Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Ez az enyém:

Elégedett vagyok vele, nem 100% os, de LCD-ben szerintem megfelelő. (Samsung 7-es sorozat UHD)

Szép, gratula! Talán annyit jegyeznék meg, ami ugye evidens, hogy ez nem egy 300k körüli készülék... 

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Acme »

Ez az enyém:

Elégedett vagyok vele, nem 100% os, de LCD-ben szerintem megfelelő. (Samsung 7-es sorozat UHD)

Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

100%-os nem lesz soha, a sarkokban mindig világosabb marad.
Az első panel, amivel vettem a TV-t,  3 sarokban volt világosabb, 1 sarokban jó volt, most kicserélték a panelt, 3 sarokban jó, 1-ben kis területen és a felső élen egy 10cm-es szakaszon felhősödik "csak".  Szerintem ha 3 sarokban tud jó lenni, akkor 4 sarokban sincs akadálya hogy jó legyen. 

Szerintem 100%-os feketét nem lehet elvárni egy LCD paneltől... Ezért jönnek az OLED-ek.
Itt nem 100%-os feketét várok, meg azt se hogy plazma feketéje legyen. Amit tud azt tudja homogén módon, de ez nem tudja, bár ez az újabb kijelző nagyságrendekkel jobb. Ahogy kivettem a szerelő úriember mondandójából, nem volt ez ritka eset.  

A másik, hogy LCD TV tud-e jó lenni? Érdekes módon a 3 és a 7 éves Sony LCD tv-m is mind tök jó. Persze nincs 4K, meg lassabb rajta a sok számomra haszontalan funkció, de mint megjelenítő összehasonlíthatatlanul jobbak.

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Acme »

Szerintem 100%-os feketét nem lehet elvárni egy LCD paneltől... Ezért jönnek az OLED-ek.

De miért?
Nálunk is van kettő lg,ilyen hibát én nem tapasztaltam,pedig szinte alap készülékek.
Ha azért ilyen mert javítva volt,azt én nem fogadnám el indoknak.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2249

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shimano »

De miért?
Nálunk is van kettő lg,ilyen hibát én nem tapasztaltam,pedig szinte alap készülékek.
Ha azért ilyen mert javítva volt,azt én nem fogadnám el indoknak.

rozoga62
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 95

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rozoga62 »

Visszakaptam a TV-t, új kijelzővel. Jobb lett, jobb lett, de nem 100%-os ez se. De már így marad....

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Visszakaptam a TV-t, új kijelzővel. Jobb lett, jobb lett, de nem 100%-os ez se. De már így marad....

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Egy full fekete háttér mindent megmutat. Egy gond van, ha sok fény van a helyiségben, ami ráadásul tükröződik mindenhonnan. Ezt lesötétített szobában lehetne jól látni. Mintha szürke köd, felhő lenne foltokban a képen, az enyém olyan volt. Ezt pl áruházi környezetben nem lehet rendesen látni szerintem. Maga a probléma a cluding avagy felhősödés.

Valami ilyesmi: 

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Ilyenek is jól jöhetnek, és ezek szintén!

Emellett persze kellene még mozgókép is. 

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

AZ LG-n 4K demok mentek, gyönyörű volt a kép. Csak a hatalmas fényárban nem lehetett látni, hogy a fekete nem egyenletes. 
Nem tudom, lehet-e kérni valahol, hogy sötétítsenek be. Üzleteben nem jellemző az ilyesmi.

Na igen, a 4K demók szépek lehetnek, de ha eleve egy teljesen fekete képet kap a tv,
akkor (még ha nincs is besötétítve) talán észrevehető lett volna a hiba, vagy tévedek?
Ezen a gondolatmeneten felbuzdulva pendrive-on vinni kell egy teljesen fekete képet, továbbá,
ha látni szeretné az ember, hogy milyen minőségű a felskálázás, full HD felvételekre is szükség van.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

AZ LG-n 4K demok mentek, gyönyörű volt a kép. Csak a hatalmas fényárban nem lehetett látni, hogy a fekete nem egyenletes. 
Nem tudom, lehet-e kérni valahol, hogy sötétítsenek be. Üzleteben nem jellemző az ilyesmi.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Doky »

Szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy milyen kép, illetve filmanyaggal érdemes elmenni tv-t vásárolni.

Vannak esetleg rövid, speciális jelenetek, gondolok itt a gyors és színkavalkádban úszó filmrészletekre, esetleg tesztképekre, 

amikkel jól látható, észrevehető az egyes modellek tudása, hiányosságai.

Köszönöm!
Ez engem is érdekelne...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy milyen kép, illetve filmanyaggal érdemes elmenni tv-t vásárolni.

Vannak esetleg rövid, speciális jelenetek, gondolok itt a gyors és színkavalkádban úszó filmrészletekre, esetleg tesztképekre, 

amikkel jól látható, észrevehető az egyes modellek tudása, hiányosságai.

Köszönöm!

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Minden jó,ha jó a vége. Kis szerencsével hétvégén már gépészkedhetsz rajta.Lesz rajta mit,és el is lehet matatni vele,de jó lesz az,meglátod.
A hangja is kifejezetten jó az LG-nek,azzal sem lesz problémád,szerintem.

Már csak az a kérdés, melyik hétvégén. Úgy tűnik ezen már nem. Node sebaj, csak legyen jó a végén.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Hát nem. 72 órán belül cserélték volna...elvileg. De ahol vettem, nem volt több db, ez volt az utolsó.
Tegnap jelentettem be, ma reggel már hívtak időpontot egyeztetni és délelőtt ide is ért a szervizes Úriember. Picit féltem, hogy majd arra megy ki a játék, hogy nincs ennek semmi baja, de abszolút nem. Megnézett mindent, és mondta hogy nagyon gáz a feketéje tényleg, kijelző panel csere. Elvitte és vissza is hozza, ha kész. Max 1 hét, azt ígérte.

Minden jó,ha jó a vége. Kis szerencsével hétvégén már gépészkedhetsz rajta.Lesz rajta mit,és el is lehet matatni vele,de jó lesz az,meglátod.
A hangja is kifejezetten jó az LG-nek,azzal sem lesz problémád,szerintem.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 982

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Korrekt a hozzàállás, reméljük a folytatás is az lesz...-
"Az igazi barát szemből támad."

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Sajnálom, ez nem kezdődik valami jól...
Hát nem. 72 órán belül cserélték volna...elvileg. De ahol vettem, nem volt több db, ez volt az utolsó.
Tegnap jelentettem be, ma reggel már hívtak időpontot egyeztetni és délelőtt ide is ért a szervizes Úriember. Picit féltem, hogy majd arra megy ki a játék, hogy nincs ennek semmi baja, de abszolút nem. Megnézett mindent, és mondta hogy nagyon gáz a feketéje tényleg, kijelző panel csere. Elvitte és vissza is hozza, ha kész. Max 1 hét, azt ígérte.

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

TV-t szerviz elvitte, kijelző csere. 
Sajnálom, ez nem kezdődik valami jól...

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

TV-t szerviz elvitte, kijelző csere. 

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Igen, tudtam, hogy a  " sharp volt a kiagyalója ennek a technikának", jelenleg is élen járnak a dologban.   
 Lehet hinni egy márkaszervíz információjának? 

Egynek nem,de ha két három szervíz is ugyanazt mondja,talán igen.
De miért fontos ez?Az ördög a részletekben lakozik mint tudjuk,szóval ugyanaz a panel tudhat teljesen más minőséget is mutatni eltérő készülékekbe helyezve.
De lehet hülyeséget beszélek,nagyon nem értek hozzá.

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hívj fel egy márkaszervízt,ott biztos tudják.
De ha jól tudom a sharp volt a kiagyalója ennek a technikának,és a sonynál is tudják hogy mit csinálnak,szóval nagyon nem tudsz mellényúlni.

Igen, tudtam, hogy a  " sharp volt a kiagyalója ennek a technikának", jelenleg is élen járnak a dologban.   
 Lehet hinni egy márkaszervíz információjának? 

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Nekem azt monda valaki, hogy a Sony Tv-kben Sharp panelek vannak.

Honnan lehet ezt biztosan tudni? 

Én is készülékcsere előtt állok, ezért nagy a dilemma, Sony és Panasonic lehet a befutó.

Köszönöm!

Hívj fel egy márkaszervízt,ott biztos tudják.
De ha jól tudom a sharp volt a kiagyalója ennek a technikának,és a sonynál is tudják hogy mit csinálnak,szóval nagyon nem tudsz mellényúlni.

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég

Lcd, Led, Oled TV-k

"a Sony paneleket, az LG-től meg a Samsungtól veszi, olyan is lett az is. "
Nekem azt monda valaki, hogy a Sony Tv-kben Sharp panelek vannak.

Honnan lehet ezt biztosan tudni? 

Én is készülékcsere előtt állok, ezért nagy a dilemma, Sony és Panasonic lehet a befutó.

Köszönöm!

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Na ezen jót mosolyogtam,de én is ilyen hülye majd én megszerelem típus vagyok,szóval nem vagy egyedül.
Inkább úgy voltam vele, nem lehetek olyan balfék, hogy egy vadiúj tv-t nem tudok normálisan beállítani.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Biztos hülye vagyok, de nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Azt hittem be lehet úgy állítani hogy jó legyen, próbálkoztam is vele sokat.
Na ezen jót mosolyogtam,de én is ilyen hülye majd én megszerelem típus vagyok,szóval nem vagy egyedül.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”