Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: EmThor »

csak 1et olvass vissza: "thomson-t nem szabad venni" árkád média markt-ban már a kiállított is pixelhibás volt

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

Sziasztok!1ik neves bevásárlóközpont megakciózott egy LCD tv-t
Thomson 26LB040S5 -öst 99.990 Ft ért...
- 66 cm képátló
- 8 ms válaszidő
- 1366x768 WXGA felbontás
- 600:1 kontrasztarány
- 500 cd/m2 fényerő
mi a véleményetek róla?
elég barátinak tűnik... főleg azért mert egy valamire való 100 Hz-es Pana vagy akármi kerűl majdnem ennyibe...

Nagy ívben kerülni, nem szabad megvenni.

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Petyus87 »

Sziasztok!
1ik neves bevásárlóközpont megakciózott egy LCD tv-t
Thomson 26LB040S5 -öst 99.990 Ft ért...
- 66 cm képátló
- 8 ms válaszidő
- 1366x768 WXGA felbontás
- 600:1 kontrasztarány
- 500 cd/m2 fényerő
mi a véleményetek róla?
elég barátinak tűnik... főleg azért mert egy valamire való 100 Hz-es Pana vagy akármi kerűl majdnem ennyibe...

Detto
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Detto »

Thomson 27 LM 051B6-ról és 32LM 051 B6-ról kinek mi a véleménye? MM-ben elég baráti áron vesztegetik őket.
Thomsont nem szabad venni, válasz egy kifutószériás samut ha van, mondjuk R51-est, az is jobb mint a thomson.

ok, köszönöm.

Valaki nyugtasson meg, hogy a LCD-kből illetve plazmákból azért sokkal jobb tvadás képminőséget lehet kicsiholni, mint amilyet az úgy-ahogy beállított MM-ben kirakott példányokon látni.

Első lépésben a hálószobába keresnék egy közepes LCD-t, kicsivel később a nappaliba egy 50-es plazmát, de úgy elég nehéz lesz otthon eladni ezt a projektet, ha azt mondom, hogy a legjobb tvadás képminőség, amit elérünk majd, megegyezik egy rosszul beállított, homályos, szellemképes CRT minőségével...

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Thomson 27 LM 051B6-ról és 32LM 051 B6-ról kinek mi a véleménye? MM-ben elég baráti áron vesztegetik őket.
Thomsont nem szabad venni, válasz egy kifutószériás samut ha van, mondjuk R51-est, az is jobb mint a thomson.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha nem vagy megalomán akkor elég a 32-es, de ha nagyobbat szeretnéd akkor a 37-es. Mivel 16:9-esek ezért egy 16:9-es film esetén a 26"os is nagyobb a 72 cm-nél, mivel a 72 centis alul, felül fekete csíkot tesz ki. A 32"-os már elég jó méret, de lehet, hogy a 37.es jobban tetszene abból a távolságból, esetleg 40"-os Sony nem jöhetne szóba, az már jó méret és a képppel is elégedett lennél.
Nem vagyok egy sony fan, de jelen pillanatban neki van a legjobb, legszebb képe. Lehet, hogy az újabb tv-k már jobbak a Samunál is, de 3 hónappal ezelőtt még elég gyenguszok voltak.

Annyira nem vagyok a méretek rebja de mivel 32S Sony-val kb 1 árban van a Samu és az LG 37-ese is ezért töprengtem el rajta.
Amúgy a 40 Sony az már nemkem naon drága. Én úgy gondoltam, hogy 250-nál sokkal többet nem szánnék a tévére

Még várom a szakértők hozzászolását a PC-Erősítő-TV ügyben

Az erősítőn keresztül a HDMI simán átmegy, illetve ha van benne upscaler akkor elviekben a komponens bemenetű jelet is felkonvertálja. Minden jel átmegy az erősítőn.

Ha 250-et szánsz rá és elég a 32" akkor a Sony-t válaszd, szép homogén a képe, nem foltosodik és nem pixelhibás.

Detto

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Detto »

Smooth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Smooth »

Ha nem vagy megalomán akkor elég a 32-es, de ha nagyobbat szeretnéd akkor a 37-es. Mivel 16:9-esek ezért egy 16:9-es film esetén a 26"os is nagyobb a 72 cm-nél, mivel a 72 centis alul, felül fekete csíkot tesz ki. A 32"-os már elég jó méret, de lehet, hogy a 37.es jobban tetszene abból a távolságból, esetleg 40"-os Sony nem jöhetne szóba, az már jó méret és a képppel is elégedett lennél.
Nem vagyok egy sony fan, de jelen pillanatban neki van a legjobb, legszebb képe. Lehet, hogy az újabb tv-k már jobbak a Samunál is, de 3 hónappal ezelőtt még elég gyenguszok voltak.

Annyira nem vagyok a méretek rebja de mivel 32S Sony-val kb 1 árban van a Samu és az LG 37-ese is ezért töprengtem el rajta.
Amúgy a 40 Sony az már nemkem naon drága. Én úgy gondoltam, hogy 250-nál sokkal többet nem szánnék a tévére

Még várom a szakértők hozzászolását a PC-Erősítő-TV ügyben

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Itt két különbözô méret van, attó függ, hogy milyen távolságból nézed ill. mekkorát szeretnél. Ha nagyot akkor a Samu LE-37S71, ha elég a kisebb és jobbat szeretnél  akkor a Sony KDL-32S2010-et ajánlom.

Igen valóban két méretről van szó. A szoba amibe lenne az 20m2 -es és természetesen ágyból nézném kb 2,5-3,5 méter távolságból. Az lenne a kérés még a méret ügymen mivel 16:9-es tv-kről van szó, hoyg elég-e ilyen távolságból a 82-es vagy már ajánlot a 94-es. Ehez hozzátenném, hogy jelenleg egy őskövület 63-es Videotonom van és már igencsak megérett a cserére.

Smooth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Itt két különbözô méret van, attó függ, hogy milyen távolságból nézed ill. mekkorát szeretnél. Ha nagyot akkor a Samu LE-37S71, ha elég a kisebb és jobbat szeretnél  akkor a Sony KDL-32S2010-et ajánlom.

Igen valóban két méretről van szó. A szoba amibe lenne az 20m2 -es és természetesen ágyból nézném kb 2,5-3,5 méter távolságból. Az lenne a kérés még a méret ügymen mivel 16:9-es tv-kről van szó, hoyg elég-e ilyen távolságból a 82-es vagy már ajánlot a 94-es. Ehez hozzátenném, hogy jelenleg egy őskövület 63-es Videotonom van és már igencsak megérett a cserére.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
Elég sokáig tartott de végre sikerült szinte az egész fórumot átolvasnom és sok dolgot megtudtam belőle.
Mint sok tásammal együtt énis LCD tv vásárlása elött álok és ezért szeretnék tanácsot kér a nálam tapasztaltabbaktól. LCD téren nem mondható, hogy sok tapasztalatom lenne eddig csak 3 LCD monitorhoz volt dolgom s azokkal nem volt probléma.

A kérdésem természetesen nekem is arra irányúlna, hogy milyen típust válasszak??
Az alábbik lennének azok melyek úgymond favorizálnám:

LG - 37LE2R
LG - 37LC2R
SAMSUNG - LE-32S71
SAMSUNG - LE-32R72
SAMSUNG - LE-37S71
SONY KDL-32U2000
SONY KDL-32S2010

Magát a készüléket főként DVD és HD tartalmak megjelenítésére használnám PC-ről meghajtva, valamint max 1-2 óra tvadás zajként a háttérbe

Illetve amire nem találtam választ az hogyha PC-ről nem közvetlen a tv-t hajtom meg hanem SONY - HT-SF1000„erősítőröl” kapja a HDMI jelet akkor „normálisan” látható pl egy 720p-s film???
A SONY - HT-SF1000 -t pedig ATI RADEON™ X1600 PRO HDMI–től kapná mind az audio mint pedig a video jelet HDMI kábelen keresztül.

Válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm

Itt két különbözô méret van, attó függ, hogy milyen távolságból nézed ill. mekkorát szeretnél. Ha nagyot akkor a Samu LE-37S71, ha elég a kisebb és jobbat szeretnél akkor a Sony KDL-32S2010-et ajánlom.

Smooth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!

Elég sokáig tartott de végre sikerült szinte az egész fórumot átolvasnom és sok dolgot megtudtam belőle.
Mint sok tásammal együtt énis LCD tv vásárlása elött álok és ezért szeretnék tanácsot kér a nálam tapasztaltabbaktól. LCD téren nem mondható, hogy sok tapasztalatom lenne eddig csak 3 LCD monitorhoz volt dolgom s azokkal nem volt probléma.

A kérdésem természetesen nekem is arra irányúlna, hogy milyen típust válasszak??
Az alábbik lennének azok melyek úgymond favorizálnám:

LG - 37LE2R
LG - 37LC2R
SAMSUNG - LE-32S71
SAMSUNG - LE-32R72
SAMSUNG - LE-37S71
SONY KDL-32U2000
SONY KDL-32S2010

Magát a készüléket főként DVD és HD tartalmak megjelenítésére használnám PC-ről meghajtva, valamint max 1-2 óra tvadás zajként a háttérbe

Illetve amire nem találtam választ az hogyha PC-ről nem közvetlen a tv-t hajtom meg hanem SONY - HT-SF1000„erősítőröl” kapja a HDMI jelet akkor „normálisan” látható pl egy 720p-s film???
A SONY - HT-SF1000 -t pedig ATI RADEON™ X1600 PRO HDMI–től kapná mind az audio mint pedig a video jelet HDMI kábelen keresztül.

Válaszokat, tanácsokat előre is köszönöm

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

SziasztokSegítség kellene.Szeretnék venni lcd tévét csak nemtudom melyiket vegyem meg.Nézegettem a SAMSUNG LE-32R73,SONY KDL-32S2030 vagy a SONY KDL-26S2030 készülékeket tévézésre ill.dvd nézésre kellene

A samu-t nem ismerem, ez új modell, viszont a sony-t igen jól, ezért bátran merem ajánlani.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Posza »

Mondjuk, néha DivX filmet is nézek a monitoron, akkor azért alul-felül van fekete.
Inkább szürke lesz az.
Sony KD-65ZD9 4K HDR/3D smart tv, Sony UBP-X800M2 4K HDR/3D BD-játszó, Sony STR-DA3400ES HD erősítő, Sony SCD-XB790QS SACD-játszó. DUNE HD Pro VISION 4K média-lejátszó. Frontok: JBL TLX-8, center és hátterek: JBL TLX-2, a sub. pedig JBL DIGITAL 10 mélynyomó.

lupus

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: lupus »

Sziasztok
Segítség kellene.Szeretnék venni lcd tévét csak nemtudom melyiket vegyem meg.Nézegettem a SAMSUNG LE-32R73,SONY KDL-32S2030 vagy a SONY KDL-26S2030 készülékeket tévézésre ill.dvd nézésre kellene

Hegez
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Hegez »

- es gondolom rengeteg feketet nezel munkakozben
Honnan tudtad?
Nem csak olyan vagyok, ha egyszer észreveszek egy hibát, akkor utána azt mindig látni fogom, és akár egy pixelhiba is idegesíteni tud.
Mondjuk, néha DivX filmet is nézek a monitoron, akkor azért alul-felül van fekete.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S  Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Lekapcsolt villanynál nézd,mondjuk tedd egy AV bemenetre,amin épp nincs semmi,csak fekete háttér...Ott kijön.Nálam eddig legalább 15-20 LG LCD megfordult,kicsi és nagy,kivétel nélkül ilyen volt mind,kisebb-nagyobb mértékben. Bár az is igaz,hogy rajtam kívül ez senkit nem zavart,aki megvette....
Nem te vagy az egyetlen, én korábban azért vettem a jóval drágább PVA paneles lcd monitort mert ennél semmilyen bevilágítás vagy foltosodás nem tapasztalható, fekete képernyőnél sötét szobában sem.

Ha a film teli van sötét jelenettel,már bőven elég.
Már persze ha a filmnézés munka...

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Tami »

Lekapcsolt villanynál nézd,mondjuk tedd egy AV bemenetre,amin épp nincs semmi,csak fekete háttér...Ott kijön.Nálam eddig legalább 15-20 LG LCD megfordult,kicsi és nagy,kivétel nélkül ilyen volt mind,kisebb-nagyobb mértékben. Bár az is igaz,hogy rajtam kívül ez senkit nem zavart,aki megvette....
Nem te vagy az egyetlen, én korábban azért vettem a jóval drágább PVA paneles lcd monitort mert ennél semmilyen bevilágítás vagy foltosodás nem tapasztalható, fekete képernyőnél sötét szobában sem.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Tami »

- es ezt a sony-t lehet mar nativban hajtani? hamar itt virit rajta a marketing HDready szoveg?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

A samuhoz hasonló felbontású lcd-t használok, ami 17" os (14:9-es), a samu is az a felbontásból itélve. Ha monitornak használod, nem kicsi a 19"-os (14:9). Én 4:3-ról tértem a 14:9-re és sokkal jobb, jobban elférek, mint a 4:3-on. A kollégámnak 4:3-as 19"os monitora van és az én 17"os (14:9) monitoromon jobban elférek, lehet, hogy játékhoz jobb a 4:3 (nem tudom, mert nem szoktam játszani), de ahhoz, hogy számítógépezz serintem nagyon jó a szélesvásznú.

A számítógépnél nagyon fontos a színhûség, na a samu nem az, hacsak szervízmenün keresztül nem állítod be a színeket.

A 4:3-as lcd-k, újjabban 800x600-as felbontásuak és némelyiken jobb a tv adása, mint a crt-ken. Az én sonymon sokkal jobb a tv-adás, mint a crt-n, igaz analóg jelen jön az adás, digitálisnál elég gyakran kockásodhat és az sokkal rosszab, mint a crt-n.

Szóval, tv-zéshez is jó az lcd, nem lesz olyan rossz, mint mondjál, én is szoktam néha filmeket nézni és nem rossz, igaz ez jelfühhô, de nálunk elég jónak mondható a kábeltv.

Amúgy itt egy jó tv és fekete:
sony KDL-20S2030. Nekem is ilyen van csak 26"osban.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ez ott tényleg kék vagy fénykép "hiba"? Samu LE19R71B (114e)- 48cm TFT-LCD televízió, HD Ready, 1440 x 900 pixel, 500:1 kontraszt, DVI (HDCP), PC, 8ms

Ez 19", szélesvászon, de szerintem kicsi.. :kiraly:

Egy másik, nagyobb (új modell): Samsung LE23R32 (Samu honlapján nincs is fent, legalábbis a .hu -n)
- 58cm LCD televízió, HD Ready, 1366x768 pixel, 2000:1 kontraszt, 1 tuneres PiP, HDMI, PC, DNIe, 8 ms

Ez méretben nem lehet rossz, kérdés h ekkora monitor, ekkora felbontással h szuperálhat.

Kár, h a 23-as nincs olyan design-al, mint a 19"-os. Nem az alapján választanék, de sokan azt hiszik és vmennyire jól gondolják a dolgot, h igen, tény, h nekem ez is baromfontos. Hiszen "azt nézem".

ui: nem tudok bármit venni, szóval Aple kilőve.

Blakey: (nem) lettem okos tőle. Na jó némiekben igen, de: először én is azt akartam, h veszek egy 4:3-as LCD TV-t (LG - 20LS1R, új modell), de annak 640x480 a felbontása. :vazeg: De azon voltam, h csak TV-t nézek rajta (se DVD nem lesz rajta, se HD-t nem azon fogok nézni ) és a mai jelenleg állás szerint, "nem szabad" nagyfelbontású készüléket használni, mert annál rondább lesz a kép az LCD-n. Ezt 2 m-ről néztem volna és mindezt az ágyból, ahonnan egy TV-t nézni illik. De lebesztek róla, h ez a felbontás szar. Pedig én úgy gondolom (gondoltam), h az minnél kisebb annál "jobb", jelenlegi TV adásokhoz. Aztán, h erről kezdtek lebeszélni, néztem nagyobbakat, de azok meg mind szélesvásznúak. Anno volt nekem CRT-m. 82cm, 16:9. Tök gáz volt rajta TV-t nézni, mivel a TV=4:3 (Pana volt amúgy). Azért kezdtem 4:3-as LCD-t nézni. A fenti LG-t (ami 95eFt) és akkor a TFT monitor maradhat a PC mellé ráadásul és éjjel bármikor nézhetem az ágyból, ha kedvem támad. Vagy nézheti bárki, míg én ülök a PC-nél, vagy duruzsolhat, míg én internetezek vagy akármi... Na innen jött a lebeszélősdi része. A nagyobb szélesvásznú és akkor kezdődtek a fent említett okok, h vagy TV-zni lehet rajta vagy PC-zni. Ezért vagyok tanácstalan, meg mivel projim van, így semmi képem sincs az LCD TV-kről és a Plazmákról sem, mivel h nem érintett, nem is érdekelt (bár az utóbbi nem játszik, mert nincs is 100 centi alatt és 250eFt alatt. nekem meg ugye 140 van rá ha eladom a monitort és azon PC-zek vagy 90-95e ha nem adom el a TFT monitort).

Jah, Sony (említve volt lent vhol). Ha nem is tudok semmit az LCD TV-kről, arról azért már értesültem, h itt a Bravia a király. Olyan gyönyörű, h tán még a fekete imádatomat is feláldoznám érte...
160eFt

Van fekete bravia is.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

az én monitoromon az kék, a tieden nemtom milyen.
a céges tényleg szép, gondolkoztam is hogy lenyúlom a titkárnőlánykától, de nem akarok 16:9 be dolgozni:)
most volt egy ideig egy érintőképernyős lcd-m?
de a mostani filipsz az szebb, de nem ér a samu nyomába, de munkára 4:3 csakis

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

van az irodában egy ilyen lcd, 16:9, de az monitor néven fut.szép a képe, de baromi kicsi.
szal max pc hez

Celi: a 19"-os 16:9-es Samura gondolsz, amit linkeltem? Ha igen, az ott tényleg kék? És állandóan vagy kapcsolgatni lehet? Bocs ha beszívtam egy illusztrációs fotót és komolyan vettem (a képen láthatóakat).

Kicsinek kicsi, igen.. Egy 17"-os 4:3-as monitor (TV, akámi) képe egyenlő egy 20"-os 16:9-essel. Ez meg csak 19-es. De hát nem is erről van szó, hanem h szerintem az alapból kicsi bármire is (PC-re is, főleg mert h 16:9-es)

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

van az irodában egy ilyen lcd, 16:9, de az monitor néven fut.
szép a képe, de baromi kicsi.
szal max pc hez

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ez ott tényleg kék vagy fénykép "hiba"? Samu LE19R71B (114e)
- 48cm TFT-LCD televízió, HD Ready, 1440 x 900 pixel, 500:1 kontraszt, DVI (HDCP), PC, 8ms

Ez 19", szélesvászon, de szerintem kicsi.. :kiraly:

Egy másik, nagyobb (új modell): Samsung LE23R32 (Samu honlapján nincs is fent, legalábbis a .hu -n)
- 58cm LCD televízió, HD Ready, 1366x768 pixel, 2000:1 kontraszt, 1 tuneres PiP, HDMI, PC, DNIe, 8 ms

Ez méretben nem lehet rossz, kérdés h ekkora monitor, ekkora felbontással h szuperálhat.

Kár, h a 23-as nincs olyan design-al, mint a 19"-os. Nem az alapján választanék, de sokan azt hiszik és vmennyire jól gondolják a dolgot, h igen, tény, h nekem ez is baromfontos. Hiszen "azt nézem".

ui: nem tudok bármit venni, szóval Aple kilőve.

Blakey: (nem) lettem okos tőle. Na jó némiekben igen, de: először én is azt akartam, h veszek egy 4:3-as LCD TV-t (LG - 20LS1R, új modell), de annak 640x480 a felbontása. :vazeg: De azon voltam, h csak TV-t nézek rajta (se DVD nem lesz rajta, se HD-t nem azon fogok nézni ) és a mai jelenleg állás szerint, "nem szabad" nagyfelbontású készüléket használni, mert annál rondább lesz a kép az LCD-n. Ezt 2 m-ről néztem volna és mindezt az ágyból, ahonnan egy TV-t nézni illik. De lebesztek róla, h ez a felbontás szar. Pedig én úgy gondolom (gondoltam), h az minnél kisebb annál "jobb", jelenlegi TV adásokhoz. Aztán, h erről kezdtek lebeszélni, néztem nagyobbakat, de azok meg mind szélesvásznúak. Anno volt nekem CRT-m. 82cm, 16:9. Tök gáz volt rajta TV-t nézni, mivel a TV=4:3 (Pana volt amúgy). Azért kezdtem 4:3-as LCD-t nézni. A fenti LG-t (ami 95eFt) és akkor a TFT monitor maradhat a PC mellé ráadásul és éjjel bármikor nézhetem az ágyból, ha kedvem támad. Vagy nézheti bárki, míg én ülök a PC-nél, vagy duruzsolhat, míg én internetezek vagy akármi... Na innen jött a lebeszélősdi része. A nagyobb szélesvásznú és akkor kezdődtek a fent említett okok, h vagy TV-zni lehet rajta vagy PC-zni. Ezért vagyok tanácstalan, meg mivel projim van, így semmi képem sincs az LCD TV-kről és a Plazmákról sem, mivel h nem érintett, nem is érdekelt (bár az utóbbi nem játszik, mert nincs is 100 centi alatt és 250eFt alatt. nekem meg ugye 140 van rá ha eladom a monitort és azon PC-zek vagy 90-95e ha nem adom el a TFT monitort).

Jah, Sony (említve volt lent vhol). Ha nem is tudok semmit az LCD TV-kről, arról azért már értesültem, h itt a Bravia a király. Olyan gyönyörű, h tán még a fekete imádatomat is feláldoznám érte...
160eFt

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”