Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Pueblo
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pueblo »

PY-ban nincs DVB-T - földfelszíni digitális vevő antennaPZ-ben van
Az áráról nem nyilatkoznék mert rokontól jön, gyakorlatilag beszer. áron (talán).

Na ezek általában a legdrágább vásárlások!

Pueblo

Plazma

videjókártyán vga-kimenet tutira kell hogy legyen, plazmádon ugyanennek az ellentettje is meg kell hogy legyen, össze dugod, oszt kész
HA Európában él, nagy eséllyel egy upc direct előfizetés kell, és lehet nézni a tv-t.

SZŐKE KAPITÁNYNAK KELL SZÓLNI

Havi 2700 Ft-tól. Röhejesen olcsó. Mondjuk a felszerelésért külföldön fizetni kell.

sándor
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: sándor »

PY-ban nincs DVB-T - földfelszíni digitális vevő antennaPZ-ben van
Az áráról nem nyilatkoznék mert rokontól jön, gyakorlatilag beszer. áron (talán).

Köszönöm.

siva32

Plazma

Hozzászólás Szerző: siva32 »

PY-ban nincs DVB-T - földfelszíni digitális vevő antenna
PZ-ben van

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Na én megkaptam egy árajánlatot egy magyar cégtől, a régen várt: 
Panasonic TH-42PZ85 helyett igaz Panasonic TH-42PY85-re.
Elméletileg a szállítási határidő 3 nap

Tehát:
Panasonic TH-42PY85

A termék jellemzői:
Viera, Wide, 42"-os (106 cm) Full HD plazma képernyő, max 30 000:1 valós, 1 000.000:1 dinamikus kontrasztarány, 1920 x 1080 felbontás, 100 Hz Double Scan,Intelligens képalkotás (IFC), 24p valós mozihatás, 24p lejátszás, x.v. Colour, beépített tuner, V-Audio Surround hangrendszer, BBE ViVA HD3D Sound, Multi-window:PAT, SD-memóriakártya-nyílás, 21-tűs be-/kimenetek, komponens bemenet, kompozit bemenet, S-video bemenet, PC-bemenet, 3 X HDMI bemenet, Monitor kimenet, Audio kimenet (fejhallgató - jack) Tükröződésmentes bevonat, Viera Link

és mennyi az anny i????

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

videjókártyán vga-kimenet tutira kell hogy legyen, plazmádon ugyanennek az ellentettje is meg kell hogy legyen, össze dugod, oszt kész
HA Európában él, nagy eséllyel egy upc direct előfizetés kell, és lehet nézni a tv-t.

SZŐKE KAPITÁNYNAK KELL SZÓLNI

sándor
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: sándor »

Tehát:
Panasonic TH-42PY85

A termék jellemzői:
Viera, Wide, 42"-os (106 cm) Full HD plazma képernyő, max 30 000:1 valós, 1 000.000:1 dinamikus kontrasztarány, 1920 x 1080 felbontás, 100 Hz Double Scan,Intelligens képalkotás (IFC), 24p valós mozihatás, 24p lejátszás, x.v. Colour, beépített tuner, V-Audio Surround hangrendszer, BBE ViVA HD3D Sound, Multi-window:PAT, SD-memóriakártya-nyílás, 21-tűs be-/kimenetek, komponens bemenet, kompozit bemenet, S-video bemenet, PC-bemenet, 3 X HDMI bemenet, Monitor kimenet, Audio kimenet (fejhallgató - jack) Tükröződésmentes bevonat, Viera Link

Mi a különbség a kettő között?

Pedro7

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pedro7 »

Samsung plazma tv-n a PIP csak HDMI, komponens és pc csatlakozón keresztül aktíválható.Van-e valami trükk, hogy scart-on vagy kompozit bementen is használható legyen. Annyit sikerült elérni, hogyha a komponens bemenetre csatlakoztatva van egy kábel, akkor a menüből már elérhető a PIP, viszont komponens jelet még nehéz lenne produkáln.Ezért kéne a scart-os vagy kompozit-o meghajtás.

siva32

Plazma

Tehát:
Panasonic TH-42PY85

A termék jellemzői:

Pueblo

Plazma

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Yellow
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Yellow »

sziasztok, 
tegnap vettem egy Lg 42PC56 plasma tv-t es valahogy ossze kellene kotnom a szamitogeppel (nem MO-n elek es a neten nezem a magyar adasokat) nem tudom hogy egyaltalan lehetseges-e,
tud valaki segiteni?

elore is koszi
peter

Az összekötés csak a számítógép videókártyájától függ. Milyen kimenet van rajta?
RCA, S-Video, D-Sub vagy DVI?

hali,

a videokartyan csak egy RCA kimenet van, gondolom ezt kellene ketfele osztanom hogy a monitort es a Tv-t egyidoben tudjam hasznalni,
ez igy mukodhet?

Szia,
azt kizártnak tartom, hogy csak RCS aljzat lenne egy videokártyán (szinte biztos, hogy legalább egy D-Sub is van rajta, a szokásos 3x15 pici lyukacskás VGA monitor csatéakozzó, vagy egy DV-I).

TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75

Pueblo

Plazma

sziasztok, 
tegnap vettem egy Lg 42PC56 plasma tv-t es valahogy ossze kellene kotnom a szamitogeppel (nem MO-n elek es a neten nezem a magyar adasokat) nem tudom hogy egyaltalan lehetseges-e,
tud valaki segiteni?

elore is koszi
peter

Melyik országban élsz? (fontos!)

peterp

Plazma

Hozzászólás Szerző: peterp »

sziasztok, 
tud valaki segiteni?

elore is koszi
peter

Az összekötés csak a számítógép videókártyájától függ. Milyen kimenet van rajta?

hali,

a videokartyan csak egy RCA kimenet van, gondolom ezt kellene ketfele osztanom hogy a monitort es a Tv-t egyidoben tudjam hasznalni,
ez igy mukodhet?

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: bgszoli »

sziasztok, 
tud valaki segiteni?

elore is koszi
peter

peterp

Plazma

Hozzászólás Szerző: peterp »

sziasztok,

tud valaki segiteni?

elore is koszi
peter

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: szobik »

Sziasztok! Tv vásárlás előtt állok, ezért elkezdtem utánaolvasni, hogy LCD vagy plazma legyen, amúgy tök laikus vagyok, a műszaki dolgokhoz meg végképp nem értek. Most hajlok a plazma felé, de nem döntöttem még. Segitsetek légyszi. Fele-fele arányba nézünk tv adást, és dvd-t. Kb. 3 méterről nézzük. Sokat tévézünk nappal is világosban, meg este is. Ezekre melyik a jobb? Néztem pl. Samsung LE37R88 LCD-t vagy Samsung PS42Q97HD tipust, ezekről mi a vélemény? Vagy javasoljatok mást, 250ezer alatt, amit érdemes megvenni.
Köszi.

Én a plazmát venném (vettem) ilyen használatra. Érdemes megnézni az új Panasonicot a PX80-t is, igaz 265000. De van PV70 230ezer alatt. Mostanság jönnek ki az új Samsungok is, azok is érdekesek lehetnek. Meg az újak lehet, még lenyomják a kifutók árát az EB előtt. Nézz meg TV adással többet és amelyiket jobbnak látod, azt vedd.
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

zúza

Plazma

Hozzászólás Szerző: zúza »

Sziasztok! Tv vásárlás előtt állok, ezért elkezdtem utánaolvasni, hogy LCD vagy plazma legyen, amúgy tök laikus vagyok, a műszaki dolgokhoz meg végképp nem értek. Most hajlok a plazma felé, de nem döntöttem még. Segitsetek légyszi. Fele-fele arányba nézünk tv adást, és dvd-t. Kb. 3 méterről nézzük. Sokat tévézünk nappal is világosban, meg este is. Ezekre melyik a jobb?
Néztem pl. Samsung LE37R88 LCD-t vagy Samsung PS42Q97HD tipust, ezekről mi a vélemény? Vagy javasoljatok mást, 250ezer alatt, amit érdemes megvenni.
Köszi.

robertov

Plazma

Hozzászólás Szerző: robertov »

Sziasztok , azt szeretném kérdezni a plazma tv-nek lehet valami komolyabb baja,ha play station-t használok rajta? Esetleg kössem inkább a régi hagyományos tv-re ?

tlala

Plazma

Hozzászólás Szerző: tlala »

Nagyon köszi a válaszokat!

Gyulus
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Gyulus »

Olvasom a Pana 42PX80-as tesztben a képméret problémákat, az oldalsó fekete csíkot. ITT Amit nem értek, mert elvileg az 1024x768-as felbontás az pont 4:3 arányú, a cikk szerint pedig a 4:3-as "régi" tv képnél is látható oldalt fekete csík.
Vajon mitől az oldalsó csík?

Az egyes képpontoknak is van fizikai kiterjedésük, amelyek az ilyen felbontású plazmáknál nem 1:1, hanem egészen pontosan 4:3-as oldalarányt jelentenek.

Tehát egy képpont egy apró téglalap, ami vízszintesen 4 egység, függőlegesen meg 3. Akkor most számoljunk! 1:1-es képpontokból hány darab kellene vízszintesen, hogy a 768 sorhoz kiadja a 16:9-es képarányt?

1024 x 4 / 3 = 1365.33

Ebből talán már az is látható, hogy miért 1366x768-as felbontásúak az 50"-os plazmák.

Az anamorf képpontok egyébként nem újkeletűek. Gyakorlatilag a DVD-knél (és DV felvételeknél) minden esetben ezzel találkozunk.

A műsoros korongokon lévő anyagok FULL PAL felbontása képaránytól függetlenül 720x576 (a többi szabványos felbontásba most ne menjünk bele).

4:3-as képhez non anamorf képpontok esetén 768x576 felbontás dukálna, a képpontok ekkor tehát 16:15 oldalarányúak.

16:9-es képhez non anamorf képpontok esetén 1024x576 felbontás dukálna, a képpontok ekkor tehát 64:45 oldalarányúak.

Egyszerű ez, kérem szépen.
TV: Panasonic TX-P50GT60E

Akosh
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Akosh »

Olvasom a Pana 42PX80-as tesztben a képméret problémákat, az oldalsó fekete csíkot. ITT Amit nem értek, mert elvileg az 1024x768-as felbontás az pont 4:3 arányú, a cikk szerint pedig a 4:3-as "régi" tv képnél is látható oldalt fekete csík.

Az 1024x768 nem arányt jelent, hanem képpont (pixel) számot. Tehát 768 vízszintes és 1024 függőleges képsor, de a tv képernyője 16:9-es arányú.

tlala

Plazma

Hozzászólás Szerző: tlala »

Olvasom a Pana 42PX80-as tesztben a képméret problémákat, az oldalsó fekete csíkot. ITT
Amit nem értek, mert elvileg az 1024x768-as felbontás az pont 4:3 arányú, a cikk szerint pedig a 4:3-as "régi" tv képnél is látható oldalt fekete csík.

siva32

Plazma

Na úgy néz ki , hogy UK-ban már van, németeknél még nincs, szerintem már csak pár nap és lehet kapni pz85-t is, van egy kis érdekesség is a 85 után van egy karakter UK-ban: B, U, németeknél és nálunk: E

vargatom
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: vargatom »

42" és 46" méretben is lesz PZ85, ráadásul első ránézésre a tudásuk is jobb, mint a Samsung összesen egy darab 1080p plazmájának. Ezt nagyon elnézték szerintem, igenis van igény ekkora felbontásra, főleg most hogy eldőlt a HD formátum-háború. Az 50" tévék viszont túl nagyok és drágák is a legtöbb ember számára, szóval nem marad más választási lehetőség mint az LCD-k és a Panasonic plazmák.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”