Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Panasonic TX-P65VT60. Tudom,hogy a BD lemezek 1080p felbontásban jelennek meg
Szerintem nem a 4K TV miatt volt sokkal jobb a hatás,hanem inkább,a profibb hardver,a gyorsabb több magos proci lehet az oka.
Kölcsönkértem és Itthon újra megnéztem a filmet és újra előjöttek azok a dolgok,amitől anno megutáltam a 3D filmeket.
1 óra nézés után már káprázik a szemem,helyenként nem tökéletes az élesség,apró szellemképek is megjelennek, és ugyanezeket tapasztaltam a másik Samsung led tévénken is,ami 4 évvel ezelőtti csúcsmodell. 

1. az aktív 3D-t, de a többit is, sötétben kell nézni.
2. érzékeny vagy a plazma villogására, 3D esetén ez hatványozott
3. Pana LCD-n nincsenek gondok
4. Emiatt ne vállj meg a plazmától.
5. Amit láttál az szemfényvesztés lehetett, kalibrált, jól beállított plazmán és LCD-n is jó a 3D, "magok számától' független.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2245

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Milyen képhibák? Milyen szolgáltató?

Hát a szokásos digitális képhibák,lefagyás,vibrálás,képkockahibák nagy területen,ilyesmi.UPC kábeltévé.Monori 29-es körzet.A sport 1 szinte nézhetetlen mindkét tv.én,de több csatorna is hasonlóan problémás.Most már ott tartunk hogy a szerelők már ki sem jönnek.Szerintem gőzük sincs hogy mi lehet a baj,pedig a saját szemükkel is tapasztalhatták mikor kint voltak.

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pianno »

Milyen tv-n nézted amin nem jött be a 3D és a szemednek sem tett jót? Mivel azok a filmek 1080p-sek így nem sok értelem és haszna van a 4K-nak, tehát nem amiatt volt jó.
Panasonic TX-P65VT60. Tudom,hogy a BD lemezek 1080p felbontásban jelennek meg
Szerintem nem a 4K TV miatt volt sokkal jobb a hatás,hanem inkább,a profibb hardver,a gyorsabb több magos proci lehet az oka.
Kölcsönkértem és Itthon újra megnéztem a filmet és újra előjöttek azok a dolgok,amitől anno megutáltam a 3D filmeket.
1 óra nézés után már káprázik a szemem,helyenként nem tökéletes az élesség,apró szellemképek is megjelennek, és ugyanezeket tapasztaltam a másik Samsung led tévénken is,ami 4 évvel ezelőtti csúcsmodell. 

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Lehet hogy most jött el a 3D filmek ideje a gyors, sok processzoros 4K megjelenítőkön
Milyen tv-n nézted amin nem jött be a 3D és a szemednek sem tett jót? Mivel azok a filmek 1080p-sek így nem sok értelem és haszna van a 4K-nak, tehát nem amiatt volt jó.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

És akkor a kérdésem az lenne,hogy nem lehetséges az hogy ezeket a hibákat házon belül okozza valami készülék?Valami esetleg zavarhatja a digitális tv adást,vagy ez kizárt?
A szerelők már átnéztek mindent házon belül és kívül is,de nem találták meg a hiba okozóját.

Milyen képhibák? Milyen szolgáltató?

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pianno »

Nem néztem már vagy 2-3 éve 3D filmet,mert nekem valahogy nem jött be a 3D baromság és a szememnek sem tett jót,de tegnap este áthívott egyik barátom,hogy nézzem meg az új tv-jén a 3D-t milyen k. jó. Nem akartam mondani neki,hogy felesleges,mert nálam sincs hiány képminőségben és inkább átugrottam hozzá egy félórára,amit azóta kicsit bánok is, meg nem is . 

Valami több processzoros, nagy típusú 4K Samsung tv-t vett és megnéztük rajta a Pixels filmet 3D-ben.
Azóta sem tudom eldönteni,hogy mi fogott meg jobban,a film,vagy 3D kép minősége,de még most is a hatása alatt vagyok. A filmet 4K tv-n nézve a 3D valami hihetetlen élmény nyújtott és egyáltalán nem éreztem zavarónak,vagy fárasztónak azon a tv-n.
A 3D képnek minden része tű éles volt,sehol torzulás,vagy késés,vagy bármi,amit hibának lehetne nevezni.

Lehet hogy most jött el a 3D filmek ideje a gyors, sok processzoros 4K megjelenítőkön

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Lehet hülyeséget kérdezek,de mivel már más ötletem nincs,felvetem itt.
Szóval a problémám az hogy a kábeltévé szerelők már úgy járnak hozzám mintha otthon lennének,de azt a hibát nem sikerül megoldaniuk ami miatt hívom őket,és ami a következő.Képhibák a digitális tv csatornákon,főleg a sport1-en amit néznék is néha,de több csatornán is látható időnként,és nem csak egy tv-én.
És akkor a kérdésem az lenne,hogy nem lehetséges az hogy ezeket a hibákat házon belül okozza valami készülék?Valami esetleg zavarhatja a digitális tv adást,vagy ez kizárt?
A szerelők már átnéztek mindent házon belül és kívül is,de nem találták meg a hiba okozóját.

niglet
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: niglet »

Sziasztok,

190-ig vennék valami TV-t, ehhez kérnék tippeket. Min 48-as, FHD-t szeretnék, DLNA-val. SMART jó ha van, a 3D-hez abszolút nem ragaszkodok.

Amiket eddig feljegyeztem mint esélyes:
Philips 48PFK6949
Samsung UE-50H6400
Philips 50PUS6809
Philips 47PFS7199 (ez alulról súrolja a méretet)

Köszi

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1263

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: violin »

Az idei szériából az LG UF671 nem okos, 5-féle méretben kapható 40"-tól 65"-ig.
Nem alapkészülék, a 6-os szériából is magasabb felszereltségű és UHD.
De mivel még új, az ára sem alacsony, talán egy fél év múlva.

Köszi!  
Így az ára is kedvezőbb.....hogy nincs benne sok felesleges (számomra) feature....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Létezik még olyan,hogy NEM-okos TV....? Ami nem tud semmi feleslegeset,de legalább jó a képe.....
Vagy már csak csudaokos készülékek vannak......

Az idei szériából az LG UF671 nem okos, 5-féle méretben kapható 40"-tól 65"-ig.
Nem alapkészülék, a 6-os szériából is magasabb felszereltségű és UHD.
De mivel még új, az ára sem alacsony, talán egy fél év múlva.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Létezik még olyan,hogy NEM-okos TV....? Ami nem tud semmi feleslegeset,de legalább jó a képe.....

Ezt már én is kérdeztem,és a válasz az volt hogy a buta tv-k csak alap képminőséggel rendelkeznek.Azaz ha jó képminőséget szeretnél,akkor meg kell venned hozzá azt a sok felesleges okosságot is,amit lehet soha sem fogsz használni.Ki van ez találva kérem szépen.

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1263

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: violin »

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Jó az az LB730V nekem is ilyen van 65" méretben, megvagyok vele elégedve! Ár/érték arányban elfogadható! 
Most különösen, hogy a tavalyi típusokat féláron nyomják ki.

DaliBaba
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 47

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: DaliBaba »

Jó az az LB730V nekem is ilyen van 65" méretben, megvagyok vele elégedve! Ár/érték arányban elfogadható! 

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Találtam egy pont jó méretű tévét, ami a régi helyen még éppen elfér: Samu 46H7000. Ismeri valaki ezt a készüléket?
Elfogyott minden boltból és már rendelni sem tudnak.
Úgyhogy LG 47LB730V lett belőle.

Egyébként egyik márka választékát sem tudnám dicsérni, a jobb tévék már csak görbe képernyővel jönnek ki, vagy számomra túl nagy (55"+) méretben.
Az meg egy vicc, hogy így megy a méretsor: 40", 42", 43", és 48", 49", 50".
Samunál meg a 40" után a 48" jön, de már a 48" is kopik ki és csak 50" lesz helyette. Ennek mi értelme van?
Senkinek sem hiányzik egy normális közbenső méret?

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok.

Szerintetek lehet olyan elektromos készülék nálam vagy a szomszédságban ami zavarhatja esetleg a digitális kábeltévé adást?
Hónapok óta küzdök már a szerelőkkel (upc),de nem tudják mi lehet a probléma.A szokásos digitális képhibák vannak szinte éjjel nappal egyes csatornákon,főleg a sport 1-en,de több csatornán is látható.
Kezd fogyni a türelmem a upc szerelőkkel,akik ugyan nagyon kedvesek,de szerintem gőzük sincs hogy mi lehet a baj. Gondoltam rákérdezek hátha más is tapasztalt már ilyen hibát,és sikerült is megoldania.
Több tv is van,mindegyik ezt produkálja.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Találtam egy pont jó méretű tévét, ami a régi helyen még éppen elfér: Samu 46H7000. Ismeri valaki ezt a készüléket?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

10e Ft a különbözet, ha ua. a boltra vetítjük le a képet, (220volt) van aki nem ad annyit érte. Ennyi.
Nem kell különböző boltok különböző feltételeivel összehasonlítani. Kifutó modellek, már fogyóban a készlet, hivatalos, Mo-i garival már nehézkes ilyeneket találni. Ha egy helyen mindkét modell jelen van és nincs árbéli különbség akkor az egyén dönti el, hogy melyiket akarja, ikyenkor nyilván a "drágábbik" modell éri meg.

Na igen, a gari fontos lehet ilyen nagy készüléknél. Senki sem szeretné a tévéjét visszacsomagolni és saját költségen visszaküldeni egy webshopba, ha javítani kell.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

10e Ft a különbözet, ha ua. a boltra vetítjük le a képet, (220volt) van aki nem ad annyit érte. Ennyi.
Nem kell különböző boltok különböző feltételeivel összehasonlítani. Kifutó modellek, már fogyóban a készlet, hivatalos, Mo-i garival már nehézkes ilyeneket találni. Ha egy helyen mindkét modell jelen van és nincs árbéli különbség akkor az egyén dönti el, hogy melyiket akarja, ikyenkor nyilván a "drágábbik" modell éri meg.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Nem feltétlenül, ezt írtam. Az nem ua.
Nem mindenkinek kell a + tuner, ill. vannak olyan hely(zet)ek ahol nem olyan minimális a különbség, az adott helyzet dönti el, hogy megéri-e vagy sem.

Két kb. egyforma árú tévéről írod már sokadjára, hogy nem (mindenkinek) éri meg az árkülönbözetet.
Hány Ft-ról is beszélünk?

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Igaz, 42UB820V. Én ajánlottam a 40UB800V helyett, mert nagyobb, jobb és ráadásul most egy tízessel olcsóbb is: http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-p ... 243689269/
Ezt Shimano is megnézhetné, mert 8-as sorozatú LG, 42", 150-ből kijön és nincs benne 3D. Talán egy kicsit időtállóbb is, mint a többiek. Mondjuk a lába elég érdekes.
A Samu 40H6500-at még mindig nem érdemes választani szerinted, pedig 134.280 Ft-ért figyel a boltban.

Köszi az ajánlást,nem is keresgélek tovább,ez lesz a befutó.Ezzel a talppal különben nagyon jól néz ki a tv,csak figyelni kell hogy megfelelő szélességű legyen az állvány amire tesszük.
Van már egy ilyen talpú tv-m,nekem bejön,tettszik.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

A Samu 40H6500-at még mindig nem érdemes választani szerinted, pedig 134.280 Ft-ért figyel a boltban.
Nem feltétlenül, ezt írtam. Az nem ua.
Nem mindenkinek kell a + tuner, ill. vannak olyan hely(zet)ek ahol nem olyan minimális a különbség, az adott helyzet dönti el, hogy megéri-e vagy sem.

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

A VA-s Panasonic tényleg nem rossz 

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Kezdem úgy érezni, hogy el sem olvasod a leírtakat. LB820? Olyan nincs, UB820 van és arról nem is volt szó.
Tudom, hogy neked nem árt a dupla tuner, te sokat rögzítesz, más nem ill. másképp, kényelmesebben, plusz eszközzel, stb., én képminőségről beszélek. számomra ez jelenti a tv-t és ebből a szempontból nem feltétlenül éri meg a 6500-ast választani.
Nem tudom ezek után te mit láttál, de a 7xx sorozatú LG-k jobbak az UHD 800-asnál, nem 820-ról van szó.
ÚgY érzem, hogy ezt egy picit túltárgyaltuk, a lényeg, hogy egyik tv-t sem tudom ajánlani (UB800, H6203).

Igaz, 42UB820V. Én ajánlottam a 40UB800V helyett, mert nagyobb, jobb és ráadásul most egy tízessel olcsóbb is: http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-p ... 243689269/
Ezt Shimano is megnézhetné, mert 8-as sorozatú LG, 42", 150-ből kijön és nincs benne 3D. Talán egy kicsit időtállóbb is, mint a többiek. Mondjuk a lába elég érdekes.

blakey
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ezek szerint nincs már olyan tv,aminek a sokak számára felesleges és gondolom nem olcsó extra szolgáltatásainak az árát inkább a képminőség javítására fordítanák? Szóval akkor ha jó minőséget akarok egy új modelltől,akkor vásároljam meg mellé a talán soha sem használt felesleges szolgáltatásokat is.
Nem kötelező használni, nem emiatt fizetsz többet, hanem a jobb panel és elektronika miatt, melléktermékként megkapod az extra dolgokat. Tavalyi Sony W7xx, W8xx, egyes VA paneles Panasonic-ok, pl. AS640, vagy Toshiba L54xx ajánlott modellek voltak, ezek képminőségben is "ott" voltak.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”