Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: balazs6k »

Sziasztok, 
Régóta olvasgatom a véleményeiteket, nagyon tetszik a fórum és értelmesek a hozzászólások is szóval úgy döntöttem, hogy hallva a sok jó véleményt és olvasva a tesztet is egy pana 37PV80-as vétele mellett döntöttem. El is mentem a kiszemelt TV-t megvenni, de az eladók egyfolytában le akartak beszélni róla. -Nem igazán értettem miért egyfolytában a Samu lcd-ket kínálgatták a 200.000 alatti kategóriában... -hogy azok sokkal jobban megérik az LCD jobb technológia és még spórolok is
Nem igazán tudtak elbizonytalanítani de azért megkérdezlek Titeket is, hogy ha esetleg valakinek van jobb ötlete max:250.000FT-ig lehet LCD is, akkor azt szivesen veszem (Főleg TV-re és DVD-re lenne) kb.:2,5m távolságból

Más kérdéseim:
1, Érdemes tiszerintetek venni hozzá egy HDMI-s DVD lejátszót vagy a régi kb.5éves lejátszómat kössem össze vele komponens kábellel? Látható a minőség különbség?

2, Mivel most költöztem új lakásba és szeretnék új TV előfizetést kötni, mit ajánanátok (T-Home vagy Tányéros TV, vagy analóg UPC?)

Bocsi, hogy ilyen hosszúra fogtam de még új vagyok ebben a témában

Nagyon köszönöm a válaszotokat előre is

Valószínüleg azért ajánlgatják inkább a Samsungot mert már nagyon angy öregáru lehet náluk, és azt kell eladni

PV80 egyértelműen sokkal jobb választás, és nem azért mondom mert nekem is az van. SZerintem ebben bárki megerősít, aki nem Samsung elfogult.

Hogy érdemes -e HDMI-s DVD-t venmni? Ilyen TV-hez már mindenképp érdemes.

Észrevehető a különbség.

Kábelből nem kell drágát venni, de ne is a 999ft-os Hama-t. 3000 ft körül már lehet jót venni, 1,5m-est.

Ha érdekel, DVD lejátszóból a Pioneer DV400-ast ajánlanám, de ez már más topikba tartozik.

ZED2
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: ZED2 »

Sziasztok,

Régóta olvasgatom a véleményeiteket, nagyon tetszik a fórum és értelmesek a hozzászólások is szóval úgy döntöttem, hogy hallva a sok jó véleményt és olvasva a tesztet is egy pana 37PV80-as vétele mellett döntöttem. El is mentem a kiszemelt TV-t megvenni, de az eladók egyfolytában le akartak beszélni róla. -Nem igazán értettem miért egyfolytában a Samu lcd-ket kínálgatták a 200.000 alatti kategóriában... -hogy azok sokkal jobban megérik az LCD jobb technológia és még spórolok is
Nem igazán tudtak elbizonytalanítani de azért megkérdezlek Titeket is, hogy ha esetleg valakinek van jobb ötlete max:250.000FT-ig lehet LCD is, akkor azt szivesen veszem (Főleg TV-re és DVD-re lenne) kb.:2,5m távolságból

Más kérdéseim:
1, Érdemes tiszerintetek venni hozzá egy HDMI-s DVD lejátszót vagy a régi kb.5éves lejátszómat kössem össze vele komponens kábellel? Látható a minőség különbség?

2, Mivel most költöztem új lakásba és szeretnék új TV előfizetést kötni, mit ajánanátok (T-Home vagy Tányéros TV, vagy analóg UPC?)

Bocsi, hogy ilyen hosszúra fogtam de még új vagyok ebben a témában

Nagyon köszönöm a válaszotokat előre is

szki

Plazma

Hozzászólás Szerző: szki »

Ígéretet kaptam (írásban is) hogy kapok egy új C91-et. Találtak elfekvőben még egy darabot egy másik CORA-ban. Azt még véletlenül sem mondta senki, hogy elnézést kérünk.
Olvastam a sztoridat.
50C91-et én is néztem. Épp ezért vettem 50Q92-t! Az elmúlt fél évben nem volt vele gondom!
TV: Samsung PS50Q92H; DVD rec: Sony HX780

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Salvatore »

Köszönöm a visszajelzéseket. Akkor kitalálok vele valamit.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

De itt most a PV7-ről volt szó..
a vitához hozzászólnék egy keveset, itt nagykanizsán a pana pv7 szériából kevest adtunk el(viszont sok samsung/lg-t és azokkal nem volt probléma, v. legalábbis nem jött visszajelzés az üzlet felé... ), és a 42-esekből 5-6 db-ra emléxem, ami csereutalványos volt, viszont a 37pv7-ből 1 db-ra nem emléxem, hogy gázos lett volna, khmmmm

Akkor 5-6 db 42-es ment vissza, még 3 napon belül? Az lenne még a kérdés, hogy a hiba az mindig előjött pár napon-héten belül? csak azért érdeklődőm ilyen intenzíven, mert akkor a szüleimnél lévő pv7-től meg kellene szabaduljak, és venni valami Samut például.
nem pár napon belül, hanem 1-2 hónapon belül(csereutalvány)
ez a probléma nem 10-20, hanem többszáz óra után jött elő

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

a vitához hozzászólnék egy keveset, itt nagykanizsán a pana pv7 szériából kevest adtunk el(viszont sok samsung/lg-t és azokkal nem volt probléma, v. legalábbis nem jött visszajelzés az üzlet felé... ), és a 42-esekből 5-6 db-ra emléxem, ami csereutalványos volt, viszont a 37pv7-ből 1 db-ra nem emléxem, hogy gázos lett volna, khmmmm

Akkor 5-6 db 42-es ment vissza, még 3 napon belül? Az lenne még a kérdés, hogy a hiba az mindig előjött pár napon-héten belül? csak azért érdeklődőm ilyen intenzíven, mert akkor a szüleimnél lévő pv7-től meg kellene szabaduljak, és venni valami Samut például.
Én mondjuk nem nem nagyon vagyok Samsungos, de ha választanom kéne inkább az mint egy PV7. Csak ne a C62-t.

De aztán nem biztos hogy a tietek is elromlik, én is láttam olyat hogy valaki megjelenéskor megvette, és semmi gond nincs vele. (eddig).

De hibaszázalék igencsak nagy sajnos.

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Tatabányán 17 db 42 PV7-ből 9 et hoztak vissza eddig, 37"-nál 13-ból 6-ot.

Mindegyiket ugyanazzal a hibával.

Ezenkívül már vagy a 6-ik mintadarab van kinn belőle az árauházban a 42-esből.

A 37-es minta is befosott, de azt 3x cseréltük, de meguntuk, és a csíkos van kinn.

Volt olyan, akinek több mint fél év után jött be a csíkozódás, de hallottam olyat is hogy 1 év után.

Ja azt még hozzáteszem, hogy ezek nem csak a 3 napon belüliek.

Ennek ellenére viszik mint a cukrot

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Pár darab.. Ja..

Kb minden második..

Ennyire rálátásod van az eladási és szervizstatisztikákra? mennyit adhattak el világszerte, és mennyit vihettek vissza ezzel a hibával?

Csak a Magyarországira.

De az elég is...

Számokban lehet valamit? Kíváncsi lennék egy hiteles statisztikára. (pl hivatalosan eladott példányszám, és gariban visszavittek száma és típusa)
Egyébként akkor honnan tudjuk, hogy a nemrégen piacra került pv/x8 és 80 nem lesz ugyanígy hibás?

Nem tudjuk hogy hibás lesz-e. Előfordulhat, de nem hinném hogy a Pana még egy ilyet megengedne magának.

Ernest
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Ernest »

PANA th42-pa20 -hoz keresek talpat (eddig falon volt) TIPP-je van valakinek?
Plazmák : Panasonic TH42PZ-8, TH42PA-20 , Projektor:Sony HS50, motoros vászonnal, Player: Denon3910, Recorder:Panasonic DMR-RH52 , Receiver: Marantz SR7300, Végfokok: 5 monoblokk:2db Marantz MA700 - Frontokra,3 db MA500 center+surroundra, Hangfalak: Von Schweikert VR4 JRII Klipsch Epic CF-4, RC-35, RS-35, Kábel : Monster M Biwire, Kácsa komponens 15m, HDMI 15m....stb

Poro

Plazma

Hozzászólás Szerző: Poro »

Sziasztok!Újra itt. Reménykedem, hogy valaki tud nekem újfen segíteni. Össze akarom kötni a számítógépemet a Samsung Ps 42Q 92 H típusu tv-émmel. Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan? VGA van a tv-n, a videókarin meg egy szabad DVI. De valahol olvastam, hogy DVI-HDMI kábel is van. Melyikkel jobb, érdemesebb összekötni? Ha valakinek ilyen tv-je van és össze van kötve neki a számgéppel, és elmondaná, hogyan érdemes összekötni, megköszönném!

1. vga -vga kábel pc és a samsung plazma között.
2.Hdmi-Hdmi kábellel digitálisan, a pc felől hdmi>dvi átalakítóval.

Mindkét variáció működik, lényeg 1024*768-ra állítsd be a felbontást számítógépeden...

Köszönöm a választ, de még mindig nem tudom melyik a jobb? Valószínű egyébként, hogy az a formáció lesz, hogy DVI VGA. DVI a gép felöl, VGA a TV felöl.

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Pár darab.. Ja..

Kb minden második..

Ennyire rálátásod van az eladási és szervizstatisztikákra? mennyit adhattak el világszerte, és mennyit vihettek vissza ezzel a hibával?

Csak a Magyarországira.

De az elég is...

Számokban lehet valamit? Kíváncsi lennék egy hiteles statisztikára. (pl hivatalosan eladott példányszám, és gariban visszavittek száma és típusa)
Egyébként akkor honnan tudjuk, hogy a nemrégen piacra került pv/x8 és 80 nem lesz ugyanígy hibás?

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Pár darab.. Ja..

Kb minden második..

Csak a Magyarországira.

De az elég is...

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Pár darab.. Ja..

Kb minden második..

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Maximum akkor, ha kiderül róla hogy ugyanolyan szériahibás kaki mint a PV7.

Egyébként most sem azokról van szó akik akkor megvették, han em azokról akik most tervezik...

Most már én sem vennék, és nem is vettem.

Akkor meg miről beszélünk?

Csak nem biztos, hogy hülye aki vett. (mint én is régebben) mert minden fórumon a pv7 és 70 volt dicsőítve. Pár darab visszament gariba, onnantól fogva mindenki hülye, a tv pedigy sz@r
Kezd ez a plazma-gyártó vita is olyan lenni mint a "német autó az isten-a francia pedig hulladék" vita. (mindig olyanok mondják, aki csak egy típust próbált)
Ettől függetlenül a pv7 képe is gyönyörű, azért a pénzért amiért kapható, nagyon szép szerintem. remélem a hibajelenség pedig egy gyártási szériát érintett, nem pedig minden 7-es, 70-es sorozatot.

Pár darab.. Ja..

Kb minden második..

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Egyébként most sem azokról van szó akik akkor megvették, han em azokról akik most tervezik...

Csak nem biztos, hogy hülye aki vett. (mint én is régebben) mert minden fórumon a pv7 és 70 volt dicsőítve. Pár darab visszament gariba, onnantól fogva mindenki hülye, a tv pedigy sz@r
Kezd ez a plazma-gyártó vita is olyan lenni mint a "német autó az isten-a francia pedig hulladék" vita. (mindig olyanok mondják, aki csak egy típust próbált)
Ettől függetlenül a pv7 képe is gyönyörű, azért a pénzért amiért kapható, nagyon szép szerintem. remélem a hibajelenség pedig egy gyártási szériát érintett, nem pedig minden 7-es, 70-es sorozatot.

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

rob85

Plazma

Hozzászólás Szerző: rob85 »

Sziasztok!

Végre megszületett a döntés és a tegnap megrendeltük a pana th42py85-öt.
Kedden hozza majd a bolt.
Csak annnyit szeretnék megtudni,hogy milyen beállításokkal kell a tv-nek mennie az első x órában?Csak mert ha jol emlékszem van valami ilyen dolog a plazmáknál.
Előre is köszi a segítséget!

Üdv!

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

És mi a vélemény a pv80-ról??? Nekem tulajdonképp az tetszik a legjobban a sorozatból most.

2 hete van meg, nagyon meg vagyok vele elégedve
aki ilyet vesz rosszul biztos nem jár, ennyiért sztem ma jobbat nem lehet venni
106 os méretben

Nekem 2 hónapja van, én is csak jókat tudok mondani a PV80-ról.

Jövőre azt mondod, hogy volt olyan hülye aki pv80-at vett?

George
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 72

Plazma

Hozzászólás Szerző: George »

Sziasztok!Újra itt. Reménykedem, hogy valaki tud nekem újfen segíteni. Össze akarom kötni a számítógépemet a Samsung Ps 42Q 92 H típusu tv-émmel. Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan? VGA van a tv-n, a videókarin meg egy szabad DVI. De valahol olvastam, hogy DVI-HDMI kábel is van. Melyikkel jobb, érdemesebb összekötni? Ha valakinek ilyen tv-je van és össze van kötve neki a számgéppel, és elmondaná, hogyan érdemes összekötni, megköszönném!

1. vga -vga kábel pc és a samsung plazma között.
2.Hdmi-Hdmi kábellel digitálisan, a pc felől hdmi>dvi átalakítóval.

Mindkét variáció működik, lényeg 1024*768-ra állítsd be a felbontást számítógépeden...
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable

http://facebook.com/fourjam

Poro

Plazma

Hozzászólás Szerző: Poro »

Sziasztok!
Újra itt. Reménykedem, hogy valaki tud nekem újfen segíteni. Össze akarom kötni a számítógépemet a Samsung Ps 42Q 92 H típusu tv-émmel. Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan? VGA van a tv-n, a videókarin meg egy szabad DVI. De valahol olvastam, hogy DVI-HDMI kábel is van. Melyikkel jobb, érdemesebb összekötni? Ha valakinek ilyen tv-je van és össze van kötve neki a számgéppel, és elmondaná, hogyan érdemes összekötni, megköszönném!

Yellow
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Yellow »

És mi a vélemény a pv80-ról??? Nekem tulajdonképp az tetszik a legjobban a sorozatból most.

106 os méretben

Ma én is meghülyültem (megérkezett a 42PV80-om)

TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75

Salvatore
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

106 os méretben

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”