Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: tsc »

Meg full fekete
És milyen szépen mutat a falon :-) Igazi szobadísz, komolyan.

Jó, hát én sem azt állítom, hogy ronda mint a retek, vagy ilyesmi, sőt bírnék vele élni, csak az enyém azért jobban tetszik - kicsit dizájnosabb. (De izlések és pofonok..) A távja viszont sajnos igénytelenebb az LG-nek. Persze az ára akkor is nagyon baráti.

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: cs_gaborka »

Meg full fekete
És milyen szépen mutat a falon :-) Igazi szobadísz, komolyan.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Én a 37LB1R-re szavazok.
Miért??? Az LB1r A 2006-OS modell! Jobb tulajdonságok, csúnyább külső, de jóval kedvezőbb ár (70000 Ft).
Azért mert én szebbnek láttam a színeit, és a fekete is tán feketeébb volt. Mondjuk a kontrasztja nagyobb is a régebbi modellnek...

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha "elképesztő" a kép akkor nem érdemes foglalkozni a kétszeri skálázással.Az overscant szerintem biztos, hogy ki lehet kapcsolni a tv szervíz menüjében csak nem tudom, hogy hol. Ha esetleg idetéved valaki, aki ebben profi, akkor a segítséget biztos sokan megköszönnénk, mert mindjárt natívban lehetne meghajtani a panelt HDMI-vel.

Sajna az overscant nem lehet kikapcsolni a szervíz menüből sem.

Ez az overscan egyébként is egy elképesztő nagy marhaság, legalábbis az, hogy nem kikapcsolható. LCD tv-nél mi értelme van, nem tudom, de a Sony-nál ráadásul rohadt nagy is, centikben mérhető kép lóg le.

Vegyük például azt, hogy egy 1280x720-as HD anyagot szeretnék lejátszani:

1. Ha a desktopot 1280x720-ba rakom, körbe lelóg egy csomó belőle.
2. Kompenzálom az overscant, ekkor a desktop mondjuk 1200x688 lesz vagy ilyesmi, a desktop kép most nem lóg le
3. Lejátszom a filmet, ami rögtön 1x máris átméretezésen esik át 1280x720-ról -> 1200x688-ra
4. A TV felskálázza 1366x768-ra
5. Bekaphatják. 2x skáláztunk.
6. Alternatíva: desktopot meghagyni 1280x720 -ban hadd lógjon le, úgysem monitornak használom, a filmet meg lejátszani ahogy van, csak akkor a szélei szintén lelógnak az overscan miatt. De csak 1x skáláztunk.
7. Lehet választani.

Ezért talán érdemesebb az 1920x1080i, így a PC "csak" felfele skáláz, ekkor (még) legalább nem igazán veszik el semmi az anyagból, majd a TV vissza 1366x768-ra.

DVD-nél hasonló játszódik le, annak igazából eleve mindegy, mert alapból elég kis felbontású.

VGA-n inkább nem hajtom a tv-t, valahogy nem olyanok a szinek, zajosabb a kép, szóval kevésbé élvezhető, bár itt legalább 1280x768-at enged natívba hajtani, a két oldalon vagy fekete csíkkal, vagy X irányban skálázva. Monitornak használhatóan éles ilyenkor a kép viszont.

Sziasztok!

Ma nagyjából végigolvastam az aktuális részeket és mivel én is töröm a fejem egy LCD TV beszerzésén, továbbá nekem is fontos lenne, hogy PC képernyőként is menjen, teljes felbontásban, lenne pár kérdésem:

Saturnban van most ugye akcióban az LG 32 LC2R. Ez is támogatja a natív meghajtást DVI-on keresztül, vagy csak a nagytesó, a 37-es?

Továbbá ha mondjuk csak VGA-n vagy akár sima videón keresztül hajtom meg natív méretben, akkor is helyesen jelenik meg?

Tudom, így xarabb lesz a képminőség, de mivel vagy 10-15m-es kábel kéne a PC és a TV közé (egy ilyen HDMI-DVI kábel potom 50ropi saturnban) ez tűnik elsőre járhatónak.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Azt nem tudom, hogy a 32-es is támogatja-e a DVI funkciót, mármint PC-ről, de ahogyan én is, a boltban lapozd át a prospektust, abban egyértelműen le van ez írva. Én (jelenleg még) VGA-n használom, ma rendelem meg a HDMI-DVI kábelt, és bizony így is tökéletes (!) a natív felbontás kezelése (és a kép mindennek nevezhető csak xarnak nem), ha a gépen beállítom a 1360*768-at a TV-n jobb és bal oldalon sötét marad három oszlop, mivel a képernyő 1366-os, a többi pont pedig bizony szépen a helyén van :-)) Amiért át akarok térni a digitális meghajtásra, kizárólag azért van, mert eddig és ezután is szeretnék egy hagyományos másodlagos monitort is használni, ezt egy Y kábellel szeretném majd megoldani, csak nem egyszerű a beszerzése.
Potom 50ropi... na ne má, a MM-ban is csak 25eFt a 25m-es, különben is miért nem szakboltban nézel körül :-)) http://www.hqvideo.hu/info/hu/cable_dvi-hdm10.html

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A legjobb amit el tudtam érni az 1080i - 60Hz-en hajtani a TV-t DVI-HDMI kábellel (overscan kompenzálva az Ati Catalyst driverrel), ekkor a legszebb a kép, 1080i -s IMAX filmekkel egyenesen elképesztő.
50Hz-en próbáltad-e? ( Már ha a video Pal rendszrrű )
Kíváncsi lennék, hogy nálad az 50 vagy a 60Hz a jobb, én észrevehető különbséget nem találtam a kettő között.
Egyébként én is úgy hajtom meg ahogy Te leírtad, csak néha váltogatom az 1080i-t és a 720p-t.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Nézegettem a MM-ban az LCD tévéket, és fura hogy vagy HDMI, vagy DVI bemenet van rajta. Ezek szerint ezek valamilyen szinten kompatibilisek, és van valami átalakító az egyikből a másikba? Esetleg tudtok adni valami linket, akár angol nyelvűt ami szemléletesen elmagyarázza a HDMI portot?
Egy kellemes oldal ilyen kérdések megválaszolására

http://www.answers.com/main/ntquery?s=hdmi&gwp=13

Flexxy
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Flexxy »

Nézegettem a MM-ban az LCD tévéket, és fura hogy vagy HDMI, vagy DVI bemenet van rajta. Ezek szerint ezek valamilyen szinten kompatibilisek, és van valami átalakító az egyikből a másikba? Esetleg tudtok adni valami linket, akár angol nyelvűt ami szemléletesen elmagyarázza a HDMI portot?

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Két LCD tv közül nem tudom eldönteni, melyik a jobb:LG 37LB1R
LG 37LP1R

Tud valaki segíteni?

Én a 37LB1R-re szavazok.

Miért??? Az LB1r A 2006-OS modell! Jobb tulajdonságok, csúnyább külső, de jóval kedvezőbb ár (70000 Ft).

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Gyors elszaladtam megtekinteni a 32LC2R-t - hát fene tudja....  
Sajna kivitelre (készülékház, távirányító) meg a menüjét tekintetve nem tetszik úgy mint a Sony-m.. Meg full fekete Az ára viszont nagyon baráti. A képe nem volt jól beállítva meg gagyi forrásból ment. Fontolgattam ma a cserét, mert nem kerülne sokba. De talán egyelőre megtartom a Sony-t, főleg hogy minden passzol hozzá a szobában.

Érdekes a Sony is igénytelenedik távirányítók terén, az enyémnek nagyon szép van (de az elődjének még igényesebb volt azt hiszem), az utód S2000-é már olcsóbb hatású. De a többieké is elég borzasztó, a MM-ban ki van pakolva minden tévéhez a táv, és csak nagyon kevésre cserélném el az enyémét. (csak hogy legalább valami jót is mondjak szegényről

Közel lehet az a bolt

Itt nálunk a Saturnban ment rajta egy Componens bementen érkező LG demó DVD. (nem tom, hogy HD volt-e), de az iszonyat jól nézett ki rajta.

Az antennás jel persze kuka volt,de látszott, hogy a jel maga volt szar....nekem meg bejön a full fekete külső... igaz a szürke jobb lenne a szobához, de mind

A fontos az, hogy tudjam hajtani monitorként is teljes felbontásban...

Én azt nem értem, hogy miért ilyen körülményes ez...azt hinné az ember, hogy a digi korszakban ahol már minden új moncsi jóformán LCD, a TV-k is tudják ugyan ezt.....pffff.Gyanítom gyártói "taktika"

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Gyors elszaladtam megtekinteni a 32LC2R-t - hát fene tudja....

Sajna kivitelre (készülékház, távirányító) meg a menüjét tekintetve nem tetszik úgy mint a Sony-m.. Meg full fekete Az ára viszont nagyon baráti. A képe nem volt jól beállítva meg gagyi forrásból ment. Fontolgattam ma a cserét, mert nem kerülne sokba. De talán egyelőre megtartom a Sony-t, főleg hogy minden passzol hozzá a szobában.

Érdekes a Sony is igénytelenedik távirányítók terén, az enyémnek nagyon szép van (de az elődjének még igényesebb volt azt hiszem), az utód S2000-é már olcsóbb hatású. De a többieké is elég borzasztó, a MM-ban ki van pakolva minden tévéhez a táv, és csak nagyon kevésre cserélném el az enyémét. (csak hogy legalább valami jót is mondjak szegényről

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha "elképesztő" a kép akkor nem érdemes foglalkozni a kétszeri skálázással.Az overscant szerintem biztos, hogy ki lehet kapcsolni a tv szervíz menüjében csak nem tudom, hogy hol. Ha esetleg idetéved valaki, aki ebben profi, akkor a segítséget biztos sokan megköszönnénk, mert mindjárt natívban lehetne meghajtani a panelt HDMI-vel.

Ez az overscan egyébként is egy elképesztő nagy marhaság, legalábbis az, hogy nem kikapcsolható. LCD tv-nél mi értelme van, nem tudom, de a Sony-nál ráadásul rohadt nagy is, centikben mérhető kép lóg le.

2. Kompenzálom az overscant, ekkor a desktop mondjuk 1200x688 lesz vagy ilyesmi, a desktop kép most nem lóg le
3. Lejátszom a filmet, ami rögtön 1x máris átméretezésen esik át 1280x720-ról -> 1200x688-ra
6. Alternatíva: desktopot meghagyni 1280x720 -ban hadd lógjon le, úgysem monitornak használom, a filmet meg lejátszani ahogy van, csak akkor a szélei szintén lelógnak az overscan miatt. De csak 1x skáláztunk.
7. Lehet választani.

Ezért talán érdemesebb az 1920x1080i, így a PC "csak" felfele skáláz, ekkor (még) legalább nem igazán veszik el semmi az anyagból, majd a TV vissza 1366x768-ra.

DVD-nél hasonló játszódik le, annak igazából eleve mindegy, mert alapból elég kis felbontású.

VGA-n inkább nem hajtom a tv-t, valahogy nem olyanok a szinek, zajosabb a kép, szóval kevésbé élvezhető, bár itt legalább 1280x768-at enged natívba hajtani, a két oldalon vagy fekete csíkkal, vagy X irányban skálázva. Monitornak használhatóan éles ilyenkor a kép viszont.

Sziasztok!

Ma nagyjából végigolvastam az aktuális részeket és mivel én is töröm a fejem egy LCD TV beszerzésén, továbbá nekem is fontos lenne, hogy PC képernyőként is menjen, teljes felbontásban, lenne pár kérdésem:

Saturnban van most ugye akcióban az LG 32 LC2R. Ez is támogatja a natív meghajtást DVI-on keresztül, vagy csak a nagytesó, a 37-es?

Továbbá ha mondjuk csak VGA-n vagy akár sima videón keresztül hajtom meg natív méretben, akkor is helyesen jelenik meg?

Tudom, így xarabb lesz a képminőség, de mivel vagy 10-15m-es kábel kéne a PC és a TV közé (egy ilyen HDMI-DVI kábel potom 50ropi saturnban) ez tűnik elsőre járhatónak.

Előre is köszönöm a válaszokat.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

7. Lehet választani.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

LG-s Emberek, ti azt mondjátok, hogy az LG még HDMI-n keresztül is meghajtható a natív felbontásában?!?  Eszem-f*szom megáll  
A Sony-t még VGA -n keresztül sem lehet, nem hogy HDMI-n. Dobom ki a Braviat, de most már tényleg.   Illetve az S2000-es verziót úgy néztem már lehet vga-n keresztül natívban hajtani, de a VGA felejtős, a digitális bemeneten nálam is több kategóriával szebbek a színek, meg az összhatás, csak éppen nem natív.

A legjobb amit el tudtam érni az 1080i - 60Hz-en hajtani a TV-t DVI-HDMI kábellel (overscan kompenzálva az Ati Catalyst driverrel), ekkor a legszebb a kép, 1080i -s IMAX filmekkel egyenesen elképesztő.

Ezért volt felejtős nálam a sony, samsung, meg azért is mivel 37 colban egyiknél sem volt csak nagyobban, vagy kisebben. És ami még döntött hogy a analóg tv jel megjelenítésben az LG produkálta a legjobb képet. Sonynál katsztrófális volt , de lehet hogya boltban volt szar a jel, ha bár több boltban is megnéztem.

Az Lgnél a leírásban is szerepel hogy az egyik HDMI az DVI kompatipilis. Tehát valóban fel van készítve a DVI jel fogadására. Egyértelmű volt hogy nem a D-subról kűldök neki majd analóg jelet.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

LG-s Emberek, ti azt mondjátok, hogy az LG még HDMI-n keresztül is meghajtható a natív felbontásában?!? Eszem-f*szom megáll  
A Sony-t még VGA -n keresztül sem lehet, nem hogy HDMI-n. Dobom ki a Braviat, de most már tényleg. Illetve az S2000-es verziót úgy néztem már lehet vga-n keresztül natívban hajtani, de a VGA felejtős, a digitális bemeneten nálam is több kategóriával szebbek a színek, meg az összhatás, csak éppen nem natív.

Ezért volt felejtős nálam a sony, samsung, meg azért is mivel 37 colban egyiknél sem volt csak nagyobban, vagy kisebben. És ami még döntött hogy a analóg tv jel megjelenítésben az LG produkálta a legjobb képet. Sonynál katsztrófális volt , de lehet hogya boltban volt szar a jel, ha bár több boltban is megnéztem.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha "elképesztő" a kép akkor nem érdemes foglalkozni a kétszeri skálázással.
Az overscant szerintem biztos, hogy ki lehet kapcsolni a tv szervíz menüjében csak nem tudom, hogy hol. Ha esetleg idetéved valaki, aki ebben profi, akkor a segítséget biztos sokan megköszönnénk, mert mindjárt natívban lehetne meghajtani a panelt HDMI-vel.

tsc
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

LG-s Emberek, ti azt mondjátok, hogy az LG még HDMI-n keresztül is meghajtható a natív felbontásában?!? Eszem-f*szom megáll

A Sony-t még VGA -n keresztül sem lehet, nem hogy HDMI-n. Dobom ki a Braviat, de most már tényleg. Illetve az S2000-es verziót úgy néztem már lehet vga-n keresztül natívban hajtani, de a VGA felejtős, a digitális bemeneten nálam is több kategóriával szebbek a színek, meg az összhatás, csak éppen nem natív.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

(zeej voltam)

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hello
Köszönöm szépen a válaszokat.
A videokártyám egy 7600gt (2 DVI) a hanghoz peditg egy jack rca kábelem van (a leírást még nem olvastam, h melyik bemenet él DVI-vel). A számítógépemet sajnos még mindig nem volt időm összerakni, de ma már biztosan lesz. Tényleg ez a tv - gép hogy működik? A tvn be kell állítani egy csatornát a gépre?

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Helló 
Meglett a tv: LG 26LC2R. A kérdésem az lenne, hogy a (remélhetőleg ma összeszerelt) gépemet mivel kössem rá? Videokártyán 2 DVI és egy S-Video kimenet van. Vettem DVI - HDMI káblet, viszont nem tudom, h az a hangot is közvetíti e (videokártyából nem ugye?). Ebben az esetben mivel kössem a tvre a hangot? Más: fentebb olvastam, h a DVI 'csak' 1280*720-ban tudja átküldeni a képet? Ez a DVI sajátossága vagy a Samsung nem kezeli 'jobban'? Elméletileg az LG támogatja HDMI-n keresztül a PC összeköttetést. Meg akkor még egy: kábel tv-t szeretném rádugni még, a doboz ~15m, mivel / hogyan kössem rá? Vmi jelerősítő?

Lassan két hete vagyok boldog tulaja a 37LC2R-es készüléknek ;-) A DVI átviteli szabvány, nem korlátozódik 1280*720-ra a felbontás, kollégám 32LZ55-öse ilyen módon van a PC-vel összekötve, hát mondhatom gyönyörű(!) a kép. A hang külön megy, hiszen a videokártya azt nem adja ki, a hangkártyá kimenetét kell összekötni a megfelelő audio bemenettel, ez a leírásban benne van, hogy a DVI üzemmód esetében melyik bemenet jelenik meg a hangszórón.

Nekem is Lg 37LC2R tévém van és DVI-HDMI kábellel használom. A powerstrip nevű programmal állítottam be a 1366x768 as felbontást mert ugye ezt tudja a tvém.Nekem Ati x800pro vga kártyám van. Valószínüleg a felbontás beállítása függhet a kártya tipusától ill. szoftverétől hogy mit bír megjeleníteni. nekem 1368x768 ra ugrik a 1366x768 as beállításnál, de a tvmen 1366x768 as felbontáson van. Előfordul gyakran hogy 1360x768 ra vált a felbontásom spontán ,mert ez már pontossan müködika kártyámon , ill.ve a tvmen is.

cs_gaborka
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Helló 
Meglett a tv: LG 26LC2R. A kérdésem az lenne, hogy a (remélhetőleg ma összeszerelt) gépemet mivel kössem rá? Videokártyán 2 DVI és egy S-Video kimenet van. Vettem DVI - HDMI káblet, viszont nem tudom, h az a hangot is közvetíti e (videokártyából nem ugye?). Ebben az esetben mivel kössem a tvre a hangot? Más: fentebb olvastam, h a DVI 'csak' 1280*720-ban tudja átküldeni a képet? Ez a DVI sajátossága vagy a Samsung nem kezeli 'jobban'? Elméletileg az LG támogatja HDMI-n keresztül a PC összeköttetést. Meg akkor még egy: kábel tv-t szeretném rádugni még, a doboz ~15m, mivel / hogyan kössem rá? Vmi jelerősítő?

Lassan két hete vagyok boldog tulaja a 37LC2R-es készüléknek ;-) A DVI átviteli szabvány, nem korlátozódik 1280*720-ra a felbontás, kollégám 32LZ55-öse ilyen módon van a PC-vel összekötve, hát mondhatom gyönyörű(!) a kép. A hang külön megy, hiszen a videokártya azt nem adja ki, a hangkártyá kimenetét kell összekötni a megfelelő audio bemenettel, ez a leírásban benne van, hogy a DVI üzemmód esetében melyik bemenet jelenik meg a hangszórón.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Sziasztok! 
Szóba jött a csere a tv garis hibája miatt. Ajánlották helyette a Samsung LE32M61 típusát, ami adatok alapján valóban jobbnak tűnik a T51-nél és árban nem lenne nagy érvágás.

Vélemények???
THX

Csákány!

A tv-ről csak annyit, hogy a nagyobb tesója megnyerte a 2005/2006-os EISA díjat, szóval a T-s szériánál fényévekkel jobb minőséget kínál...

EISA

üdv.: mangob

Az EISa díjat inkább hagyjuk,de tényleg jobb amúgy.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

mangob
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: mangob »

Sziasztok! 
Szóba jött a csere a tv garis hibája miatt. Ajánlották helyette a Samsung LE32M61 típusát, ami adatok alapján valóban jobbnak tűnik a T51-nél és árban nem lenne nagy érvágás.

Vélemények???
THX

Csákány!

A tv-ről csak annyit, hogy a nagyobb tesója megnyerte a 2005/2006-os EISA díjat, szóval a T-s szériánál fényévekkel jobb minőséget kínál...

EISA

üdv.: mangob
/emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />

Cyrin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Cyrin »

Sziasztok! 

Vélemények???
THX

Jobb. De bármily meglepő az R-es még annál is jobb

Persze mindkettő sajáthangja rosszabb a régi T-s és R-es sorozatnál. De ha valaki ezt nem használja, akkor bármelyik jobb képileg.
no hifi, no cry...

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Sziasztok! LCD TV-t szeretnék vásárolni az Xbox 360-omhoz.  
HDMI-re mennyire van szükség? Engem a BRay meg a HDDVD hidegen hagy! Csak 720P kell XBoxhoz és PS3hoz.

Szóval.. elhagyhatom a HDMIt?

mivel az x360on komponensen jön ki a 720p ezért igen

Másik fele,hogy normális LCD ma már nincs is HDMI vagy DVI nélkül...Meg aztán később jól fog az jönni.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

JaSSeR
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: JaSSeR »

Sziasztok! LCD TV-t szeretnék vásárolni az Xbox 360-omhoz.  
HDMI-re mennyire van szükség? Engem a BRay meg a HDDVD hidegen hagy! Csak 720P kell XBoxhoz és PS3hoz.

Szóval.. elhagyhatom a HDMIt?

mivel az x360on komponensen jön ki a 720p ezért igen
"Ha a gazdagok harcolnak a szegények ellen, akkor azt háborúnak nevezik. Ha pedig a szegények küzdenek a gazdagok ellen, azt terrorizmusnak hívják."

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”