Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Plazma

Hozzászólás Szerző: AVX »

ehhez már csak hozzá szólok

PS3 van és 2gyermekem állandóan 60"(152cm)LG plazma előtt csüngenek azóta, Király rajta PS3 főleg movie Motion kontrollerrel, 2emberke is letesztelte 1 akinek wii-je van és 1 akinek 360, röviden: a szájukat nem tudták összecsukni, 360nak másnapra izomláza lett.azóta 360as emberkénk vett egy Pana Plazmát, wii-s most vette Led jét de már megbánta, nem gondolta Plazmáról ezt a tudást,20percig álló képet hagytunk rajta és 1mp alatt eltünt, őneki is eladók Led-et istenítettek,befürdött és elismeri,arca elárulná ha hazudná, én több mint 1éve nyúzom Plazmát,tudom nincs zúgás és nincs venti benne, egy picit meleg de Lcd is meleg a hálómban,tudom, ha vennék akkor se vennék LED-et a leggyengébb a három közül, csak monitornak való(én is csak arra használom) Bárki bármit mondhat Plazma
60"Plazmaelőtt egy 32"LCD, 24"Led

A francba!
Jól megkavartatok.
Most légy okos Domokos.

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

ehhez már csak hozzá szólok

PS3 van és 2gyermekem állandóan 60"(152cm)LG plazma előtt csüngenek azóta, Király rajta PS3 főleg movie Motion kontrollerrel, 2emberke is letesztelte 1 akinek wii-je van és 1 akinek 360, röviden: a szájukat nem tudták összecsukni, 360nak másnapra izomláza lett.azóta 360as emberkénk vett egy Pana Plazmát, wii-s most vette Led jét de már megbánta, nem gondolta Plazmáról ezt a tudást,20percig álló képet hagytunk rajta és 1mp alatt eltünt, őneki is eladók Led-et istenítettek,befürdött és elismeri,arca elárulná ha hazudná, én több mint 1éve nyúzom Plazmát,tudom nincs zúgás és nincs venti benne, egy picit meleg de Lcd is meleg a hálómban,tudom, ha vennék akkor se vennék LED-et a leggyengébb a három közül, csak monitornak való(én is csak arra használom) Bárki bármit mondhat Plazma
60"Plazmaelőtt egy 32"LCD, 24"Led

Most voltam a MM-ban.
Mivel a gyerekeim elég sokat Wii-vel játszanak,így az eladók is inkább az LCD-s tv-t javasolták.
Mivel jól ismertek és tudták,hogy nem tőlük veszem,így őszíntén beszélgettünk egymással.
Náluk a 9000-es LED-es Samsung kb dupla áron van még.Azt javasolták,hogy a 8000-es modellt vegyem.
Ha csak filmeket néznénk,akkor ők is a Samsung plazmát javasolták volna,de jelen esetben ha sokszor bekapcsolva marad a játék,akkor beéghet a képernyő.

Eldöntöttem:LED-es Samsung.
Köszönöm mindenki segítségét.

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Ez egy érdekes meglátás. a ledesek nem olyan jók, még képileg sem, sajnos, de majd az amoled.

Vitát nem nyitok belőle , de mi ezt pont fordítva tapasztaltuk és a ledesek bizonyultak jobbnak...A feketéjük is jobb volt pld..Nekem plazmám van nem zúg-búg szóval ezt sem írom alá, ez sem eszik többet az LCD-től...Nekem is voltak rajta játékok hajtva, nekem is maradt egész éjszakán át rajta a monoszkóp, mégsem égett be...Nem tudom elképzelni, h az új tévék ennyivel rosszabbak lennének, mert az miatt pereskedni lehetne, ugyanis a reklámlogók is beégnek akkor, ezt pedig egy cég sem engedhetné meg magának....Ez erősen User error gyanús...

robert99
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4971

Plazma

Hozzászólás Szerző: robert99 »

Egy teszt a Panasonic TX-P55VT30 rol

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Azt neked kell eldöntened, hogy melyik tv-t veszed, ne azt nézd, hogy melyik tecnológia, hanem azt, hogy megfelel-e neked. Az lcd-t is úgy be lehet állítani, hogy sötétben is felveszi a versenyt némelyik plazmával minden megeröltetés nélkül és ami fontos, hogy kisebb az esélye a beégésnek.

Most voltam a MM-ban.
Mivel a gyerekeim elég sokat Wii-vel játszanak,így az eladók is inkább az LCD-s tv-t javasolták.
Mivel jól ismertek és tudták,hogy nem tőlük veszem,így őszíntén beszélgettünk egymással.
Náluk a 9000-es LED-es Samsung kb dupla áron van még.Azt javasolták,hogy a 8000-es modellt vegyem.
Ha csak filmeket néznénk,akkor ők is a Samsung plazmát javasolták volna,de jelen esetben ha sokszor bekapcsolva marad a játék,akkor beéghet a képernyő.

Eldöntöttem:LED-es Samsung.
Köszönöm mindenki segítségét.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Plazma

Hozzászólás Szerző: blakey »

Köszi.
Még én is agyalok.
A 64""-es plazma kerül annyiba,mint az 55-ös LCD.

Azt neked kell eldöntened, hogy melyik tv-t veszed, ne azt nézd, hogy melyik tecnológia, hanem azt, hogy megfelel-e neked. Az lcd-t is úgy be lehet állítani, hogy sötétben is felveszi a versenyt némelyik plazmával minden megeröltetés nélkül és ami fontos, hogy kisebb az esélye a beégésnek.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Plazma

Amit a 2. pontban felsoroltál egytől-egyig marhaság.Talán 3-4 éve még igaz lehetett.Vannak ugyan gyengeségei a plazmának,de ezek már nem azok.

Azért melegszik rendesen, de minden elektromos készülék melegszik, a fogyasztása nem vészes, a panánál a ventik jelen vannak és esti tv-zésnél zavaró a zúgás, de nappal is jól hallható. Samunál nincs venti és ott van olyan amelyik tök süket.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Plazma

Ellenben monitornak sokkal inkább az LCD, de abból is a Ledes...

Ez egy érdekes meglátás. a ledesek nem olyan jók, még képileg sem, sajnos, de majd az amoled.

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

Hétvégén vettem itthonra egy új TV-t. Nekem a plazma két ok miatt eleve kizárt volt.

1. A legtöbbet a MacMini-monitorjaként üzemelne, aminek az asztalán rengeteg a fix képi elem, ezért fokozottan nagy a beégés veszélye.

2. Akármit csinálnak, a plazma fűt! De mint a kályha! Okádja a meleget, és fogyaszt! Tekeri a villanyórát. Ja és hangos is. Ciripel és a ventillátorai ha halkan is de forognak. (legalábbis az alsóbb kategóriában)

Végül LCD-t vettem. Egy 46"-es FullHD Samsung LCD-t. Nem Led-es, hanem hagyományos, de tökéletesen kielégíti az igényeimet! Óriási, és egész jó a képe, ja és olcsó.

Amit a 2. pontban felsoroltál egytől-egyig marhaság.Talán 3-4 éve még igaz lehetett.Vannak ugyan gyengeségei a plazmának,de ezek már nem azok.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Plazma

A Samsung plazma is nagyon jó.
Megnézem,hogy árban melyik mennyi lenne.
Samsungokat nagyon jó áron tudok szerezni saját részre.

Gyakorlatilag 3 gyártó van és az idei modelleket figyelembe véve a samut választanám, sokat fejlődött jó irányba, a pana visszafelé fejlődik, nagyon rossz a színkezelése (g30) és írtózatósan zúg. Hihetetlen, hogy egy ilyen értékű tv ennyire "gagyi". A zúgást nem kell magyarázni hiszen hallható viszont a színkezelést egy jékorszak jelenetnél vettük észre, a fehér hó zöldes lett, a másik tv-n tökéletes, semmilyen beállítás nem segített, valami rossz a tv-ben. Egyébként nagyon szép lenne.

Vendég

Plazma

Filmekre, tévére egyértelműen Plazma...Ellenben monitornak sokkal inkább az LCD, de abból is a Ledes...Én nem szeretem a sima LCD képét, de ugye kinek a pap kinek a paplan De azért ezekből is kilehet fogni viszonylag szép képűeket...HA a nappali nagyon világos akkor is inkább lcd, a plazma szeresse ha nincs nagy fény tévézés közben, mondjuk ezt én is szeretem így nincs gondom filmezés közben.,

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Én is sokat agyaltam rajta, de szerencsére a plazma mellett döntöttem, mint utólag kiderült számomra helyesen. Hozzáteszem én csak tévézésre, filmnézésre használom. A plazma gyorsaságát az LCD-k sosem érik utol, és ez a képükön rendesen meg is látszik. De még sorolhatnám...

Mi is elsősorban filmeket nézünk és a gyerekek játszanak a Wii-vel.
Szerinted is a Pana sokkal jobb,mint az új Samsungok?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Plazma

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Köszi.
Még én is agyalok.

Én is sokat agyaltam rajta, de szerencsére a plazma mellett döntöttem, mint utólag kiderült számomra helyesen. Hozzáteszem én csak tévézésre, filmnézésre használom. A plazma gyorsaságát az LCD-k sosem érik utol, és ez a képükön rendesen meg is látszik. De még sorolhatnám...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Filmnézésre inkább plazma.

Köszi.
Még én is agyalok.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

A szolgáltatásai miatt lehet,hogy én is LCD tv-t veszek.
Ezt:Samsung UE55C9000 SW

Filmnézésre inkább plazma.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Hétvégén vettem itthonra egy új TV-t. Nekem a plazma két ok miatt eleve kizárt volt.

2. Akármit csinálnak, a plazma fűt! De mint a kályha! Okádja a meleget, és fogyaszt! Tekeri a villanyórát. Ja és hangos is. Ciripel és a ventillátorai ha halkan is de forognak. (legalábbis az alsóbb kategóriában)

A normálisabbjai nem. Az enyémben nincs ventilátor egy darab sem és nem is fűt. A tápja kicsit ciripel, nem vészes.

Gépezni egyértelműen jobb az LCD, de mozgóképet nézni pedig a plazma a jobb. Sokkal.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

1. A legtöbbet a MacMini-monitorjaként üzemelne, aminek az asztalán rengeteg a fix képi elem, ezért fokozottan nagy a beégés veszélye.

Végül LCD-t vettem. Egy 46"-es FullHD Samsung LCD-t. Nem Led-es, hanem hagyományos, de tökéletesen kielégíti az igényeimet! Óriási, és egész jó a képe, ja és olcsó.

A szolgáltatásai miatt lehet,hogy én is LCD tv-t veszek.
Ezt:Samsung UE55C9000 SW

kalmi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 850

Plazma

Hozzászólás Szerző: kalmi »

Vendég

Plazma

Kezd a Samsung is felzárkózni, az újabb tévéi nem rosszak, sőt én már LG-ben is láttam olcsón egész jó képű tévét..

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Én ha Plazma akkor Panasonic, LCD-ben SHarp...DE ez csak saját vélemény...Most is egy régi Pana plazmám van, nagy megelégedéssel használom, pedig ennél itt még fasorba sincs a hd kép, sima 1024 x 768

Vendég

Plazma

Én ha Plazma akkor Panasonic, LCD-ben SHarp...DE ez csak saját vélemény...Most is egy régi Pana plazmám van, nagy megelégedéssel használom, pedig ennél itt még fasorba sincs a hd kép, sima 1024 x 768

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

A Pana jobb a feketékben, a Samu jobb fényerőben. Kinek mi tetszik. Legjobb lenne, ha valahol meg tudnád nézni őket egymás mellett. DE lehetőleg valami szakáruházban, ahol be tudnak sötétíteni!
Egyébként mi lesz a fő szempont? Filmezni akarsz, vagy inkább monitorozni? Ha filmezni, akkor a LED nem annyira ajánlott, ha számítógépre akarod kötni és monitornak használni akkor a plazma felejtős.

Nem akarom monitorként használni.
Elsősorban TV funkció+filmek nézése DVD felvevőről.
Jelenleg egy Sony 55-ös kivetítős TV-m van.Ez már Full HD-s.
Baromi sokat fogok rajta bukni.Most cseréltem benne izzót is,de az új tv-k már jobbak ettől.

stef
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: stef »

55-65"-es TV-t keresek.
A Samsung LED-es TV-n is agyalok még.
Picit tanácstalan vagyok.
A 8000-es nekem is nagyon tetszik.
A haverom 51-est vett ebből a szériából.Nagyon szereti.
A Panának szerinted jobb a képe?

A Pana jobb a feketékben, a Samu jobb fényerőben. Kinek mi tetszik. Legjobb lenne, ha valahol meg tudnád nézni őket egymás mellett. DE lehetőleg valami szakáruházban, ahol be tudnak sötétíteni!
Egyébként mi lesz a fő szempont? Filmezni akarsz, vagy inkább monitorozni? Ha filmezni, akkor a LED nem annyira ajánlott, ha számítógépre akarod kötni és monitornak használni akkor a plazma felejtős.
Samsung PS64F8500 :: NAD M10 :: Aurum Cantus Melody M-102 :: JBL LS120P :: Excalibur HF :: ATLAS Compass Digital Coax :: ValhallA AgII & CuIV

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Ha a képminőség a fontosabb akkor inkább a VT30-at, ha a tv által nyújtott szolgáltatások fontosabbak (médialejátszó, SmartTV), akkor a Samsungot választanám. Ha ragaszkodsz a 64"-hez, akkor a D8000 jelenleg a legjobb vétel az árkategóriájában! Most 5 év garancia, 4db 3d szemüveg és egy fényképezőgép is jár hozzá akcióban...
Én épp a múlt héten vettem az enyémet, lásd az aláírásomban

55-65"-es TV-t keresek.
A Samsung LED-es TV-n is agyalok még.
Picit tanácstalan vagyok.
A 8000-es nekem is nagyon tetszik.
A haverom 51-est vett ebből a szériából.Nagyon szereti.
A Panának szerinted jobb a képe?

stef
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: stef »

Köszi

Te ha vennél most TV-t ebben az árkategóriában,mit vennél?

Ha a képminőség a fontosabb akkor inkább a VT30-at, ha a tv által nyújtott szolgáltatások fontosabbak (médialejátszó, SmartTV), akkor a Samsungot választanám. Ha ragaszkodsz a 64"-hez, akkor a D8000 jelenleg a legjobb vétel az árkategóriájában! Most 5 év garancia, 4db 3d szemüveg és egy fényképezőgép is jár hozzá akcióban...
Én épp a múlt héten vettem az enyémet, lásd az aláírásomban
Samsung PS64F8500 :: NAD M10 :: Aurum Cantus Melody M-102 :: JBL LS120P :: Excalibur HF :: ATLAS Compass Digital Coax :: ValhallA AgII & CuIV

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”