Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Még annyit, hogy kezdettől fogva 100Hz-es TV-im voltak, de ha nem kapcsoltam föl valami indirekt világítást, akkor fél órán keresztül vibrált százzal a szemem a sötétben. Én pedig szeretek sötétben, lámpa nélkül TV-zni.
Fontos a helyigény is, mivel nálam gyerekek garázdálkodnak. A CRT-re mindig rányílt a szekrényajtó, ezt kézzel sem érik el.
Az meg, hogy mennyire pixeles vagy elmosott a képe... egyrészt szubjektív, másfelől 3-4 méterről lényegtelen.
Az ára pedig... én átlagos felhasználó vagyok, akinek kellett egy új TV. Márpedig mint ilyen, nem tartom ésszerűnek százezreket költeni egy TV-re. Egyszerűen nincs értelme profi színvonalat beletömni sokszázezerért egy szobába. És szerintem ez nem igénytelenség, mivel porszívóból sem veszek 165e Ft-os Karcher-t otthonra. Az ár-érték aránya még nagyon nincs a helyén ezeknek a készülékeknek.
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
Lcd, Led, Oled TV-k
Éppen ezért örültem, mint majom a farkának, amikor megvettem a 199eFt-os Samsung paneles akármimet. Sok embernek a méret és a design számít a legtöbbet.És valljuk be, attól még, hogy nem a létező legjobb képet adja, még nem élvezhetetlen, sőt!
Ez teljesen szubjektív. Én még nem láttam 200eFt-ért (de 300eFt-ért sem) olyan LCD TV-t, aminek az analóg TV adás képe nézhető lett volna. Számomra ezeké nagyon elmosott egy CRT vagy Plazmához képest. Ezért is nagy a hezitálás.
Nincs összehasonlítási alapom, mert a boltokban a sokszorozó miatt nem lehet tudni, hogy mennyire rossz a vétel. Ezért csak a DVD képpel tudom összehasonlítani a T-Kábel által szolgáltatott jelet. Lehet, hogy szerencsém van ezzel a TV-vel, az is lehet, hogy tök igénytelen a szemem, de kifogástalan a TV képe! A Minimax és a National Geographic annyira szép, hogy nem mondom meg hirtelen, hogy nem DVD-ről megy! És hidd el, nem vagyok elfogult, csak mert az én cuccom. A kontraszt arányától kifejezetten hányok, mert az általam kedvelt színbeállításokkal sokszor csak sötét foltok látszanak.
De a dizájn, az ára, a hihetetlen hangminősége és az egyébként szép képe kárpótol ezért.
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
Lcd, Led, Oled TV-k
32" esetén kb 400k-ért kapsz olyan LCD TV-t, ami már a nézhető kategóriába tartozik (és hol vannak azok egy jó kis CRT-hez képest...).
Attól függ, hogy mit használsz forrásként.
Lcd, Led, Oled TV-k
32" esetén kb 400k-ért kapsz olyan LCD TV-t, ami már a nézhető kategóriába tartozik (és hol vannak azok egy jó kis CRT-hez képest...).
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Lcd, Led, Oled TV-k
Éppen ezért örültem, mint majom a farkának, amikor megvettem a 199eFt-os Samsung paneles akármimet. Sok embernek a méret és a design számít a legtöbbet.És valljuk be, attól még, hogy nem a létező legjobb képet adja, még nem élvezhetetlen, sőt!
Ez teljesen szubjektív. Én még nem láttam 200eFt-ért (de 300eFt-ért sem) olyan LCD TV-t, aminek az analóg TV adás képe nézhető lett volna. Számomra ezeké nagyon elmosott egy CRT vagy Plazmához képest. Ezért is nagy a hezitálás.
Lcd, Led, Oled TV-k
Mégis milyen kicsivel többért? 200eFt a Hisense, és 309-ér van akciós LG 32LZ55 de ez sem a kategória legjobbja. Kategória legjobbja kb 380-400eFt-ért van, vagyis majdnem dupla áron. Azért az nem kicsivel több Amúgy szerintem sem éri meg a Hisense annak, aki a egy kicsit igényesebb. Akinek nem a képminőség számít, annak viszont jó vétel.
Ezért írtam idézőjelbe, bár az 51-es sorozatú Samsungok-at már 270-ért is osztják néha a hipermacikban. De fél éves garis készülékek 250 alatt vannak belőlük és azért elég jó képük van.
Én úgy gondolom, hogy bármilyen "lapTV" jobb, mint egy hiperszuper CRT-s. Éppen ezért örültem, mint majom a farkának, amikor megvettem a 199eFt-os Samsung paneles akármimet. Sok embernek a méret és a design számít a legtöbbet.
És valljuk be, attól még, hogy nem a létező legjobb képet adja, még nem élvezhetetlen, sőt!
Lcd, Led, Oled TV-k
Mutass nekem olyan márkás HD-Ready készüléket, amelynek nem HDCP-s a digitális bemenete
Mutasson neked a ... HWSW vagy a BusinessWeek. Ők állítják, hogy a tavaly eladott HD Ready készülékek 5 %-ának, az ideiek 15 %-ának van csak ilyen bemenete.
DvdReMake Pro, DVD Rebuilder Pro, PgcEdit & ImgBurn
h/k AVR 630, Bose Acoustimass II 15, Panasonic TH-42PE55, JVC DR-MH300
Lcd, Led, Oled TV-k
hát egyébként k*rvaigánytelen ez a samsung. nem igaz hogy nem képes rendesn honlapot csinálni. Most az a drúva ha ott sem találunk rendes múszaki adatot akkor hol
?? pl: lE40M61B re azt írja nincs rajt DVI...ááá te felb*sztam magam ezen!
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
Lcd, Led, Oled TV-k
Hisense LCD mozizni dvd-hez kicsi.RTL-re meg tökmindegy mit veszel.Legalábbis szerintem.A gyereknek két éve vettem egy Daytek(DAEWOO) lcd-t.Amire kell teljesen megfelel.
Szerintem nem attól kicsi DVD-hez az LCD, mert Hisense. Amúgy 32" szerintem nem kicsi mozizni. Sok embernek elég. Mellesleg ha igazi moziélményhez az 50" is kicsi ha így nézzük. RTL-re valóban bármilyen LCD elég, bár rettentően bántja az ember szemét ha elmosott képet néz. Azért Discovery, Spectrumra nem árt egy normális képminőség
Lcd, Led, Oled TV-k
Hisense LCD mozizni dvd-hez kicsi.RTL-re meg tökmindegy mit veszel.Legalábbis szerintem.A gyereknek két éve vettem egy Daytek(DAEWOO) lcd-t.Amire kell teljesen megfelel.
- nagykispeter
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
A Médiába most kedvező áron lehet venni 82-cm-es Hisense nevű LCD-t.Szerintetek milyen?Túlságosan nem vagyok kukacos,de 2 hónap múlva nem akarom kidobni!Javítása az LCD-nek mennyire megoldható?
Pár oldallal hátrébb értekeztünk róla röviden. Konklúzió: elromlani nem fog gyorsabban, mint egy nevesebb gyártó terméke, de a képminőség jóval elmarad a mostani panelokétól, főleg a kontraszt aránya (a feketéje világos). A többi tulajdonság már szubjektív. Ennyi pénzért jó vétel, de "kicsivel" többért, már megkapod a legjobbat a kategóriában.
Köszi
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Talán jól tettem, hogy halasztottam a HD TV beszerzésemet? HD DVD és BRD védelem hír.
Persze vehettem volna DHCP-vel rendelkező HDMI-s vagy DVI-s TV-t is, de a többség sajna nem ilyen.
Nem tom minek szallt be a HWSW is az ilyen "mondjunk nagyobb remhirt" mediumok soraba...
Lcd, Led, Oled TV-k
Talán jól tettem, hogy halasztottam a HD TV beszerzésemet? HD DVD és BRD védelem hír.
Persze vehettem volna DHCP-vel rendelkező HDMI-s vagy DVI-s TV-t is, de a többség sajna nem ilyen.
Mutass nekem olyan márkás HD-Ready készüléket, amelynek nem HDCP-s a digitális bemenete
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Lcd, Led, Oled TV-k
Pár oldallal hátrébb értekeztünk róla röviden. Konklúzió: elromlani nem fog gyorsabban, mint egy nevesebb gyártó terméke, de a képminőség jóval elmarad a mostani panelokétól, főleg a kontraszt aránya (a feketéje világos). A többi tulajdonság már szubjektív. Ennyi pénzért jó vétel, de "kicsivel" többért, már megkapod a legjobbat a kategóriában.
Mégis milyen kicsivel többért? 200eFt a Hisense, és 309-ér van akciós LG 32LZ55 de ez sem a kategória legjobbja. Kategória legjobbja kb 380-400eFt-ért van, vagyis majdnem dupla áron. Azért az nem kicsivel több
Amúgy szerintem sem éri meg a Hisense annak, aki a egy kicsit igényesebb. Akinek nem a képminőség számít, annak viszont jó vétel.
Lcd, Led, Oled TV-k
A tied ugyan nem HD,viszont van rajta HDCP,úgyhogy nem kell parázni.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
DvdReMake Pro, DVD Rebuilder Pro, PgcEdit & ImgBurn
h/k AVR 630, Bose Acoustimass II 15, Panasonic TH-42PE55, JVC DR-MH300
Lcd, Led, Oled TV-k
A Médiába most kedvező áron lehet venni 82-cm-es Hisense nevű LCD-t.Szerintetek milyen?Túlságosan nem vagyok kukacos,de 2 hónap múlva nem akarom kidobni!Javítása az LCD-nek mennyire megoldható?
Lcd, Led, Oled TV-k
- nagykispeter

Lcd, Led, Oled TV-k
- DentArthurDent

Lcd, Led, Oled TV-k
Ehh. Már megint elfelejtettem. Ez se lesz valami jó nap...
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Pont a TV képe lenne a lényeg, mert LCD-n az a zűrösebb, azt meg nemigen lehet rendesen letesztelni, mindenhol osztott. Ezért voltam kívéncsi, hogy valakinek konkrétan van-e ilyen, azért köszi
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Ja, hogy milyen?
A hangja a korabbi crt tevehez kepest gyengebb, de tvmusorok nezesehez, megfelelo, dvd -hez, zenehez, mozifilmhez ajanlott melle valami hangrendszer...
Specko funkciok mint PIP, POP, PAP, PIFF-PUFF-CSATT nincsen benne (mondjuk dvd -men van PIP, meg PC -re ki tudok tenni TVmusort a vivo -s vga miatt), de igy sem erzem letjogosultsagat, nem hasznalom...
Bementekbol a szokasos dolgok vannak rajta (komponens el van picit dugva, oldalra), van 2 scart, hdmi, c-video, composit is, hongbol meg jack, rca, ...
Kepjavito dolgokbol 3 fele van benne, xd engine, 3d filter, mpeg filter, ezen kivul van valami cinema mode (nem latok nagy difit, ha be van kapcsolva), meg sRGB, ami kekes iranyba tolja a szinkepet...
Alapbeallitason szinte tokeletes a kep, nem kellett szineket allitgatnom a termeszetes borszinhez, PC bemeneten vettem vissza a fenyerobol, kontrasztbol, mert webezesnel farasztotta a szemem...
A kepe szerintem nagyon jo, a piacon jelenleg csak az m61 -es samu kepe mondhato jobbnak, de hozzatennem, hogy nem kifejezetten jobbnak, elegge arnyalatnyi a differencia, sot mind2 TV -t, ha alapbeallitasra teszed (westendben egymas mellett vannak), hd anyagnal szebb volt az lg (feher volt a feher, reszletesebb volt a kep), mig az m61 -es tud mindenfele kep a kepben cuccot, illetve hdtv adasnal kevesbbe zajosabb kepe volt (gondolom ezert lattam korabban az lg -t reszletgazdagabbnak)...
PC -n 1366x768 -ban hasznalom, agybol webezgetek, szorakozgatok soxor, kenyelmes, es a DVD -n nagyon meglepodtem, mert kimondottan jol nez ki rajta, nem darabos, nem artifact -os... Diohejban ennyi...
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Jaj ez én voltam, bocsi.
Nem tul reg linkeltem 1-2 kepet, abban volt tv adas is (elvileg 2mpixeles), ha kinagyitod arra azert alkalmas, hogy lasd kb milyen a TV adas (zoomolva van a keparanyt tartva), mondjuk nagyban fugg a kabelteve milyensegetol is...
En gazdagreten vagyok, a jovo hetveget nem igerem (de lehetseges, hogy valamikor megoldhato a dolog, csak egyelore nem tudok konretat...)
Konzolom nincsen (PC -rol, kabelTV -rol, es DVD -rol hasznalom)...
Amugy interhifiben a 32" -es asszem 300 korul van cucc.
...de ha nagyon surgos a mamutban levo saturnban eleg keszsegesek az eladok, sot a taviranyitoval is garazdalkodhatsz szabadon, annyi negativummal, hogy a kabelTV osztottan van rajta es az ott irto gazosan nez ki (itthoni kepen en kellemesen csalodtam, igaz bizti kedveert hivtam kabeltvst, hogy lehet -e/erdemes -e jelerosseget emelni, de a 74.9dB -re azt mondta az teljesen franko)...