
Meddig van az akció???

Ha ez nem jön össze akkor látatlanba, hagyatkozva rátok és árára való tekintettel megrendelem egyik helyi ismerős cégtől. Jaaj legyen már 7vége.

tsc, elnézve az aláírásod (és ált. nincs is meg sokáig az adott méregdrága cucc, mer lecseréled úgyis ), lenne rá pénzed jó 120e-es TFT-re is de ezt mégis megvetted és ilyen jó véleménnyel vagy róla, h már használod (más is ezt mondja itt) és mindenkinek tetszik körülöttetek!
Nem lehet olyan szar ízlésem, h nekem nem fog tetszeni. Hát ha metrós dolog nem jön össze így tudok hozzáálni csak, nincs más. Ha meg igen (mármint nem teccik) akkor is a bele kárpótól ennyi pénzért. Szóval rossz vásárt nem csinálhatok.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

TFT monitorok topikja!

..OLYAN JÓ LENNE LÁTNI ÉLŐBEN A XEROX-ot!!! inden kérdés eldőlne.
- miert nem mesz be egy Metro-ba megnezni?
T A M I . H U

Vendég

TFT monitorok topikja!

Huh, végigolvastam mindet

Ezen a Xerox TFT-t maga a kijelző "egybe van olvadva" a monitor szélekkel? Úgyértem a mostani Samsung 172w-m-en 1-2mm bemélyedésben fekszik maga a képcső.
Jól látom a képeken, h ez a Xeroxnál egybe van és tiszta tükörsima a közepétől a széléig az egész TFT?

Amúgy eddig a """""mozi""""" a gépen volt (de majd összejön egy tv rövid idővel és ebből nyerek ki jópár 10.000-est s nincs szükségem már a 16:9-re monitorban). Már van rá vevő aki remélhetőleg 7végén jön (ha nem ******-tak át )
És ezért kéne vmi olcsóbb nem szélesvásznú TFT, mer ezért rohadt drága, mi másért a ritka holló 16:9 miatt.
Szóval innentől csak netre, kevés játékra meg egyéb ilyen dolgokra fogom használni a TFT-t.

OLYAN JÓ LENNE LÁTNI ÉLŐBEN A XEROX-ot!!! Minden kérdés eldőlne.

Vendég

TFT monitorok topikja!

Üdv! 
Nagyon régóta használunk LG tft-ket, és egyikkel sem volt probléma, még egy pixelhiba sem. Otthonra is nemrég vettem egy 1730S -t (12ms, 1280x1024). Nagyon jól olvasható, gyönyörű képe van. Hdtv klippekkel egyenesen mesés...
Rejtett kábelek, remek dizajn.
Nem akarok ellenreklámolni, de 5 samsung LCD-ből 2 pixelhibás lett egy hónapon belül.

Nagyon régen volt, de én belekötök!!!
Bnőmék vettek (kb. 2 hónapja) LG L1520B-t és pixelhibás volt

nah olvasom tovább a végéig (v.is az elejéig)

Vendég

TFT monitorok topikja!

Lacy egyre jobban kezdek rákattanni
Így tényleg több pénzem marad

Vendég

TFT monitorok topikja!

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy én voltam az értelmi szerző

És ne győzöm hangsúlyozni, mennyire örülök, ha másnak is bejönnek a tippek
Meg remélem hosszútávon nem lesz csalódás... vagyis műszakilag is megállja a helyét hosszútávon.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

TFT monitorok topikja!

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy én voltam az értelmi szerző

Vendég

TFT monitorok topikja!

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy én voltam az értelmi szerző , de nem is javasoltam volna cisconak, ha nem véltem volna korrekt monitornak.
Az árakról meg... azt már írtam...

Vendég

TFT monitorok topikja!

Biztatóan hangzik, lehet előbb utóbb meggyőztök a Xerox-ról

tsc
Beköltözött
Beköltözött

TFT monitorok topikja!

Amúgy a hivatalos forg. amit adtál címet, jelenleg nincsenek árak mert fejlesztés alatt van (monitor). 
!!!
Amúgy ez a Xerox márka, nem ilyen noname márka vagy h is mondjam?
!!!

A főoldalon speciel ennek kint van az ára.

Én itthon nem sok mindenre használom, internetezés, meg South Park nézés.
Néha programozás, de azt inkább a laptopon szoktam, annak nagyobb a felbontása.

A Xerox eléggé nagynevű cég, persze nem a monitorgyártásban...

De akkor is, bruttó 50e ft-os 17-es dvi-s monitorról beszélünk.. Emlékezzünk vissza hogy 2 éve ez még csak egy álom volt.. Most meg már a hibát keressük benne.

Torzonborz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: Torzonborz »

Amúgy ez a Xerox márka, nem ilyen noname márka vagy h is mondjam?
Hát a Xeroxra azt biztosan nem lehet mondani, hogy noname lenne! (A fiatalabbak kedvéért: az első grafikus felhasználói felületet, operációs rendszert is a Xerox kutató intézetében fejlesztették ki a 70-es évek végén, amit aztán az Apple (Macintosh) és a MS (Windows) fejlesztett tovább. Szóval a Xerox tett már le az asztalra egy s mást a számítástechnikában... Persze ettől még a Xerox LCD lehetne akár rossz is)

>k<
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: >k< »

- ha belegondolunk mire is jo egy 19"-os amikor ugyanakkora a felbontasa mint a 17"-esnek?
nekem csak annyi bajom van a 17" -osokkal hogy nagyon kicsi rajta minden, elég sokat rajzolok, és elég fárasztó folymatosan "sasolni" meg pontosabban is kell böködni a patkánnyal, így inkább 19" est vettem (Samsung 193p fekekte)

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”