Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Plazma
Plazma
Üdv urak. Megkérdezném a szakértő társaságtól,melyik készülék a jobb választás. Egy paksi boltban láttam pana TH42PV60-st 324e ft illetve LG42PC1R-t 275e ft. 90%-ban tv-nézésre használnálnánk,az elado szerint,mivel az LG42PC3RA csak 8-bites sima tévézésre még jobban is használható mint a 10-bites rendszerek.Viszont az ára szintén 275e ft és lehett hogy csak a raktárkészletet akarja csökkenteni ? Az LG-ben némely leírás szerint faroudja cucc van,mondjok az LG honlapján nem írtak róla, és a pana is nagyon jó készülék. Szóval nehéz a döntés, várom a jó tanácsokat
Szerintem várjál március végéig, akkortól lehet kapni az új PV71-es modellt.
Az ára várhatóan a PV60-as körül fog mozogni.
G10-es panel és V-real2-es el fog rendelkezni.
Képet itt találsz róla.
http://metashop.at/roisz/?show=eTH42PV71F
A belinkelt oldalon az induló ára nekem magasabbnak tűnik, mint a PV60 jelenlegi ára. De lehet, hogy rosszul számoltam. A leírásból sem nem tűnik nekem másnak, mint a korábbi model. Mi a különbség? Esetleg a színe?
Plazma
Üdv urak. Megkérdezném a szakértő társaságtól,melyik készülék a jobb választás. Egy paksi boltban láttam pana TH42PV60-st 324e ft illetve LG42PC1R-t 275e ft. 90%-ban tv-nézésre használnálnánk,az elado szerint,mivel az LG42PC3RA csak 8-bites sima tévézésre még jobban is használható mint a 10-bites rendszerek.Viszont az ára szintén 275e ft és lehett hogy csak a raktárkészletet akarja csökkenteni ? Az LG-ben némely leírás szerint faroudja cucc van,mondjok az LG honlapján nem írtak róla, és a pana is nagyon jó készülék. Szóval nehéz a döntés, várom a jó tanácsokat
Szerintem várjál március végéig, akkortól lehet kapni az új PV71-es modellt.
Az ára várhatóan a PV60-as körül fog mozogni.
G10-es panel és V-real2-es el fog rendelkezni.
Képet itt találsz róla.
http://metashop.at/roisz/?show=eTH42PV71F
Plazma
Panát én is a BB-nél szoktam vásárolni,jó az ár MAGYAR garit adnak mindenhez,igaz én mindig elmegyek a cuccosért,ezért már du. bontom is otthon.Az hogy egy szerviz egyáltalán nem zavar, az ár a lényeg sztem!
Szia Tonyka!
Egy fontos kérdést intéznék hozzád,ami a következő lenne:Nálad a Pana plazmádnak a tápja nem búg,amikor világos jeleneteket ábrázol a tévé?Én már csukott szemmel is tudom milyen képet jelenít meg a TV a táp búgásából:(
Érdekes,hogy a 42 colos tv-mnél nem,viszont a 37 colosnál nagyon hallani.Ha esetleg másnak is lenne hasonló tapasztalata a 37-es Panával kapcsolatban,és megoldást is talált rá,annak a véleményét szivesen fogadnám.
Max. Tisztelettel:Bruno
Én még nem vettem észre,mondjuk majdnem 5m-ről nézem és hát ennek fügvényében már a saját hangja miatt sem hallom.A számitógép is mindig suhog,az akvárium is csobog,a nejem is ............! De inkább nem is figyelem mert még a végén csak azt fogom fülelni,azután meg
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Plazma
Hali!
Én már megtettem,hogy kihívtam a tv szerelőt a probléma megoldására!Először azt mondta a hűtőt hallom a konyhába,amitől dobtam két hátast(még jó hogy az ágy mögöttem volt).Utána azt akarta kitalálni hogy a ventillátor búg(akkor kérdőjeleződött meg bennem,hogy egyáltalán tv szerelőt hívtam-e).Lekapta a hátulját és fülelt,de mivel vagy 5 dioptriás szemüveg volt rajta ezért megkérdőjeleződött bennem,hogy vajon a hallása egyenes arányosságban van a látásával?Mert ha igen,akkor szájról olvas,ergo semmit nem fog meghallani a búgásból!A lényeg a lényeg,meghallotta a búgást és kért egy trafó panel cserét a Pesti központtól.1-2 héten belül kicserélik a teljes panelt.Szerencsére a helyszínen javítható a dolog.Kiváncsian várom,hogy az újabb panellal csinálja-e a búgást.
Üdv.:Bruno
Bruno, ez remek hír. Kérlek feltétlenül számolj majd be az eredményről.
Plazma
Plazma
Ez rendben is van, de miért csak a 37" plazma zúg? A többi méretre még senki sem panaszkodott. Érdemes ezzel bepróbálkozni a szerviznél? Kiküldenek egy 50 éves botfülü szakit, és körberöhög.A neten azt írták, hogy két power boardot kell kicserélni rajta. És nincs semmi garancia rá, hogy az új jobb lesz.
Hali!
Én már megtettem,hogy kihívtam a tv szerelőt a probléma megoldására!Először azt mondta a hűtőt hallom a konyhába,amitől dobtam két hátast(még jó hogy az ágy mögöttem volt).Utána azt akarta kitalálni hogy a ventillátor búg(akkor kérdőjeleződött meg bennem,hogy egyáltalán tv szerelőt hívtam-e).Lekapta a hátulját és fülelt,de mivel vagy 5 dioptriás szemüveg volt rajta ezért megkérdőjeleződött bennem,hogy vajon a hallása egyenes arányosságban van a látásával?Mert ha igen,akkor szájról olvas,ergo semmit nem fog meghallani a búgásból!A lényeg a lényeg,meghallotta a búgást és kért egy trafó panel cserét a Pesti központtól.1-2 héten belül kicserélik a teljes panelt.Szerencsére a helyszínen javítható a dolog.Kiváncsian várom,hogy az újabb panellal csinálja-e a búgást.
Üdv.:Bruno
PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black
Plazma
Szia Bruno,
nekem Pana 37-es plazmám van, és az én készülékemben is jelen van ez a zúgás. Bár a környezetemben a többieket ez nem zavarja szerencsére.
Amennyit idáig kiderítettem, minden plazma zúg. Van amelyik jobban, van amelyik kevésbé. Van aki hallja, van aki nem, van akit zavar, van akit nem.
Valószínűleg a 37"-es plazmánál erőssebb ez a hang, bár az is lehet, hogy csak az átlagnál jobb a fülünk.
És most a jó hír, megoldás nincs rá Nálam vannak olyan beállítások, amikor kevésbé hangos. Fel lehet rakni a falra, akkor is halkabb lesz, illetve be lehet építeni a falba.
Üdv,
Zsolt
Hello!
Mar sok helyen olvastam hogy panaszkodnak a Pana plazmak "bugasara".
Nekem LG 42PC1 RR-m van, es az abszolut semmi hangot nem ad.
Teljes csendben bekapcsoltam a fehermosast, ami az LG eseteben egy teljesen feher kep, odatettem a fulemet a paneltol egy centire.es maximum meleget ereztem.
Siri csend,se ventilator hang, se semmi mas egyebb zaj.Bekapcsolasnal felporog a vinyo egy ot masodpercig, es ennyi az ossz hang amit kiad.Szoval tevedsz hogy minden plazmanak van hangja
Plazma
Ez rendben is van, de miért csak a 37" plazma zúg? A többi méretre még senki sem panaszkodott. Érdemes ezzel bepróbálkozni a szerviznél? Kiküldenek egy 50 éves botfülü szakit, és körberöhög.
A neten azt írták, hogy két power boardot kell kicserélni rajta. És nincs semmi garancia rá, hogy az új jobb lesz.
-
Vendég
Plazma
Egy fontos kérdést intéznék hozzád,ami a következő lenne:Nálad a Pana plazmádnak a tápja nem búg,amikor világos jeleneteket ábrázol a tévé?Én már csukott szemmel is tudom milyen képet jelenít meg a TV a táp búgásából:(
Én ezt több plazmánál is tapasztaltam már. A plazmák fogyasztása attól függ, hogy mennyire világos képet vetítenek, azaz egy világos jelenet jobban terheli a tépegységet, stb. ezért is lehet nagyobb hangja ilyenkor.
Egyszer egy plazmafallal demóztam Bécsben (3x3 panel) és kicsit elméreteztem a tápellátást. Ott a 220-as kábelt fogva, annak melegedéséből meg lehetett mondani, hogy világos vagy sötét jelenet megy éppen a készüléken.
Plazma
Szia Bruno,
nekem Pana 37-es plazmám van, és az én készülékemben is jelen van ez a zúgás. Bár a környezetemben a többieket ez nem zavarja szerencsére.
Amennyit idáig kiderítettem, minden plazma zúg. Van amelyik jobban, van amelyik kevésbé. Van aki hallja, van aki nem, van akit zavar, van akit nem.
Valószínűleg a 37"-es plazmánál erőssebb ez a hang, bár az is lehet, hogy csak az átlagnál jobb a fülünk.
És most a jó hír, megoldás nincs rá Nálam vannak olyan beállítások, amikor kevésbé hangos. Fel lehet rakni a falra, akkor is halkabb lesz, illetve be lehet építeni a falba.
Üdv,
Zsolt
Plazma
Panát én is a BB-nél szoktam vásárolni,jó az ár MAGYAR garit adnak mindenhez,igaz én mindig elmegyek a cuccosért,ezért már du. bontom is otthon.Az hogy egy szerviz egyáltalán nem zavar, az ár a lényeg sztem!
Szia Tonyka!
Érdekes,hogy a 42 colos tv-mnél nem,viszont a 37 colosnál nagyon hallani.Ha esetleg másnak is lenne hasonló tapasztalata a 37-es Panával kapcsolatban,és megoldást is talált rá,annak a véleményét szivesen fogadnám.
Max. Tisztelettel:Bruno
PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black
Plazma
Posza,
Meg mindig nem valaszoltal, hogy a szervizmenu belepes = garivesztes dolgot honnan vetted, komolyan erdekelne.
Én is csak hallottam róla(nem pont ennél a Pana plazmánál), hogy van ilyen funkció az újabb készüléknél. Pl. az én CRT-m hátulján van egy pár-tűs aljzat, amire (nagy)hiba esetén a diagnoszikai gépet kapcsolnak a szervizbe. Azon keresztül előhívhatók olyan rejtett menük is, amelyek "hagyományos" szervizmenü belépéssel nem érhetők el.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Plazma
Posza,
Meg mindig nem valaszoltal, hogy a szervizmenu belepes = garivesztes dolgot honnan vetted, komolyan erdekelne.
Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept
Plazma
Mi van, itt mindenkinek Panasonic plazmája van? Ez nem is plazma topic, hanem Panasonic.
Azert elofordulnak neha LG-k es Samu-k is ...
Plazma
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Plazma
az új ár assszem 5 kiló, míg októberi-nov-i beszerzéssel 650-700 ezer pénz volt(ezt tudom, mert ilyen helyen melózom): hatalmas különbség!!!míg a kedves netes cégnél márc. 1-én 460 a fogy. ár, de azt meg kell hozni ausztriából, addig a HIVATALOS KERESKEDŐKNÉL 5 kilóért 2 napon belül, v. akár azonnal(ha van készleten)HIVATALOS: NEM KAMU!!!!!!!! gar-val vásárolható
Ja! És a BBStúdió is Magyarországi márkakereskedőtől vásárol (állítása szerint), és 1-2 napon belül szállít. Az biztos, hogy nem egyesével jár ki TV-ért Ausztriába ...
Viszont, hogy a garancia adott esetben mennyit ér, azt nem tudom. A Digitalszalonnál telephelyi garancia van, egy 50 collos plazmát bevinni javítani nem egy leányálom, az biztos.
Plazma
Az azért iszonyú durva. hogy pl. az LG 50PC1R, ami Ausztriában 1700 Euró körül van, az Árkás MMben 649,000 Ft-ba kerül , az említett BBStudiónál 530,000 alatt van és a Digitalszalonban pedig 460,000 alatt is megveheted.
az új ár assszem 5 kiló, míg októberi-nov-i beszerzéssel 650-700 ezer pénz volt(ezt tudom, mert ilyen helyen melózom): hatalmas különbség!!!
míg a kedves netes cégnél márc. 1-én 460 a fogy. ár, de azt meg kell hozni ausztriából, addig a HIVATALOS KERESKEDŐKNÉL 5 kilóért 2 napon belül, v. akár azonnal(ha van készleten)HIVATALOS: NEM KAMU!!!!!!!! gar-val vásárolható
Nna, az árkás MM-ben _tegnap_ voltam,az LG50PC1R 649,000, a PC1RR 659,000 Ft
A Digitalszalonban hétfőn voltam, ott a PC1R 459,000 Ft (a PC1RR 503,000 Ft). A gép bent volt a raktárban, bontatlan, pántolt dobozban, az eladó ki is akarta nyitni nekem, de mivel tudtam, hogy egyelőre nem veszem meg, nem engedtem kibontani.
- Davenport74
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Plazma
Mi van, itt mindenkinek Panasonic plazmája van? Ez nem is plazma topic, hanem Panasonic.
Plazma
Csakhogy oszlassam a kételyeket Pana jótállás ügyben:
Az enyém is ugyan ez,és a bb-től vásároltam a tv-t.
Hétfőn telefonáltam,szerdán házhoz is hozták!
Nekem eddig csak jó véleményem van róluk.
Plazma
Csakhogy oszlassam a kételyeket Pana jótállás ügyben:
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Plazma
Sziasztok !
Ezzel a boltal van valakinek tapasztalata
BBSTUDIO
Elég olcsónak tünik.
Lebeszélnélek róla, szürkeimportos termékeket árulnak, feltehetőleg ausztriai vagy németországi beszerzéssel, páneurópai garit adnak, nem hivatalos magyart. (1+1 év)
A pana hivatalosan 2 év teljeskörű garit ad a cuccaira, de ezt gondolom tudod.
Ha valami olyan gáz van a cuccal, amit nem tudnak itthon javíttatni, akkor kiviszik a vásárlás helyére, és az ottani boltos intézi a javíttatást, te meg itthon ülsz és vársz tv nélkül. Egy srác innen a fórumról sajnos így szívta meg, ha türelmesen visszakeresel, megtalálod !
Az azért iszonyú durva. hogy pl. az LG 50PC1R, ami Ausztriában 1700 Euró körül van, az Árkás MMben 649,000 Ft-ba kerül , az említett BBStudiónál 530,000 alatt van és a Digitalszalonban pedig 460,000 alatt is megveheted.
az új ár assszem 5 kiló, míg októberi-nov-i beszerzéssel 650-700 ezer pénz volt(ezt tudom, mert ilyen helyen melózom): hatalmas különbség!!!
míg a kedves netes cégnél márc. 1-én 460 a fogy. ár, de azt meg kell hozni ausztriából, addig a HIVATALOS KERESKEDŐKNÉL 5 kilóért 2 napon belül, v. akár azonnal(ha van készleten)HIVATALOS: NEM KAMU!!!!!!!! gar-val vásárolható
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Plazma
Tudom, hogy rea4-nek pozitiv volt a tapasztalata veluk, nem is akarom fikazni oket, de en vasarlas elott mindenkeppen ezeket csekkoltam le eloszor.
Mi van?Milyen tapasztalatom volt nekem velük?
Bocsi, visszaolvastam, és rosszul értelmeztem a mondandódat. Mea culpa.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Tudom, hogy rea4-nek pozitiv volt a tapasztalata veluk, nem is akarom fikazni oket, de en vasarlas elott mindenkeppen ezeket csekkoltam le eloszor.
Bocsi, visszaolvastam, és rosszul értelmeztem a mondandódat. Mea culpa.
Plazma
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
En biztos emlekeznek ra, hogy ha az elmult 50 napban napi 10 orat neztem volna filmet ...
Az lehet, de itt nem csak filmnezesre van hasznalva. Ettol fuggetlenul a napi 10 ora az sok :-)
Nem hiszem egyebkent, hogy barmit is tudnek tenni. Felhivom oket, hogy ugyan mar mennyit hasznaltak a TVmet mielott hozzam kerult?