Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
És a fényerő állítgatást nem lehet kikapcsolni?
Ki lehet, de csak a szervízmenüben, és elég körülményes módon. Mondhatni nem egyszerű, és nem egyértelmű, hogy mit kell választani.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez pontosan miben nyilvánul meg számodra? A kép minőségében?
Igen. Kevésbé olyan szép a kép minősége az S-en, mint R-en, de azért nem olyan hatalmas a különbség, pedig elvben az R sorozat több szín megjelenítésére képes.
Engem egyedül a számomra igen jól látható fényerő állítgatása zavaró, de ismerek olyan embert, akit ez nem zavar.
Amúgy meg puding próbája az evés. Meg kell nézni mindkettőt, és el kell dönteni, hogy megéri az árkülönbözetet (ez eléggé szubjektív).
A Movie funkció amit hiányolsz...Hááát akármit is csinál pontosan, az R sorozat sem házimozira való. Nekem régebben egy átlagos HD-s plazma volt kisebb nagyobb hibákkal, de "mozizásra" jobb képet adott, mint az R71-es.
És a fényerő állítgatást nem lehet kikapcsolni?
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen. Kevésbé olyan szép a kép minősége az S-en, mint R-en, de azért nem olyan hatalmas a különbség, pedig elvben az R sorozat több szín megjelenítésére képes.
Engem egyedül a számomra igen jól látható fényerő állítgatása zavaró, de ismerek olyan embert, akit ez nem zavar.
Amúgy meg puding próbája az evés. Meg kell nézni mindkettőt, és el kell dönteni, hogy megéri az árkülönbözetet (ez eléggé szubjektív).
A Movie funkció amit hiányolsz...Hááát akármit is csinál pontosan, az R sorozat sem házimozira való. Nekem régebben egy átlagos HD-s plazma volt kisebb nagyobb hibákkal, de "mozizásra" jobb képet adott, mint az R71-es.
Lcd, Led, Oled TV-k
http://www.samsung.com/uk/products/tele ... /index.asp
Itt frankóul össze lehet hasonlítani a Samsungokat amit kérdeztem.
Úgy látom hogy S-es sajnos eléggé butított a többihez képest. Persze lehet hogy a Movie plus funkció nem ad hozzá lényegesen többet a képhez de nem hangzik rosszul, ahogyan a wide colour enchancer sem
Nem az S a legbutább, hanem az R32-es. De az S elektronikája tényleg rosszabb, mint az R sorozaté. Pl a fényerő állítása eléggé szembeötlő, legalábbis nekem. R-nél sokkal kevésbé észrevehető. Állítólag ugyanezek igazak az új sorozatra is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Úgy látom hogy S-es sajnos eléggé butított a többihez képest. Persze lehet hogy a Movie plus funkció nem ad hozzá lényegesen többet a képhez de nem hangzik rosszul, ahogyan a wide colour enchancer sem
Nem az S a legbutább, hanem az R32-es. De az S elektronikája tényleg rosszabb, mint az R sorozaté. Pl a fényerő állítása eléggé szembeötlő, legalábbis nekem. R-nél sokkal kevésbé észrevehető. Állítólag ugyanezek igazak az új sorozatra is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Skacok tudtok valami boltot Szegeden vagy Kecskeméten ahol lehet kapni Samsung L37S86-ot?
Lcd, Led, Oled TV-k
itt a magyar oldal
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
A Sharp-nak elég jó a kon. aránya 12000:1. ez sötétben jól fog jönni.
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintetek ha a méretet nem nézzük, mekkora minőségbeli különbség van az alábbi két televízió között:
LG27LC2R
Sharp LC32SA1E
http://www.sharp-cee.com/index.php?id=7 ... 37741c861f
Most ez a kettő van elég jó áron az MM-ben. Xbox360 alá kellene. A fekete minősége talán a legfontosabb, mert sokat játszom sötétben.
Lcd, Led, Oled TV-k
Attól hogy ennél a legkisebb a dinamikus kon. attól még jó a képe.haveromnak ugyan ilyen tv-je van és nagyon jó képe van. 10-es skálán 8-ast érdemelne!
azért csak 8 mert az enyém 10-est kapna! 15000 dinamikus kon. full hd felbontás...stb
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék én is erről a tv-ről: Samsung-LE-37S86
Gondolom az S jel azt jelenti hogy ez a legbutább készülék a 86 os szériából, mert ugye van M, R.
Azt szeretném kérdezni hogy ez a képben nyilvánul meg első sorban?
NAgyon szemezek ezzel a tévével mert a 270ezres ára számomra még megfizethető.
Főleg HD-s cuccok nézésére használnám.
Előre is nagyon köszönök minden észrevételt.
Az R-nél 8000:1 a kontraszt, az M-nél a felbontás már full hd azaz 1920x1080!
egyenlőre ezt láttam mint különbség!
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék én is erről a tv-ről: Samsung-LE-37S86
Gondolom az S jel azt jelenti hogy ez a legbutább készülék a 86 os szériából, mert ugye van M, R.
Azt szeretném kérdezni hogy ez a képben nyilvánul meg első sorban?
NAgyon szemezek ezzel a tévével mert a 270ezres ára számomra még megfizethető.
Főleg HD-s cuccok nézésére használnám.
Előre is nagyon köszönök minden észrevételt.
Lcd, Led, Oled TV-k
független teszteket végző internetes oldalt, ahol jelentős számú TV-t hasonlítanának össze pedig nem találtam.
Pár tesztelő oldal, amiket találtam:
angol:
www.hdtvorg.co.uk
www.hdtvtest.co.uk
német:
www.freenet.de
www.asbyon.com
olasz:
www.tecnozoom.it
norvég:
www.dingz.no
dán:
www.flatpanels.dk
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Segítséget kérnék:
LCD TV vásárlása előtt állok, és nem tudok dönteni. Azt tapasztaltam, hogy a boltokban az eladók nagyon elfogultak a saját termékük irányában, független teszteket végző internetes oldalt, ahol jelentős számú TV-t hasonlítanának össze pedig nem találtam.
37-40 colos mérettartományban gondolkodok. Nagyságrendileg 300.000 Ft +/- 10%-ot szánok rá. Nem tartom magam nagyon ínyencnek a témában, tehát minimális tudáskülönbségért nem adnék sokkal több pénzt. Viszont olyan TV-t sem akarok venni, amit rossz képminősége miatt utálni fogok, ha csak ránézek. Úgy tervezem, hogy a PC-n keresztül kívánok rajta DIVX és DVD filmeket nézni, klasszikus értelemben vett TVzésre nem használnám.
Mit tanácsoltok, mit vegyek? Esetleg ennyi pénz, egy ilyen méretű, de normális tudású TV-re túl kevés?
Köszönettel:
Aetheus
Ha csak divx, és dvd-re használnád akkor szerintem a Samsung-LE-37S86 jó kis darab.haveromnak is ilyen van és szép a képe.kb.270ezerbe kerül.itt egy link
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Segítséget kérnék:
LCD TV vásárlása előtt állok, és nem tudok dönteni. Azt tapasztaltam, hogy a boltokban az eladók nagyon elfogultak a saját termékük irányában, független teszteket végző internetes oldalt, ahol jelentős számú TV-t hasonlítanának össze pedig nem találtam.
37-40 colos mérettartományban gondolkodok. Nagyságrendileg 300.000 Ft +/- 10%-ot szánok rá. Nem tartom magam nagyon ínyencnek a témában, tehát minimális tudáskülönbségért nem adnék sokkal több pénzt. Viszont olyan TV-t sem akarok venni, amit rossz képminősége miatt utálni fogok, ha csak ránézek. Úgy tervezem, hogy a PC-n keresztül kívánok rajta DIVX és DVD filmeket nézni, klasszikus értelemben vett TVzésre nem használnám.
Mit tanácsoltok, mit vegyek? Esetleg ennyi pénz, egy ilyen méretű, de normális tudású TV-re túl kevés?
Köszönettel:
Aetheus
Lcd, Led, Oled TV-k
Íme az új tv-m! kattelég szép a képe full HD-n! távirányítóval lehet változtatni a tv helyzetét:jobbra-balra
Azért vigyázz vele le ne lépjen az állványról......
Gratulálok, szép darab!
Ha kell bólogatni is tud a kicsike! le és fel 10-10fok. ennyi pénzért már beszélnie kell!(beszél is adásnál)
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
LG téve tulajokhoz lenne egy kérdésem
Szeretném a falra akasztani a 37LC2R tvmet, s ehhez leszedtem a talpat, amit 4 csavar tartott. Igen ám, de ott maradt a TV és a talp közötti csúnya fekete oszlop, amiben egy fém öntvény van, ezen állt a TV. Le lehet ezt szerelni vagy azt gondolta az LG, hogy ilyen rondán rakjam a falra?
Le lehet szedni mert nekem is ilyen tvm van, és a falon van. A leírásában biztos benne van hogy hogyan. Én is a leírást néztem meg, de már rég volt. Úgy emlékszem csavarok rögzitik és ha azokat kicsavarod láss csodát le fog jönni.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Skacok egy 32"os lcdtv 3.5m távolságra 2:35 ös filmekhez kevés?
37"-os plazmát nézek kb 2.8m-ről és még így is kicsinek érzem.
Szerintem is kevés.
Pont ezért használunk projektort
Lcd, Led, Oled TV-k
Íme az új tv-m! kattelég szép a képe full HD-n! távirányítóval lehet változtatni a tv helyzetét:jobbra-balra
Azért vigyázz vele le ne lépjen az állványról......
Gratulálok, szép darab!
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
Valaki legyen már olyan kedves akinek 32"os tvje van mérje már meg nekem hogy 2:35 ös filmnél alul felül mekkora a fekete csík szélessége. Haver most mérte és azht mondta hogy 8cm alul, 8 cm fölül, a kép meg 25. Ez szerintem létezhetetlen. Az rohadtul nincs arányban egymással.
Megmértem, 4-4 cm alul és fölül. A látható kép magassága 29,5 cm.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
LG téve tulajokhoz lenne egy kérdésem
Szeretném a falra akasztani a 37LC2R tvmet, s ehhez leszedtem a talpat, amit 4 csavar tartott. Igen ám, de ott maradt a TV és a talp közötti csúnya fekete oszlop, amiben egy fém öntvény van, ezen állt a TV. Le lehet ezt szerelni vagy azt gondolta az LG, hogy ilyen rondán rakjam a falra?
Lcd, Led, Oled TV-k
Íme az új tv-m! katt
elég szép a képe full HD-n! távirányítóval lehet változtatni a tv helyzetét:jobbra-balra
Műszaki cucc:
Lcd, Led, Oled TV-k
Mindenkinek az a jó amit kellemesen lát, van aki a moziban is az elsô sorban szeret ülni, van aki az utolsóban. Én 1.5 méterrôl nézem a 26"-ost, nekem megfelel, de elképzelhetô, hogy veszek egy 32"-ost.
gunit, miért érdekel téged ennyire a fekete csík, amúgy meg simán lehet 6 cm alul-felül, még 8 is. Ha ennyire tisztában vagy az arányokkal, akkor ki is tudod számolni a pontos méretet. Elméletben a 32"-os tv képmagassága 40.2 cm, ha abból levonod az értékeket, akkor azt kapod amit Haver mért.
Egyébként ez a méret lejátszó függô is, pl. az MTK chipes lejátszók 5%-al nagyobbra veszik a képet, tehát simán lehet, hogy nálam nagyobb lesz a kép mint nálad, vagy fordítva.
Lcd, Led, Oled TV-k
Valaki legyen már olyan kedves akinek 32"os tvje van mérje már meg nekem hogy 2:35 ös filmnél alul felül mekkora a fekete csík szélessége. Haver most mérte és azht mondta hogy 8cm alul, 8 cm fölül, a kép meg 25. Ez szerintem létezhetetlen. Az rohadtul nincs arányban egymással.