Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Nem a megjelenítő károsodik, hanem az a kimenet, ami nincs felkészítve arra, hogy rákötnek egy másik kimenetet. Kérdés, fel van-e készítve a HDMI kimenet?
Na majd 5 év múlva kiderül addig szerintem nem lesz aktuális a dolog.
Plazma
Lenne egy talán kissé idiótának tűnő kérdésem
A plazma tv-kre nincs káros hatással a hangfalak mágneses tere?
Amíg CRT tv tulaj voltam, sokszor voltam gondban a hangfalak terén, hiszen nagyon szűk körből választhattam, mivel életbe vágó volt a hangfalak mágneses árnyékoltsága. Azonban most, hogy már plazma tv tulaj vagyok, a következő hangfalaimat is úgy válasszam meg, hogy feltétlenül árnyékoltak legyenek, vagy ez innentől kezdve már nem fontos? A szobám továbbra sem lett nagyobb, még mindig 20cm-re vannak a tv két oldalától a hangfalaim...
Plazma
Nem a megjelenítő károsodik, hanem az a kimenet, ami nincs felkészítve arra, hogy rákötnek egy másik kimenetet. Kérdés, fel van-e készítve a HDMI kimenet?
Üdvözlettel: Lex
Plazma
Csak egy tipp: mivel digi az átvitel, szerintem a megjelenítőnek fogalma nem lesz róla, hogy mit kap, ezért szerintem fekete kép.
Plazma
Az enyém mechanikus volt,minden bemenet külön gombbal,ezért nem volt valószínű,hogy egyszerre két gombot megnyomj,plusz ha benyomtad az egyiket,rögtön kiugrott a másik.
Az alábbit nem tudom,hogy működik sajna.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Nem.Oda-vissza működik,alapból 4in 1out,de megy 1in 4out formációban is.Tudom,ilyenem volt hónapokig.
És hogy reagál a tv ha véletlenül két HDMI forrást kapcsolsz rá egy időben?
Volt ilyen tapasztalatod?
Véletlen se lehet ilyet tenni....
Lehet hogy ami neked volt azon nem lehet véletlenül se, de amit itt látsz:
http://www.amazon.com/HDMI-Splitter-Pre ... B000FMJLQC
azon nincs kapcsoló csak 2in és 1 out.
Ez gondolom a mostani scart elosztók mintájára készült.
Amikkel még anno az volt a tapasztalatom, ha véletlenül bekapcsolva hagytam a videómat és ráindítottam a DVD lejátszót akkor 1 kis zavar támadt a képernyőn.
Itt nem károsodott semmi.
Arra lettem volna kíváncsi mi történik ha a HDMI bemeneten történik ugyanez, lehet a valami maradandó sérüléstől tarani?
Plazma
Nem.Oda-vissza működik,alapból 4in 1out,de megy 1in 4out formációban is.Tudom,ilyenem volt hónapokig.
Véletlen se lehet ilyet tenni....
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Plazma
A SINI Kft-nél van 4HDMI in 1 HDMI out-os doboz 9900Ftért, 2in 1 out pedig 6000ért... PV7-es panához később jól jöhet
A 4/1-est meg akartam venni, de amikor elővették, majdnem rosszul lettem, olyan ronda. Nem úgy néz ki, mint a képen, hanem világosszürke doboz PIROS (!) kapcsolókkal. Borzalmas sztem - legalábbis én nem engedném be a lakásba.
Azt mondták, ha ez elkel akkor a következő szállítmány már lehet, hogy nem így fog kinézni (már csak egy db volt nekik raktáron legutóbb
Szerencsére egyelőre nem sürgős, majd a HTPC project után.
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Plazma
A SINI Kft-nél van 4HDMI in 1 HDMI out-os doboz 9900Ftért, 2in 1 out pedig 6000ért... PV7-es panához később jól jöhet
Plazma
Tizenpárezerért van már vagy egy éve 4-es HDMI elosztó.
Itt van egy, pár dolcsiért:
rea4! Te biztos az 1 input több output változatra gondoltál, az valóban húzósabb lehet árban.
Plazma
Én azt szeretném kérdezni hogy láttok e rá esélyt hogy a későbbiekben építsenek egy HDMI elosztót.Azért kérdezem mert egy 1 HDMI csatival rendelkező plazma tv-n lehet később kevésnek bizonyul az egy HDMI.Technikailag ez lehetséges?
Itt van egy, pár dolcsiért:
rea4! Te biztos az 1 input több output változatra gondoltál, az valóban húzósabb lehet árban.
Plazma
Én azt szeretném kérdezni hogy láttok e rá esélyt hogy a későbbiekben építsenek egy HDMI elosztót.Azért kérdezem mert egy 1 HDMI csatival rendelkező plazma tv-n lehet később kevésnek bizonyul az egy HDMI.Technikailag ez lehetséges?
Plazma
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Plazma
Milyen kábelt vegyek a PC-m és a plazmám(pv70) közzé?DVI-VGA? DVI-HDMI?
Szerintem vegyél egy HDMI-HDMI kábelt és egy DVI-HDMI átalakítót. HDMI-HDMI kábelből nagyobb a választék és hosszabb távon nagyobb hasznát veszed, ha a videókártyák is HDMI kimenettel szerelik majd.
- ebben a felallasban se felejtsd el a vga-vga kabelt megvenni, mert nem lesz mivel osszevetsd
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11172
- Kapcsolat:
Plazma
Szerintem vegyél egy HDMI-HDMI kábelt és egy DVI-HDMI átalakítót. HDMI-HDMI kábelből nagyobb a választék és hosszabb távon nagyobb hasznát veszed, ha a videókártyák is HDMI kimenettel szerelik majd.
Plazma
- tipusa valogatja, sztem vegy egy vga-vga-t es egy dvi-hdmi-st es probald ki.
T A M I . H U
Plazma
Hali!
Milyen kábelt vegyek a PC-m és a plazmám(pv70) közzé?
DVI-VGA? DVI-HDMI?
Plazma
Ti komolyan tv-t néztek?
Miért, te mit nézel?
Plazma
Ti komolyan tv-t néztek?
Plazma
Segitsetek légyszi . van egy pv-60 plazmám ( a minap az ismerösömnél jártunk és láttam a tv-jén ha müsort váltottunk kiirta hogy mi megy éppen, és hogy mettöl medig tart a müsor)ezt a func. az enyim nem tudja vagy én nem álitottam be valamit?
Ez -ha jól tudom- teletext funkció, onnan kéri le a műsorújságot. Ott a környéken nézzél körül.
SZVSZ biztosan nem TXT funkció. A HBO-szokták a következő film kezdetének időpontját kiírni "visszaszámlálós stílusban" kiírni. Pl.: Valamilyen film 2:15. Értelemszerűen a film 2 perc 15 mp. múlva kezdődik.
De hát miért ne lehetne TXT funkció? (Vitatkozom magammal.) Nem emlékszel milyen csatornán láttad?
Ez UPC Direct lesz,sztem...Legalábbis nálam ez van.Jó fícsör,bár nem képes feledtetni a kuka minőséget.
Biztos nem a Pana TV, bár nekem volt egy Thomson tv-m és abban volt ilyen funkció. A tv ahogy egy csatornára váltottál automatikusan leszedte a teletextről a műsort és kiírta mi megy éppen, ezt egy gombnyomásra is tudta ill azt is meddig tart +grafikus ábra, valamint másik gomb nyomására ugyanezzel a módszerrel elkészítette a következő néhány óra műsorfüzetét. Általában automatikusan szedte le az adatokat, de megadható volt, ha nem találta, hogy beállítsam a txt melyik oldalán keresse.
Ez mondjuk szerintem eszméletlenül jó szolgáltatás, de más gyártónál még nem láttam ilyet.
Ezért lesz jó a digitális TV.
Az UPC Direktnél ez már 7 éve így megy.
A film hátralévő idejét nem a TXT-ből hanem az EPG-ből szedi.
A dreamboxom nem UPC-s de szinte ahol van EPG nekem is kijelzi a hátralévő időt már évek óta. De ezt ma már szinte bármelyik digitális beltéri tudja.
Az EPG-ben szoktam mindig elolvasni a film tartalomjegyzékét is.
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
Valóban a Thomsonok tudják a teletext alapján. A kis okos még azt is tudja, hogy az így elővarázsolt műsorújságban kiválasztok egy filmet és beprogramozza a Pana!!! DVD felvevőmet, hogy adott időpontban vegye fel.
Ja,ja Thomson volt ,mindent kiirt. Szerintem is jo szolgáltatás , hazamész azt ha bekapcsolod a tv kiirja hogy épp milyen szutyok megy a retek klubon azt rögtön kapcsolhatok is el.
Na ezt a PV60 nem tudja. Sajnos...
Plazma
Valóban a Thomsonok tudják a teletext alapján. A kis okos még azt is tudja, hogy az így elővarázsolt műsorújságban kiválasztok egy filmet és beprogramozza a Pana!!! DVD felvevőmet, hogy adott időpontban vegye fel.
Ja,ja Thomson volt ,mindent kiirt. Szerintem is jo szolgáltatás , hazamész azt ha bekapcsolod a tv kiirja hogy épp milyen szutyok megy a retek klubon azt rögtön kapcsolhatok is el.
Plazma
Üdvözlettel: Lex