Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
A 37LC2R-nek a kontrasztja 1600:1.
ez a baj h irogatnak ossze vissza mindenhol mindent
photohall ujsagban is 800 volt es 500 a fenyero
Innen letöltheted a kezelési utasítást, talán abban több infóra lelsz...
LG
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
2 rövid kérdésem lenne a kiszemelt LG 37LC2R -el kapcsolatban:- a weben is sok helyen 800:1-es kontrasztot irnak (pl: http://olcsobbat.hu/products/product-1025144.html ).
ez a baj h irogatnak ossze vissza mindenhol mindent
photohall ujsagban is 800 volt es 500 a fenyero
Lcd, Led, Oled TV-k
- garancia: hány év garit adnak LG-kre (hallottam 1-et, és kettőt is).És a garancia érvényesítése helytől független? Azaz ha pl Bp-n veszek egyet, akkor nem ode kell hurcibálnom, ha van vele valami baj ...
Ha hivatalos magyar garid van akkor klímára 3 év,minden másra tv.stb.2 évet adnak,ha jól tudom.A másik pedig,a térméket a lakhelyedhez legközelebbi szakszervíznek fogadnia kell a vásárlás helyétől függetlenül.
Lcd, Led, Oled TV-k
2 rövid kérdésem lenne a kiszemelt LG 37LC2R -el kapcsolatban:- a weben is sok helyen 800:1-es kontrasztot irnak (pl: http://olcsobbat.hu/products/product-1025144.html ).
Lcd, Led, Oled TV-k
2 rövid kérdésem lenne a kiszemelt LG 37LC2R -el kapcsolatban:
- a weben is sok helyen 800:1-es kontrasztot irnak (pl: http://olcsobbat.hu/products/product-1025144.html ). Valaki régen írta, hogy az LG hajlamos év közben is (típusszám változás nélkül) panelt cserélni egy-egy készülékben (már nem emlékszem melyik típusra pl. 2006 augusztus utánit írtak). Honnan tudom, hogy milyen kontrasztú egy TV? (csak a leírásból ???) Ennél a típusnál is lehet ilyen?
- garancia: hány év garit adnak LG-kre (hallottam 1-et, és kettőt is).
És a garancia érvényesítése helytől független? Azaz ha pl Bp-n veszek egyet, akkor nem ode kell hurcibálnom, ha van vele valami baj ...
Köszi
Más: szerintem sem lesz árzuhanás jövő év elején, de ez csak privát vélemény...
Lcd, Led, Oled TV-k
Veleményem szerint karácsony után nem váraható olyan nagy akció már. Nem hiszem azt se, hogy csak hip-hop lemennek az árak, akárminek a hatására.
Látványos áresések nem történnek hirtelen, szerintem.
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
LG:LG - 37LB1R - 362ezer
LG - 37LC2R - 294ezer
vagy ez a SONY:
SONY - KDL-32S2000 LCD - 298ezer
Én ezeket nézegettem, de még nem tudom hogy mikor vegyek:
karácsonykor? - hátha van vmi 0% THM,
vagy inkább áprilisban? - amikor először is akartam...
LCD-k közül én is ezeket néztem, nálam még az is kérdés h plazma v LCD legyen-e, illetve én sem tudom, h most érdemes megvenni a nagy akciók közepette vagy jövőre amikor esetleg még jobban lemegy az áruk.
A belinkelt cikk nem nagyon könnyítette meg a döntésemet.
Lcd, Led, Oled TV-k
LG:
LG - 37LB1R - 362ezer
LG - 37LC2R - 294ezer
vagy ez a SONY:
SONY - KDL-32S2000 LCD - 298ezer
Én ezeket nézegettem, de még nem tudom hogy mikor vegyek:
karácsonykor? - hátha van vmi 0% THM,
vagy inkább áprilisban? - amikor először is akartam...
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem 32LB1R van, elvileg ugyanazt tudja csak az LCD panel más.
SzaboZE
Köszi, Te próbáltad már HDMI-n?
Tv képpel hogy vagy megelégedve? Nekem egész jónak tünt.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
Csak lehetőségképpen ajánlom a hama termékeit pl:49525-ös slim,bár a csatlakozás nem tudom jó-e,de roppant olcsó megoldás kb:4 ezer...
Oké, felírtam magamnak.
Lcd, Led, Oled TV-k
És melyik típusod van?
kdl-26S2030 - fekete
Most nézem, h kiegészitők(fali konzolok) 60 rugóba kerülnek hozzá :kiraly: , egy van ami 18 eFt.
Kicsit húzós
Ez valóban húzós ár,de milyen kellene sík vagy dönthetős?
Egyenlőre még semmilyen, csak azon filózom, hogyha fel akarom rakni a falra, akkor még fizessek ki egy 55 cm-es CRT tv árát plusszba?Ez rablás
Amúgy, ha majd ott járok nekem elég a sík, nem kell, h dönthetős legyen.
Bár jobban belegondolva a sík semmilyen irányban nem dönthető?
Persze a sík az sík.A falal teljesen párhuzamos felerősítési lehetőség.
Csak lehetőségképpen ajánlom a hama termékeit pl:49525-ös slim,bár a csatlakozás nem tudom jó-e,de roppant olcsó megoldás kb:4 ezer...
Lcd, Led, Oled TV-k
És melyik típusod van?
kdl-26S2030 - fekete
Most nézem, h kiegészitők(fali konzolok) 60 rugóba kerülnek hozzá :kiraly: , egy van ami 18 eFt.
Kicsit húzós
Egyenlőre még semmilyen, csak azon filózom, hogyha fel akarom rakni a falra, akkor még fizessek ki egy 55 cm-es CRT tv árát plusszba?Ez rablás
Amúgy, ha majd ott járok nekem elég a sík, nem kell, h dönthetős legyen.
Bár jobban belegondolva a sík semmilyen irányban nem dönthető?
Lcd, Led, Oled TV-k
És melyik típusod van?
kdl-26S2030 - fekete
Most nézem, h kiegészitők(fali konzolok) 60 rugóba kerülnek hozzá , egy van ami 18 eFt.
Kicsit húzós
Lcd, Led, Oled TV-k
És melyik típusod van?
kdl-26S2030 - fekete
Most nézem, h kiegészitők(fali konzolok) 60 rugóba kerülnek hozzá , egy van ami 18 eFt.
Kicsit húzós
Lcd, Led, Oled TV-k
És melyik típusod van?
kdl-26S2030 - fekete
Igen,ez valóban szép darab.És látom meg is vagy elégedve vele.Én erre az lg-26ls2 kértem véleményeket.Annyira ez sem tűnik rossznak,és persze egy elég jó árat kaptam rá,szinte visszautasíthatatlan...
Lcd, Led, Oled TV-k
És melyik típusod van?
kdl-26S2030 - fekete
Lcd, Led, Oled TV-k
miska: a SONY?
Szia !
Én csak a projektoros verziókat nézegettem,hát nekem nem jött be,szerintem szörnyű volt,bár lehet persze az a bizonyos beállítás segített vola.
Az új lcd-iről igen jókat olvasgatok mindenhol,ezek alapján nem lehet rossz választás.
biztos jó választás, én se bántam meg, sôt.
És melyik típusod van?
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia !
Én csak a projektoros verziókat nézegettem,hát nekem nem jött be,szerintem szörnyű volt,bár lehet persze az a bizonyos beállítás segített vola.
Az új lcd-iről igen jókat olvasgatok mindenhol,ezek alapján nem lehet rossz választás.
biztos jó választás, én se bántam meg, sôt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia !
Lcd, Led, Oled TV-k
Összességében, ha veszek tv-t akkor én SONYt veszek. Másban nem is gondolkozok. A KDL-32U2000 jó választás. 250 ért meg pláne.
Pana plazma PV60-as képe sem tetszett?
Tudom, h az már 300e fölötti, de kiváncsi lennék a véleményedre.
Szia !
Véleményem szerint a legjobb és legmeggyőzőbb típus...
Gondolom a panara mondtad, véleményem szerint is ez a pv paneles plazma eléggé meggyőző.
Sokat nézek tv műsorokat, ugyhogy most megint a plazma irányába dőlök, legjobb az lenne, ha vennék egy plazmát tv,dvd-re,a polcra, aztán egy 68cm-es LCD-t felnyomni a falra- játékra,pc-re.
Nadehát kinek van ennyi kincse kérem?
Igen a pv sorozatra gondoltam.
Bár nagyobb áruházakan igen nehéz tényleg jól beállított tv-t találni.Biztos forrásból tudom,hogy szándékosan eláállítják amiből kevesebb van,ill.kisebb rajta az árrés.Így igen nehéz a döntés,mert ugye az összes távvezérlőjét nem nagyon lehet elkérni,a legjobb ha tényleg olyan helyen nézzük meg ahol a távvez.adott,rá van erősítve a tv.-re.Na persze a kiszemelteket ugyanarra a paraméterekre be kell lőni,csakhát ez dec.-ben lehetetlenség...
Lcd, Led, Oled TV-k
Összességében, ha veszek tv-t akkor én SONYt veszek. Másban nem is gondolkozok. A KDL-32U2000 jó választás. 250 ért meg pláne.
Szia !
Gondolom a panara mondtad, véleményem szerint is ez a pv paneles plazma eléggé meggyőző.
Sokat nézek tv műsorokat, ugyhogy most megint a plazma irányába dőlök, legjobb az lenne, ha vennék egy plazmát tv,dvd-re,a polcra, aztán egy 68cm-es LCD-t felnyomni a falra- játékra,pc-re.
Nadehát kinek van ennyi kincse kérem?
Lcd, Led, Oled TV-k
A nagyobb áruházakban elég nehéz megállapítani, hogy melyiknek van a legszebb képe, mert írtó nagy a fény és mindegyik tv-hez elég gyenge kábel van csatlakoztatva. A Samsung azért "tûnik szebbnek", mert eleve túltekert pirossal vanna beállítva ami a bôrszín rovására megy. Nagyon szépek a samsung tv-k, mint dizájnra, mint képre, de nem természetes. Nekem van egy kis Samsung crt-m és 1 évig tartott, míg a szervízmenüben tökéletesen beállítottam a színeke és a geometriát. Nagyon fel volt tekerve szinte mindegyik funkció ami a színekre utal, gondolom az lcd-knél is be lehet állítani. Ha minden digi szûrô be van kapcsolva akkor van utánhuzás a Sony-n is, igaz nem annyira mint a többin, de vannak fokozatok és gyönyörû részletes képet lehet varázsolni a Sony-n. Szerintem szebb képe lesz mint a Samsungnak, nem rikító piros és nem sárga emberek rohangálnak a képernyôn. Én pl. úgy vettem a Sony-t, hogy elôtte sok tv-t megnéztem egymás mellet, majd bementem egy Sony szalonba ahol olyan sötét volt mint otthon tv-zés közben és határozottan meggyôzôztt, hogy milyen szép képe van.
Amit lehet látni, vagy olvasni, hogy ilyen nélküle és ilyen vele az csak hülyítés, a samsung tv-knél megy egy demó, hogy DiNe nélkül ilyen és bekapcsolva meg olyan, csak én úgy tudom, hogy ezt a tv-n nem lehet kapcsolgatni, eleve be van kapcsolva, tehát nem lehet látni a különbséget
Lcd-ben szerintem a Sharp a legjobb és utána már ott van a Sony, láttam egymás mellet a tv-ket és nagyon hasonló szinten voltak, hiába gyárt a Samsung és az Lg lcd paneleket, a Sony jobban ki tudja hozni a maximumot. A Sony feketéje nagyon homogén, nincs egy mm-nyi világosabb rész, nemúgy a Samsungnál, Lg-nél, Philipsnél, a többit nem néztem meg ilyen tüzetesen.
Ui.: én csak ajánlani tudom a Sony-t, mert minôségibb, nagyon szép a képe és 3 év garancia van hozzá. Az U sorozatnak is szép képe van és az egy szinten van a legjobb Samsung, Lg, Philips lcd-kkel, de az S, V, X sorozatok sokkal jobbak. Szerintem érdemes várni, míg csökken az áruk, de mindenképp megéri a több pénzt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia !