Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem is csodálatos, engem nagyon elvarázsolt a külömbség és a minőség.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én most éppen egy cégnél Aquoson nézem Hirschmann HD vevővel az M2-t, de megmondom nektek őszintén, nem vagyok elájulva tőle.
Nálam tökéletes az M2HD,van összehasonlítási alapom,több éve nézek már HD-és adókat.Én csak gratulálni tudok az MTV-nek.
Lcd, Led, Oled TV-k
Na akkor megint leírom
Van egy bolt ahhol mindenféle TV t árulnak nincs semmi féle kábeltévé adapter dekoder lavor Semmi!
1DB tetü antenna (Érden)
Sony Bravia TV
Digitális adás a TV kiirja a felbontást 1024 sor !
A kép folyamatos és élvezhető nem lessz pixszeles
A minőség szakértőktől boltban azt mondták erre hogy ilyen még nincs és engem átvertek.
Mondtam igen egy élő közvetítéssel ami a másik TV n ugyanúgy ment.
Mostmár tényleg Hülyevagyok
Lcd, Led, Oled TV-k
Én most éppen egy cégnél Aquoson nézem Hirschmann HD vevővel az M2-t, de megmondom nektek őszintén, nem vagyok elájulva tőle.
Sokszor darabos, szaggat mint egy 100Hz-es TV, és egyáltalán nem annyival jobb az adás képe, mint amilyennek illene lennie. Összességében a "feliratok" HD minőségűek, de nekem erősen SD szagú a közvetítés minősége is, főleg, ha átkapcsolok az SD és a HD között... látszik valami minimális különbség, de az az igazság, hogy az SD adás képe meg teljesen folyamatos, ami bőven ellensúlyozza a számomra minimális különbséget.
NEKEM úgy tűnik, mintha 720-as adás lenne egyrészt SD-be butítva, másrészt FullHD-be felkeverve és valódi HD inzertekkel, szövegekkel feljavítva...
Sajnos számomra az otthoni 72 cm CRT-n a sima Chello SD-nek összességében sokkal jobb képe van, mint ennek az adásnak ezen a rendszeren...
Ez így eléggé róka fogta csuka. Nem sok értelme van így, a sok ide-oda konvertálással.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én eléggé belekavarodtam ebbe. Tehát földfelszíni sugárzásban adják az olimpiát. Kábelen, a T-kábel, szerintem simán analógban továbbítja.
Jól gondolom?
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem nincs ilyen TV m a boltban a földi digitáli empeg4 re kerestek rá autómatikusan.
Lcd, Led, Oled TV-k
A SONY-nál vagy földi digitálisat nézel vagy kábeleset egyszerre, bár a kábeles úgyis kódolt, úgyhogy az olyan mintha nem is lenne.
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Lcd, Led, Oled TV-k
A földi adások gyönyörűek, de csak szűk időtartományban adnak HD adást és ha vége az olimpiának akkor vége is a jó világnak. Mire újra kerítenek HD tartalmat el fog telni pár hónap. STB nélkül pedig nincs HD-s tartalom.
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Lcd, Led, Oled TV-k
Földi adás kis antennával fogható azt sajnos nem tudom, hogy az egéssz országban de Bp környékén igen próbáld ki mert medéri.
Kipróbálom. Köszi az infót.
Lcd, Led, Oled TV-k
Földi adás kis antennával fogható azt sajnos nem tudom, hogy az egéssz országban de Bp környékén igen próbáld ki mert medéri.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony Bravia HD felbontásban mindent vert .
Akos nagyon irigyelek, h ilyen minőségben nézheted az olimpiát.
Ehhez már csak HD szolgáltatás kéne, de a T-kábel nem így adja, hanem analóg kábelen. Vagy rosszul tudom. Ritkán nézünk TV adást.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony Bravia HD felbontásban mindent vert .
Akos nagyon irigyelek, h ilyen minőségben nézheted az olimpiát.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sajnos a kisérleti HD földi adást nem tudja feldolgozni mert nem érti az empeg4 kodolást
az nem gáz, mert azokra úgy is lesz vagy van dekóder...
Én sem szeretnék még egy dobozt a szobába, mert azon lehet fogni a HD adásokat. Nekem szerencsére van a tévémben ilyen dekóder.
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Sajnos a kisérleti HD földi adást nem tudja feldolgozni mert nem érti az empeg4 kodolást
az nem gáz, mert azokra úgy is lesz vagy van dekóder...
Lcd, Led, Oled TV-k
Meg kell nézni, milyen a képe. Kukucska nélkül ne vedd meg. Nézz meg több tévét is a piacon, hasonló árban. Válaszd a neked legjobban tetszőt, ne a tesztek által halálra dícsért darabokat. Te fogod használni évekig, nem az, aki tesztelte egy hétvégén keresztül.
Lcd, Led, Oled TV-k
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Aguszus 22. én lessz 99 900 Ft
Vélémény?
Hát nem tudom, nem egy rossz vétel ez ennyiért...Még ha nem is a legjobb tévé, sztem 99-ért nagyon jó áron van...De látatlanban nem venném meg, mindenképp meglesném a képét...Az LG-k elég ár érték arányosak, tehát nem is akar többet mutatni mint amibe kerül...
Lcd, Led, Oled TV-k
Erre is hibát ír ki.
Lcd, Led, Oled TV-k
Aguszus 22. én lessz 99 900 Ft
Vélémény?
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
erre gondolsz?
Na sehogy nem jó a link, de akkor megvan mire gondolsz...
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
32"De nem tudom, h miér nem müködik
http://www.electrostore.hu/index.php?c= ... 792bff1a88
Ott 1 van de 115 ezret ír nem 99-et
-
Vendég
Lcd, Led, Oled TV-k
Elnézést, valami miatt nem mükszik a link linkeskedik
Mekkora tévé ez, rákeresek a menüben...
Lcd, Led, Oled TV-k
Elnézést, valami miatt nem mükszik a link linkeskedik
Lcd, Led, Oled TV-k
Lg3000
Erröl a tipusról szeretném kikérni a véleményeteket mert Agusztus 22.
99 900 Ft