Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Az LG-k csak 26-osak... (és akcióban 160-ért van egy csomó helyen az LC2) Egyébként mindenképpen az újabb modellt vedd bármelyik márkát is választod, de LG-ben már az LC2 is kifut, az LC3 is kapható, Samsungnál a 71-es széria aktuális most.
Miért 26osak?
27LC2R
26LC2R
Eszem megáll, ha mindkettő létezik. Akkor az LG se normális.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nos én is boldog Samsung LE27 S71BX tulaj lettem. Másik fórumon is erre szavaztak. Majd elárasztalak titeket kérdésekkel.
Először is hogy lehet kikapncsolni a dinamikus hátérvilágítás állítást? Megnézném milyen nélküle (úgy tudom szervíz menüből ki lehet).
Lcd, Led, Oled TV-k
LG 37LC2R 2honapja vetem 360e-ftért,most300-330körül van külcsin miat ma LG 37LC3R venék a szurke-ezüst szin miat, dizájnosab csak még kevés helyen kapni.Én megvagyok elégedve vele ,nemtudom mi volt régeben ez a mizéria a feketével most a fekete az fekete a fehér az fehér.tv adás kábel fügő it fibernet van türhető néha majd kiesik a szemem anyira tiszta akép máskor gyenge ,16:9 jobb ,de lehet 4:3is tv nézni.DVD szinek tökéletes ,a apro szőrszálakat is kilehet veni ,pedig csak scart -al van kötve.PC:dvi-vel teljes képernyőre kitehető hd filmel még nem látam majd jövöre Mostani áron kihagyhatatlan ,mindig lesz jobb szeb . böveben:Házimozi 2006/4 szám
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok !
Szeretném a véleményeteket kérni erről a Panasonic lcd tv-ről.TH-32LE60.Ha esetleg valaki már használt,ill.próbált már ilyet kérem jelezze a tapasztalatait.Tudom persze a pana inkább plazma téren jeleskedik,de mégis kíváncsi lennék a véleményekre.
Előre is köszi.
Lcd, Led, Oled TV-k
Az LG-k csak 26-osak... (és akcióban 160-ért van egy csomó helyen az LC2) Egyébként mindenképpen az újabb modellt vedd bármelyik márkát is választod, de LG-ben már az LC2 is kifut, az LC3 is kapható, Samsungnál a 71-es széria aktuális most.
Miért 26osak?
27LC2R
26LC2R
Lcd, Led, Oled TV-k
LG27 LC2R ~170eLG27 LZ55 ~185e
Samsung LE27 S71BX ~160e
Samsung LE27 T51B ~150e
Az LGnél és a Samsungnál is a felső elvileg az új széria a második a kifutó(?).
Lcd, Led, Oled TV-k
@ED HARIS, Wiblicz: nem írnátok valamit a 37LC2R típusról?
Én is ilyet akarok venni ...
Köszi
@Balee: talán ekkorában a Samsung S71, itt nincs akkora árkülönbség az LG és Samu között ...
Lcd, Led, Oled TV-k
nekem:lg 37lc2r bár ebbe ha igaz 1600 kontraszt van a 26 -800 inkáb nagyobat vegyél
Vennék én 32-est csak nem fér el. Így mindenképpen csak a 27" marad.
Lcd, Led, Oled TV-k
nekem:lg 37lc2r bár ebbe ha igaz 1600 kontraszt van a 26 -800 inkáb nagyobat vegyél
Lcd, Led, Oled TV-k
Nos úgy tűnik leszűkült a kör 4 versenyzőre. Mondjatok valami okos tanácsot. Elsősorban az érdekelne hogy itt egyáltalán nem az a jellemző mint a CRT-knél hogy vannak jól bevált tipusok és az újan kiadottak sokszor rosszabbak? Gondolom LCD TVk terén most fejlődés mutatkozik így egy újabb sorozat nem lehet gyengébb mint egy régebbi?
A 4 versenyző:
LG27 LC2R ~170e
LG27 LZ55 ~185e
Samsung LE27 S71BX ~160e
Samsung LE27 T51B ~150e
Az LGnél és a Samsungnál is a felső elvileg az új széria a második a kifutó(?).
Akár indoklás nélkül akár pár szóban ki melyiket ajánlja? Nekem az első a szimpatikus egyenlőre.
Lcd, Led, Oled TV-k
Skacok, haver vett egy 200 ezres 82cms SAMSUNG lcdtv-t. Az lenne a kérdésem, hogy teszt után megállapítottuk, hogy DVD-nél a gyors mozgásoknál mosódik kép. Ez az LCD-d technológia hátránya, vagy csak egyszerűen ez a tv ennyit tud?
Előre is nagyon szépen köszi a válaszokat.
Egyrészt a technológia hibája is, de érdemes megnézni nincs -e bekapcsolva a zajcsökkentés mert az is látványos utánhúzást tud csinálni.
Tipust nem írtál.. De ennyiért gondolom egy kifutó tipus - hát ezek ennyit tudnak.
A legújabbak se tökéletesek, sokan ezért vesznek plazmát.
Samsung LE32T51B ez a típus
Lcd, Led, Oled TV-k
Skacok, haver vett egy 200 ezres 82cms SAMSUNG lcdtv-t. Az lenne a kérdésem, hogy teszt után megállapítottuk, hogy DVD-nél a gyors mozgásoknál mosódik kép. Ez az LCD-d technológia hátránya, vagy csak egyszerűen ez a tv ennyit tud?
Egyrészt a technológia hibája is, de érdemes megnézni nincs -e bekapcsolva a zajcsökkentés mert az is látványos utánhúzást tud csinálni.
Tipust nem írtál.. De ennyiért gondolom egy kifutó tipus - hát ezek ennyit tudnak.
A legújabbak se tökéletesek, sokan ezért vesznek plazmát.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintetek a karácsony elötti napokra mennyit fog zuhanni az lcd-ék ára?
Nyugati webáruházakban az LG 32lc2 már 170-ért vihető.
Én nem bánnám, ha Karácsonyig a 37"-os lcd-k ára lemenne 300 alá... Van erre esély szerintetek?
Az Lg 37 LC2R ára 299900 már az avplenetben.Tehát már alatta van a 300 ezernek.Én még anno 415 ért vettem félévvel ezelött.
Való igaz, bár az én olvasatomban a 299 ezer az 300 ezer, ami alatta van az olyan 270-80. Igazából aki most tv-t vesz az mind hülye, mert kiad egy csomó pénzt egy olyan készülékért, ami egy-két év múlva a felét sem fogja érni. De ez valószínűleg - az új technológiák megjelenésének köszönhetően - a jövőben is így lesz, szóval nem nagyon lehet mit tenni ez ellen. De azért nagyon jó hülyének lenni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én nem bánnám, ha Karácsonyig a 37"-os lcd-k ára lemenne 300 alá... Van erre esély szerintetek?
Az Lg 37 LC2R ára 299900 már az avplenetben.Tehát már alatta van a 300 ezernek.Én még anno 415 ért vettem félévvel ezelött.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha ez igy lessz akkor inkább kivárok januárig!
Ámbátor bizom abban hogy kialakuloban van a versenyszellem a boltok között.
Hiszen az elmult hónapok tapasztalata alapján az árak csökkentése folyamatos!
Lcd, Led, Oled TV-k
Attól tartok, itthon kiteszik a polcra a gagyikat 189e-ért, a többinek meg felviszik az árát 200 fölé, mert a sok birka úgyis megveszi.
De valószínűbb, hogy a plazmákat foják inkább nyomatni, aki nem ért hozzá, annak a "keskenytévé" egyenlő a plazmatévével.
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Mi a helyzet LG vs Samsung fronton, meg vagy vele elégedve?
Visszaolvasva az LG-t ajánlják többen.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, de én főleg azért vettem ezt, mert kinézetre jobban tetszik mint az LG 26LC2R és a távirányítója is szimpatikusabb. A másik tv-m is Samsung, no és erre 3 év gari adnak. Egyébként bevállalnám bármelyiket, olyan nagy különbség nincs, mindegyik tipikus mostani LCD.
Lcd, Led, Oled TV-k
Halihó!
Egyenlőre csak tájékozódunk,de szeretnék tőletek,"szakértőbb" kollégáktól segítséget kérni.
Milyen LCD tv-t érdemes venni 150-200e Ft körül?
(személyes tapasztalatokat is szívesen venném saját készülékekről)
Előre is köszi a segítséget!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
26-os az...
Fogj egy mérőszalagot aztán irány a legközelebbi photo hall, cora, mm, auchan, euronics...
Bár én lemérném Neked szivesen, ha ilyenem lenne. Ha ez segít valamit, a Samsungom (LE-27S71) az 52.5 cm magas - talppal.
Hmm az korrektnek tűnik. Valószínű akkor az LG bele sem fér mivel kép szerint a tiednek oldalt van a hangszórója az LGnek meg az alja nagyobb.
Mi a helyzet LG vs Samsung fronton, meg vagy vele elégedve?
Visszaolvasva az LG-t ajánlják többen.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nincsen véletlenül valakinek LG 27LC2R LCD TV-je? Helyhiány miatt a 32" sajna nem fér el de ennek is érdekelnének a méretei meg főleg az hogy talp nélkül is használható (stabil) -e.
Van egy 53cm-es magassági korlátom amibe mindenképpen bele kéne férnem...
26-os az...
Fogj egy mérőszalagot aztán irány a legközelebbi photo hall, cora, mm, auchan, euronics...
Bár én lemérném Neked szivesen, ha ilyenem lenne. Ha ez segít valamit, a Samsungom (LE-27S71) az 52.5 cm magas - talppal.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nincsen véletlenül valakinek LG 27LC2R LCD TV-je?
Helyhiány miatt a 32" sajna nem fér el de ennek is érdekelnének a méretei meg főleg az hogy talp nélkül is használható (stabil) -e.
Van egy 53cm-es magassági korlátom amibe mindenképpen bele kéne férnem...
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem ne sírj. Ha elfér a CRT, és nem zavar a mérete, akkor jobb képe van, mint ennek a 100e-es lcd-nek.
elfér. csak megmozdítani nem tudom:)
mondjuk ilyen laposból a 2,3 millás tetszett igazán:)