Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Azt elfelejtettem, hogy nem tudom a többi lcd tv milyen, de ez elég lassan kapcsol be. És a power gombot hosszan kell nyomni.
köszönöm a válaszodat, teljesen kielégítő volt, örülök neki
ugye nem pipes?
mert ha még az sincsen benne akkor lehet, hogy SAMSUNG LE26R71B-t veszek inkább!
szerinted is?
Nah és most megint +kérdem, hogy van e esetleg valakinek ilyen tv-je?
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Lcd, Led, Oled TV-k
Panasonic TX-26LX60 lcd tv vásárlása előtt állok, hálószobába szánom
ha valaki itt rendelkezik, ilyen készülékkel vagy ismeri, volt neki stb..
légy szíves jelezze, hogy milyen a készülék technikailag +minden... stb..
Előre is köszi!
És miért pont ezt akarod? Itt a listán sok másikról olvashatsz, amikről jó vélemények vannak. LCD-ben a Pana nem olyan jó, azt mondják.
Talán érdemes lenne megnézni másokat is. Nem lebeszélni akarlak, csak azt mondom, hogy érdemes körbejárni és nem egyből beleugrani.
Itt sok értékelést olvashatsz, hogy valami építő jellegűt is mondjak
TV: Toshiba 32WL66P; DVD: Pio 433H
Lcd, Led, Oled TV-k
Azt elfelejtettem, hogy nem tudom a többi lcd tv milyen, de ez elég lassan kapcsol be. És a power gombot hosszan kell nyomni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is köszi!
Nekem ilyen van, csak a 82cm-es. Nappaliba szántuk, de végül hálóba került, annyira rossz tv adás képe. Dvd-t viszont szeretek rajta nézni, jobban mint a crt tv-n. Hdmi kábelt még nem vettem hozzá, de 2000ft-os scart kábel is szép képet ad. Elég sokat kellett állítgatgni hogy megfelelő legyen képe, gyári beállítás mellett még dvd képe is siralmas volt.
Hangja nekem megfelel, bár nincs milliós hangrendszerem, meg hallásom se
Azért a műanyag pc-s hangszóróknál jobb
Sleep funkció csak menüből érhető el, hálószobai tv-nél ez talán hátrány.
Talán nagyjából ennyi.
Divx-re és vhs-re se ajánlom
Mi a hálóban kb. 3-4m-ről nézzük, de a nappaliban 5-6m-ről se volt jobb a tvadás. Dvd olyan 2m-ről már élvezhető.
Ha van még kérdésed jöhet. Én azért kicsit bánom, hogy nem az r71-es samsungot vettem meg. Félek annak se lenne jobb a tv-je
Lcd, Led, Oled TV-k
- vilag elso 8.ik generacios LCD paneljet hasznalo megjelenitokkel eloszor a Sharp dobott piacra termekeket
- valos HD felbontasu AQUOS LCD TV-k
- eddig Kinaban es Malaysiaban szereltek osszelcd tv-ket.Most szeptembertol mar Mexikoban is, majd januartol Lenygelorszagban fognak az EU piacra osszeszerelni 8.ik generacios HD AQUOS LCD TV-ket.
forras1
forras2
- kivancsian varom miylen lesz eloben a cucc.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is köszi!
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Lcd, Led, Oled TV-k
Egy kicsit "elkalandoztam" így nyár vége felé ezért nem igen jártam erre. Az általad említett hiba nekem eddig nem tünt fel, este megnézem tüzetesebben és holnap leírom mit láttam.
Koszi! Kivancsian varom a valaszod!
- cs_gaborka
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Egy kicsit "elkalandoztam" így nyár vége felé ezért nem igen jártam erre. Az általad említett hiba nekem eddig nem tünt fel, este megnézem tüzetesebben és holnap leírom mit láttam.
Lcd, Led, Oled TV-k
Azért az meglehetősen ciki, hogy egy többszázezer forintos, csúcstechnológiás televíziónál ilyen bakik vannak, nem? Ez szvsz túlmutat azon, hogy a terméket megnézheted, kipróbálhatod, stb...Ennyit (nekem lealábbis) nem ér egy Froudje sem...
Teljesen igazad van, engem is nagyon bosszant a dolog. Ezert is irtam ide hogy segitsetek kideriteni hogy csak az en keszulekem ilyen vagy a tobbinel is van ez a jelenseg, ugyanis ettol fuggoen allok neki a supporttal boxolni. Sajnos eddig LC2R tulajtol nem kaptam visszajelzest pedig itt a topicban eleg sokan hasznaljak. Igazabol ezert is dontottem emellett a keszulek mellett hogy "CS Gaborka" es masok is annyian dicsertek es komolyabb hibakrol senki sem tett emlitest. Sajnos ez tipikusan az a hiba amit boltban nem venni eszre, sot itthon is par nap mulva tunt csak fel (ahogy irtam is eloszor a feliratos DVD-knel tapasztaltam kompozit bemeneten).
Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni!?
Lcd, Led, Oled TV-k
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Volna egy kérdésem. Szóval van egy Samsung LE-40R71B típusú LCD TV-m. Azért vásároltam, hogy HD videókat tudjak rajta nézni. Összeraktam már régebben egy HTPC konfigot is hozzá. A gép és a TV összekötése DVI-HDMI. A TV felbontása elvileg 1366x768. A HTPC-n a másodlagos monitor felbontása 1280x720-ra(szabvány HDTV felbontás) van állítva, ezt jeleníti meg a TV. Szóval hogy van az, hogy TV-n a számítógép képének(legyen az egy egyszerű windowsos desktop, vagy egy teljes képernyős lejátszott videó) egy része(amolyan keret szerűen) nem látszódik? Mintha az LCD panelt körbe letakarná a TV kávája. Ez lehet hogy így van? Szóval az 1366x768 az van, csak nem látszik?
Ez amit látsz az Overscan.
Maradj a vga bemenetnél, és nem lesz ilyen bajod. HDMI-n keresztül nem fogod tudni natívban meghajtani ezt a tv-t.
Lcd, Led, Oled TV-k
Azért az meglehetősen ciki, hogy egy többszázezer forintos, csúcstechnológiás televíziónál ilyen bakik vannak, nem? Ez szvsz túlmutat azon, hogy a terméket megnézheted, kipróbálhatod, stb...
Ennyit (nekem lealábbis) nem ér egy Froudje sem...
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
ST írta, hogy az RGB bemeneten kapott jel néha kikerüli a mindenféle "képjavító" áramköröket, gondolom itt is ez lehet az oka az eltérő viselkedésnek.
Ez a hagyományos CRT TV-ken volt igaz, mivel ott a három alapszínre bontott jel szinte egyből az elektronágyúra került. A digitális megjelenítőknél minden analóg jel AD átalakításon megy keresztül, így mindegy, hogy annak formátuma milyen.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Domper: Koszi hogy megnezted, ezek szerint mas tipusnal is van ez a jelenseg.
Azert ha jar erre egy LC2R tulaj attol is varnak velemenyt!
Pelican: igazad lehet, ez teljesen logikusnak tunik! A kerdes mar csak az hogy vajon kikapcsolhato e valahogyan ez a "kepjavito"? A menubol elerheto osszes javito cucc kikapcsolasa nem segit, a service menuben meg nagyon nem merek turkalni, sok minden nem egyertelmu ott.
Van valakinek tovabbi tippje esetleg megoldasa?
Joe
Nekem 37 LC2R van. A sima scarton mindig is rosszabb a jel továbbítás mint az RGBn . A Sony crt tvmen is . Tehát ez teljessen természetes , nem gondolom hogy bár mi baj lenne. Tudva levöleg az RGBn mindig is jobb a jel , nem kell ide faroudja logikát keresni. Csak ennyi hozzáfűzni valóm van.Persze szakember biztos meg is tudja magyarázni hogy miért, ha annyira fontos.
Azt tudom hogy a Scart1 az RGB-s es hogy Scart2-n kompoziton gyengebb a jel, nem is ez a gondom, ezt csak peldanak irtam hogy ott is latszodik az a "hiba" ami TV kep eseten mindig (lasd elso hozzaszolasom). Valoszinuleg tenyleg az van hogy bizonyos bemeneteknel illetve TV kepnel mukodik ez a "javito" aramkor ami okozhatja ezt a szamomra zavaro jelenseget. Neked a 37LCR-en is latszodik az amit eloszor irtam (kicsit homalyos a kep majd kitisztul)?
- supercharley
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Volna egy kérdésem. Szóval van egy Samsung LE-40R71B típusú LCD TV-m. Azért vásároltam, hogy HD videókat tudjak rajta nézni. Összeraktam már régebben egy HTPC konfigot is hozzá. A gép és a TV összekötése DVI-HDMI. A TV felbontása elvileg 1366x768. A HTPC-n a másodlagos monitor felbontása 1280x720-ra(szabvány HDTV felbontás) van állítva, ezt jeleníti meg a TV. Szóval hogy van az, hogy TV-n a számítógép képének(legyen az egy egyszerű windowsos desktop, vagy egy teljes képernyős lejátszott videó) egy része(amolyan keret szerűen) nem látszódik? Mintha az LCD panelt körbe letakarná a TV kávája. Ez lehet hogy így van? Szóval az 1366x768 az van, csak nem látszik?
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha jól tudom, akkor a 2 scart-os TV-k jelentős részében csak az egyik csatiban van bekötve az RGB, a másikban s-video/kompozit jelet fogad csak. A leírásból kiderül.
Üdvözlettel: Lex
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Pelican: igazad lehet, ez teljesen logikusnak tunik! A kerdes mar csak az hogy vajon kikapcsolhato e valahogyan ez a "kepjavito"? A menubol elerheto osszes javito cucc kikapcsolasa nem segit, a service menuben meg nagyon nem merek turkalni, sok minden nem egyertelmu ott.
Joe
Nekem 37 LC2R van. A sima scarton mindig is rosszabb a jel továbbítás mint az RGBn . A Sony crt tvmen is . Tehát ez teljessen természetes , nem gondolom hogy bár mi baj lenne. Tudva levöleg az RGBn mindig is jobb a jel , nem kell ide faroudja logikát keresni. Csak ennyi hozzáfűzni valóm van.Persze szakember biztos meg is tudja magyarázni hogy miért, ha annyira fontos.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Joe
Lcd, Led, Oled TV-k
Ezt a jelenseget eloszor nem TV-n vettem eszre hanem akkor amikor a DVD-t scart-al csatlakoztattam de nem az RGB-s elso csatira hanem pl. a scart2-re.
ST írta, hogy az RGB bemeneten kapott jel néha kikerüli a mindenféle "képjavító" áramköröket, gondolom itt is ez lehet az oka az eltérő viselkedésnek. Nem hiszem, hogy a Faroudja működne így, legalábbis én még ilyet nem tapasztaltam.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Van-e valakinek tapasztalata a Samsung LE-40R72B tipusú készülékével kapcsolatban?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Par hete vettem egy LG 42LC2R TV-t aminel az alabbi jelenseget tapasztalom:
TV nezesekor a kep tartalom valtozasa utan nem lesz rogton eles a kep hanem kb fel vagy 1mp utan lesz csak az. Ez megjeleno szovegnel latszodik jol, pl. az RTL Klub hiradojanal az alul megjeleno szovegek kiirasa utan eloszor elmosott a szoveg szele majd kitisztul. Ugy konnyen lehet probalgatni ha a taviranyiton az ARC gombbal atvaltok peldaul latvany modba es amig kinnt a latvany felirat akkor lehet a taviranyito fel/le gombjaval a kepet mozgatni fel/le. Ilyenkor az egesz keptartalom valtozik es pl. az RTL Klub logojat figyelve egy sotetebb hatter elott jol lathato hogy mirol beszelek.
Ezt a jelenseget eloszor nem TV-n vettem eszre hanem akkor amikor a DVD-t scart-al csatlakoztattam de nem az RGB-s elso csatira hanem pl. a scart2-re. Itt a feliratos lemezek feliratanal jol lathato volt ez az "eloszor kicsit homalyos majd eles" dolog. Erdekes hogy amikor RGB-re valtok (pl. az 1-es scart-on) ott nincs ez a jelenseg sot PC modban sem latszodik. Lehet hogy arrol van szo hogy a TV-ben levo Faroudja deinterlace a mozgokepnel aktiv majd amikor mar nem mozog akkor kikapcsol?!
A TV-m firmware verzioja "Cortez 3.13".
Akinek van ilyen vagy a 37"-es TV-je (gondolom csak meretben kulonboznek) az legyen szives nezze meg hogy latszodik e ez a jelenseg, vagy csak az enyem ilyen!?
koszi
Joe
Szia,
37LB1R-en ugyanezt tapasztaltam én is.
Dömper
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Par hete vettem egy LG 42LC2R TV-t aminel az alabbi jelenseget tapasztalom:
TV nezesekor a kep tartalom valtozasa utan nem lesz rogton eles a kep hanem kb fel vagy 1mp utan lesz csak az. Ez megjeleno szovegnel latszodik jol, pl. az RTL Klub hiradojanal az alul megjeleno szovegek kiirasa utan eloszor elmosott a szoveg szele majd kitisztul. Ugy konnyen lehet probalgatni ha a taviranyiton az ARC gombbal atvaltok peldaul latvany modba es amig kinnt a latvany felirat akkor lehet a taviranyito fel/le gombjaval a kepet mozgatni fel/le. Ilyenkor az egesz keptartalom valtozik es pl. az RTL Klub logojat figyelve egy sotetebb hatter elott jol lathato hogy mirol beszelek.
Ezt a jelenseget eloszor nem TV-n vettem eszre hanem akkor amikor a DVD-t scart-al csatlakoztattam de nem az RGB-s elso csatira hanem pl. a scart2-re. Itt a feliratos lemezek feliratanal jol lathato volt ez az "eloszor kicsit homalyos majd eles" dolog. Erdekes hogy amikor RGB-re valtok (pl. az 1-es scart-on) ott nincs ez a jelenseg sot PC modban sem latszodik. Lehet hogy arrol van szo hogy a TV-ben levo Faroudja deinterlace a mozgokepnel aktiv majd amikor mar nem mozog akkor kikapcsol?!
A TV-m firmware verzioja "Cortez 3.13".
Akinek van ilyen vagy a 37"-es TV-je (gondolom csak meretben kulonboznek) az legyen szives nezze meg hogy latszodik e ez a jelenseg, vagy csak az enyem ilyen!?
koszi
Joe
Lcd, Led, Oled TV-k
A kép szélein szürkék neked a csíkok, ha nem 16:9-ben nézed a műsort? Kivéncsi lennék melyik szervíz menüponttal lehet átkapcsolni. Még nincs TV, de egyszer lesz
SzaboZE
Hál' istennek nem. Ha jól tudom, akkor az csak a 37"-os problémája. Nekem 32"-os van.
De állítólag az is egyértelmű (black-grey...), úgyhogy nem hiszem, hogy majdan gondot okoz megtalálni.
Halihó!
Először is köszi az infót a szervíz menüről.
Másodszor: nekem a 37"-os van, de nekem feketék 4:3-ban nézve az oldalsó csíkok.
üdv: mangob
/emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Lcd, Led, Oled TV-k
A kép szélein szürkék neked a csíkok, ha nem 16:9-ben nézed a műsort? Kivéncsi lennék melyik szervíz menüponttal lehet átkapcsolni. Még nincs TV, de egyszer lesz
SzaboZE
Hál' istennek nem. Ha jól tudom, akkor az csak a 37"-os problémája. Nekem 32"-os van.
De állítólag az is egyértelmű (black-grey...), úgyhogy nem hiszem, hogy majdan gondot okoz megtalálni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Belemásztam a szerviz menübe - ezt pontosan hogyan is csináltad?? kíváncsi vagyok milyen beállítások vannak a sm-ben.
thx by mangob
Itt írta vki régebben hogyan kell:
nyomod egyszerre a tv-n és a távirányítón a menü gombot, egészen addig, míg a rendes menü nem vált át szerviz módra. (kb. 5mp), ekkor elengeded mindkettőt.
Navigálás mint a norm menüben, azzal a kivétellel, hogy ha megnyomod újra a menü gombot, akkor tovább ugrik egy 2. lapra.
Viszont óvatosan, mert sokminden nem egyértelmű, ez az audio delay talán az egyetlen ami adja magát. (ill. a 2. lap Hotel TV menüpontjai - érdekes ilyet látni )
Term.: MINDENT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE!!!
SzaboZE