Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Nekem is van LG plazmám csak PT81-es.Na otthon meghallgatom én is mekkora az alapzaja.
még nem figyeltem...
Megköszönném
Plazma
Nekem is van LG plazmám csak PT81-es.
Na otthon meghallgatom én is mekkora az alapzaja.
még nem figyeltem...
Plazma
Sziasztok,
Nagyjából 3 hónapja vásároltam egy LG 42PC51 tipusú plazmát. Mióta nem egy szobában van a géppel (kb egy hete), ami kb. folyton ment és zúgott, azóta halk zúgást hallok a tv hátuljából, a panelből valahonnan. Többnyire csak akkor hallom, ha el van némítva a tv vagy csatornaváltáskor, amikor egy pillanatra a két adó közötti fekete kép van. A zúgás halk de bántja a fülemet. A kérdésem az lenne, hogy normális, hogy van ilyen hangja vagy teljesen halknak kéne lennie és érvényesítsem a garanciát? Szerintem egyébként valami tranzisztor vagy miapi**a zúghat, ilyen "áramos", zizegős hangja van. Szóval szokjam meg, mert ez normális vagy nem az és akkor javítás? Van esetleg valakinek ilyen tipusú tvje?
Köszi előre is.
Szia!
Mivel már másnak is volt ilyen kérdése más helyen is,itt is leírom.
Semilyen zavaró hangja nem lehet a plazmádnak.
Se alighallható zúgás,se zizegés .
Ha én otthon bekapcsolom a fehérmosást,ami ugye abszolút fehér képernyő,és odatartom a fülem két centire a képernyőhöz, akkor se hallok semmit,
nemhogy 3m-röl.Még a ventillátor hangját se.Hidd el észrevenném ,mert elég kényes vagyok az ilyen zajokra.
Szóval a javaslatom az hogy nézesd meg gariban,és nehagyd magad lerázni, ha a szervizes azt mondaná hogy ez normális jelenség.Mert szerintem nem az.
Megkaptam az email-t.
Köszi a segítséget, szerintem felhívom a szervízt. Neked is LG plazmád van egyébként?
Plazma
Sziasztok,
Nagyjából 3 hónapja vásároltam egy LG 42PC51 tipusú plazmát. Mióta nem egy szobában van a géppel (kb egy hete), ami kb. folyton ment és zúgott, azóta halk zúgást hallok a tv hátuljából, a panelből valahonnan. Többnyire csak akkor hallom, ha el van némítva a tv vagy csatornaváltáskor, amikor egy pillanatra a két adó közötti fekete kép van. A zúgás halk de bántja a fülemet. A kérdésem az lenne, hogy normális, hogy van ilyen hangja vagy teljesen halknak kéne lennie és érvényesítsem a garanciát? Szerintem egyébként valami tranzisztor vagy miapi**a zúghat, ilyen "áramos", zizegős hangja van. Szóval szokjam meg, mert ez normális vagy nem az és akkor javítás? Van esetleg valakinek ilyen tipusú tvje?
Köszi előre is.
Szia!
Mivel már másnak is volt ilyen kérdése más helyen is,itt is leírom.
Semilyen zavaró hangja nem lehet a plazmádnak.
Se alighallható zúgás,se zizegés .
Ha én otthon bekapcsolom a fehérmosást,ami ugye abszolút fehér képernyő,és odatartom a fülem két centire a képernyőhöz, akkor se hallok semmit,
nemhogy 3m-röl.Még a ventillátor hangját se.Hidd el észrevenném ,mert elég kényes vagyok az ilyen zajokra.
Szóval a javaslatom az hogy nézesd meg gariban,és nehagyd magad lerázni, ha a szervizes azt mondaná hogy ez normális jelenség.Mert szerintem nem az.
Megkaptam az email-t.
- hypno skate
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Plazma
Sziasztok,
Köszi előre is.
nekem az 50es van de nem észleltem ilyet, vagyis na azért ha be van kapcsolva akkor némi hangja van de semmiképp nem zavaró... inkább csak alap működési zaj
Ezt nem tudom eldönteni. Vagyis azt, hogy ez alap működési zaj e vagy hiba. A családból ugyanis csak én hallom, illetve csak engem zavar. A tiédnek mennyire hallható a hangja? Ha el van némítva, akkor hallod mondjuk 3 méter távolságból? Én igen, de azért fülelni kell. Lehet hogy teljesen hülye vagyok és csak engem zavar.
A kisbabák régen hallották a képcsöves tv-k sorfrekvenciáját, amitől volt amelyik nem tudott aludni.
Még nem vagy elég öreg.
Plazma
Sziasztok,
Köszi előre is.
nekem az 50es van de nem észleltem ilyet, vagyis na azért ha be van kapcsolva akkor némi hangja van de semmiképp nem zavaró... inkább csak alap működési zaj
Ezt nem tudom eldönteni. Vagyis azt, hogy ez alap működési zaj e vagy hiba. A családból ugyanis csak én hallom, illetve csak engem zavar. A tiédnek mennyire hallható a hangja? Ha el van némítva, akkor hallod mondjuk 3 méter távolságból? Én igen, de azért fülelni kell. Lehet hogy teljesen hülye vagyok és csak engem zavar.
Plazma
Sziasztok,
Köszi előre is.
Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Sztereo II: Jungson Hedo CD, Jungson Hedo WG200, CAV MDI,CAV kábelek
Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...
Plazma
Sziasztok,
Köszi előre is.
Plazma
Köszi a gyors hozzászólást bgszoli.
Valószinű marad az a típus amit írtam mert sajna nincs több pénzem rá.Megnéztem amit ajánlottál tényleg jobb vételnek tűnik.
Azért kösz mégegyszer.
Plazma
Sziasztok.
Ezt a Tv tipust néztem ki :SAMSUNG PS42C62 van ilyen valakinek?
Esetleg valami vélemény a készülékről?
Előre is köszi
Én a 42C67-et ismerem.
Inkább PS42C91-et választanám, jobb a képe, 2 HDMI és DVB-T tuner is van benne.
Jobban is néz ki.
Az ára is max. 20-30e-el több.
Szerintem inkább őt válaszd.
Plazma
Enyém 42/PV7 és októberi
- pille
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 9
Plazma
Az enyém nem pattog és a ventiknek sincs zaja. Érdekes nem?
Majd fog
De már megy több, mint egy éve! (Most lekopogtam balkézzel felfelé az asztalon.) És a Tiétek?
Szóval én csak azért mondtam, mert 60-as és eddig semmi baja nem volt. Bízom benne, nem is lesz. Nem pattog, mint a 70-es. Azt, hogy a 60-asoknak meg hangosak a ventillátorai, még nem hallottam. De attól függetlenül még valakié lehet az. Az enyém nem.
A 60-as 37"-ainak a tápegysége zajos. Erről itt már volt szó.
Plazma
Sziasztok.
Ezt a Tv tipust néztem ki :SAMSUNG PS42C62 van ilyen valakinek?
Esetleg valami vélemény a készülékről?
Előre is köszi
Plazma
Az enyém nem pattog és a venitnek sincs zaja. Érdekes nem?
MAjd fog
Plazma
Én is mégiscsak a hőtágulásra gyanakszom, mert ha sötét képek vannak sokáig akkor gondolom lehűl, ha pedig fényes akkor megint felmelegszik, csekély 200-300 W azért tud főteni, amit fehér képnél vesz fel.
Egyelőre nem zavar, de ha valaki szervízbe viszi mondha már meg h elhajtották-e vagy megcsinálták-e és azóta nem kattan....
- pille
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 9
Plazma
Nekem is pattan, nem rendszeresen. Valamikor 1 óra után, valamikor 3 óra után. Néha egyáltalán nem, de az tényleg ritkán.Szerintem viszont ez a hőtágulás miatt van, én nem is foglalkozom vele. Még mindíg jobb így mint a 6-os modellek ventillátorainak zúgása.
Az enyém nem pattog és a venitnek sincs zaja. Érdekes nem?
Plazma
Nekem egyáltalán nem pattog.
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Plazma
Nekem is pattan, nem rendszeresen. Valamikor 1 óra után, valamikor 3 óra után. Néha egyáltalán nem, de az tényleg ritkán.
Szerintem viszont ez a hőtágulás miatt van, én nem is foglalkozom vele. Még mindíg jobb így mint a 6-os modellek ventillátorainak zúgása.
- silboy
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 5
Plazma
Szevasztok!
Pana PV7/70 tulajoktól kérdezném h nekik is pattog-e a tv?
Nem a hőtágulásos pattogás, de pont olyan a hang. Azért gondolom h nem hőtágulásos, mert van h 3 óra múlva is pattog a bekapcsolás után. Egyébként nem vészes de azért kicsit zavaró...
Úgy mondanám h kb fél óránként 1-2 kattanás-pattogás hallható.
Nekem 42PV7-em van,és szintén kattog.Bekapcsolás után kb. fél órával kezdi,majd szabálytalan időközönként csinálja.Esti tévézésnél nagyon tud idegesíteni,már készülök a szervizesek kihívására.Van még egy ilyen készülék a családban annál is megfigyelhető,de az alig hallhatóan csinálja,az enyém ahhoz képes durrog.
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Plazma
5 ezerért már egészen korrekt kábelek vannak, nem muszály magasabb árfekvésben gondolkodnod!
Nagyon drága HDMI kábelnek 3-5 méteres hosszúság felett kezd értelme lenni...
Plazma
Nekem nincs, de egy barátomnál nemrég nézegettem néhány órán át és nem találkoztam ilyen, vagy hasonló tünettel.
ha mondjuk szól a hifi akkor nem is hallod, csak mondjuk híradó közbe feltűnő amikor viszonylag halkan megy
Hali
stimmel az állításod,de csak ha nagyon halkan megy akkor lehet hallani,
nálam is van ilyen szindróma,de nem zavar mert 80-90%-ba 5.1-be megy
üdv
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168
Plazma
Nekem nincs, de egy barátomnál nemrég nézegettem néhány órán át és nem találkoztam ilyen, vagy hasonló tünettel.
ha mondjuk szól a hifi akkor nem is hallod, csak mondjuk híradó közbe feltűnő amikor viszonylag halkan megy
Plazma
Szevasztok!
Nem a hőtágulásos pattogás, de pont olyan a hang. Azért gondolom h nem hőtágulásos, mert van h 3 óra múlva is pattog a bekapcsolás után. Egyébként nem vészes de azért kicsit zavaró...
Plazma
Szevasztok!