Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
a ps3 Játékok több mint fele 1080i/p-s, és ez egyre gyakoribb
Tévedés. Ott is kevés játék ami natív 1080p-s.
A többit upscalingeli. Arról nem beszélve, hogy nagyon sok játék rajta multiplatformos, szal...
Majd talán 2008-ban, bár ha ezévi tendencia folytatódik, akkor nem sok exklúzív játék lesz rá, főleg húzós címek terén.
ne ködösíts, ne ködösíts !
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
bakker ha ilyen vastag lesz az OLED akkor nem fog elférni.
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Plazma
Tévedés. Ott is kevés játék ami natív 1080p-s.
A többit upscalingeli. Arról nem beszélve, hogy nagyon sok játék rajta multiplatformos, szal...
Majd talán 2008-ban, bár ha ezévi tendencia folytatódik, akkor nem sok exklúzív játék lesz rá, főleg húzós címek terén.
Plazma
Valami félreértés van! Ma két hete vettem rea4-től az 50"-os full hd samu plazmát, a régi samut meg elvitte egy barátom részletre. Na és ehez a tv-hez mérten írtam hogy nincs sok különbség a plazma, és az lcd közt.
Akkor már értem
Már csak az 1080p-s játékokat kérdőjelezném meg, bár az még nem túl gyakori
Talán a játékok 5-10%-a 1080p-s, de pl. a Colin Mc.Rae Dirt az hihetelen szép ezen a tv-n.
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Plazma
Talán a játékok 5-10%-a 1080p-s, de pl. a Colin Mc.Rae Dirt az hihetelen szép ezen a tv-n.
Viszont konzolokon nem probléma a 720p-s játékokat felkonvertálni. Nem néznek ki rosszul úgysem, még ha nem is natív.
Nah sebaj. Majd időnként rea4-hez elmegyek jáccani
Plazma
Valami félreértés van! Ma két hete vettem rea4-től az 50"-os full hd samu plazmát, a régi samut meg elvitte egy barátom részletre. Na és ehez a tv-hez mérten írtam hogy nincs sok különbség a plazma, és az lcd közt.
Akkor már értem
Plazma
Akkor már értem
Plazma
Nekem a nagyobb VOGELS dönthető konzol van
Itt is van:
http://bbstudio.addel.hu/detailproduct. ... tid=112053
Reményeim szerint jó lesz majd az 50-eshez is pár év múlva.
Panasonic 42PV70
Plazma
Hellosztok vettem egy fali konzolt a tv-mhez.Egy Kello falikonzolt 5-ös méretben elvileg ez van 37-42 colig.De túl kicsi hogy átérje a lukakat keresztbe. egy 10cm-rel rövidebb mint kellene.Most a konzol rossz vagy a tévémmel van a baj?Mit gondoltok?
Vásárlás előtt érdemes egyet mérni...
Nekem a nagyobb VOGELS dönthető konzol van, ez biztosan jó a 37PV60hoz is. A dönthetősége miatt kb 10cm-re van a faltól a plazma háta. Lakattal zárható, stb... Ha még vissza tudod vinni, tedd meg, és cserélj egy megfelelőre.
Panasonic 42PV70
Plazma
SZiasztokKB 1 órája vagyok boldog tulajdonosa a PANA 42pv70-esnek.
Tapasztalatokat majd pár nap mulva tudok írni.
Remélem jó lesz.Egyébként a ti behatásotokra döntöttem mellette, és már a Caps Lock billentyűt is megtaláltam.
Gratula, végre egy műszakilag normális ember
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
Viszont most még szerintem senki ne féljen Plazmát venni, legfeljebb pár év múlva csere.
Nem értem miért kéne lecserélni valamit csak azért, mert már nem gyártják? Árulja már el valaki, hogy mi lesz, ha leállnak a plazma gyárak? Én inkább úgy állok hozzá, hogy remélem sikerül vennem egyet mielőtt befejezik a gyártást... Szerintem addig lehet plazmát venni ameddig kapható és akkor kell cserélni, ha megéri...
Egyébként a pixelhibánál idegesítőbb fogyatékosságot még nem láttam megjelenítőn. De ne essetek nekem, ez csak az én véleményem, más gondolhatja máshogy...
Plazma
Ha el is tűnnek a plazmák, az biztos, hogy csak akkor fog bekövetkezni, ha az LCD minőségét sikerül olyan szintre felhozni, vagy lesz valami más technológia, ami jobb és olcsóbb.
Én is biztos vagyok benne, hogy a Plazma gyártás végéhez közeledik, addig is viszont én rá szavazok az lcd-vel szemben! Míg az előnyeire érzékeny vevői kör létezik szerintem a technika és létezni fog.
Egyébként meg ki tudja, mikor érik el a mostani árakat az új technikák (Sed,Lézer,Ledlcd), és az is lehet, hogy majd azoknál is lesznek gondok pl. Sed is lehet hajlamos lesz beégni.. vagy akármi más, persze lehet mind mindenre tökéletes lesz.
Viszont most még szerintem senki ne féljen Plazmát venni, legfeljebb pár év múlva csere.
Az általam is használt Plazma, már nem zajos, én nem érzem, hogy sugározna, nem tapasztaltam beégést. Talán a erős melegedés és a viszonylag nagyobb fogyasztás amit én is tapasztaltam, de ez sem zavar.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Plazma
Ahogy most LCD és Plazma van a jövőben SED és OLED lessz.
Csak a baj hogy a SED és az OLED szinte egyforma. bazinagy konti,szép szin...stb
Ma az LCD és a Plazma közt lehet választani hogy ki mire akarja használni.
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Plazma
Hellosztok vettem egy fali konzolt a tv-mhez.Egy Kello falikonzolt 5-ös méretben elvileg ez van 37-42 colig.De túl kicsi hogy átérje a lukakat keresztbe. egy 10cm-rel rövidebb mint kellene.Most a konzol rossz vagy a tévémmel van a baj?
Mit gondoltok?
Plazma
Teljesen egyetértek! Jahh és nem csak a plazma, de az LCD is meg fog szűnni!
Plazma
Minél többet olvasgatom a fórumokat, annál inkább meggyőződöm arról, hogy számomra egyértelműen a plazma a megfelelő választás.
1. Kiszámoltam, évente legfeljebb kb. 1000-1500 órát használom, ami csak 20000 órával számolva is több, mint 13 év!
2. Ebből adódóan a fogyasztása sem izgat különösebben.
3. Főleg DVD-t nézek rajta, illetve fokozatosan egyre több HD anyagot. A DVD viszont még jó ideig velem lesz, főleg abban a műfajban amit én nézek.
4. Ha nem is koromsötétben, de viszonylag sötétben szeretek mozizni.
5. Tévét gyakorlatilag nem nézek.
6. A konzolozás max. 10%-ot teszi ki a használatnak, és meggyőződésem, hogy ésszerű használat mellet kizárt, hogy beégjen. Mondjuk óránként 10 perc szünetet tartva kis statikus zajjal "pihentetve" a panelt. Biztos van, akinek ez elfogadhatatlan, de nekem belefér.
7. Jó LCD-k vannak, de akárhányat néztem, mozira egyik sem volt meggyőző. Gyönyörű, színes, részletes, pengeéles állóképeket tud mutatni, tévézni, játszani tökéletes, de mozira nem az igazi.
8. Pár napja volt alkalmam megnézni a Pioneer PDP-5080XA-t, saját DVD-vel, és azt kell hogy mondjam, hogy nagyon ott van. Biztos ismeritek az Álmosvölgy legendája c. filmet. Na annak az első 10 perce jó sötét, tele van gomolygó köddel, gyors mozgásokkal, és ez egyszerűen tökéletesen vitte. Olyan szép sávosodástól mentes színátmeneteket sem nagyon láttam még korábban, és az összes sötét árnyalatot gyönyörűen megmutatta.
Persze ezek az én igényeim, és csak arra akartam rámutatni, hogy plazma hátrányaival együtt vannak, akiknek még így is a jobb választás. A két technológia szerintem jól megfér egymás mellett.
Ha el is tűnnek a plazmák, az biztos, hogy csak akkor fog bekövetkezni, ha az LCD minőségét sikerül olyan szintre felhozni, vagy lesz valami más technológia, ami jobb és olcsóbb.
Plazma
Remélem jó lesz.Egyébként a ti behatásotokra döntöttem mellette, és már a Caps Lock billentyűt is megtaláltam.
Gratula, használd egészséggel!
Panasonic 42PV70
Plazma
Gratula mindkettőhöz!
Plazma
Ezeken kívűl még a konzolokat (xbox360, ps3) is ezen nyomom, remekül használható erre a célra is, a full hd lcd-n sem lesz jobb a kép.Egyedül a tv adások (upc kábel) lettek kicsit rosszabbak mint a régi plazmámon, merthogy jobban széthúzza a képet.
Azért ezt egy picit megkérdőjelezném, főleg egy 1024*768-as plazmán.
Ha pedig 1080p-s játékról beszélünk, akkor meg végképp megkérdőjelezném, hogy full lcd-n nem szebb.
Valami félreértés van!
Ma két hete vettem rea4-től az 50"-os full hd samu plazmát, a régi samut meg elvitte egy barátom részletre. Na és ehez a tv-hez mérten írtam hogy nincs sok különbség a plazma, és az lcd közt.
Plazma
SZiasztok
KB 1 órája vagyok boldog tulajdonosa a PANA 42pv70-esnek.
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168
Plazma
Üdv
Köszi a lehetôséget!
Elôször az érdekelne, hogy H vagy HX a pontos típus?
Valamelyik áruházban nézegettem a készüléket és mintha nem egyezett volna a menü a rea4 által készített képeken található menüvel. Ha nem nagy kérés meg tudnád nézni, hogy nálad mi a helyzet? Azt szeretném kideríteni, hogy tényleg csak a DVB-T a különbség a két készülék között, vagy van más is? Digitális tunerért nem szívesen fizetnék többet arról nem is beszélve, hogy magyarországon hivatalosan a 97-es nem is elérhetô.
Köszi szépen a segítséget!
Hopp a belinkelt oldal hozzászólásonként tolódik, úgyhogy lehet, hogy 1-2 oldallal odébb kell majd keresni a képeket... Bocsi!
Plazma
Ezeken kívűl még a konzolokat (xbox360, ps3) is ezen nyomom, remekül használható erre a célra is, a full hd lcd-n sem lesz jobb a kép.Egyedül a tv adások (upc kábel) lettek kicsit rosszabbak mint a régi plazmámon, merthogy jobban széthúzza a képet.
Azért ezt egy picit megkérdőjelezném, főleg egy 1024*768-as plazmán.
Ha pedig 1080p-s játékról beszélünk, akkor meg végképp megkérdőjelezném, hogy full lcd-n nem szebb.
Plazma
Szerintetek megvegyem a Samu PS-50P96FD-t?? csak adásra és filmre használnám!
Azaz?
upc direct és upc kábel(min2 van) dvd és blu-ray-re használnám.
másra NEM
UPC direct elég gáz lesz rajta,kábel egy fokkal jobb.Blu ray-en kiváló.
tegnap toltam rá a Direct-et,kapcsoltam is vissza kábelre gyorsan...Iszonyat homály az egész. bekap6od.gif
És igen érzékeny a tuner benne,ami ez esetben azt jelenti,hogy hajlamos mindenféle zajokat felszedni,ami másik tévén nem is látszik.
Egyébként kiváló...
Ezeken kívűl még a konzolokat (xbox360, ps3) is ezen nyomom, remekül használható erre a célra is, a full hd lcd-n sem lesz jobb a kép.
Egyedül a tv adások (upc kábel) lettek kicsit rosszabbak mint a régi plazmámon, merthogy jobban széthúzza a képet.
Plazma
Szerintetek megvegyem a Samu PS-50P96FD-t?? csak adásra és filmre használnám!
Azaz?
upc direct és upc kábel(min2 van) dvd és blu-ray-re használnám.
másra NEM
UPC direct elég gáz lesz rajta,kábel egy fokkal jobb.Blu ray-en kiváló.
tegnap toltam rá a Direct-et,kapcsoltam is vissza kábelre gyorsan...Iszonyat homály az egész. bekap6od.gif
És igen érzékeny a tuner benne,ami ez esetben azt jelenti,hogy hajlamos mindenféle zajokat felszedni,ami másik tévén nem is látszik.
Egyébként kiváló...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Hali!
Én egy Samu PS-42Q92H-s PDP TV boldog tulajdonosa vagyok.Gondolom kiváncsi vagy valamire vele kapcsolatban.
Csak kérdezz bátran!
Üdv
Köszi a lehetôséget!
Elôször az érdekelne, hogy H vagy HX a pontos típus?
Valamelyik áruházban nézegettem a készüléket és mintha nem egyezett volna a menü a rea4 által készített képeken található menüvel. Ha nem nagy kérés meg tudnád nézni, hogy nálad mi a helyzet? Azt szeretném kideríteni, hogy tényleg csak a DVB-T a különbség a két készülék között, vagy van más is? Digitális tunerért nem szívesen fizetnék többet arról nem is beszélve, hogy magyarországon hivatalosan a 97-es nem is elérhetô.
Köszi szépen a segítséget!