Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

rob85
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: rob85 »

Sziasztok!

Én is tv-vétel előtt állok,de nem tudok dönteni.
Panasonic - TH-42PV70P vagy Samsung - PS-42Q92H?
Eddig mm-be,staurnba a panát ajálották,de a samsungnak egyértelműen szebb a képe,múltkor pont egymás mellett voltak mm-ba és a samsung szebb volt.

Valaki tudna seg íteni a választásban??

Üdv!

Sheltem77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sheltem77 »

online vettem a tv-m, gari az a markaszerviznel van. remelem nem lesz ra szukseg de ha gond van tuti kiszall a szerviz, azt hiszem 10 kg felett kotelezo is nekik.
Aha mert sztem én is így oldom meg mert a PANASONIC TH-42PV70 -es lenne eddig úgy néz ki mert elég jókat hallottam róla...csak annyi volt negatívum h nem tudja a 24 p-t..de mondjuk a media marktban azt mondták a full hd -s tvken kívül egy sem tudja... és hogy ettől függetlenül nem lesz zavaró...v akadós egy blu ray film nézése....de lehet h csak duma...viszont ott a MM-ben 299000ft...online meg 259....azért nem mind1!
Csak azon parázok ne legyen baja...

Szia!

Először is gratulálok, jól választottál! Nekem is ilyen tv van le fog esni az állad otthon amikor először dvdt(pláne HD anyagot) nézel rajta. Ne aggódj amiatt, hogy netes áruházakban olcsóbb, ugyanazt a terméket kapod, csak reális áron.
A garanciát ugyanúgy érvényesíteni tudod, ha esetleg gond lesz vele(nem valószínű).
Amire figyelj, hogy első 200 órában(kb 2 hónap) minden képbeállítás(fényerő, kontraszt) középértéknél ne legyen nagyobbra állítva, így kíméled a tvt, utána arra állítod amire akarod.
Ezt a tvt nem bánod meg...

24p ről meg annyit, hogy normális blueray asztalival amelyik szépen csinálja majd a pulldownt az 1080p/60hz hez nem fogsz akadást észlelni, ha csak nem fél méterről sasszemmel keresed.

Majd várjuk az élménybeszámolód

TV: Panasonic TH-42PV70P
Asztali DVD: Sony DVP-NS930V
Hangfalszett: Altec lansing 621 2.1 Ultimate

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Nincs véletlenül valakinek normális képe Pana PV7-hez való fali konzolról?Az érdekelne,hogy a tartóhoz hogyan van rögzítve a TV.Csak rá kell "akasztani",vagy csavarozva van hozzá?
Ezt konkrétan nem ismerem, de szvsz ezeket csavarozva kell feltenni.

A Panasonic-on lévő csövek amikre az állvány kapcsolódik menetes furattal vannak ellátva.
ezért kérdezemén is hogyan lehet hozzászerelni egy plazma tartóhoz.

A Tv hátulján vannak azok a műanyag kupakok. Azokat kell kipattintai és 10-es vagy 12-es csavarral kell az állványhoz rögzíteni. Nekem nem falitartóm van, hanem állványom, arról este teszek fel képet.
Remélem silboy véleménye szerint normális lesz a kép...

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: jondoe »

Nincs véletlenül valakinek normális képe Pana PV7-hez való fali konzolról?Az érdekelne,hogy a tartóhoz hogyan van rögzítve a TV.Csak rá kell "akasztani",vagy csavarozva van hozzá?

A Panasonic-on lévő csövek amikre az állvány kapcsolódik menetes furattal vannak ellátva.
ezért kérdezemén is hogyan lehet hozzászerelni egy plazma tartóhoz.

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

Zakk

Plazma

Hozzászólás Szerző: Zakk »

259? csak nem itt akarod venni? jol teszed, en naluk vettem, hibatlan tv, korrekt ugyintezes. konzolt is olcson szereznek hozza, ha kered.
És ugye teljesen original dobozban felbontatlanul szállítnak..mármint semmi esetre sem egy már kiállított v már akármilyen módon üzembe helyezett tv-t szállítanak?

Zakk

Plazma

Személyes átvétel budapesti üzletünkben (teljesen ingyenes!) En ezt valasztottam, nem vartam meg 1 napot, mig kijon
THX!!

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: gyiku »

Személyes átvétel budapesti üzletünkben (teljesen ingyenes!) En ezt valasztottam, nem vartam meg 1 napot, mig kijon
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

259? csak nem itt akarod venni?  jol teszed, en naluk vettem, hibatlan tv, korrekt ugyintezes. konzolt is olcson szereznek hozza, ha kered.
Itt?Kitől mitől?Milyen cég?Sorry máshol néztem viszont..nem hozzák ki sehol ingyen...olyan 5rugo...

az 'itt' egy link volt. Hazhozszallitas: Komfort@MALL (csak Budapest és környéke) (ingyenes!) Standard (vidéki ügyfeleinknek) (ingyenes!)

Zakk

Plazma

259? csak nem itt akarod venni? jol teszed, en naluk vettem, hibatlan tv, korrekt ugyintezes. konzolt is olcson szereznek hozza, ha kered.
Itt?Kitől mitől?Milyen cég?Sorry máshol néztem viszont..nem hozzák ki sehol ingyen...olyan 5rugo...

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Zakk

Plazma

online vettem a tv-m, gari az a markaszerviznel van. remelem nem lesz ra szukseg de ha gond van tuti kiszall a szerviz, azt hiszem 10 kg felett kotelezo is nekik.
Aha mert sztem én is így oldom meg mert a PANASONIC TH-42PV70 -es lenne eddig úgy néz ki mert elég jókat hallottam róla...csak annyi volt negatívum h nem tudja a 24 p-t..de mondjuk a media marktban azt mondták a full hd -s tvken kívül egy sem tudja... és hogy ettől függetlenül nem lesz zavaró...v akadós egy blu ray film nézése....de lehet h csak duma...viszont ott a MM-ben 299000ft...online meg 259....azért nem mind1!
Csak azon parázok ne legyen baja...

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Zakk

Plazma

Ti melyik online boltokat ajánlanátok leginkább?Merthogy ezeknek sokkal kedvezőbbek az áraik mint a "normál" üzleteknek..(MM,elektrop..pl) csak azt nem tom nem e bonyolult a garancia része a dolognak,ha esetleg vmi gáz van akkor nem szeretném saját költésgen utaztatni a cuccott..meg ugy ki is kéne próbálni,meg nem szeretném ha már hajtott tv lenne hanem vadi új raktárból... :t )Szal mi tudtok esetlegesen tanácsolni,van vkinek ilyen téren tapasztalata?

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

A "vízszintes részt" a falhoz csavarozod, a "függőleges részt" a plazmához, majd ráakasztod a "függőlegest" a "vízszintesre". Röviden ennyi.
Panasonic 42PV70

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

Nekem PV70 van, ami ilyen szempontból ugyanaz.
Akasztós konzol + ki lehet hajtani alul egy fület ami meggátolja a leakasztást, majd ezt a fület lakattal lehet rögzíteni. Tökjó. Azt hiszem ez az:
http://bbstudio.addel.hu/detailproduct. ... tid=112053
Panasonic 42PV70

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Ratman »

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Plazma

Hozzászólás Szerző: George »

Tudja valaki a samsung ps-42q92h és a ps-42q91 között van-e különbség, ha egyáltalán van???
A tippem:
AZ egyik nyugateurópai, a másik keleteurópai picra készül,műszaki adatokban megegyezik a kettő, érdekes módon árban van némi eltérés szvsz.

George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

YxVs
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: YxVs »

Találtam végre egy normálisnak tűnő /Extreme digital/ boltot, ahol nincs házhozszállítási köccség, meg Samsung gar van /1+1+1 év/, csak hogy itt a az 50Q92HX típust árulják, és zavar az X utótag Vajh mit jelent?
A típus hivatalos megnevezése: Q92HX/XEC, úgyhogy az az amire gondolsz

silboy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: silboy »

HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640

TaliGa

Plazma

Hozzászólás Szerző: TaliGa »

Találtam végre egy normálisnak tűnő /Extreme digital/ boltot, ahol nincs házhozszállítási köccség, meg Samsung gar van /1+1+1 év/, csak hogy itt a az 50Q92HX típust árulják, és zavar az X utótag Vajh mit jelent?

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

Ma pont egymás mellett tudtam megnézni MM-ben (útba esett, aztán vettem Idő Urai DVD-t is egy Samsung 50Q92-est és egy Panasonic PV7-est. Megpróbáltam kicsit piszkálni a beállításaikat, a Samsungon fel volt tekerve minden ami rossz (100-as sharpen meg ilyenek).
Nagyjából úgy tűnt, hogy a Pana valamivel nagyobb fényerőt tud, bár ezen sokkal kevesebb elérhető beállítás volt. A Samsungnak viszont még így is sokkal, de sokkal jobb volt a feketéje az Ultra filter izé miatt, és csak nagyon erősen figyelve lehetett észrevenni azt a moiré mintát rajta. Gagyinak tűnő HDMI elosztó miatt ennél jobban nem nagyon lehetett felmérni ott a képminőségüket. De a Q92 tényleg jó vételnek tűnik.

Utána megnéztem az LCD-ket is, hát... az a benyomásom volt, hogy sokkal kevesebb színt tudnak visszaadni, és emiatt még jobban előhozzák a tömörítési hibákat még HD anyagnál is.

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: szobik »

Egyetértek, de azért próbát megér!  
SAMSUNG PS42Q7HX :214.990 Ft

mall.hu : 379990 Ft 417990 Ft helyett

A kifutott típusok árai az 1-1,5 évvel ezelőtti árak, nem frissítik, ezért olyan magasak. Gondolom senki nem vesz egy régebbi típust 100k-val drágábban az újnál. De figyelni kell az árakat, napról-napra változnak, szerencsére lefelé. Jó példa az LG42PC51: most 208k, 4 hónapja 280 k volt.
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

nem azert, de. samsungtv.extra.hu ilyentol meg nyalokat sem vennek, nem hogy tv-t 2-3 kiloert. lol
rendes cegnek van rendes domainje, ugye? neten akarsz vasarolni, mert ugy olcsobb, semmi akadalya, olcsobbat.hu, itt normalis cegek jonnek fel.

OFFTOPIC:

nem reklam, de ezek nagyon korrektek: mall.hu, szallitottam nekik vagy 1 evig, naluk is vasarolok

Egyetértek, de azért próbát megér!

SAMSUNG PS42Q7HX :214.990 Ft

mall.hu : 379990 Ft 417990 Ft helyett

A legnagyobb szívatás viszont az elektrowordshop volt! Azt láttátok? Én ide is írtam! Halálra röhögtem magam azon, amit válaszoltak.

A lényeg az, hogy rengeteg helyen árulják ugyanazt elképesztő különbségekkel.

És most lehet, hogy vitát váltok ki, de:

Ha valakinek nincs pénze a full hd-s modellekre, akkor 3 év múlva (kb) úgyis max. a gyerek kapja meg a most vásárolt plazma TV-t. Újat kell venni! Tehát az ár nagyon lényeges!

De addig is lecserélni mondjuk egy 72 centis CRT-t egy 107 centis plazmára:

gyiku
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

nem azert, de.
samsungtv.extra.hu ilyentol meg nyalokat sem vennek, nem hogy tv-t 2-3 kiloert. lol
rendes cegnek van rendes domainje, ugye? neten akarsz vasarolni, mert ugy olcsobb, semmi akadalya, olcsobbat.hu, itt normalis cegek jonnek fel.

OFFTOPIC:

nem reklam, de ezek nagyon korrektek: mall.hu, szallitottam nekik vagy 1 evig, naluk is vasarolok

Telehold
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Telehold »

Ezt már próbáltátok? 
samsungtv.extra.hu

Samsung PS-42Q7H - 214.990 Ft

Itt van garancia!

Lejárt modellek.

SZÁLLÍTÁS, ÁTVÉTEL:
Budapest területére ingyenes kiszállítás, Pest megyébe 3900ft, futárszolgálattal.
A kiszállítási idő 2-3 nap.
A kiválasztott árut személyesen is átveheti hamarosan Budapesten

GARANCIA:
A tv-k újak, gyári csomagolásban.
Minden termékre 1 év garancia van, amit partnercégünknél érvényesíthet.
A garancia 1 pixelhibára is érvényes.

CÉGINFORMÁCIÓ:

Gats Computer Kft.
Adószám: 13736112-2-43
Cg.: 01-09-870576
Banksz.: IEBank 11104005-13736112-01000003
Fax: +36 (1) 278-0875
e-mail: netenvegyen@gmail.com

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Elállás joga Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat a netenvegyen@gmail.com címen.

Én itt tuti, hogy nem vennék.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”