Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lex »

A legtutibb az, ha lekapcsolod az automatát és akkor nem árt a TV-nek. És ha lekapcsolod, akkor ide se írogatnátok ennyi marhaságot.
Üdvözlettel: Lex

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: jondoe »

Összeszedtem a vásárlói elégedettségi mutatókat a PV70-71-re.Bárhol nézem 90% alatt egyik oldalon sincs.

Segitsetek már találni 1-et is ahol 90% alatt van.
Aki talál az győz.

Ha nem találtok én nyertem.

Hmmm, nagyon köszi a biztatást Telehold.

Erősíted bennem a reményt tudod ?

Én 110%-osan elégedett vagyok vele.

Mondjuku ügyelek pár apróságra, amit a többség hanyagol.

Pl. nálam az villamos automaták mellé van sínre szerelhető túlfeszvédő beépítve ami az egész lakásra hatással van.
van fí relé is, bár az a TV szempontjából lényegtelen, de van az is.

És olyan elosztót használok ami szűri a hálózatból érkeztő RF zavarjeleket és levagdossa a sinusgörbe csúcsocskáit.

Gondolkodok még egy Noise Harvester beszerzésén is nagyon jó cuc és magyar fejlesztés.

Ezeken az "apróságokon" is sok múlik és sajnos a gyártók ezeket elfelejtik megemlíteni.

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

Telehold
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Telehold »

Összeszedtem a vásárlói elégedettségi mutatókat a PV70-71-re.
Bárhol nézem 90% alatt egyik oldalon sincs.

Segitsetek már találni 1-et is ahol 90% alatt van.
Aki talál az győz.

Ha nem találtok én nyertem.

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: szobik »

[, na az enyémmel eddig semmi nem volt és mindjárt 1 éves.[/offtopic] 

Ebből látszik, hogy fogalmad sincs miről beszélünk!

1 éve te hol a fenéne vettél PV70-es vagy 71-es tipust?

1 éve még a PV60 volt a sláger.

Sőt, ma is kapható.

Srácok! Előbb olvasni, értelmezni...Aztán írni.
Amúgy a PV60 megint sláger lesz, ha a PV7x-ben nem lesz meg a hiba .
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Mester »

Én nem tudom,nálatok is ennyi szúnyog van? Egész nyáron alig,most meg nem győzöm vadászni őket,lassan be is kéne csukni az erkélyajtót,a fene megeszi.

Itt csak denevér van. De ez ha bemegy, sikítasz.

Hegez
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Hegez »

cyberhome az egy dvd játékos amiről írt, tehát akkor ki nincs képben
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S  Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

1 éve még a PV60 volt a sláger.

Sőt, ma is kapható.

A PV70/71-et meg idén márciusban mutatták be először a Cebiten. Az első daraboknak azóta sincs semmi baja.

Az enyém idén márciusban készült, kivácsi lennék a hibás darabok mikor készültek.

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

Telehold
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Én nem tudom,nálatok is ennyi szúnyog van? Egész nyáron alig,most meg nem győzöm vadászni őket,lassan be is kéne csukni az erkélyajtót,a fene megeszi.

Sajna mindenütt ott vannak-ilyen is, olyan is akad .Köss be egy selejtes pv7x-t az erkélyen, annak a fényével ellesznek a szúnyogok, nem mennek a lakásba reklamálni.Még nem tudnak a csíkhibáról.
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Plazma

Hozzászólás Szerző: blakey »

Nálam plazma-sárkányok, azokat csapdosom.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Elárulnád, hogy melyik Pana szerviz volt az?Csak szeretnék rákárdezni.

A központi.
Egyébként ennyire nem hiszel a fórumtársaknak?

OFFTOPIC:

Nézd, nekem is van a híres cyberhome-ból, mindhol olvashsz olyanokat, hogy mennyi gond van vele, meg hűű de sz@r, na az enyémmel eddig semmi nem volt és mindjárt 1 éves. 

Egyébként össze kéne gyűjteni a sorozatszámokat és lehet, hogy kiderűlne a túrpízság. Az autó gyártók pl ilyenkor visszahívást rendeznek, de a mac esetében is előfordult, lehet, hogy itt is lesz ilyen.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Én nem tudom,nálatok is ennyi szúnyog van?
Egész nyáron alig,most meg nem győzöm vadászni őket,lassan be is kéne csukni az erkélyajtót,a fene megeszi.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Telehold
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

[voltam pana szervízbe és hirtelen 5 pv7x sorozatút vittek be aznap, mert hibás. Megkérdeztem, hogy ezzel mi van, erre azt mondták, hogy ezek valahogy nem sikerültek. Többet nem tudtam meg. Tény, bármivel előfordul, de attól még hidd el nem akarnak rosszat itt a fórumon. Amit meg rea4 árul, az vadi új, bontatlan, garis, tehát lövése sincs, hogy az a termék milyen.[/offtopic]

Elárulnád, hogy melyik Pana szerviz volt az?
Csak szeretnék rákárdezni.

klepto
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: klepto »

De mester mást mondott. Őszerinte te mál szóltál volna előre, ha rosszak a plazmák.

Elmondom...
Szóltam mindenkinek,aki mostanában Panát szeretett volna tőlem venni.
Elmondtam a problémát,azt,hogy ha mindenáron ragaszkodik a Panához,akkor várjon,amíg kijavítják a problémát,vagy vegyen mást.Ennyi.

Tanúsítom, hogy ez így volt!
Én már az itteni irogatások előtt hallottam rea4-tól, hogy a panák korán halnak, ezért nem tart, és nem is hajlandó addig eladni panát, amíg a hibát ki nem javítják. Bár 2x is megpróbáltam tőle panát venni, de a jelenleg nála lévő típust sem hajlandó eladni a meghibásodások aránya miatt. Még rá is kérdezett, hogy erről mesélt már, vagy nem? (így volt, rea?)
Nem azt mondta, hogy a Pana sz@r, hanem amit az előbb leírtam, hogy addig nem hajlandó ismét panát árulni, amig a hibát ki nem javítják!
Ezután 2 napra rá valaki feldobta a fórumon is, hogy hogy járt...
És még valami: rea-nak szerintem mindegy, hogy mit ad el, és miből származik haszna, a lényeg, hogy ne kelljen utána mérgelődnie, és a vevőinek a behalt cuccait szervizbe hurcolásznia.
De tudom, fogadatlan prókátornak kuss a neve, úgyhogy itt ki is száltam a vitából!

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hát pont ez az !!Dicsérted.

De mester mást mondott. Őszerinte te mál szóltál volna előre, ha rosszak a plazmák.

És ha szólt volna előre, mielőtt tudja, hogy hibás széria lesz, most a nagy jövőbelátó előtt -nál és várnád a csodát.

A stílusodon meg finomítani kellene. Kultúrált megszólítás és tisztelet mindenkinek jár így arc nélkül is.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Ilyenkor gondolkozom el azon, hogy minden betűért kár amit ideírok.

Erről beszéltem.Át kell ugrani,ennyi.Sztem mindenki helyretette már rég.

Ja, én is helyretettelek meg azok akiknek "állítólagos" selejtet adtál el, azok is.

Ezért nem a magadfajta kóklerektől vásárlok, inkább boltból.

OFFTOPIC:

Azért az ilyesfajta személyeskedések nem valók ebbe a fórumba, azt intézd el priviben. Ha valakitől nem fogadod el a tanácsát nem baj (szíved joga), de ne mondj véleményt olyanról akit nem ismersz. Egyébként nemrég voltam pana szervízbe és hirtelen 5 pv7x sorozatut vittek be aznap, mert hibás. Megkérdeztem, hogy ezzel mi van, erre azt mondták, hogy ezek valahogy nem sikerültek. Többet nem tudtam meg. Tény, bármivel előfordul, de attól még hidd el nem akarnak rosszat itt a fórumon. Amit meg rea4 árul, az vadi új, bontatlan, garis, tehát lövése sincs, hogy az a termék milyen.

A pana plazmák jó tv-k, csak ez a széria egyelőre nem ajánlott. Ennyi a lényeg, ettől még lehet, hogy pl. a tiédnek nem lesz semmi baja, de jelen állás szerint nem érdemes ilyet venni. Én is gondolkodom valami 37"-osban, de lehet, hogy nem plazma lesz.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Elmondom...
Szóltam mindenkinek,aki mostanában Panát szeretett volna tőlem venni.
Elmondtam a problémát,azt,hogy ha mindenáron ragaszkodik a Panához,akkor várjon,amíg kijavítják a problémát,vagy vegyen mást.Ennyi.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Mivan? Leet communication error.

Hegez
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Hegez »

Telehold, jondoe szerintem inkább örülni kellene annak, hogy Rea megosztja itt a fórumon is a tapasztalatait, persze nektek ez valamiért fáj...
Milyen tapasztalatot oszt meg ? Ő nem független teszter, hanem egy kereskedő, tehát eleve elfogult, ami nála van az jó, azt kell megveni ami nincs az nem biztos, hogy jó.

Ismerek ilyet én mást is, ez nem újdonság, csak szólok.
Ja, a kereskedőknek nem lehet tapasztalata meg véleménye, szerinted nem mert elfogult, szerintem meg igen. Azért kíváncsi volnék te kitől kéred a tuti információkat, mert valamiben mindig mindenki érdekelt vagy elfogult.. , de hagyjuk nem szeretnék erről többet írni.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S  Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Te kókler. Megettem a pizzád. 
Ja. Csak az a jó, ami nála van. Nyilván beírta volna, hogy 40%-a bedöglött a panáknak.

El kéne már ásni itt egy-két embert.

master master, olvass vissza picit, nem kell sokat:

Pl. unreál4 épp ezt írta pár hónapja:

"A PV70 az,a 60-as,tudtommal,nem...Legalábbis nincs olyan szép beírás a menüben,mint a 70esnél,hogyaszongya:100Hz/50Hz.... huvelykfel.gif
Ja,a PZ700-as is nyomat 100hz-et.És nem fog ki rajta a 1080P.. wink.gif
Nagyon egybe van ám ez a tévé amúgy...Még 2 nap után is így látom,sőt... isteni.gif"

na ?

Na?Na?Na?
És ebből hol jön le,hogy ez egy xar tv?
Mikor mondtam ezt?Nem most is azt írtam,hogy a problémáktól függetlenül,ez egy JÓ tv?
Na mindegy,kár az elemért...

Hát pont ez az !!
Dicsérted.

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Ja. Csak az a jó, ami nála van. Nyilván beírta volna, hogy 40%-a bedöglött a panáknak.

"A PV70 az,a 60-as,tudtommal,nem...Legalábbis nincs olyan szép beírás a menüben,mint a 70esnél,hogyaszongya:100Hz/50Hz.... huvelykfel.gif
Nagyon egybe van ám ez a tévé amúgy...Még 2 nap után is így látom,sőt... isteni.gif"

na ?

Na?Na?Na?
És ebből hol jön le,hogy ez egy xar tv?
Mikor mondtam ezt?Nem most is azt írtam,hogy a problémáktól függetlenül,ez egy JÓ tv?
Na mindegy,kár az elemért...

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Plazma

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Kezdtek elég közönségesek lenni,(s*gg, kókler)mi van fiúk kicsi a szerszám, ozt teli vagytok lelki gondokkal?
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

na ?

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Nyald ki a mestered seggét!
Ne fürgyé le!

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: saca »

Kicsitt OFF.Igen el lehett gondolkodni egy kicsit ezeken az élelmiszer kontra tápanyagszer dolgokon.

Azt eddig is tudtuk , hogy mérgeket raknak a kajába, elég bemenni az Uzsokiba vagy elég megnézni az itteni statisztikákat.

Egy a gond: sose felel semmiért senki és bármikor bármit meg lehet tenni.
A törvények itt szart se érnek nincs aki betartatja őket. Nincs hatóság nincs felügyelet nincs biztosítás nincs ellenőrzés.

Ez az EU, egyetek. Nektek kellett ez ? mert nekem NEM. Ma is NEM-mel szavaznék az EU-ra.

a Pana plazmákról meg anyit, hogy pár hiba belefér, lehet egy hibás beszállítás is semmiképpen nem szériahibáról van szó. Minden plazmán hátul ott a panel gyártási dátuma: az enyém :2007.03.27. És semmi baja.

Meghát ugye a szállításkor is figyelni kell pár dologra, nem véletlenül. A médimaroknál meg minden megtörténhet ahogy azok bánnak a cucokkal.....

Lehet onnan a hiba.

Hát amit leírtál, annak se füle, se farka... Mi van, rajtad van a világfájdalom, vagy csak régen használtad a kis egércumidat? Ez a probléma nem egyedi eset, a samsung 3-ik generációs, 50"-os paneljei is ugyanilyen hibát produkáltak. Ez egy hibás széria volt és pont.

A rea-t meg nem kéne kóklernek nevezni, mert még a végén "rácsapunk" a szádra...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”