Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Igazából mi a különbség? Az, hogy egyik esetben már a spórolás elején ott van a plazma a szobádban, a másiknál meg csak hónapokkal, évekkel később.
Az a különbség, hogy míg egyik esetben mikor megveszed a spórolt pénzből, nem bukhatsz semmit, míg hitelnél honnan tudod, hogy fél-1 év múlva is lesz állásod, hogy nem lesz váratlan kiadásod stb? Sehonnan. Sokan buktak így bele az autóvásárlásnál is

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

Plazma

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Meglehetősen off ez itt, de régen 20-30 %-ra adtak vásárlási hitelt. Ma meg nem ritka a kamatmenetes hitel sem már, akár plazmára is. Ez a megoldás miben rosszabb a spórolásnál?

OFFTOPIC:

talán régen, nem volt ekkora az áresés pár hónap alatt, most dömping van, fél évente jön az új.mire kifizeted, jó sokat buktál rajta.

(lásd vki itt a fórumon 10hónapos lcd tévét, ha jól rémlik 160.000.- kevesebbért tudná eladni....)
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

kikoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: kikoli »

Meglehetősen off ez itt, de régen 20-30 %-ra adtak vásárlási hitelt. Ma meg nem ritka a kamatmenetes hitel sem már, akár plazmára is. Ez a megoldás miben rosszabb a spórolásnál?
Hogy miben? Ha most nem tudja kifizetni és hitelt vesz fel amit egy évig vagy tovább törleszt. Közben lehet váratlan kiadása.Akkor mihez kezd? Nincs tartaléka,lehet további hitelkerete sem,csak adósága. Egy tv miatt.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11026
Kapcsolat:

Plazma

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

kikoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Igazából mi a különbség? Az, hogy egyik esetben már a spórolás elején ott van a plazma a szobádban, a másiknál meg csak hónapokkal, évekkel később.

Hello

Régen a családok és az emberek jobban tudtak sporolni.
Manapság szinte minden ember vagy család elvan adosodva(auto,
ház,nagyértékü müszaki áruk,stb).Szerintem ha valakinek van egy kis türelme és tud sporolni az dicséretes.Nem eladosodni.Lehet hogy rosszul gondolom de ez csak az én véleményem.

Szerintem egy műszaki termékre hitelt felvenni nem normális dolog. Igazat adok neki nem szabad hitelre vásárolni minden baromságot.

mini buck
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: mini buck »

Hello

Régen a családok és az emberek jobban tudtak sporolni.
Manapság szinte minden ember vagy család elvan adosodva(auto,
ház,nagyértékü müszaki áruk,stb).Szerintem ha valakinek van egy kis türelme és tud sporolni az dicséretes.Nem eladosodni.Lehet hogy rosszul gondolom de ez csak az én véleményem.
hangszoró:clarus titan II. 5.1 dvd:pioneer 868,plasma:samsung 42Q92HX,erösítő: sony 555ES

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11026
Kapcsolat:

Plazma

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Én olyan ritka ember vagyok aki havonta rak félre a fizuból, így kb. márciusra számolom hogy összejön a lóvé. Nyár vége óta gyűjtögetek.
Ez tényleg nagyon ritka(szerintem),hogy valaki honapokig gyüjtöget és nem ugrik bele valami hitelbe

mini buck

Plazma

Én olyan ritka ember vagyok aki havonta rak félre a fizuból, így kb. márciusra számolom hogy összejön a lóvé. Nyár vége óta gyűjtögetek.

Hello

Ez tényleg nagyon ritka(szerintem),hogy valaki honapokig gyüjtöget és nem ugrik bele valami hitelbe

hangszoró:clarus titan II. 5.1 dvd:pioneer 868,plasma:samsung 42Q92HX,erösítő: sony 555ES

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Nekem a PIP akkor hasznos ha tv-t nézek és látni akarom a másik adón kezdődik-e már amire várok pl. 1 tunerrel külön be kell kapcsolni a videót (vagy dvd írót), szóval körülményes és felesleges.nan..
Erre van egy egyszerű megoldás, ami picivel körülményesebb ha 2 csatorna között kapcsolgatsz.
1 gombbal váltogatható, az éppen nézett csatorna, és az előzőleg használt csatorna: qview.
Előszeretettel használjuk mi is, egyszerű, de nagyszerű funkció. Ezekután nekem már nem hiányzik a 2 tuner, pedig volt olyan tv-m is.

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Plazma

Hozzászólás Szerző: ricfiam »

Az ilyen sajat tesztek meg tudjak bennem erositeni a bizalmat a plazmak irant.
Ezeket szeretem, nem a ''ezt mondtak, azt mondtak''-ot. Persze azokban is lehet erdekes infokat szerezni de ez a legjobb.
Legyen mar marcius, ricfiam megy vasarolni...

Örülök, ha segít a döntésben ric. Nekem is a legtöbbet a többiek személyes tapasztalata nyomta a latba a döntésnél.
Mi lesz máricusban? Komolyabb árcsökkenésre vársz, vagy nagyobb mennyiségű felesleges della áll a házhoz?

Nem, nekem már most is megérné az ár, nem csökkenésre várok.

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Főleg úgy hogy a kép a képben funkció 1 tuneres, tehát szinte semmit nem ér.Nekem a mostani tv-men is van 1 tuneres pip és hát emiatt soha nem használtam.

Ezt most miért mondod?
Egy videója, vagy dvd rekordere mindenkinek van, tehát az 1 tuneres PIP tökéletesen használható.

Hát mert ha nézek dvd filmet, ott a pause. Nekem a PIP akkor hasznos ha tv-t nézek és látni akarom a másik adón kezdődik-e már amire várok pl. 1 tunerrel külön be kell kapcsolni a videót (vagy dvd írót), szóval körülményes és felesleges.
Egyébként + 1 tuner elektronikával együtt nem lehet többe mint 20-25 eHUF, nem értem miért kell kispórolni mindenhonnan..

mini buck

Plazma

Aki ezen felidegesíti magát, hogy a készülékének idővel esik az ára az egy hülye. Minden tartós fogyasztási cikkel ez így van.  :kiraly:  Én sem sírok, hogy a PA50-et talpal 505e ért vettem 2005 júliusban. De legalább élvezem másfél éve

Maximálisan igy van(szerintem )

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: angyisz »

(PV60 tulajok ne filgyeljenek   ) 
Amúgy a PV60 ára ismét esett picit... a 42-es most 350... (karácsony előtt asszem 370 volt) - Még várok, hátha olcsóbb lesz :vazeg:

Nem akarlak kiábrándítani, de Karácsony előtt is annyi volt. Pl.: Cora, panashop.hu, digitalplaza. Csak akkor utána kellett volna járni. Egyébként természetes, hogy mindennek :kiraly: csökken az ára. Valaki már bosszankodott emiatt itt a fórumon. Ő még közel 5 kilóért vette, de az induló ára emlékeim szerint 569990 volt.

Aki ezen felidegesíti magát, hogy a készülékének idővel esik az ára az egy hülye. Minden tartós fogyasztási cikkel ez így van. Én sem sírok, hogy a PA50-et talpal 505e ért vettem 2005 júliusban. De legalább élvezem másfél éve

Falconer
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Plazma

Hozzászólás Szerző: Falconer »

Srácok!
Új dolgot fedeztem fel a képernyőn, mégpedig, ha fekete hátteret nézek (pl. üres AV csatorna), akkor a "szürke" képernyőn van 2 feketébb pont!! Először rögtön rávágtam, hogy ez pixelhiba. Na gyorsan rákötöttem a számítógépet és monitortesztelő programmal, mind a 3 színt, plusz a totál fehéret is megnéztem a képernyőn, de ekkor nem látszik a sötétebb pont, azaz ha pixelhiba lenne, akkor értelemszerűen valamelyik színnél látni lehetne a kis lyukat. Szerintetek?

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

(PV60 tulajok ne filgyeljenek   ) 
Amúgy a PV60 ára ismét esett picit... a 42-es most 350... (karácsony előtt asszem 370 volt) - Még várok, hátha olcsóbb lesz

Nem akarlak kiábrándítani, de Karácsony előtt is annyi volt. Pl.: Cora, panashop.hu, digitalplaza. Csak akkor utána kellett volna járni. Egyébként természetes, hogy mindennek :kiraly: csökken az ára. Valaki már bosszankodott emiatt itt a fórumon. Ő még közel 5 kilóért vette, de az induló ára emlékeim szerint 569990 volt.

V_Karesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: V_Karesz »

Az ilyen sajat tesztek meg tudjak bennem erositeni a bizalmat a plazmak irant.
Ezeket szeretem, nem a ''ezt mondtak, azt mondtak''-ot. Persze azokban is lehet erdekes infokat szerezni de ez a legjobb.
Legyen mar marcius, ricfiam megy vasarolni...

Örülök, ha segít a döntésben ric. Nekem is a legtöbbet a többiek személyes tapasztalata nyomta a latba a döntésnél.
Mi lesz máricusban? Komolyabb árcsökkenésre vársz, vagy nagyobb mennyiségű felesleges della áll a házhoz?
Source: foobar2000, Sony CDP XA20ES
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio

V_Karesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: V_Karesz »

Amúgy a PV60 ára ismét esett picit... a 42-es most 350... (karácsony előtt asszem 370 volt) - Még várok, hátha olcsóbb lesz
Én karácsony előtt vettem az AVplanet -nél 350 ért.

Nekem 359.000.-be volt a Panashopban, de ami a lényeg, 2 éves magyar gari és hitelkártyás fizetési lehetőség is volt hozzá, valamint raktárról el tudtam vinni.
Nálam ez megérte a 9.000 Ft +-t.
Így 45 napig nálam kamatozik a pénz, valamint nem fázok a meghibásodás gondolatától még egy jó ideig.
Source: foobar2000, Sony CDP XA20ES
DAC: Singxer SDA-1
Pre-/HP amp: Little Dot MK VI+ (drivers: Shuguang BT CV181-Z, powers: Svetlana winged "C" 6H13C)
Power amp: Diy Pass Labs Aleph 5
Speakers: ProAc Response 2.5
HP: Beyerdynamic Amiron Home, Beyerdynamic Custom Studio

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Főleg úgy hogy a kép a képben funkció 1 tuneres, tehát szinte semmit nem ér.Nekem a mostani tv-men is van 1 tuneres pip és hát emiatt soha nem használtam.

Ezt most miért mondod?
Egy videója, vagy dvd rekordere mindenkinek van, tehát az 1 tuneres PIP tökéletesen használható.

A két tuneres pedig beszarás jó..ráadásúl pont annyiért mint a Pana:)

Azt nem is tagadom, hogy a 2 tuneres nem jó, csak azzal vitatkoztam volna, hogy az 1 tuneres szinte semmit nem ér.

Bkori
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bkori »

Ezt most miért mondod?

A két tuneres pedig beszarás jó..ráadásúl pont annyiért mint a Pana:)

Tv : LG 42PC1RR Tv 2 : LG 32LH5000 Erőlködő : H/K AVR-235 Erőlködő 2 : Cambridge Audio Azur 540A Dvd 1: H/K DVD23 Dvd 2: Pioneer DV-490 Dvd 3: Cambridge Audio DVD99
Front : Yamaha NS-777 Surround : Yamaha NS-555 Center : Yamaha NS-444C
Surround Back : Yamaha NS-333 Sub: Yamaha YST-SW515
Kábelek : Monster Cable HotWires 2, Hama Pro Class Hcl Premium

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Ezt most miért mondod?

ricfiam
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

A Panasonic TH-37PV600E és a sokkal olcsóbb TH-37PV60EH között mik a legfőbb különbségek?  Úgy nézem a legtöbb paraméterben szinte teljesen megegyeznek, de biztos van valami, ami miatt ekkora az árkülönbség. 

A PV600 designban erősebb (maga a keret és a táv is szebb)+ szolgáltatásban (pl. SD kártya olvasó)
Lényeg, hogy a panel ugyanaz mindkettőben!!!

Az SD kártyaolvasó és a kép a képben funkció nekem nem érnek meg ekkora árkülönbözetet. A jobb hangzás sem fontos számomra, mivel házi-mozi erősítőt használok.

A panashop-nál olcsóbban megvásárolható még valahol ez a plazma?

Főleg úgy hogy a kép a képben funkció 1 tuneres, tehát szinte semmit nem ér.
Nekem a mostani tv-men is van 1 tuneres pip és hát emiatt soha nem használtam.

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Plazma

Hozzászólás Szerző: freeduck »

A Panasonic TH-37PV600E és a sokkal olcsóbb TH-37PV60EH között mik a legfőbb különbségek?  Úgy nézem a legtöbb paraméterben szinte teljesen megegyeznek, de biztos van valami, ami miatt ekkora az árkülönbség. 

A PV600 designban erősebb (maga a keret és a táv is szebb)+ szolgáltatásban (pl. SD kártya olvasó)

Az SD kártyaolvasó és a kép a képben funkció nekem nem érnek meg ekkora árkülönbözetet. A jobb hangzás sem fontos számomra, mivel házi-mozi erősítőt használok.

Hát nem nagyon, mindenhol 323-325 asztali talppal.

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: oddman »

Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim

freeduck
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 88

Plazma

Hozzászólás Szerző: freeduck »

A Panasonic TH-37PV600E és a sokkal olcsóbb TH-37PV60EH között mik a legfőbb különbségek? Úgy nézem a legtöbb paraméterben szinte teljesen megegyeznek, de biztos van valami, ami miatt ekkora az árkülönbség.

kikoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

A hangja jobb a PV600-nak. Bár e szempontból számomra egy forinttal sem érne többet a másiknál. Én a PV60 hangszóróit nem használtam soha.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”