Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Hát igen,most már pontot tehetek a dologra.Az volt a baj hogy erőltettem a saját sorrendemet,azaz mindig átrendeztem a csatornákat,és ez nem  működik ezen a tv-én,mert elmásznak egy idő után.Most hagytam az eredeti sorrendet,és a kedvencekben bejelöltem azt amit nézni akarok,és így már úgy néz ki hogy működik a dolog.
Basszus hogy mennyit kínlódtam vele,mire rájöttem hogy mi a baj.Mondjuk ez azért nem normális dolog hogy nem enged sorrendet változtatni,de már lesz@rom,így most már jó lesz.

Próbáltad, hogy kikapcsolod az automatikus frissítést? Ebben az esetben csak akkor kell valamit keresned ha a UPC valamit átpakol vagy új csatorna jelenik meg. Az automatikus frissítés minden nap egyszer megtörténik, ezt a tv-n kikapcsolva nem lesz hatással a sorrendre.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Hát igen,most már pontot tehetek a dologra.Az volt a baj hogy erőltettem a saját sorrendemet,azaz mindig átrendeztem a csatornákat,és ez nem  működik ezen a tv-én,mert elmásznak egy idő után.Most hagytam az eredeti sorrendet,és a kedvencekben bejelöltem azt amit nézni akarok,és így már úgy néz ki hogy működik a dolog.
Basszus hogy mennyit kínlódtam vele,mire rájöttem hogy mi a baj.Mondjuk ez azért nem normális dolog hogy nem enged sorrendet változtatni,de már lesz@rom,így most már jó lesz.

Lehet, hogy csak a UPC hülyesége az egész. A Diginél nincs ilyen gond.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2160

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shimano »

A UPC box-szal sem leszel előrébb, mert abban nem is tudod beállítani a csatornák sorrendjét. Az eredeti sorrendet meg a tévéd is tudja, ezért felesleges boxot bérelni. Inkább hagyd úgy és jegyezd meg, hogy mi hol van. A Mindig TV-n meg fix a 7 csatorna, úgyhogy nincs ami elmásszon.
A Sting 2 esete sem normális, hogy 100+ adón át léptetve keresgesse az ember a nézni kívánt adót.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Az a probléma hogy a upc naponta többször frissíti a csatornakínálatot,és sok tv ezzel nem tud mit kezdeni,köztük az enyém is.Mindegy,visszaviszem a kártyát és hozok egy boxot helyette.Úgy is tele a mindenem azzal hogy pont kifogtam egy olyan tévét,aminek a távja működteti a hifit is.
A szervizt amúgy kérdeztem hogy ugyan árulják már el hogy mit néztek két napig állítólag rajta ami jól működött?Azt mondja az úriember hogy a mindig tv-ét,és más nincs is bekötve hozzájuk,mert a kábelhálózatokkal csak a gond van.Ja és szerintük ha a mindig tv jól működik,akkor a tv is jó.No komment.

A UPC box-szal sem leszel előrébb, mert abban nem is tudod beállítani a csatornák sorrendjét. Az eredeti sorrendet meg a tévéd is tudja, ezért felesleges boxot bérelni. Inkább hagyd úgy és jegyezd meg, hogy mi hol van. A Mindig TV-n meg fix a 7 csatorna, úgyhogy nincs ami elmásszon.
A Sting 2 esete sem normális, hogy 100+ adón át léptetve keresgesse az ember a nézni kívánt adót.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Nálam úgy van, hogy a DVB tuner van kiválasztva és általa keresve az összes Tv csatorna.
Ennek eredménye, hogy minden csatornának van HD és sima verziója.
Amikor bekapcsolom, a távon megnyomom " képernyőbe mutató nyíl " gombot és utána jobbra húzom, így lista szerűen mutatja a  csatornákat.
Innentől már nem érdekel, hogy 38-as a M2HD, holnap meg 54-es, mert léptetve a listán úgy is megkeresem.
Engedd el szerintem ezt a részét, nem ér annyit az egész.

Az a probléma hogy a upc naponta többször frissíti a csatornakínálatot,és sok tv ezzel nem tud mit kezdeni,köztük az enyém is.Mindegy,visszaviszem a kártyát és hozok egy boxot helyette.Úgy is tele a mindenem azzal hogy pont kifogtam egy olyan tévét,aminek a távja működteti a hifit is.
A szervizt amúgy kérdeztem hogy ugyan árulják már el hogy mit néztek két napig állítólag rajta ami jól működött?Azt mondja az úriember hogy a mindig tv-ét,és más nincs is bekötve hozzájuk,mert a kábelhálózatokkal csak a gond van.Ja és szerintük ha a mindig tv jól működik,akkor a tv is jó.No komment.

sting 2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: sting 2 »

Kezdek megőrülni ettől a sharp tv-től.Megjárta a szervizt,csináltak egy frissítést rajta,és azt mondták ezen kívül semmi baja.Tegnap hozza a futár,be üzemelem,beállítom a csatornákat,egy darabig jó minden aztán megint elfelejti a programozott csatornák helyét,és össze vissza jelenít meg mindent.Ma hívom a szervizt hogy nem jó,erre azt mondja az illető hogy náluk napokig működött gond nélkül,és ez valami helyi probléma lehet.
Azt ajánlotta még hogy próbáljam meg kedvencként jelölni a beállított csatornákat,és akkor lehet jó lesz,szerintetek ez megoldás lehet?

Nálam úgy van, hogy a DVB tuner van kiválasztva és általa keresve az összes Tv csatorna.
Ennek eredménye, hogy minden csatornának van HD és sima verziója.
Amikor bekapcsolom, a távon megnyomom " képernyőbe mutató nyíl " gombot és utána jobbra húzom, így lista szerűen mutatja a  csatornákat.
Innentől már nem érdekel, hogy 38-as a M2HD, holnap meg 54-es, mert léptetve a listán úgy is megkeresem.
Engedd el szerintem ezt a részét, nem ér annyit az egész.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Kezdek megőrülni ettől a sharp tv-től.Megjárta a szervizt,csináltak egy frissítést rajta,és azt mondták ezen kívül semmi baja.Tegnap hozza a futár,be üzemelem,beállítom a csatornákat,egy darabig jó minden aztán megint elfelejti a programozott csatornák helyét,és össze vissza jelenít meg mindent.Ma hívom a szervizt hogy nem jó,erre azt mondja az illető hogy náluk napokig működött gond nélkül,és ez valami helyi probléma lehet.
Azt ajánlotta még hogy próbáljam meg kedvencként jelölni a beállított csatornákat,és akkor lehet jó lesz,szerintetek ez megoldás lehet?

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: thomyyyyy »

Ez engem is érdekelne, mert lehet a költségvetésembe mégsem fér be a H7000-res samsung, vagy a sony w828B és lejjebb adnék a 6-os sorozatra, vagy a sonyból egy 600, vagy 400 Hz-es tvre. Tehát az én kérdésem is az lenne, hogy számítanak ezek a számok, vagy annyira nem mérvadóak?
TV: LG 49UB850V / Médialejátszó: DUNE HD Solo Lite / Receiver: Marantz SR7011 (AURO 3D) / Hangsugárzók: 2 db Dynavoice Challenger M-65 ex V4 (FL,FR) / Dynavoice Challenger c-5 xl (Center) / 2 db JBL ES20 (SHL,SHR) / 2 db Heco Ambient 22 F On Wall edition (SL, SR) / Sub: HECO Elementa 3830a

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Van jól látható haszna az 500hz képfrissítésnek a 100hz-hez képest egy lcd tv esetén?

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

A panák a Led világban annyira nem törtek fel, ha jól tudom, plasmából talán jó lett volna kifogni egyet. Mindenképpen meg kell néznem a tv-ket, de ti a saját véleményetek alapján inkább a samsungra szavaznátok a 2 tv közül? (H7000) Esetleg a sonyn kívül egyéb javaslat konkrét típusra?

Azért van, ami elég jól teljesít, pl a Panasonic L42E6E...
Nagyon jó feketéje van, kiváló panelja és mindent tud, ami a középmezőnyhöz kell.
190 volt a boltban nyáron, a neten vettem 140-ért...
Nem tudom, hogy még kapható-e, esetleg nézz utána.

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

A panák a Led világban annyira nem törtek fel, ha jól tudom, plasmából talán jó lett volna kifogni egyet. Mindenképpen meg kell néznem a tv-ket, de ti a saját véleményetek alapján inkább a samsungra szavaznátok a 2 tv közül? (H7000) Esetleg a sonyn kívül egyéb javaslat konkrét típusra?
TV: LG 49UB850V / Médialejátszó: DUNE HD Solo Lite / Receiver: Marantz SR7011 (AURO 3D) / Hangsugárzók: 2 db Dynavoice Challenger M-65 ex V4 (FL,FR) / Dynavoice Challenger c-5 xl (Center) / 2 db JBL ES20 (SHL,SHR) / 2 db Heco Ambient 22 F On Wall edition (SL, SR) / Sub: HECO Elementa 3830a

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Csak azért írtam, mert az említett tenisz pont nem ilyen. A focinál is legfeljebb csak a háttér ilyen, viszont nem az köti le az ember figyelmét, tehát valójában ott sem tűnik fel a dolog. A boltban néztem én is sokféle márkát, bár lehet, hogy nem pont ebben a kategóriában. A Sonyknak szerintem szebb volt a színe (és a Philipseknek is) a többi márkánál, viszont a Sonyknak kicsit darabos volt a mozgása. De lehet, hogy magasabb árkategóriában ezt már megoldották.

A Sony-nak tényleg nincs rossz képe, de nekem is darabosnak tűnik. Egy-egy Pana viszont szépen dolgozik...

A foci a Sony némely típusát szépen ki tudja ütni, én legalább is látom...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ezt en is tudom, de honnan tudok szerezni ilyen tesztfilmet?
Csak azért írtam, mert az említett tenisz pont nem ilyen. A focinál is legfeljebb csak a háttér ilyen, viszont nem az köti le az ember figyelmét, tehát valójában ott sem tűnik fel a dolog. A boltban néztem én is sokféle márkát, bár lehet, hogy nem pont ebben a kategóriában. A Sonyknak szerintem szebb volt a színe (és a Philipseknek is) a többi márkánál, viszont a Sonyknak kicsit darabos volt a mozgása. De lehet, hogy magasabb árkategóriában ezt már megoldották.

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Motionflow test neven talaltam par tesztfilmet a youtube-on!

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Olyan kell, ahol teljes képernyős mozgás van oldalra.
Olyan kell, ahol teljes képernyős mozgás van oldalra.Ezt en is tudom, de honnan tudok szerezni ilyen tesztfilmet? Keresgettem mar de nem nagyon talalok!Egyebkent mely tvkre van 5 ev garancia? Ugy tudtam 3 ev a max...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Esetleg tudsz(tok) ajánlani valami demofilmet ennek a folyamatosságnak, sebességnek a tesztelésére?
Olyan kell, ahol teljes képernyős mozgás van oldalra.

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Esetleg tudsz(tok) ajánlani valami demofilmet ennek a folyamatosságnak, sebességnek a tesztelésére?

Focimeccs, teniszparty  

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Figyeld meg, hogy mennyire folyamatos a Sonykon a mozgás és milyen a kinézett 7-es Samsungon.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Az a helyzet, hogy 2,80 m távolságból nézem majd a tv-t. Nem tudom mi az a legnagyobb méret ami kellemes tv-zést, filmezést tesz lehetővé...
Én már a 140 cm-től is félek nem-e lesz nagy, ha azt választom. Egyelőre az 50" felé hajlok. Most 40"-os samu van.

Először bármelyik nagyobb tévé túl nagynak fog tűnni otthon, de aztán hozzászokik a szemed.

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Az a helyzet, hogy 2,80 m távolságból nézem majd a tv-t. Nem tudom mi az a legnagyobb méret ami kellemes tv-zést, filmezést tesz lehetővé...
Én már a 140 cm-től is félek nem-e lesz nagy, ha azt választom. Egyelőre az 50" felé hajlok. Most 40"-os samu van.
Az usb-s tipp remek, nagyon egyszerű, de annál praktikusabb ötlet! Eszembe nem jutott volna. Köszi!

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Sharp 60le652 is vedd górcső alá esetleg
300 bol megvan

sting 2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: sting 2 »

Sziasztok!

3D Led tv-t szeretnék vásárolni és a tanácsotokat szeretném kérni.

Amit szeretnék:
- Full HD felbontás
- 3D képes legyen
- Minél szebb képminőség (panel vagy amit figyelni kell stb)
- minimum 125-127 cm-es képátló

Kinéztem magamnak 2 Samsungot:
- UE50F6800
- UE48 (vagy 55)H7000 (8-as sorozatot elvetném, mert nem szeretnék ívelt tv-t, sok értelmét nem látom)
- a tv-re fordítandó pénzösszeg kb 280-400 000 Ft közt lenne maximum)

Úgy gondolom, hogy mind a két tv elég jó lehet, viszont a 3D-t nézve tanácstalan vagyok. Az egyik 400 Hz-es képfrissítéssel bír, a másik pedig 800-al.
Ez jól gondolom, hogy a 3D film nézése közben jelenthet nagyobb pluszt? Továbbá kérdésem a következő: A két tv közt van képminőségbeli különbség, vagy csak a hangvezérlés mutogatós irányítás és egyéb, egyébként nem túl fontos dolgokkal tud többet?
Elvileg a 7-es sorozat jobb, de megéri a plusz pénzt? Elsősorban a képminőség és a minél élvezhetőbb 3D lenne a fontos számomra.

Ha van más márkában jobb ár érték arányú, amit ajánlotok szívesen meghallgatom.
Kérlek segítsetek, illetve szívesen várok instrukciókat is arra, hogy mire kell még odafigyelnem, ha ilyen tv-t szeretnék vásárolni.

Köszi!

Tamás

Olyat vegyél amin legalább 5 év garancia van.
A többit majd a szemed úgy is eldönti.

Totál laikusként is megversenyeztetheted a kiszemelt kijelzőt :
- szedjél le pár 1080P filmbetétet vagy akár 1 filmet és pendrive-on legyen mindig nálad.
- Az üzleti beállítást kapcsoltasd ki az eladóval
- A lehető legnagyobb méretűt vedd amit a pénztárcád elbír, a 10 oldalon taglalt " extrák "  kárára akár...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Igen, már mások is ajánlották, elkezdtem a sonyk megismerését.
Figyeld meg, hogy mennyire folyamatos a Sonykon a mozgás és milyen a kinézett 7-es Samsungon.

Kismisi
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 15

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Kismisi »

Sajnos a gyártók mostanában ezeket az adatokat nem szeretik a műszaki paraméterek között ismertetni.
A neten azért elő lehet keresni ezeket az infokat is.

thomyyyyy
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Szerintem ez is jó választás lehet:

Sony 50W829 vagy 55w829

Igen, már mások is ajánlották, elkezdtem a sonyk megismerését.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”