Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
...Szervizmenüből lehet kikapcsolni,lentebb többször is leírták,de kérdezd Shycii kollégát,asszem ő is kikapcsolta.
- annak a tipusnak amit toled vettem, ott a sima menujeben tudom kapcsolgatni ezt, nem kell szervizmenuben turkaszni.., lehet ezt a funkciot az ujabb tipusoknal kivettek?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
A Házimozi magazin leírása szerint pedig ilyesféle auto kontraszt ebben a modellben már nincs is, tehát picit tanácstalan vagyok a jelenséggel kapcsolatban. Szóval a kérdésem a következő: ki lehet-e iktatni valamilyen módon ezt az opciót?
Segítségeteket előre is köszönöm: RomZol
Dinamikus kontrasztnak nevezik a dolgot,és van benne...Ennyit a szaklapról.
Szervizmenüből lehet kikapcsolni,lentebb többször is leírták,de kérdezd Shycii kollégát,asszem ő is kikapcsolta.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Tisztelt Fórumozók!
Két napja egy Samsung 32r71w tulajdonosa vagyok (140e-ért sztem megérte), egy samsung 26r51-t cseréltem nagyobbra. Egyetlen dolog bosszant csak kissé és ennek megoldásában szeretném a segítségeteket kérni (ha lehetséges egyáltalán a dolog megoldása): kis küzdelem után nagyjából sikerült beállítani a képet megfelelőre, csakhogy állandóan működik valamiféle auto kontraszt, ami a képtartalomtól függően folyamatosan állítgatja a képet és általában ront a személyes beállításaimon. Az r51-en ezt menüből ki lehetett iktatni, itt viszont ez nem lehetséges, ez az opció hiányzik a menüsorból. A Házimozi magazin leírása szerint pedig ilyesféle auto kontraszt ebben a modellben már nincs is, tehát picit tanácstalan vagyok a jelenséggel kapcsolatban. Szóval a kérdésem a következő: ki lehet-e iktatni valamilyen módon ezt az opciót?
Segítségeteket előre is köszönöm: RomZol
Front-end: - Erősítő: Sony TA-FA1200ES Hangsugárzók: - Kábelek: Siltech New York Füles: Sennheiser HD-525 TV: Panasonic TH-37PV70
Lcd, Led, Oled TV-k
Ennyi eről válaszolhattál volna is
Kár dühöngeni, rea-nak igaza van!
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
Tisztelt Urak, mi a véleményetek az alábbi készülékről:
TH-37PV7 plzama televízió: 239.551 - elviekben 1080p tud!
várom a válaszokat.
Ez meg az LCD topic.
Alapvetőleg jó véleménnyel van itt majdnem mindenki róla. Az 1080p csak szimbólikus, hisz csak a jelet fogadja, de natívan nem tudja megjeleníteni.
Akárhogy is a mi véleményünk szubjektív, de annyit tudunk tanácsolni, hogy érdemes megnézned jobban a képét, mert a te szemed a döntő ezesetben. Az biztos, hogy érdemes megtekinteni.
Lcd, Led, Oled TV-k
várom a válaszokat.
Ez meg az LCD topic.
Lcd, Led, Oled TV-k
várom a válaszokat.
Ez meg az LCD topic.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
várom a válaszokat.
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló, csak azt kérdezném ki hogy oldotta meg LCD TV-vel a center hangfal elhelyezését.
Próbáld úgy elhelyezni a centert, hogy a tv elôtt legyen.
Lcd, Led, Oled TV-k
Az LCD-tévék jellemzően a felső részen szellőznek, ha bármit is számít a tévéd élete, tilos el-/letakarni azt a részt. Nekem egy polcot ki kellett vennem a szekrényrendszerből, mert a tévé felett csak 10-12 centi maradt, ami nagyon kevés lett volna.
Lcd, Led, Oled TV-k
Helló, csak azt kérdezném ki hogy oldotta meg LCD TV-vel a center hangfal elhelyezését. Én még csak most tervezem LCD vételét, de nemtom hogy oldom még meg, most ugyebár simán elfér a TV tetején, de az új, amit venni akarok csak 93mm vastagságú, a kb. 12 centis hangfal azon nem tudom még meg fog-e állni. Nem tudjátok, hol lehet venni center tartó falra fúrható tartót/polcot/ilyesmit? Illetve ezeknek az LCD TV-knek is olyan a teteje, mint az LCD számítógép monitoromnak pl., hogy van egy magasabb kiugró része, egy keretféle, meg egy vastagabb hátsó panel?
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen a samu ára miatt én is néztem egy nagyon nagyot! Szóval akkor ezért az árért akkor azért nem rossz ez a samu? Egyébként szivem szerint azért a sonyt venném! Kár hogy nem nagyon értek az lcd-hez meg a plazmához se igazán.
A Sumsungnal (kb fel, haromnegyed eve) ez volt a belepo szintu modell (most mar kifuto szeria), a Sonynal ez a jobbak koze tartozik.
De: igazabol nem kell hozza erteni: 30-40e-el olcsobban kapsz +7''-olt ami bazinagy kulonbseg!!! Vagy megnezheted, hogy 150e-ert mar van 32"-os is ! Es hidd el: a megjelenitoknel a Meret Is Lenyeg !!! (ugyanugy, mint a HDD-knel: soha nem eleg )
Lcd, Led, Oled TV-k
...kiváncsi vagyok szerintetek melyik lehet a jobb! Szóval?http://avplanet.hu/KDL-20S2020?PHPSESSI ... fa498c9e51
http://avplanet.hu/LE-27S71?PHPSESSID=b ... fd62189e39
Hat az S-es Sony biztos job tudasban, de meretben es arban brutalis a kulonbseg !!! (a Samu javara)
Igen a samu ára miatt én is néztem egy nagyon nagyot! Szóval akkor ezért az árért akkor azért nem rossz ez a samu? Egyébként szivem szerint azért a sonyt venném! Kár hogy nem nagyon értek az lcd-hez meg a plazmához se igazán.
Lcd, Led, Oled TV-k
És vajon HD DVD vagy BluRay lejátszót rájuk kötve overscanolnak -e? Erre kíváncsi lennék. Ha igen, akkor röhögni fogok.
Hat en is !!!
A digitalis mobil videozasrol: engem biztosan nem erdekel (amig nem ingyenes ): otthon sem nezem a TV adast 37''-on, akkor biztos 1''-on fogom nezni ...
Annak pedig kulon orulok, hogy egyre tobb keszulek tudja HDMI-n a nativ felbontast!!!
Igazabol azt nem ertem, eddig miert butitottak le oket ?!!! (azaz ertem en )
Lcd, Led, Oled TV-k
...kiváncsi vagyok szerintetek melyik lehet a jobb! Szóval?http://avplanet.hu/KDL-20S2020?PHPSESSI ... fa498c9e51
Hat az S-es Sony biztos job tudasban, de meretben es arban brutalis a kulonbseg !!! (a Samu javara)
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Csak érdeklődésből kérdezem nem akarok vásárolni, csak megláttam ezt a kettőt és kiváncsi vagyok szerintetek melyik lehet a jobb! Szóval?
http://avplanet.hu/KDL-20S2020?PHPSESSI ... fa498c9e51
Lcd, Led, Oled TV-k
A kezdeti, utazás közbeni használat mellett később akár a család által leterhelt tévékészülék kiváltására is alkalmas lehet.
- tudod kifizettek egy rakat penzt a frekvenciara, a 3g-s cuccokra, es nincs elofizeto, nincs ugyfel aki hasznalna, ra kell venni a jonepet, hogy kell nekik a mobil video, keszulekek, video megoszto stb.
- szvsz. egy halott probalkozas..., nincs idehaza fizetokepes kereslet erre a mobil szelessavra..., nemhogy idehaza, de nyugaton sem kell az embereknek!
azért annyira nem érdektelenek az emberek a mobil videózás témakörében, ha 4 nap alatt 17.000-en regisztráltak erre a szolgáltatásra.
Úgy, hogy jelenleg csak t-mobile ügfeleknek elérhető a szolgáltatás...
Lcd, Led, Oled TV-k
A kezdeti, utazás közbeni használat mellett később akár a család által leterhelt tévékészülék kiváltására is alkalmas lehet.
- tudod kifizettek egy rakat penzt a frekvenciara, a 3g-s cuccokra, es nincs elofizeto, nincs ugyfel aki hasznalna, ra kell venni a jonepet, hogy kell nekik a mobil video, keszulekek, video megoszto stb.
- szvsz. egy halott probalkozas..., nincs idehaza fizetokepes kereslet erre a mobil szelessavra..., nemhogy idehaza, de nyugaton sem kell az embereknek!
T A M I . H U
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Csak kontrasztként a full HD mellé
Mobill DVBT adás kísérlet Magyarországon
Ez tetszett a legjobban:
Lcd, Led, Oled TV-k
Samuk tudják. Az elsőkhoz (F71 volt a típusjelzés asszem) még firmware-t kellett frissíteni, az újak (M86-M87) már alapból tudják DVI-n, VGA-n is az 1:1-et. A Sony VGA-n elvileg nem, gyakorlatilag kis trükközéssel igen, digitálisan probléma nélkül. A Toshiba XD1 csak HDMI-n, de ott tudja.
Javul akkor a tendencia.
DVI-n pixelpontosan hajtott 46-os fullhd lcd valami 1080P-s rippel nagyon meggyőző lehet.
És vajon HD DVD vagy BluRay lejátszót rájuk kötve overscanolnak -e? Erre kíváncsi lennék. Ha igen, akkor röhögni fogok.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem erősen nem mindegy, melyiket lehet HDMI-n keresztül NATÍVBAN pixelpontosan hajtani PC-ről, úgyértem overscan nélkül. Ezt tudja valaki?
Mert hogy VGA-n lehet, az remek, meg minden, de általában szebbek a színek DVI2HDMI-n, eddigi tapasztalataim szerint.
Samuk tudják. Az elsőkhoz (F71 volt a típusjelzés asszem) még firmware-t kellett frissíteni, az újak (M86-M87) már alapból tudják DVI-n, VGA-n is az 1:1-et. A Sony VGA-n elvileg nem, gyakorlatilag kis trükközéssel igen, digitálisan probléma nélkül. A Toshiba XD1 csak HDMI-n, de ott tudja.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha valakit érdekel Photo Hallban holnaptól Samsung 32R71W tv van 139.900-ért... Tehát még1x: R7x szériás 32 inches samu tv hivatalos helyen 140e Ft-ért... Erre varjatok gombot (meg a nepperek).
(már aki szereti a fehér tv-ket - én igen)
Lcd, Led, Oled TV-k
Itt mit is kellene latni? (kicsit szar a minoseg)
Azt, hogy nem homogen a hatter, vagy azt, hogy menet kozben is valtozik a nem homogen hatter? (Az elozo az LG-knel is tapasztalhato, azt mondtak masok, hogy a Sony-nal nincs ilyen ...)
Nálam nincs, minden ki van kapcsolva és semmi eltérést nem látok váltáskor. A philipsen volt és zavaró volt, ki se lehetett kapcsolni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ja megrendeltem a Pana TX-32lx700 péntek körül megjön ha minden igaz.
Ezen a hétvégén nem lesz új Panám mert ebben a kis országban ha valaki nem olyat akar venni mint a nagy többség akkor tovább tart a vásárlás.
NINCS készleten mert úgy gondolták ilyet úgysem vesz senki.
Csak én vagyok ilyen …
NA mindegy majd jövő hét szerda körül ha minden igaz de ebben már így elég nehéz hinni.
Szia!
Megkérdezhetem, hogy hol rendelted meg?
Lcd, Led, Oled TV-k
Itt mit is kellene latni? (kicsit szar a minoseg)
Azt, hogy nem homogen a hatter, vagy azt, hogy menet kozben is valtozik a nem homogen hatter? (Az elozo az LG-knel is tapasztalhato, azt mondtak masok, hogy a Sony-nal nincs ilyen ...)