Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: AVX »

Anno mikor bejött ez a 3lcd-s sony megnéztem én is. A fényt azt nem szereti. Ez kiderült még a bemutatóteremben. Mozizni viszont nagyon jó. Sőt sztem arra jó csak igazán.

Ez a legutolsó kiadás.
Ennek elég jó a fényereje.

Pityesz_
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pityesz_ »

5 méterről 55"? Nem folyik ki a szemed?(bár gondolom az plazma)  Én annyit tuti nem áldozok tv-re. Nekem a monitoron 24"-os-de zavar pl. netezés közben.1+1+1 év garit írnak az edigitalnál. Én is meglepődtem amikor megláttam. A mai napot rászánom egy kis nézelődésre. Meglátjuk mi lesz belőle. Mondjuk, ha philipset nem tudok venni, nem hinném, hogy veszek tv-t. Akkor inkább tényleg várok még. 300k nál már nagyot lehet bukni egy év alatt is.

Szerk. Nem 34"-t akartam írni, hanem 37-et.

Nem plazmám van,hanem egy Full HD-s Sony hátsó kivetítős LCD tv.
800 volt egy éve.Most kb 300-at ér.
Nincs gond a mérettel.

Anno mikor bejött ez a 3lcd-s sony megnéztem én is. A fényt azt nem szereti. Ez kiderült még a bemutatóteremben. Mozizni viszont nagyon jó. Sőt sztem arra jó csak igazán.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

5 méterről 55"? Nem folyik ki a szemed?(bár gondolom az plazma)  Én annyit tuti nem áldozok tv-re. Nekem a monitoron 24"-os-de zavar pl. netezés közben.1+1+1 év garit írnak az edigitalnál. Én is meglepődtem amikor megláttam. A mai napot rászánom egy kis nézelődésre. Meglátjuk mi lesz belőle. Mondjuk, ha philipset nem tudok venni, nem hinném, hogy veszek tv-t. Akkor inkább tényleg várok még. 300k nál már nagyot lehet bukni egy év alatt is.

Nem plazmám van,hanem egy Full HD-s Sony hátsó kivetítős LCD tv.
800 volt egy éve.Most kb 300-at ér.
Nincs gond a mérettel.

Pityesz_
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

5 méterről 55"? Nem folyik ki a szemed?(bár gondolom az plazma) Én annyit tuti nem áldozok tv-re. Nekem a monitoron 24"-os-de zavar pl. netezés közben.
1+1+1 év garit írnak az edigitalnál. Én is meglepődtem amikor megláttam. A mai napot rászánom egy kis nézelődésre. Meglátjuk mi lesz belőle. Mondjuk, ha philipset nem tudok venni, nem hinném, hogy veszek tv-t. Akkor inkább tényleg várok még. 300k nál már nagyot lehet bukni egy év alatt is.

baliska
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: baliska »

A philips nem egy rossz választás szerintem.De nem csak a Samukra van 3 év gari?
A philipseknél 1+1 év szokott lenni.De lehet hogy tévedek.
Én is ezen vacillálok.3és fél méterre szerintem a 37"-es tv tökéletes méret.
Plussz ugye a tv mellett szól a pixel plus,natural motion.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

3-4 méterrről fenetudja. Szerintem 34"nak elégnek kellene lennie. Egyébként a Philipsel nem lövök bakot?

Én kb 5 m-ről nézem az 55-ös TV-t,de előtte 60-as volt.
Én a helyedben legalább egy 46-ost vennék,de menj be egy MM-ba és nézd meg a különbséget saját szemeddel.A Philips egyébként jó választás.
Én idáig Sony párti voltam,de legközelebb én is elcsábulok valszeg.Nekem a Sharp tetszik most.

Pityesz_
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok. A Philips LCD-Tviről mi a véleméyetek? Érdemes már Full Hd-t venni? Az olcsóbb kategóriában ezt tartanám elfogadthatónak: My WebpageHa Full HD, akkor ez áll a lista első helyén:My Webpage
Szerintetek? 3év gari vonzó és a képük is jó. Esetleg mondhatnátok alternatívákat. Úgy gondolom kis méretben nem igazán jön ki a különbég a hd ready/full hd között ezért, jobb lenne 37"-ban gondolkodnom, de a pénztárcám nem biztos, hogy engedni fogja.

A pénztárca a lényeg.
Én kb egy éve vettem egy Full HD-s tv-t.Azóta kb harmadát éri.
Szerintem várj egy évet és akkor vegyél egy nagyobb méretűt.
A 37-esnek nem sok értelmét látom.
Persze ez az én véleményem.

3-4 méterrről fenetudja. Szerintem 34"nak elégnek kellene lennie. Egyébként a Philipsel nem lövök bakot?

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok. A Philips LCD-Tviről mi a véleméyetek? Érdemes már Full Hd-t venni? Az olcsóbb kategóriában ezt tartanám elfogadthatónak: My WebpageHa Full HD, akkor ez áll a lista első helyén:My Webpage
Szerintetek? 3év gari vonzó és a képük is jó. Esetleg mondhatnátok alternatívákat. Úgy gondolom kis méretben nem igazán jön ki a különbég a hd ready/full hd között ezért, jobb lenne 37"-ban gondolkodnom, de a pénztárcám nem biztos, hogy engedni fogja.

A pénztárca a lényeg.
Én kb egy éve vettem egy Full HD-s tv-t.Azóta kb harmadát éri.
Szerintem várj egy évet és akkor vegyél egy nagyobb méretűt.
A 37-esnek nem sok értelmét látom.
Persze ez az én véleményem.

Pityesz_
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok. A Philips LCD-Tviről mi a véleméyetek? Érdemes már Full Hd-t venni? Az olcsóbb kategóriában ezt tartanám elfogadthatónak: My Webpage
Ha Full HD, akkor ez áll a lista első helyén:My Webpage

baliska
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Köszönöm a válaszokat.

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: balazs6k »

ez a 24 p mire jó,és mit jelent a gyakorlatban?
A HD felbontású filmek (1080p/24), a mozi filmekhez hasonlóan, 24 képkockás rögzítésűek másodpercenként, tehát a megjelenítő, jelen esetben tévé, frissitési frekvenciája 24 Hz is lehet, nem pedig 50/60 Hz. Utóbbi esetben a film folyamatossága változik, mert a 24 fps-sel rögzített filmet 50/60 fps-ként próbálja megjeleníteni. Ez pedig rossz hatással van a film élvezhetőségére. De a Pioneer 72 Hz-es frissítése is jó, mert ez a 24 háromszorosa.
Nem voltam túl tudományos, de remélem érthető.

A 24 hz BD-n ugye progresszívben van, DVD/TV-nél az 50/60hz az ugye váltott soros, vagyis ha a teljes képeket nézzük, (progresszívben) úgy jön ki a 25, vagy 60hz-nél a 30.

Szóval a 24hz-et nem 50-re vagy vagy 60-ra konvertálja fel, hanem 25-re vagy 30-ra.

balazs6k
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: balazs6k »

Én eddig még csak 25 és 30 fps filmekkel találkoztam (főleg DVD). Igaz, még nincs BluRay lejátszóm.

24-el addig nem is fogsz.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Én eddig még csak 25 és 30 fps filmekkel találkoztam (főleg DVD).
Igaz, még nincs BluRay lejátszóm.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Akosh
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Akosh »

Olasd el ezt!

Na itt van a tudományos magyarázat.

Akosh
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

A HD felbontású filmek (1080p/24), a mozi filmekhez hasonlóan, 24 képkockás rögzítésűek másodpercenként, tehát a megjelenítő, jelen esetben tévé, frissitési frekvenciája 24 Hz is lehet, nem pedig 50/60 Hz. Utóbbi esetben a film folyamatossága változik, mert a 24 fps-sel rögzített filmet 50/60 fps-ként próbálja megjeleníteni. Ez pedig rossz hatással van a film élvezhetőségére. De a Pioneer 72 Hz-es frissítése is jó, mert ez a 24 háromszorosa.
Nem voltam túl tudományos, de remélem érthető.

Robotman
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Robotman »

Olasd el ezt!

baliska
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Egyébként a magyar boltok honlapjain az adatlapok összevissza vannak irkálva. Ha találok egy tévét ami szimpatikus, meg kell néznem a külföldi oldalakat, mert ott jól vannak leirva.
Sajna én is így jártam. A boltok adatlapjai szerint a Samu LCD-m Real Movie 24P-t tud, itthon kibontva a készülékre ragasztott matrica (meg a képkönyv szerint) csak Movie+ a tudása.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Gondolom más is járt már igy vásárlás előtt: minél tovább böngészem a netet, annál inkább elbizonytalanodom. Már a méretben sem vagyok biztos /4x4-es szoba/ elvileg a 37-es lenne jó, de akkor meg a 42-es méret fog hiányozni. Jó lenne 100 hz-t venni, de ez az én árkategóriámban csak Samsunk, LG-kben van. Leginkább a Sony KDL40W4000 felé vonzódom, az meg elég drága. Versenyben van még a Philips 42PFL5603 is. Ez a FULL is kérdéses, kell vagy nem kell. Nem ártana az MPEG4-es vevő sem. Szóval bonyolult...
A Full HD akkor kell, ha tudod HD-s anyaggal etetni, vagy legalábbis tervezed az átállást; mindenesetre, ha nem akarod 2 év múlva lecserélni, akkor érdemes előrelátónak lenni. MPEG4 vevő akkor kell, ha nem kábelről veszed az adást és van nálatok földi digi adás. A méretet már neked kell kitalálnod. A 100 Hz előny, bár nem mindig lehet észrevenni, hogy 60 v. 100 Hz-es a tévé, én a boltban sem láttam egymás mellé kirakott tévéken. Lehet, hogy olyan műsor kell hozzá.

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 132

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: jános bácsi »

Gondolom más is járt már igy vásárlás előtt: minél tovább böngészem a netet, annál inkább elbizonytalanodom. Már a méretben sem vagyok biztos /4x4-es szoba/ elvileg a 37-es lenne jó, de akkor meg a 42-es méret fog hiányozni. Jó lenne 100 hz-t venni, de ez az én árkategóriámban csak Samsunk, LG-kben van. Leginkább a Sony KDL40W4000 felé vonzódom, az meg elég drága. Versenyben van még a Philips 42PFL5603 is. Ez a FULL is kérdéses, kell vagy nem kell. Nem ártana az MPEG4-es vevő sem. Szóval bonyolult...

baliska
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Egyébként a magyar boltok honlapjain az adatlapok összevissza vannak irkálva. Ha találok egy tévét ami szimpatikus, meg kell néznem a külföldi oldalakat, mert ott jól vannak leirva. Egyszer találtam egy jó oldalt, csak elfelejtettem megjegyezni, de valami "HDTVtest" volt, na ott azután részletesen és szakszerűen ki volt minden irva.
Szia.
Mikorra tervezed a vételt?Van már valami jelölted esetleg?

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Egyébként a magyar boltok honlapjain az adatlapok összevissza vannak irkálva. Ha találok egy tévét ami szimpatikus, meg kell néznem a külföldi oldalakat, mert ott jól vannak leirva. Egyszer találtam egy jó oldalt, csak elfelejtettem megjegyezni, de valami "HDTVtest" volt, na ott azután részletesen és szakszerűen ki volt minden irva.

Akosh
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha valaki olcsó LCD-t keres látogasson el az "elektrolimit" honlapjára. Találtam egy jó Mitsubishi-t: 56 colos, Full HD / 3840 x 2160 felbontás/ ja igen az ára csak 11.998.800 Ft. Majdnem elkezdtem gyüjteni amikor megláttam, hogy a nézési szöge csak 80 fok, hát igy már nem kell, én általában 178 fokról szoktam nézni.
Érdekes a honlap!!! Megtaláltam a tévémet, az ár nem annyira stimmel (727.200 Ft). De a legszebb, hogy az adatlapon 1366x768 a felbontás, a képen pedig ott virít: FULL HD 1080p.

jános bácsi
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha valaki olcsó LCD-t keres látogasson el az "elektrolimit" honlapjára. Találtam egy jó Mitsubishi-t: 56 colos, Full HD / 3840 x 2160 felbontás/ ja igen az ára csak 11.998.800 Ft. Majdnem elkezdtem gyüjteni amikor megláttam, hogy a nézési szöge csak 80 fok, hát igy már nem kell, én általában 178 fokról szoktam nézni.

wiiagra

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: wiiagra »

Sziasztok.Örömmel értesültem,hogy októberben megjelenik Európában a Sony bravia X4500-as LCD tv.Aki érdekelt ebben a kategóriában,az mondhatna véleményt erről a készülékről,hogy szerinte milyen is lesz.Ha ez a készülék megjelenik akkor az álmom válik valóra.Ez lesz az első HD megjelenítőm,eddig csak sima tv-m volt.Hosszú hosszú évek óta gyüljtök egy csúcskategóriás tv-re,és elérkezettnek látom az időt hogy beruházzak a szerintem legjobbra.Nem lesz olcsó.de kitartó,és megrögzött vagyok ebben a témában.Szóval ha van egy kis időtök,akkor meghalgatnák egy két jó tanácsot.Már az X3500-as is nagyon tetszett,de valamiért mégis vártam.Talán a HD technológia kiforotsága miatt,vagy az LCD tv-k komoly fejlettsége miatt,nem tudom,de most ugyérzem,ez a tökéletes választás,ami szerintem minden házimozi,és gamer álma.

Szóval ha van hozzászólás,pozitív,vagy negatív,azt szivesen olvasom.

SONY BRAVIA 46X4500,avagy XBR8. :taps:

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”