Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Plazma

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Én is amondó vagyok, hogy érdemes kivárni azt a 200 órát, ha másért nem, hát a lelked megnyugtatása miatt...

Enyémben több mint 1000 óra van de nem vagyok nyugodt. Még nem volt használva logóval,karikával,lent-fent fekete csíkokkal soha.

Dvd nézéskor is zoomolsz?

Ha nem tölti ki teljesen természetesen zoomolok. Mielőtt megvettem felhívtam a panasonic márkaszervízt és egy plazma szerelővel beszéltem.Ő mondta,hogy az oldalt vagy alul felül lévő csíkok nagyon veszélyesek. Mindegy milyen szinű.

Van itthon nekünk is egy Pana CRT. December elején volt nálam egy szerelő, mert javítani kellett. Meg is kérdezte, hogy milyen TV lesz az ezután következő, esetleg egy plazma? Mert szerinte felesleges plazmát venni. Ők egy Panasonic márkaszervíz és elmondta, hogy ők nem tudják javítani a plazmákat, mert nem értenek hozzá! A belseje olyan, mint egy számítógépnek, van benne három-négy alaplaphoz hasonló méretű NYÁK. Olyan gyorsan változtatják a gyárak ezeket a paneleket, hogy nem lehet velük lépést tartani. Azok a mérnökök, akik őket ( a szervízes szerelőket) szokták tanítani, azok sincsenek gyakran tisztában a változtatásokkal. Egy ilyen panel cseréje 40-80 ezer Ft (!) anyagköltség körül van, ráadásul a változtatások miatt, (vagy ennek ellenére?) egymással nem is csereszabatosak. Arra nem figyeltem, hogy típuson belül sem lehet cserélni, vagy gyártók között. Ez utóbbi teljesen elfogadható, az előző inkább már elgondolkodtató.
Azért megkérdeztem, hogy miből fognak megélni. Azt mondta, hogy teljesen digitalizálni nem lehet a házimozi erősítőt, légkondit, porszívót, hűtőt.
Én egy ilyen beszélgetés után az alsó és felső fekete sávok beégését már kis fenntartással fogadom.
Egy fontos dolog volt még a régi TV javítása. Nem tudta mi baja lehet a közel 10 éves TV-nek, ezért átforrasztgatta az alkatrászek lábait a panelban. Azóta nincs baj. Ezért (is) maradtam a Panánál.

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Melyik MM-ben? 
Szerk: Bocs, 42PV60 volt a kérdés

A neten megveheted valamivel olcsóbban is.

kikoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: kikoli »

na most akkor veszélyesek az alul-felül fekete csíkok? 2.35:1es és társai képek vagy nem?? már teljes a káosz... 
Én a szerelő tapasztalatában jobban bízok mint pár ember véleményében. Valószínüleg nagyobb rálátása van a hibáira mint nekünk. Nem véletlenül mondta. De mindenki úgy használja ahogy akarja,legfeljebb megtapasztalja a saját bőrén.

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: dékány »

na most akkor veszélyesek az alul-felül fekete csíkok? 2.35:1es és társai képek vagy nem?? már teljes a káosz...
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

...239 ezres samu tényleg nagyon szép, asszony szerint is nagyon szép
Lehet tudni, hogy ez a 239 ezres samu milyen típus pontosan?

Köszi!

elfelejtettem felírni:)
neten nem találtam enyniért semmilyen 42 es samut, de ha bemész Saturnba megtalálod, jobbra van a csúnyaképú fudzsitól

kikoli
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: kikoli »

Én is amondó vagyok, hogy érdemes kivárni azt a 200 órát, ha másért nem, hát a lelked megnyugtatása miatt...

Enyémben több mint 1000 óra van de nem vagyok nyugodt. Még nem volt használva logóval,karikával,lent-fent fekete csíkokkal soha.

Ha nem tölti ki teljesen természetesen zoomolok. Mielőtt megvettem felhívtam a panasonic márkaszervízt és egy plazma szerelővel beszéltem.Ő mondta,hogy az oldalt vagy alul felül lévő csíkok nagyon veszélyesek. Mindegy milyen szinű.

dlt
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: dlt »

...239 ezres samu tényleg nagyon szép, asszony szerint is nagyon szép
Lehet tudni, hogy ez a 239 ezres samu milyen típus pontosan?

Köszi!

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: EmThor »

Melyik MM-ben? 
Szerk: Bocs, 42PV60 volt a kérdés

budapest, árkád, 42pv60eh, 350.000,00-

1:10000, 1024x768, 2hdmi, stb... tehát kilóra meg nagyságra ez a legjobb vétel, képminőségről meg remélem mammut saturnban lesz alklamam meggyőződni

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

no most láttam először élőben a 42pv60-at hát naon szép, 350 volt media markt-ban, (samu lcd-kre 3 év garit adnak O_O azoknak is szép képe volt) ekkora méret simán megéri. de tv2 adása ment rajta 4:3-ban, zoom-okat végigpróbáltam ez, tetszett, de a tv adás olyan ratyi minőségű volt! tv2 logója meg szellemképes volt O_O (beégés nem lehetett mert ott előtte még semmi nem volt a 4:3 arány miatt...) 
hát kár megnéztem volna szebb anyaggal is. pa60 képe viszont nem volt rossz, hiába a 480p... fullhd lcd-től meg bementem hídba

saturnba ált normálisabb anyaggal lehet nézegetni.
és a 239 ezres samu tényleg nagyon szép, asszony szerint is nagyon szép

köszi a tippet, benézek oda is

Vendég

Plazma

no most láttam először élőben a 42pv60-at hát naon szép, 350 volt media markt-ban, (samu lcd-kre 3 év garit adnak O_O azoknak is szép képe volt) ekkora méret simán megéri. de tv2 adása ment rajta 4:3-ban, zoom-okat végigpróbáltam ez, tetszett, de a tv adás olyan ratyi minőségű volt! tv2 logója meg szellemképes volt O_O (beégés nem lehetett mert ott előtte még semmi nem volt a 4:3 arány miatt...) 
hát kár megnéztem volna szebb anyaggal is. pa60 képe viszont nem volt rossz, hiába a 480p... fullhd lcd-től meg bementem hídba

saturnba ált normálisabb anyaggal lehet nézegetni.
és a 239 ezres samu tényleg nagyon szép, asszony szerint is nagyon szép

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Vendég

Plazma

na most vitték el a tv-met úgyhogy most a régit nézzük amíg nincs plázmá

Vendég

Plazma

http://www.plasmatvbuyingguide.com/plas ... pf9uk.html 
azt a leborult ... !

Ez brutális, de 1500W a fogysztása, nálam tuti leveri a biztosítékot

akkor a hajszárító is:)

Falconer
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Plazma

Hozzászólás Szerző: Falconer »

azt a leborult ... !

Ez brutális, de 1500W a fogysztása, nálam tuti leveri a biztosítékot

Vendég

Plazma

azt a leborult ... !

mammut 1 be lessél be a sony márkaboltba, ott van egy iszonyat nagy lcd vagy plazma
1,5 milla és gyönyörű

Vendég

Plazma

érdekes hogy 290 alatt nem láttam neten 42 es samut, a saturnba meg 239

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Celithrandil: /A Samsung/ olyan kenyérpírító márka nekem
Mester: Nekem meg akkor a siemens mosogatógépmárka.
Én meg ezek miatt (is) vettem Panasonicot.

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

kwk
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: kwk »

kwk
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: kwk »

na ma végre volt időm megnézni azt a Fudzsitszut rendesen, hát értékelhetetlen a képe,csúnyák a színek. pixeles, darabos a kép és remeg az egész.
ellenben volt mellette egy Samsunk 239k ért és az gyönyörű volt, nézegettem a többit is, de pl a 300.360 ig terjedő LG ket lenyomta lazán. legalább is, ott a boltban. ki tudja, hogy meikre milyen jel jutott ki.
úgyhogy asszem Samu lesz belőle, bár eléggé húzódózom ettő a márkától, olyan kenyérpírító márka nekem

és asszem 3 év a garó a samura, a pana meg az lg csak 1 (és +1, bár sztem azu már csak parasztvakítás)

Vendég

Plazma

Sokkal jobban jársz vele minta fujitsuval.
az biztos,
hihetetlenül vibrál az a dög, bár nem hiszem el, hogy egy új darab itthon ilyet produkálna, vagy ha igen, akkor hibásnak mondanám:)

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Mester »

Sokkal jobban jársz vele minta fujitsuval.

Vendég

Plazma

olyan kenyérpírító márka nekem
Nekem meg akkor a siemens mosogatógépmárka.
Samsung azért tömeges mennyiségű tv-t csinált.

nem mondtam, hogy a szímensz jobb, az lg ről meg a légkondi jut az eszembe:)
de ezz a samsung tényleg meggyőző volt, olyan képe volt számora, mint a jó 2-3 as szorzóval ellátott szoniknak

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Mester »

olyan kenyérpírító márka nekem
Nekem meg akkor a siemens mosogatógépmárka.
Samsung azért tömeges mennyiségű tv-t csinált.

Vendég

Plazma

na ma végre volt időm megnézni azt a Fudzsitszut rendesen, hát értékelhetetlen a képe,
csúnyák a színek. pixeles, darabos a kép és remeg az egész.
ellenben volt mellette egy Samsunk 239k ért és az gyönyörű volt, nézegettem a többit is, de pl a 300.360 ig terjedő LG ket lenyomta lazán. legalább is, ott a boltban. ki tudja, hogy meikre milyen jel jutott ki.
úgyhogy asszem Samu lesz belőle, bár eléggé húzódózom ettő a márkától, olyan kenyérpírító márka nekem

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”