Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Én nem láttam porig alázva. Gyenge minőségű SD adón egy picivel halványabb, de HD-s forrásról egyértelműen jobb az LG LB820V, mint az FHD készülékek. És most már egyre alacsonyabb kategóriában is megjelenik az UHD, a Samunál is és más márkáknál is, úgyhogy kár harcolni ellene.
A Samu H6500 és a H6400 között gyakorlatilag eltűnt az árkülönbözet, a dupla tuner sosem árt, én a hálóba néztem ki a 40H6500-at, amíg még van akciósan.
Kezdem úgy érezni, hogy el sem olvasod a leírtakat. LB820? Olyan nincs, UB820 van és arról nem is volt szó. Tudom, hogy neked nem árt a dupla tuner, te sokat rögzítesz, más nem ill. másképp, kényelmesebben, plusz eszközzel, stb., én képminőségről beszélek. számomra ez jelenti a tv-t és ebből a szempontból nem feltétlenül éri meg a 6500-ast választani.
Nem tudom ezek után te mit láttál, de a 7xx sorozatú LG-k jobbak az UHD 800-asnál, nem 820-ról van szó.
ÚgY érzem, hogy ezt egy picit túltárgyaltuk, a lényeg, hogy egyik tv-t sem tudom ajánlani (UB800, H6203).
Lcd, Led, Oled TV-k
Ezek szerint nincs már olyan tv,aminek a sokak számára felesleges és gondolom nem olcsó extra szolgáltatásainak az árát inkább a képminőség javítására fordítanák? Szóval akkor ha jó minőséget akarok egy új modelltől,akkor vásároljam meg mellé a talán soha sem használt felesleges szolgáltatásokat is.
Vagy esetleg kipróbálod és talán meg is tetszik valamelyik extra.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Lcd, Led, Oled TV-k
Már csak azt kéne tudomásul venned, hogy az az LG egy alap UHD, a 7xx sorozatú FHD "testvérei" porig alázzák, nem ajánlott modell, inkább 850-es, de az már nem annyiba kerül.
A 6400-as képminőségben hasonló a 6500-ashoz, nem indokollt az árkülönbözet, ami abból adódik az a többi extra funkció amit a 6400-as nem tud. Ha pl. neked jobban tetszik a 6500-as akkor azt vedd, de a 6400-as egész jól összerakott készülék, az már más kérdés, hogy én nem venném meg egyiket sem
Én nem láttam porig alázva. Gyenge minőségű SD adón egy picivel halványabb, de HD-s forrásról egyértelműen jobb az LG LB820V, mint az FHD készülékek. És most már egyre alacsonyabb kategóriában is megjelenik az UHD, a Samunál is és más márkáknál is, úgyhogy kár harcolni ellene.
A Samu H6500 és a H6400 között gyakorlatilag eltűnt az árkülönbözet, a dupla tuner sosem árt, én a hálóba néztem ki a 40H6500-at, amíg még van akciósan.
Fura érzéseid lehetnek, mert mostanában nincs koreai tv-m.
Ahhoz, hogy jó minőségű tv-d legyen, elkerülhetetlen a 3D és a Smart, egyszerűen ezek tartalmazzák a jobb panelt, elekzronikát. Szóval, a korábban általam linkelt tv-k közül választhatsz ill. ott a Sony 7xx, 8xx tavalyi modelljei, ha méhóg kapható.
Ezek szerint nincs már olyan tv,aminek a sokak számára felesleges és gondolom nem olcsó extra szolgáltatásainak az árát inkább a képminőség javítására fordítanák? Szóval akkor ha jó minőséget akarok egy új modelltől,akkor vásároljam meg mellé a talán soha sem használt felesleges szolgáltatásokat is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Fura érzéseid lehetnek, mert mostanában nincs koreai tv-m.
Ahhoz, hogy jó minőségű tv-d legyen, elkerülhetetlen a 3D és a Smart, egyszerűen ezek tartalmazzák a jobb panelt, elekzronikát. Szóval, a korábban általam linkelt tv-k közül választhatsz ill. ott a Sony 7xx, 8xx tavalyi modelljei, ha méhóg kapható.
Lcd, Led, Oled TV-k
Az LG-nél ugyanúgy megy a számozás, mint a Samunál, Philipsnél, Sonynál. 9-es a legfelső kategória, 8-as felső, a 7 az átmeneti, a 6 a közép. 3-tól 5-ig a kerülendő kategória.
A 6500 tudásra jobb, mint a 6400, bár nem tudom fejből képfrissíéseket. Ráadásul most már nem is drágább a 6500.
Már csak azt kéne tudomásul venned, hogy az az LG egy alap UHD, a 7xx sorozatú FHD "testvérei" porig alázzák, nem ajánlott modell, inkább 850-es, de az már nem annyiba kerül. A 6400-as képminőségben hasonló a 6500-ashoz, nem indokollt az árkülönbözet, ami abból adódik az a többi extra funkció amit a 6400-as nem tud. Ha pl. neked jobban tetszik a 6500-as akkor azt vedd, de a 6400-as egész jól összerakott készülék, az már más kérdés, hogy én nem venném meg egyiket sem
Lcd, Led, Oled TV-k
Elhiszem,de azért némi samu fanságot azért érzek a szavaid mögött,mondjuk nincs is ezzel semmi gond.
Viszont ha már ajánlás,akkor nekem is jöhetne egy.Szóval legyen a mérete 42-es,csak fekete jöhet szóba,fekete talppal.Nem kell 3d,nem kell smart,és egyéb nálam ilyen kihasználatlan nyalánkságok.Viszont legyen új modell,és férjen bele 150000ft-ba.Csak digitális kábeltévéhez használnám.
Mit ajánlanál?
Fura érzéseid lehetnek, mert mostanában nincs koreai tv-m. Ahhoz, hogy jó minőségű tv-d legyen, elkerülhetetlen a 3D és a Smart, egyszerűen ezek tartalmazzák a jobb panelt, elekzronikát. Szóval, a korábban általam linkelt tv-k közül választhatsz ill. ott a Sony 7xx, 8xx tavalyi modelljei, ha méhóg kapható.
Lcd, Led, Oled TV-k
Elhiszem,de azért némi samu fanságot azért érzek a szavaid mögött,mondjuk nincs is ezzel semmi gond.
Viszont ha már ajánlás,akkor nekem is jöhetne egy.Szóval legyen a mérete 42-es,csak fekete jöhet szóba,fekete talppal.Nem kell 3d,nem kell smart,és egyéb nálam ilyen kihasználatlan nyalánkságok.Viszont legyen új modell,és férjen bele 150000ft-ba.Csak digitális kábeltévéhez használnám.
Mit ajánlanál?
Ha nem kell az okosság, akkor a Pana TX-42AS740E jó választás lehet.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ne tévesszen meg a számozás, az az LG nem sokat ér, hidd el. Felesleges pénzkidobás. Ha neked az 2 kategória a Samuhoz képest akkor a Samu 8-as mi az LG.hez képest? Elárulom, fényévek. LG így számozta és semmi más, még csak nem is 3D-s tv-ről beszélünk, gyengébb panel van benne, nem véletlenül annyi amennyi.
A h6500-as tv nem feltétlenül jobb, én láttam egymás mellett.
Az LG-nél ugyanúgy megy a számozás, mint a Samunál, Philipsnél, Sonynál. 9-es a legfelső kategória, 8-as felső, a 7 az átmeneti, a 6 a közép. 3-tól 5-ig a kerülendő kategória.
A 6500 tudásra jobb, mint a 6400, bár nem tudom fejből képfrissíéseket. Ráadásul most már nem is drágább a 6500.
Ez így van, de nem írtam, hogy áruházban láttam, a vélrményem személyes, otthoni tapasztalatokra épül, tehát otthon láttam. Elég sok tv-m volt, van.
Mit ajánlanál?
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez így van, de nem írtam, hogy áruházban láttam, a vélrményem személyes, otthoni tapasztalatokra épül, tehát otthon láttam. Elég sok tv-m volt, van.
Mit ajánlanál?
Lcd, Led, Oled TV-k
Más egymás mellett látni,és más otthon használni.Megtévesztő az áruházak demo készülékeit hasonlítgatni egymáshoz.
Ne tévesszen meg a számozás, az az LG nem sokat ér, hidd el. Felesleges pénzkidobás. Ha neked az 2 kategória a Samuhoz képest akkor a Samu 8-as mi az LG.hez képest? Elárulom, fényévek. LG így számozta és semmi más, még csak nem is 3D-s tv-ről beszélünk, gyengébb panel van benne, nem véletlenül annyi amennyi.
Más egymás mellett látni,és más otthon használni.Megtévesztő az áruházak demo készülékeit hasonlítgatni egymáshoz.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Az általad javasolt tévék egyértelműen jobbak a kérdező által kiválasztott Samu 6203-nál (ami tényleg egy lebutított modell), de azért egy 8-as LG-nél már nem.
Nem az UHD miatt, hanem a kettővel magasabb kategória miatt. Komolyabb panel, komolyabb elektronika, jobb szolgáltatások.
A Samu 6400-nál meg ez is jobb: http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-p ... 226177734/, már csak a 2 tuner miatt is (PIP, felvétel másik csatornáról, mint amit nézel).
Lcd, Led, Oled TV-k
A legjobb vétel ezért a pénzért ez, nyomában sincs egyik tv sem. de ajánlhatnám ezt is, jobbak mindkét modellnél. Még ez is szóba jöhetne, de én nem vagyok meggyőzve afelől, hogy ez annyira jó, előző kettőt jobbnak tartom.
Az általad javasolt tévék egyértelműen jobbak a kérdező által kiválasztott Samu 6203-nál (ami tényleg egy lebutított modell), de azért a 820-as LG-nél már nem.
Nem az UHD miatt, hanem a kettővel magasabb kategória miatt. Komolyabb panel, komolyabb elektronika, jobb szolgáltatások.
Az LG kifutó modellként kereken fele annyiba kerül, mint tavaly. Nem azért olcsó, mert buta, hanem azért, mert többet engedtek az LG-kből, mint a tavalyi Samukból (vagy más márkákból).
A Samu 6400-nál meg ez is jobb: http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-p ... 226177734/, már csak a 2 tuner miatt is (PIP, felvétel másik csatornáról, mint amit nézel).
Lcd, Led, Oled TV-k
Samsung 40H6203: 128.734 Ft
LG 40UB800V: 157.900 Ft
Itt nem az a kérdés, hogy te vagy bárki más mennyiért találja meg az adott típusokat a neten hanem az, hogy a kérdező mennyit szán rá, a kettő nem minden esetben egyezik. Én is meg tudom nézni, hogy mennyi az annyi. 8-as Samut senki nem ajánlott, valamit nagyon keversz, ez az UHD LG-t miért akarod a 8-as Samuval "összehozni"? Értelmetlen, ne keverd össze a dolgokat, a 6xx, 7xx FHD LG modellek is sokkal jobbak nála.
Szerinted egy ennyiért kapható UHD tv jobb, mint egy majdnem annyiért de akár annyiért is kapható FHD tv, elárulom, hogy nem, egy fillért nem adnék egy ilyen tv-ért, semmit nem ér, rengeteget kispóroltak abból a modellből.
A legjobb vétel ezért a pénzért ez, nyomában sincs egyik tv sem. de ajánlhatnám ezt is, jobbak mindkét modellnél. Még ez is szóba jöhetne, de én nem vagyok meggyőzve afelől, hogy ez annyira jó, előző kettőt jobbnak tartom.
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen, érthető volt a kérdés és a válaszom is, egyik sem jó.
Samsung 40H6203: 128.734 Ft
LG 40UB800V: 157.900 Ft
Tehát kb. 160 eFt a keret. Ennyiből 8-as Samu nem nagyon fog kijönni.
6-os Samuból van jobb a 6203-nál ennyiért, de az sem éri el a 8-as LG-k szintjét.
Esetleg az LG 42UB820V 150 ezerért, ha 2"-lal nagyobb tévét el tud helyezni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ezek tavalyi kifutó modellek, most akciósak. Hasonló árú 2 leárazott készülék közül melyik a jobb, ez volt a kérdés.
Igen, érthető volt a kérdés és a válaszom is, egyik sem jó.
Lcd, Led, Oled TV-k
Egyiket se, egyik belépő UHD a másik butított Full HD. Ha van egy összeghatár amit tv-re szánnál akkor tedd közzé és ajánlunk sokkal jobbat. az sem utolsó szempont, hogy mi fontos számodra.
Ezek tavalyi kifutó modellek, most akciósak. Hasonló árú 2 leárazott készülék közül melyik a jobb, ez volt a kérdés.
Lcd, Led, Oled TV-k
Mit vennétek ?
LG 40UB800V-t vagy
Samsung 40H6203-at ?
Egyiket se, egyik belépő UHD a másik butított Full HD. Ha van egy összeghatár amit tv-re szánnál akkor tedd közzé és ajánlunk sokkal jobbat. az sem utolsó szempont, hogy mi fontos számodra.
Lcd, Led, Oled TV-k
Mit vennétek ?
LG 40UB800V-t vagy
Samsung 40H6203-at ?
Köszi a válasz(oka)t !
A 8-as LG magasabb kategóriás, mint a 6-os Samu, ezek közül egyértelműen az LG-t.
Nekem az LG képe jobban bejön,szépek és természetesek a színei,széles szögből is nézhető,és a bőrszín is tökéletesre állítható.Aztán van még egy olyan jellemzője ha ez fontos és amit nem minden tv tud,miszerint ha kártyát raksz bele,akkor annak a csatorna kiosztását tetszés szerint állíthatod sorrendbe.
Ja és még valami.Sokan panaszkodnak ezeknél a lapos tévéknél a hangminőségre,nos az LG-nél ez is jó,meglepően jó.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem az LG képe jobban bejön,szépek és természetesek a színei,széles szögből is nézhető,és a bőrszín is tökéletesre állítható.Aztán van még egy olyan jellemzője ha ez fontos és amit nem minden tv tud,miszerint ha kártyát raksz bele,akkor annak a csatorna kiosztását tetszés szerint állíthatod sorrendbe.
Ja és még valami.Sokan panaszkodnak ezeknél a lapos tévéknél a hangminőségre,nos az LG-nél ez is jó,meglepően jó.
Mit vennétek ?
LG 40UB800V-t vagy
Samsung 40H6203-at ?
Köszi a válasz(oka)t !
Lcd, Led, Oled TV-k
Mit vennétek ?
LG 40UB800V-t vagy
Samsung 40H6203-at ?
Köszi a válasz(oka)t !
Mit vennétek ?
LG 40UB800V-t vagy
Samsung 40H6203-at ?
Köszi a válasz(oka)t !
Lcd, Led, Oled TV-k
Mit vennétek ?
LG 40UB800V-t vagy
Samsung 40H6203-at ?
Köszi a válasz(oka)t !
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Lcd, Led, Oled TV-k
Az LD betűjel LED tévét jelent 2010-ből.
Az árciklusa 2010-ben kezdődik ezen az oldalon is: http://tweakers.net/pricewatch/254986/lg-32ld750.html
Egyébként jó kis tévé lehet, ma már nem gyártanak 7-es sorozatút 32" méretben, a 32LF650V és 652V a legjobb a mai 32" LG-k közül.
Bogarat tettél a fülembe,keresem hátha megtalálom a papírjait.
Lcd, Led, Oled TV-k
Pedig 2008 ban vettük az biztos,a ZA a leírás szerint európai modellt jelent.
De ez mindegy is ,mert a Youtube nem fog menni rajta.
Az LD betűjel LED tévét jelent 2010-ből.
Az árciklusa 2010-ben kezdődik ezen az oldalon is: http://tweakers.net/pricewatch/254986/lg-32ld750.html
Egyébként jó kis tévé lehet, ma már nem gyártanak 7-es sorozatút 32" méretben, a 32LF650V és 652V a legjobb a mai 32" LG-k közül.
Lcd, Led, Oled TV-k
A net szerint ez 2010-es modell.
A második betű jelzi az évjáratot (illetőleg évjáraton belül a kategóriát):
F – 2015
B, C – 2014
A, N – 2013
M, S – 2012
W, V, K – 2011
X, E, D – 2010
H – 2009
G – 2008
F – 2007/2009
C – 2005
B – 2004/2007
Pedig 2008 ban vettük az biztos,a ZA a leírás szerint európai modellt jelent.
De ez mindegy is ,mert a Youtube nem fog menni rajta.