Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Megjelent a Sony full-HD LCD TV-je.
1.3 Mft... Ehhez képest 2x is megemlítik, hogy 2xhdmi és PIP merevítés... De műszaki adatként se kontraszt, se reakcióidő, se fogyasztás... Ennyit a marketingről.
SzaboZE
Lcd, Led, Oled TV-k
Nna. Akkor szamszung.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Akkor vedd figyelembe azt is hogy a sony mennyivel jobb tv-k terén, mint a samsung. Felirat miatt meg ne vegyél tévét, sötétben úgyse látod.Nézd meg, amelyiknek a képe jobban tetszik, arra dobj ki pénzt.
Őszintén szólva a Samsung képe jobban tetszett. Minden tekintetben jobb választásnak tűnik. Egy dolog ami nem mellette szól, az az hogy nem SONY, és igen igazad van, nagyobb a tv tradicioja, azonban nem árt megjegyezni hogy nem véletlen épülnek közös sony és samsung panelgyárak. Szóval félek tőle hogy a plusz 100 150 ezret csak amiatt kérnek el hogy sony van a tv-re írva, nem mintha a samsung kevésbé jo lenne ebben a kategoriában.
Lcd, Led, Oled TV-k
Akkor vedd figyelembe azt is hogy a sony mennyivel jobb tv-k terén, mint a samsung. Felirat miatt meg ne vegyél tévét, sötétben úgyse látod.
Nézd meg, amelyiknek a képe jobban tetszik, arra dobj ki pénzt.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Nagyon közeli jövőben tervezzük LCD tv vásárlását. Ami szóba jöhet az a Sony és a Samsung. Sony esetében a KLV-S40A10 (480ezer), vagy a sony KDL-40S2000 (600000), a Samsungnal pedig a LE40R72B tipusa, ami 500ezer.
Érdekelnének vélemények, mert kép alapján nem nagyon tudok dönteni. A samusung mellett szól a 2.3 közeli válaszidő, az nagyon szép design, a 3 év gar a sony egy évével szemben. Esetleg van valakinek valamelyik tipusból? És megéri-e kiadni 100ezerrel többet csakhogy SONY legyen ráírva, figyelembevéve azt hogy a samsungnak elég komoly tapasztalatai vannak már az lcd panalek terén, gondoljunk csak a monitorokra. Ök sem kezdök.
A véleményeket és infokat előre is köszi, nagyon sokat segítene.
Lcd, Led, Oled TV-k
Megjelent a Sony full-HD LCD TV-je.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Lcd, Led, Oled TV-k
OFFTOPIC:
Ha találsz egy olyan topicot, ahol nem off a vízhűtés, szívesen válaszolok ott, hagy olvassák mások is. Rendben?
OFFTOPIC:
Abból majd én is kérek egy linket. thnx
Lcd, Led, Oled TV-k
Most jön az OFF Olvasom a géped leírásában, hogy vízhűtés... lehetne erről pár gondolatot? Esetleg priviben, hogy ne érje szó a ház elejét. Én jelenleg ott tartok, hogy a tápot szeretném kikapni a gépből és a kb fél méterre lévő erkélyfalon kívülre helyezni, de még ez esetben is marad a procin egy ventillátor, a többit (alaplap, videokártya) már lecseréltem passzívra. Köszönöm
OFFTOPIC:
Ha találsz egy olyan topicot, ahol nem off a vízhűtés, szívesen válaszolok ott, hagy olvassák mások is. Rendben?
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
- cs_gaborka
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Most jön az OFF
Olvasom a géped leírásában, hogy vízhűtés... lehetne erről pár gondolatot? Esetleg priviben, hogy ne érje szó a ház elejét. Én jelenleg ott tartok, hogy a tápot szeretném kikapni a gépből és a kb fél méterre lévő erkélyfalon kívülre helyezni, de még ez esetben is marad a procin egy ventillátor, a többit (alaplap, videokártya) már lecseréltem passzívra. Köszönöm
Lcd, Led, Oled TV-k
Figy,mért nem magánúton intézitek ezt?Az egész topic csaka kettőtök szenvedédéből áll,a kutyát nem érdekeli.
A forum meg arról, hogy aki "szenved" azon próbál(j)unk segíteni. Ami pedig a Te véleményed illeti, a kutyával nem beszéltem, ezért nem tudom mit gondol róla, de az ittenieket biztosan nem érdekli Kár volt az energiád az írásra pazarolni
....és mellesleg nem szeretjük annyira az ilyen beszólásokat, főleg név nélkül....
Meg különben is, ki mondta hogy kötelező Neked elolvasni ezt a Topicot. Nem tecc, nem olvas, ilyen 1xű... Az offtopic az más, de azért ez még messze volt attól.
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Lcd, Led, Oled TV-k
Figy,mért nem magánúton intézitek ezt?Az egész topic csaka kettőtök szenvedédéből áll,a kutyát nem érdekeli.
A forum meg arról, hogy aki "szenved" azon próbál(j)unk segíteni. Ami pedig a Te véleményed illeti, a kutyával nem beszéltem, ezért nem tudom mit gondol róla, de az ittenieket biztosan nem érdekli Kár volt az energiád az írásra pazarolni
....és mellesleg nem szeretjük annyira az ilyen beszólásokat, főleg név nélkül....
/emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
- cs_gaborka
- Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A segitsegeteket szeretnem kerni.
26"-os LCD TV-t szeretnek venni de nem tudok donteni az alabbiak kozott:
Sony KDL-26S2020
Panasonic TX-26LX500
Panasonic TX-26-LX60
Ha van valamelyotoknek tapasztalata/ismerete a fenti modellekkel kapcsolatban, koszonettel meghallgatnam. Sajnos a kulonbozo weblapok nem sokat arulnak el roluk (pl. Sonynak hany HDMI csatija van? Milyen modokat ismer:480,...1080i? Van-e mas lenyegi kulonbseg a ket Pana kozott azon kivul, hogy a 60-asnak 2 HDMI csatija van?) Minden info erdekel!
Koszonom!
mongoose
Bocsi, hogy beleütöm az orrom anélkül, hogy ismerném a felsorolt típusokat, de az én véleményem szerint a legjobb a "személyes találkozás", be kell menni a boltba, ott meg tudod nézni a hátoldalakat, illetve a kézikönyveket, talán ezen utóbbiból tudsz leginkább a valóságot megközelítő információkhoz jutni. Mindenre kiterjedőt ne várj, az enyémben pl. semmi a gépre jellemző műszaki paraméter nem szerepel (!), ami mondjuk régebben még azért általános volt. Sőt, anno a HIFI deck-hez és erősítőhöz még kapcsolási rajz is dukált, 20 éve...
Sziasztok!
Koszonom az eddigi valaszokat!
Elsosorban tapasztalati velemenyekre lennek kivancsi, a "szemelyes talalkozo" mar megtortent a jeloltekkel.
Koszonom!
mongoose
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Figy,mért nem magánúton intézitek ezt?
Az egész topic csaka kettőtök szenvedédéből áll,a kutyát nem érdekeli.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Erről jut szembe: Én pl. kaptam a 32-es LG-hez kapcsolási rajzot. Néztem is rendesen, mert ahogy írod: jóideje nem divat mellékelni...
Az nem létezik ;-) Be lehetne esetleg szkennelni?
persze. otthon majd beolvastatom
Hopi, név lemaradt. Grapee voltam
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Erről jut szembe: Én pl. kaptam a 32-es LG-hez kapcsolási rajzot. Néztem is rendesen, mert ahogy írod: jóideje nem divat mellékelni...
persze. otthon majd beolvastatom
- cs_gaborka
- Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Sony KDL-26S2020
Panasonic TX-26LX500
Panasonic TX-26-LX60
Ha van valamelyotoknek tapasztalata/ismerete a fenti modellekkel kapcsolatban, koszonettel meghallgatnam. Sajnos a kulonbozo weblapok nem sokat arulnak el roluk (pl. Sonynak hany HDMI csatija van? Milyen modokat ismer:480,...1080i? Van-e mas lenyegi kulonbseg a ket Pana kozott azon kivul, hogy a 60-asnak 2 HDMI csatija van?) Minden info erdekel!
Koszonom!
mongoose
Bocsi, hogy beleütöm az orrom anélkül, hogy ismerném a felsorolt típusokat, de az én véleményem szerint a legjobb a "személyes találkozás", be kell menni a boltba, ott meg tudod nézni a hátoldalakat, illetve a kézikönyveket, talán ezen utóbbiból tudsz leginkább a valóságot megközelítő információkhoz jutni. Mindenre kiterjedőt ne várj, az enyémben pl. semmi a gépre jellemző műszaki paraméter nem szerepel (!), ami mondjuk régebben még azért általános volt. Sőt, anno a HIFI deck-hez és erősítőhöz még kapcsolási rajz is dukált, 20 éve...
- cs_gaborka
- Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Sony KDL-26S2020
Panasonic TX-26LX500
Panasonic TX-26-LX60
Koszonom!
mongoose
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Sony KDL-26S2020
Panasonic TX-26LX500
Panasonic TX-26-LX60
Koszonom!
mongoose
- cs_gaborka
- Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k
Laza
Az automatikus hangolás nekem csak VGA-nál megy. Neked valsz. azért volt ilyen egyszerű dolgod, mert a 37LC2R az alapból 2 HDMI-s, amiből az egyik explicít módon PC bemenetként is használható. a 32-esnek csak egy ilyen portja van, az sem kimondottan PC-hez, e többen írták, hogy nekik sikerült.
kérdem én tőlük: hogyan?
A hangolást természetesen én is a VGA esetére értettem, DVI-nél erre nincs szükség.
Lcd, Led, Oled TV-k
Annyi amennyinek lennie kell.
A VGA kábellel vígan megy 1360x768-ban. Gyönyörűen szép, de azért közelebbről látszik, hogy nem 100%-ig pontos a pixelrácsa a TV-hez képest (számban stimmel, csak a VGA felvesz egy kis zajt)
Úgyhogy nem adom fel, meglesz a DVI-is natívban, csak rá kell jönnöm, hogyan
A szervizmenüben nem találtam semmi xtrát ezzel kapcs., bár lehet onna ki tudnám puskázni az időzítéseket?
A normál Screen menüben lehet kérni az automatikus behangolást, azt próbáltad?
Közben egy kicsit bütyköltem, így most négy egység közül választhatók a Catalyst-ben :-)) Van lét monitor, egy tv és egy DVI kimenetem. Természetesen egyszerre csak kettő lehet aktív, de nem kell dugdosni, újraindítani. Mivel Y elosztót nem kaptam, legalábbis amilyent szerettem volna, ezért a videokártya hátoldalán a DVI csati megfelelő lábaira forrasztottam vezetékeket és a mellette lévő üres takarólemezbe került egy VGA aljzat, erre van kötve az eddig másodlagosként, és most már újra használható második monitorom :-)
Laza
Az automatikus hangolás nekem csak VGA-nál megy. Neked valsz. azért volt ilyen egyszerű dolgod, mert a 37LC2R az alapból 2 HDMI-s, amiből az egyik explicít módon PC bemenetként is használható. a 32-esnek csak egy ilyen portja van, az sem kimondottan PC-hez, e többen írták, hogy nekik sikerült.
kérdem én tőlük: hogyan?
- cs_gaborka
- Lefelé a lejtőn

-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
A VGA kábellel vígan megy 1360x768-ban. Gyönyörűen szép, de azért közelebbről látszik, hogy nem 100%-ig pontos a pixelrácsa a TV-hez képest (számban stimmel, csak a VGA felvesz egy kis zajt)
A szervizmenüben nem találtam semmi xtrát ezzel kapcs., bár lehet onna ki tudnám puskázni az időzítéseket?
A normál Screen menüben lehet kérni az automatikus behangolást, azt próbáltad?
Közben egy kicsit bütyköltem, így most négy egység közül választhatók a Catalyst-ben :-)) Van lét monitor, egy tv és egy DVI kimenetem. Természetesen egyszerre csak kettő lehet aktív, de nem kell dugdosni, újraindítani. Mivel Y elosztót nem kaptam, legalábbis amilyent szerettem volna, ezért a videokártya hátoldalán a DVI csati megfelelő lábaira forrasztottam vezetékeket és a mellette lévő üres takarólemezbe került egy VGA aljzat, erre van kötve az eddig másodlagosként, és most már újra használható második monitorom :-)
Lcd, Led, Oled TV-k
Nun gut, akkor leszámolom őket (és ha nem stimmel, akkor leszámolok az LG-vel is :smile19: )közben azért vettem egy VGA kábelt is, hátha...
Na és mennyi?