Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Plazma

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

De egyelőre maradok a CRT-nél, végül is nincs semmi bajom vele.

eddig nekem sem volt bajom vele (kivéve a méret), de amióta érezhetően több 16:9-es adás van, azóta már nem olyan élvezetes a kis kép.
és ebben a formátumban is csak 32"-os TV-k vannak.

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 97

Plazma

Hozzászólás Szerző: batagy »

Bocs , de alapvetően egy gagyi és elavult tv-t vettél , amit már sokan meg nem vettek volna ez alapvetően olcsó húsnak híg a leve kategóriás tv volt
a 110ezres Panával ugyanígy jártál volna Panasonic TX-P42C3E

Szia!

De ugye te azt csak azért mondod, mert a készülék nem FullHD volt.... és mert olcsó.
Nem értek egyet veled. Mitől elavult? A felbontásával nem volt semmi gondom, ami azt illeti! Továbbra se zárkózok el a HD Ready felbontástól, éppenséggel SD adásra még lehet hogy jobb is, mint a Full HD.

Amivel gond volt, az az általános képminőség, ez pedig nem függ össze a felbontással, senem azzal hogy "elavult" volna.

Egyébként ha veszek, akkor vagy a Panasonic TX-P42C3E (továbbra is HD ready), vagy az TX-PS30 (FullHD) jöhet szóba. De egyelőre maradok a CRT-nél, végül is nincs semmi bajom vele.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

Bocs , de alapvetően egy gagyi és elavult tv-t vettél , amit már sokan meg nem vettek volna ez alapvetően olcsó húsnak híg a leve kategóriás tv volt
a 110ezres Panával ugyanígy jártál volna Panasonic TX-P42C3E

Nos egy kis visszajelzés, eladtam az LG 42PT353-at.
prohardveren annyira sulykolják a Panasonic-ot, hogy ellenérzést váltott ki belőlem. Részben ezért vettem az LG-t. De mikor otthon láttam hogy milyen hibái vannak, egész megváltozott a világképem, megint Pana hívő lettem.
Hát ilyen mikor az ember megfizeti a tanulópénzt.

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

gond nélkül jött hason az új tv a csomagolásban és a régit gond nélkül elvitte hason a vevő pléden

T-Tboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 178

Plazma

Hozzászólás Szerző: T-Tboy »

basszus, ilyen áron komolyan elgondolkodok azon, hogy az 50es helyett ezt vegyem

Tedd azt!
Azt nem tudom, hogy vajon megérné e vele várni egészen karácsony előttig? Hátha lenne picit még olcsóbb.
Bár, én már nem várok addig, a fizu legyen meg és megyek rendezni.

T-Tboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

nektek mi a véleményetek a plazmatv fektetve (hason) szállításáról gyári csomagolásban? Ha minden jól megy ma veszek valamit és ha csak jövő héten tudják kihozni lehet bepasszíroznám a kisautóba, de az biztos, hogy dobozban állítva nem fog bemenni.

Biztos lehet ha ügyelsz rá és nem követsz el vmi nagy bakit.
Én mindenesetre nem fogom megpróbálni hazahozni a 42"-os plazmát a I-es Cliomba.
Kb. 15-16km-re lakom a bolttól, ha kell inkább fizetek érte egy kicsit minthogy szállításkor vmit elbénázzak és kárt tegyek a készülékben. Aztán b.szhatnám a 5év garit is. Annyit nekem nem ér meg. Sosem lehet tudni, hogy mi miatt kell egy komolyabbat fékezni és netán vminek neki koppanhat a tv.
De sok boltnál van még, hogy 20km-en belül ingyen kiszállítás van pl. 100000Ft-os vásárlás felett, de van ahol vmivel olcsóbb tételeknél is.
Inkább várok 1-2-3napot a kiszállításra és hozzák ki a bolttól.
(A PanaShop pl. Pestről 3000Ft-ért viszi ki ezt a plazmát vidékre. Én több mint 200km-re vagyok tőlük, ha azt nézem ez sem sok azé, hogy biztonságban ide érjen).

Tristis
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 18

Plazma

Hozzászólás Szerző: Tristis »

Ezek szerint nem véletlenül mondták a Panát és nagyon nem ajánlották az LG-t. Van az úgy... Én is Pana hívő voltam mindig tv-ben, szóval én csak örültem, hogy ilyen cucc jön a házba. LG-t csak számítógép monitorba tartom jó cuccnak, de kb. ennyi.
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM

Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 97

Plazma

Hozzászólás Szerző: batagy »

Nem akarlak elkeseríteni, de nem jól választottál. Ha nem jó a fekete (nem részletes), elmosódottak az arcok, stb, akkor az a tv nem jó. A fehér fehér egy plazmán is, ha nem az, akkor nem jó a tv. Ilyen problámákkal nem kéne küzdeni semmilyen tv-nél, annak már nincs élvezeti értéke.

Nos egy kis visszajelzés, eladtam az LG 42PT353-at.

Nekem 110eFt-ba került, 75eFt-ért vitték el, buktam rajta 35eFt-ot egy hónap alatt. Abban biztos vagyok, hogy az Euronics-ban (ahol vettem) visszacserélhettem volna egy drágább készülékre, akkor nem buktam volna annyit, ezt ők egyébként fel is ajánlották, de sajnos időközben olyan helyzetbe kerültem hogy kell nagyon a KP. Ha túlleszek ezen a szitun, akkor Pana S30 lesz nagy valószínűséggel.

Egyébként érdekes mennyire másként látja az ember a dolgokat. Én alapjában eredetileg Panasonic párti voltam, a CRT TV-m is Pana, van sok Technics cuccom stb. De a prohardveren annyira sulykolják a Panasonic-ot, hogy ellenérzést váltott ki belőlem. Részben ezért vettem az LG-t. De mikor otthon láttam hogy milyen hibái vannak, egész megváltozott a világképem, megint Pana hívő lettem.
Hát ilyen mikor az ember megfizeti a tanulópénzt.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th

Tristis
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

basszus, ilyen áron komolyan elgondolkodok azon, hogy az 50es helyett ezt vegyem

Közelebb kell ülni 30 cm-rel és van egy 5 éves garis készüléked. Szerintem ez így rendben is van.
Pince/Kert Edifier MR3

Vendég

Plazma

Örömmel olvasom itt, hogy több plazma tulaj már 3-4-5 éve használja a tv-jét napi 5-8órában és nem tapasztal semmi beégést a képernyőn, pedig játékot is nyomnak rajta jó páran.
Én most tervezek újítani egy Pana TX-P42UX30E készüléket, most 120-ra esett le a ára és 5év a gari rá.
Nekem csak DVB-T és sima, mezei DVD fog menni rajta egyelőre (de úgy olvasom, hogy többen is így használják és így is elégedettek a képminőséggel). Ez megint jó hír számomra.

Vendég

Plazma

nektek mi a véleményetek a plazmatv fektetve (hason) szállításáról gyári csomagolásban? Ha minden jól megy ma veszek valamit és ha csak jövő héten tudják kihozni lehet bepasszíroznám a kisautóba, de az biztos, hogy dobozban állítva nem fog bemenni.

T-Tboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Örömmel olvasom itt, hogy több plazma tulaj már 3-4-5 éve használja a tv-jét napi 5-8órában és nem tapasztal semmi beégést a képernyőn, pedig játékot is nyomnak rajta jó páran.
Én most tervezek újítani egy Pana TX-P42UX30E készüléket, most 120-ra esett le a ára és 5év a gari rá.
Nekem csak DVB-T és sima, mezei DVD fog menni rajta egyelőre (de úgy olvasom, hogy többen is így használják és így is elégedettek a képminőséggel). Ez megint jó hír számomra.

Blackbird1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Plazma

Hozzászólás Szerző: Blackbird1 »

Szerintem az Y panellal lesz a baj !

Ezt mondta a fószer is a telefonba. Végül Pénteken jönnek érte mert nincs alkatrésze. Azt mondta talán a táp is lehet talán az y panel, fogalmam sincs miaz az y panel de majd csak kicserélik
Processzor : Emotiva UMC-1 Erősítő/végfok: Yamaha DSP-AZ1 , Projektor : Panasonic PT-AE900e, Lejátszó : Dune HD Smart D1, Pioneer PL640 (Lp), Hangfalak : DIY Front, 2x Elipson Prestige Facet Sub 12”, JmLab Chorus 700 Center, JmLab Chorus 706 háttér.

Vendég

Plazma

Az 5 év gari nem csak a full HD verziókra van? Legalábbis mikor én vettem úgy volt (hónap elején). Abban az esetben az U modell a legkisebb amire adják.

huhh passz, én csak fullhdkat néztem 2012 lesz heteken belül:P

bencze
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Plazma

Hozzászólás Szerző: bencze »

jó lesz ez neked szerintem is, a kakasos teszkó az a madaras teszkó? nem vagyok biztos benne, hogy ott megadják az 5 év garit.

mod: megadják, ez a boltok listája:

Az 5 év gari nem csak a full HD verziókra van? Legalábbis mikor én vettem úgy volt (hónap elején). Abban az esetben az U modell a legkisebb amire adják.
Linux / MPD -> Hivox usb/spdif converter -> Lupus C MK III -> Musical Fidelity X-A1 -> AS Mini

Old Dirty Bastard
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Old Dirty Bastard »

Szerintem az Y panellal lesz a baj !

Ma a tavaly novemberben vásárolt, tehát alig 1 éves Samu Plazma tv-m megadta magát. Zárlathang szerű effekt mellet elaludt a kijelző és kikapcsolt. Azóta bekapcsolhatatlan. Holnap jönnek a szerelők ha minden igaz kíváncsi vagyok mi történt vele . Átlagosan heti 2 egy egy házimozizás után 4 órát megy összesen tehát meglehetősen keveset használom. De segítőkészek voltak a képviseletnél sőt még elnézést is kértek már a telefonos bejelentésnél pedig még ingerült sem voltam . Remélem legalább a szervizháttérrel elégedett leszek .

A/V:Denon AVR 1404; Loudspeakers : Front : Yamaha NS-45E , Surround+Center : Yamaha NP-60 Subwoofer : Yamaha YST-SW 315

Blackbird1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

Plazma

Hozzászólás Szerző: Blackbird1 »

Ma a tavaly novemberben vásárolt, tehát alig 1 éves Samu Plazma tv-m megadta magát. Zárlathang szerű effekt mellet elaludt a kijelző és kikapcsolt. Azóta bekapcsolhatatlan. Holnap jönnek a szerelők ha minden igaz kíváncsi vagyok mi történt vele . Átlagosan heti 2 egy egy házimozizás után 4 órát megy összesen tehát meglehetősen keveset használom. De segítőkészek voltak a képviseletnél sőt még elnézést is kértek már a telefonos bejelentésnél pedig még ingerült sem voltam . Remélem legalább a szervizháttérrel elégedett leszek .
Processzor : Emotiva UMC-1 Erősítő/végfok: Yamaha DSP-AZ1 , Projektor : Panasonic PT-AE900e, Lejátszó : Dune HD Smart D1, Pioneer PL640 (Lp), Hangfalak : DIY Front, 2x Elipson Prestige Facet Sub 12”, JmLab Chorus 700 Center, JmLab Chorus 706 háttér.

Vendég

Plazma

Köszönöm a "hasznos" tanácsokat! Ha vennék most új televíziót, biztosan Panasonic TX-P42C3E vennék 100.000 Ft-ért a kakasos teszkóból, mert az a legjobb ár/érték arány, ahogy körüljártam a témát az én igényeimre.

- 2,5 méteres látótávolság nézem a tv-t
- minőségi lépés 51 cm-ről
- sportesemények nézek majd főként és koncert videókat
- a színhűség a fontos (ezért nem LCD)
- gyakran alacsonyabb felbontású anyagok (pl. dvd)

Mások okulásáért írtam le, hogy legyen valami tartalom is a topicban ne csak reklám.

jó lesz ez neked szerintem is, a kakasos teszkó az a madaras teszkó? nem vagyok biztos benne, hogy ott megadják az 5 év garit.

mod: megadják, ez a boltok listája:

• Auchan
• AV-Land (Kecskemét)
• Cora
• Euronics
• Extreme Digital
• Media Markt és Saturn
• Panaudio - Panashop boltok
• Panasonic Club Áruház
• Szalai Műhely Kft. (Plazmadiszkont)
• X-System Kft
• Hifinet hálózat

Tristis
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Köszönöm a "hasznos" tanácsokat! Ha vennék most új televíziót, biztosan Panasonic TX-P42C3E vennék 100.000 Ft-ért a kakasos teszkóból, mert az a legjobb ár/érték arány, ahogy körüljártam a témát az én igényeimre.

- 2,5 méteres látótávolság nézem a tv-t
- minőségi lépés 51 cm-ről
- sportesemények nézek majd főként és koncert videókat
- a színhűség a fontos (ezért nem LCD)
- gyakran alacsonyabb felbontású anyagok (pl. dvd)

Mások okulásáért írtam le, hogy legyen valami tartalom is a topicban ne csak reklám.
Pince/Kert Edifier MR3

Vendég

Plazma

Viszonylag olcsón kéne valami plazma tv. Nem értek hozzájuk. Néztem kétfajta felbontás létezik, az sokat jelent? 1024 vs. 1920 ha jól láttam. Panákat szeretem, de ahogy hallottam a Samsung és az LG gyárt panelt, szóval mással nem biztos, hogy érdemes erőlködnöm. 82cm nekem elég, de lehet 100 is. Árban hát... nem nagyon gondoltam tv-re 100.000Ft felett költeni. 3D nem prioritás, én olyan filmeket nézek, ahol a mondanivaló a fontos.
Merre induljak srácok? Plazma azért fontos, mert a led tv-k számomra olyan képet adnak ki magukból, mint egy pc játék, a plazma sokkal természetesen számomra.

A Pana is gyárt panelt mégpedig most a legjobbakat:) Svsz ha újat veszel akkor ne vegyél már 1080p (1920x1080) alatt csak ha használtat akkor foglalkozz velük.

pl amúgy én is árulok egy szép nagy 127cm-es panát pont 100ért.

petimre
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 579

Plazma

Hozzászólás Szerző: petimre »

Szia,

Vplaca árul most itt egy 94 cm pana-t, 40-ért. érdemes rá vetni egy pillantást, mert ha a filmek mondanivalója az első számú prioritás, akkor ez teljesen jó lenne.

Üdv.
Imi
Lyngdorf - AP Avanti I.

Tristis
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Viszonylag olcsón kéne valami plazma tv. Nem értek hozzájuk. Néztem kétfajta felbontás létezik, az sokat jelent? 1024 vs. 1920 ha jól láttam. Panákat szeretem, de ahogy hallottam a Samsung és az LG gyárt panelt, szóval mással nem biztos, hogy érdemes erőlködnöm. 82cm nekem elég, de lehet 100 is. Árban hát... nem nagyon gondoltam tv-re 100.000Ft felett költeni. 3D nem prioritás, én olyan filmeket nézek, ahol a mondanivaló a fontos.
Merre induljak srácok? Plazma azért fontos, mert a led tv-k számomra olyan képet adnak ki magukból, mint egy pc játék, a plazma sokkal természetesen számomra.
Pince/Kert Edifier MR3

JAO
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: JAO »

HELLÓ !
ÉN 4 NAPJA VETTEM MEG A SAMSUNG PS59D6900-AS PLAZMA 3D TV-t.
A TV NAGYON FAJIN,NEM BÁNTAM MEG,DE EZ A ZÚGÁS AMI JÖN BELŐLE EZ ÉRDEKES !
AZÉRT ÉRDEKES MERT,CSAK AKKOR HALLOM VISZONYLAG ZAVARÓAN HA PONT SZEMBŐL NÉZEM.
HA EGY KICSIT KB. 20 CM-t FELJEBB ÁLLOK (MEGEMELEM A SEGGEM)AKKOR MÁR NEM ZAVARÓ A ZÚGÁS.
UGYANEZ TÖRTÉNIK HA A TV KÖZÉPPONTJÁBÓL ARRÉBB MEGYEK JOBBRA VAGY BALRA .
A TV 3.5 M-re VAN AZ OKOS FEJEMTŐL
EZ MÁSNAK IS ILYEN VAGY CSAK NEKEM ILYEN A GYÖNYÖRŰSÉG....?

bocsi a nagybetűkért....

Vendég

Plazma

én a feketébb fekete és a magasabb kontraszt miatt cserélnék. falra biztos hogy soha nem rakok olyan tv-t ami alatt, előtt hifi rendszer van. borzalmasan néz ki ha fél méterrel hátrébb van a tv mint a tárolószekrény és még a teteje is üres. no meg a fél méter miatt még elkölteni 300ezret egy nagyobb tv-re?

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

Hát nem mellbevágó különbség lenne, de azért jelentősen színesebb és részletgazdagabb képet látnál, szerintem a full HD alaplapok jelentősen szebb képet mutatnak, de ha egyel nagyobbat vennél az jelentősen mellbevágó lenne és szebb , a plazmának erőssége a minél nagyobb képátló ahol még nincs igazából jelen LED mert már 127cm ben akciózzák LED-et de még 160cm est még nem mondjuk ez 1"-al nagyobb Samsung PS51D550 és árban ugyanott van :)minél nagyobb a részletek annál jobban kivehetők, persze a távolság is mérvadó , de falra szerelve teret nyerhetünk , nem is keveset, amit sokan nem vesznek figyelembe, ezek a lapos tévék már rosszul néznek ki a talpukon , nekem különösen

Panasonic tx-p50u30e ről mi a véleményetek, mekkora előrelépés lenne nekem? köszi

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”