Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
A nagyon közel jövőben tervezem egy plazma vásárlását.A Panasonic TH-37PV7 modellt néztem ki.Tudtok ajánlani ebben a méretben és ebben az árkategóriában mást amit érdemes még számításba venni?Azt hallotam,hogy a plazmákat be kell járatni,ez pontosan mit jelent?
Miért nem inkább 42"-ost veszel? Árban alig van különbség, de méretben annál inkább!
Nehogy később megbándd, ahogy volt itt már erre példa
Bejáratás: Sokszor leírtuk már, de röviden annyi, hogy az első pár száz órában ne nagyon vedd fel a kontrasztot, fényerőt 50% fölé, valamint jobban oda kell figyelni a statikus "ábrákra" (logók, karikák).
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Plazma
Ez nem cikk, hanem propaganda anyag.
Legyen, teljesen mindegy szvsz!
Annyi biztos, a Samu lcd-m megy a gyerekszobába(vagy az új gazdijához), helyére jön a plazma
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Plazma
Itt egy cikk a plazma vs Lcd- fogyasztásáról, összehasonlításáról:
pana
George
írd már oda hogy PDF.....
Ez nem cikk, hanem propaganda anyag.
no hifi, no cry...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11261
- Kapcsolat:
Plazma
pana
George
- silboy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
Plazma
A nagyon közel jövőben tervezem egy plazma vásárlását.A Panasonic TH-37PV7 modellt néztem ki.Tudtok ajánlani ebben a méretben és ebben az árkategóriában mást amit érdemes még számításba venni?Azt hallotam,hogy a plazmákat be kell járatni,ez pontosan mit jelent?
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Plazma
avplaneten megtalaltam a szamitasom
Nekem hétfőn jön a 42PV7P, tévéstűl, talpastul.
Megkérdezhetem, hogy talpat kapsz-e hozzá (ha egyáltalán neked kell)? Mert ugye az alapból járna (dobozában benne van) de AVplaneték szerint az állvány és főleg a talp opcionális.
Meg hallottam olyat, hogy az AVplanet nem a magyar Panán keresztül szerzi be, tehát a gari meg a sok-sok év alkatrészellátás csak amolyan AVplanet féle...
Mondjuk az AVplanetet mostanában csak szídta akivel beszéltem.
Amúgy a Sini-ben (Wesselényi u. 19, vagy www.sini.hu) találsz olcsón kábeleket. Én itt vettem a HDMI kábelemet, és elég jó áron volt.
csak a kabeleket vettem avplanettol
pv70 az a videoexpert.hu -rol 263er
azert koszi
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w
Plazma
Tehát ne csúsztassunk, az Avplanet rendes érvényes 2 éves garit ad a plazmákra.
Ha értelmezed a saját írományod, akkor rájössz hogy általánosítottál!Ezzel viszont megtéveszted az ott vásárolni szándékozó kedves fórumtagokat!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Plazma
Ha elromlik valami a VIDEO-PART Kft. központi szervizébe kell vinni a Tv-t, nem az Avplanethez. Ez is benne van a garis papírfüzetben.
Akkor biztos elveszett a Samu plazma magyar garija,majd megyek reklamálok,és rád hivatkozom, ha már minden plazmát magyar garival adnak!Egyszer vettem egy Lg plazmát egy sráctól,otthon egy rakás magyar gari levele volt,pedig éppen csak egy tévéje volt erről ennyit. Ja ha nem magyar a gari a Panánál akkor is a Video-Parthoz kell vinni mivel a Panának Europai garija van!
Panasonic plazmáról beszéltem.
Te meg Samu meg LG plazmákról de ez itt kit érdekel ?
De azért menjél reklamáljál .
Kérdezd meg ,mondjuk a PV71,PZ700,PZ70-es Panákra vajon Pana Mo. garit adnak e....
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Ha elromlik valami a VIDEO-PART Kft. központi szervizébe kell vinni a Tv-t, nem az Avplanethez. Ez is benne van a garis papírfüzetben.
Akkor biztos elveszett a Samu plazma magyar garija,majd megyek reklamálok,és rád hivatkozom, ha már minden plazmát magyar garival adnak!Egyszer vettem egy Lg plazmát egy sráctól,otthon egy rakás magyar gari levele volt,pedig éppen csak egy tévéje volt erről ennyit. Ja ha nem magyar a gari a Panánál akkor is a Video-Parthoz kell vinni mivel a Panának Europai garija van!
Panasonic plazmáról beszéltem.
Te meg Samu meg LG plazmákról de ez itt kit érdekel ?
De azért menjél reklamáljál .
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Plazma
Jó, rendben, ha így van akkor teljesen rendben van. Gondoltam feldobom amit hallottam, biztos valaki majd megmondja a frankót. A talpat viszont miért írják/adják külön amikor az a csomag része?
A talp benne van a dobozban. Nem is tudnák külön adni.
A PV60-nál meg az előtt volt külön.
Egyébként kérdezd meg telefonon tőlük.
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Plazma
pana
George
Ok, bocsesz , nem volt direkt!
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Plazma
Jó, oké, ha így van akkor teljesen rendben van. Gondoltam feldobom amit hallottam, biztos valaki majd megmondja a frankót.
A talpat viszont miért írják/adják(?) külön amikor az a csomag része?
Plazma
Meg hallottam olyat, hogy az AVplanet nem a magyar Panán keresztül szerzi be, tehát a gari meg a sok-sok év alkatrészellátás csak amolyan AVplanet féle...
.
Egy bizonyos ár alatt kizárt a magyar beszerzés!Az AVplanet és a netes áruházak többsége nem a magyar Panától veszi a dolgokat.
Nem tudom, kitől veszi a dolgokat az Avplanet de 2 éves teljes körű magyar Pana garancia van rá, ezt adnak hozzá.
Panasonic Magyarország KFT
1117. Budapest
Neumann János utca 1.
által kibocsájtott kék betűs garispapírt adtak a TV mellé. Vonalkódos gyári szám és címkével.
Jótállás: 24 hó teljeskörű felirattal.
Gar. levél száma: PS 07040008.
Forgalmazó: Árelőny.hu KFT.
Nincs miről beszélnim ugyanezt a garit kapod ha Pana márkaboltból veszed legfeljebb a forgalmazó más.
Plazma
.
Egy bizonyos ár alatt kizárt a magyar beszerzés!Az AVplanet és a netes áruházak többsége nem a magyar Panától veszi a dolgokat.
Plazma
pana
George
Plazma
Nekem hétfőn jön a 42PV7P, tévéstűl, talpastul.
Megkérdezhetem, hogy talpat kapsz-e hozzá (ha egyáltalán neked kell)? Mert ugye az alapból járna (dobozában benne van) de AVplaneték szerint az állvány és főleg a talp opcionális.
Mondjuk az AVplanetet mostanában csak szídta akivel beszéltem.
Amúgy a Sini-ben (Wesselényi u. 19, vagy www.sini.hu) találsz olcsón kábeleket. Én itt vettem a HDMI kábelemet, és elég jó áron volt.
Plazma
pana
George
Plazma
sziasztok!hetfon hozom el a pv70em
az lenne a kerdesem, hogy hol talalok normalis komponens, meg hdmi-dvi kabelt a neten? 2 m-es kene mindkettobol, persze nem tizezrekert.
koszi
Keresd a Kácsa kábeleit, komponensből a silverline-t, 10e alatt ''megúszod''
darabonként, nekem bejött mindkettő
George
Plazma
Gratulálok, használd egészséggel!
Plazma
nekem speciel jobb mint a regi crt-m/sony 32fq86/ pedig nem volt rossz tv de a pana csodalatos
Akkor a készülékedben van a hiba, mivel az FQ86-osnak sokkal jobb a kontrasztja, színmélysége és -hűsége, mint bármely laposképernyős csodának
bocs de a crt kontrasztja 300:1 mitol jobb .egyebkent milyen cuccod van .mert ha veletlenul nincs olyan plazmad mint nekem akor hogy is van ez
Plazma
nekem speciel jobb mint a regi crt-m/sony 32fq86/ pedig nem volt rossz tv de a pana csodalatos
Akkor a készülékedben van a hiba, mivel az FQ86-osnak sokkal jobb a kontrasztja, színmélysége és -hűsége, mint bármely laposképernyős csodának
Ez így igaz!
Viszont mérete és tömege egy Tigris Tankéval vetekszik
ez szerencsere a csak a te velemenyed de engem nem zavar en hiszek a szememnek egymas melle tettem a ket tv-t nyert a plazma mind a kabel mind
- silboy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 5
Plazma
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Plazma
sziasztok!
hetfon hozom el a pv70em
az lenne a kerdesem, hogy hol talalok normalis komponens, meg hdmi-dvi kabelt a neten? 2 m-es kene mindkettobol, persze nem tizezrekert.
koszi
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w