Sokszor én is hiába ajánlom.megis félnek tőle és vesznek egy vacak tvt helyette.
Itt a tesztem róla, annyi hogy a 77 colosnak nagyobb a fényereje és jobb a hangja:
youtu.be/TRRk0jh0xXfrxvRG

Megvan a hiba oka.A disney valamiért nem működik jól nálam.Most a netflixen belenéztem egy olyan sorozatba amit a disney is néztem,és hát sokkal jobb a minősége a netflixen,pedig ott is ugyanazt a hd minőséget írják hozzá mint a disney-n.

Most váltok a netflixre a disneyről,és mivel vannak átfedések a műsoroknál,meglátom hogy ott milyen az a film amit a disneyen már láttam.

Hát azt nem tudom hogy ilyen e mindenütt a film,nálam igen.

Esetleg képet tudsz készíteni róla?Shimano írta: ↑2024.08.20., kedd 11:00Hát ez a minőség továbbra sem jó.A disney + egyes 4k uhd dolby vision hdr10 filmjei kb úgy néznek ki mint egy sima hd adás,vagy még rosszabb.A sima tévé adások kiválóak,tehát a tévé beállításai jók.
Egy vodás connect box router adja a wifit,amire 500-as net van fizetve,és a speed test szerint közel tudja is.A disney oldalán azt olvasom hogy a ipv6 nem egészen kompabitilis vele,és jobb az ipv4.Nálam az ipv6 van most,ez okozhat ilyen minőség problémákat,vagy mi a tököm lehet a baj forrása?![]()
Egyszerűen nem hiszem el hogy ennek így kell kinéznie,valami itt nem kerek,csak azt nem tudom mi.
Kipróbáltam a routertől lan kábellel is,és az sem jobb.
Ok köszi,este visszaállítok mindent,és beállítom úgy ahogyan a videódban van.Ha jól rémlik ott a filmmaker képmódot ajánlottad,de majd átnézem,és lépésről lépésre végig viszem.Vhiktor írta: ↑2024.04.11., csüt. 15:25A többi nem tudom milyen, de sok hüyleség vna neten.
Enyémet megpróbálhatod, d eha megnézed 98%-ban az mint a gyári filmmaker és mozi képmód.
Van amikor a tartalom a zajos.
Próbáld ki az én beállításaimat és ne keverd más beállításával. Ha így is zajos akkor a tartalom olyan.
Élességet vedd le 0-ra, egyszóval mindent úgy állíts be ahogy a videóban mutatom.
TV beépített lejátszója és appjai vanak használva vagy külső eszközről történik a lejátszás?

Egy csomó kalibrálás,otthoni beállítás van a neten,tőled is van kettő minimum,az akkor ezek feleslegesek ezek szerint.De miért zajos a kép 4k dolby visionnál,erről lehet valami érdemi infó?Vhiktor írta: ↑2024.04.11., csüt. 13:10Nem kell elnyomkodni és állítani semmit kb, az elnyomkodás okozza a legtöbbször a bajt.
SDR és HDR esetében Filmmaker képmód, dolby vision esetében pedig Mozi képmód. Ha dolby vision esetében kell a világosabb kép akkor otthopni mozi képmód.
Ennyi, semmi mást nem kell állítani.

Ez ok,de így még kicsi a tévé.Vagy kell egy nagyobb is a mozihozasebestyen írta: ↑2024.04.09., kedd 08:40Nyilván egy torz képet fogsz nézni vagy a kép egy részét nem fogod látni.

Nyilván egy torz képet fogsz nézni vagy a kép egy részét nem fogod látni.
Köszi.Már csak azt kell megnéznem hogy vissza e tudok menni valahogyan a kezdőlap beállításokba úgy,hogy ne vesszen kárba az a két óra,amit tököltem a beállításokkal vele.

Köszönöm,így már jó.