Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Inkább az a érdekes, hogy 240eFt-ért milyen minőséget tudnak prezentálni.Mert ennyiért Thomsont lehet kapni, de az annyit is ér kb. Igaz az átlag kívánalmaknak megfelel.
32-es Thomsont 240-ért? Háááát nem tudom. De azt amúgy se vennék semmi pénzért.
Azér TFT-ben nem kis név a ViewSonic. Csak nem b*sztak el ebben sem nagyon semmit. Nekem teccik így látatlanban. Vagyis láttam rajta vmi demó anyagot de az nem mérvadó. Majd viszek én DVD azt jól megnézem.
Philips 65PUS6162 | Onkyo AVX-380 | Sencor SMP 5004 PRO
Lcd, Led, Oled TV-k
Inkább az a érdekes, hogy 240eFt-ért milyen minőséget tudnak prezentálni.
Mert ennyiért Thomsont lehet kapni, de az annyit is ér kb. Igaz az átlag kívánalmaknak megfelel.
Lcd, Led, Oled TV-k
Vett már vki ViewSonic LCD TV-t? Most a 32-es a Demandnál br. 240e Ft.Lehet regisztrálom magam és megveszem nagykeráron. A nagyker ára is kb annyi ..De meg is néztem most a nagyker ára br. 223e Ft, baráti.
- meg ez az ar is gyanus, ennyire kicsi lenne az arres?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
Vett már vki ViewSonic LCD TV-t? Most a 32-es a Demandnál br. 240e Ft.Lehet regisztrálom magam és megveszem nagykeráron.
A nagyker ára is kb annyi
SzaboZE
Ugye tudod hogy most nagy marhaságot mondtál...
Ha egyszer a rendes ára 240 a Demandnál, akkor a nagykernek kevesebbnek kell lenni! (ők a nagykerek is egyben)
De meg is néztem most a nagyker ára br. 223e Ft, baráti. Mire visszajövök a nyaralásból meg is veszem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Vett már vki ViewSonic LCD TV-t? Most a 32-es a Demandnál br. 240e Ft.Lehet regisztrálom magam és megveszem nagykeráron.
A nagyker ára is kb annyi
SzaboZE
Lcd, Led, Oled TV-k
Valaki látta már az LG 32LC2R LCD TV-t? Tényleg észrevehető a plussz kontraszt (1000:1 helyett már 1200:1)? TV adások milyenek rajta?
Most a Pólusban 280eFt-ért adják...
Lcd, Led, Oled TV-k
Vett már vki ViewSonic LCD TV-t? Most a 32-es a Demandnál br. 240e Ft.
Lehet regisztrálom magam és megveszem nagykeráron.
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekelne, hogy egyáltalán melyik az a 32 inches 1366x768-as LCD tv, amit meg lehet hajtani natívban (tehát csakis 1366x768-ban), DVI-n keresztül? Esküszöm elcserélem rá a Sony-mat!Komolyan érdekelne!
Ennyire jobb képe van a Sonyhoz képest?
Miről van szó? Én nem említettem konkrét tipust.
Csak annyit kérdeztem, melyik TV tud egyáltalán olyat, hogy a 1366x768-as felbontás DVI-n natívban megy rajta. Olyanra talán lecserélném a Sony-t. Amúgy nem rossz a képe, vagy ilyesmi, én elégedett vagyok vele (LCD-n belül).
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
zarojelben megjegyzem
(megneztem az emlitett tipus design -jat, de nekem nem jon be, foleg az alsohangszoros forma miatt, de mivel szerintem a minimumot ez is meguti kinezetre, ezert nem tulajdonitanek tul nagy jelentoseget, ha az lz55 nezne igy ki...)
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekelne, hogy egyáltalán melyik az a 32 inches 1366x768-as LCD tv, amit meg lehet hajtani natívban (tehát csakis 1366x768-ban), DVI-n keresztül? Esküszöm elcserélem rá a Sony-mat!Komolyan érdekelne!
...hat a 37" -es LG az megy, elvileg a 32" -esnek is kene, nem?
Persze csak informacios jelleggel irtam, leven mar nagyon megszerettem ezt a Tv -t, nem nagyon hiszem, hogy lenne jelenleg a piacon olyan LCD amire elcsrelnem...
Én vettem egy LG 37LC2R es Tv -t . És hát a dizánja sokkal jobb az LG 37LZ55 nél. Tehát akkor még is csak van jobb, igaz valamivel drágább volt , nem sokkal de ezt a felárat megérte rászánnom.Elözőleg az 37LZ55 volt a kiszemeltem csak aztán jött , láttam, és győzött az ujabb tipus.
Design jelen esetben n. rangu nalam (leven csunyanak ez sem csunya), viszont ezt mar kiprobaltam, es eddig nagyon bevalt, foleg ezert nem cserelnem el, de leginkabb azert mert a 40" -es m61 -es samura (ami ~6-700k volt) emlekezve ezen a HD anyagok reszletgazdagabbak, es jobb a szinegyensulya, pedig azt egy icipicit jobbnak tartottam ennel...
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Persze csak informacios jelleggel irtam, leven mar nagyon megszerettem ezt a Tv -t, nem nagyon hiszem, hogy lenne jelenleg a piacon olyan LCD amire elcsrelnem...
Én vettem egy LG 37LC2R es Tv -t . És hát a dizánja sokkal jobb az LG 37LZ55 nél. Tehát akkor még is csak van jobb, igaz valamivel drágább volt , nem sokkal de ezt a felárat megérte rászánnom.Elözőleg az 37LZ55 volt a kiszemeltem csak aztán jött , láttam, és győzött az ujabb tipus.
Lcd, Led, Oled TV-k
az auchan legújabb akciójában láttam egy elég szimpi grundig lcd-t, igencsak barátságos áron (150e), a típusa lw 70-5605
VGA bemenet vagy valami?
SzaboZE
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Ennyire jobb képe van a Sonyhoz képest?
Lcd, Led, Oled TV-k
az auchan legújabb akciójában láttam egy elég szimpi grundig lcd-t, igencsak barátságos áron (150e), a típusa lw 70-5605
az adatok:
27" (70 cm) Active Matrix TFT-LC display 16:9
Fényerő: 550 cd/m2
Kontraszt: 1000:1
Képfrissítés: 8 ms
170° láthatósági szög (horizontal/vertical)
Intelligens képfeldolgozás
WXGA 1366x768
Magyar OSD menü
250 oldal memóriás TopText Teletext
3 x Euro-AV (1 x RGB, 1 x S-Videó)
RCA Cinch-AV
VESA szabványú rögzítés
Méretek: kb. 91.5 x 57 x 10.5 cm
valakinek tapasztalat?
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekelne, hogy egyáltalán melyik az a 32 inches 1366x768-as LCD tv, amit meg lehet hajtani natívban (tehát csakis 1366x768-ban), DVI-n keresztül? Esküszöm elcserélem rá a Sony-mat!
Komolyan érdekelne!
Lcd, Led, Oled TV-k
Philips LCD TV-ket ne akarjatok 1024x768-nál magasabb felbontásban használni PC módban, mert ott ennyi a max.
Ha mégis menne, az csak a véletlen műve.
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv
Philips lcd tv-k-ről érdekelne tapasztalat, elsősorban TV nézésre lenne használva.
A következő típúsok szimpatikusok nekem: 32PF3320/10, 32PF5321/12, 32PF5521D/10
Köszönöm a segítséget.
Lcd, Led, Oled TV-k
kérdés: hány órára vannak kalibrálva az LCD panelek??? Mennyi idő után kell őket kidobni/cserélni??
Egy-két leírásban 60000 órát láttam.
SzaboZE
elvileg a "modern" plazmák is 60.000 órát ígérnek nem? jó mondjuk annyi megkötéssel, hogy ott 75% ig ajánják a használoatott. tehát kb 45.000 óra. jól tudom?
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
kérdés: hány órára vannak kalibrálva az LCD panelek??? Mennyi idő után kell őket kidobni/cserélni??
Egy-két leírásban 60000 órát láttam.
SzaboZE
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 699
Lcd, Led, Oled TV-k
Volt már szó: albacomp lcd hd
RegaBrio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Lcd, Led, Oled TV-k
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Lcd, Led, Oled TV-k
azt nem tudjatok, mennyire serulekenyek ezek az lcd panelek?
ha peldaul egy gyerek nekiesik egy filctollal (nyilvan ra is nyomja), vagy nekidob egy kisebb muanyagjatekot, akkor annyi?
erre senki nem tud semmit?
mennyire torekeny/serulekeny egy lcd panel felulete?
konnyu eltorni, megkarcolni? milyen anyagbol keszul?
Lcd, Led, Oled TV-k
na emberek lassan itt a VB. Megindult lefele a HD LCD ára. pl: 32S2010-es Bravia 350.000. Kicsit olcsó
Jópár hete annyi.Máshol meg még olcsóbb.
hmm.....