Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Ja, egyébként elégedett vagyok, de a hangszóróját nagyon hamar ki fogom vezetni és ha jobb hangminőséget akarok, egy PC speakert kötök rá 500 Ft-os kategóriában. Kihangosítom néha "5.1"-ban, de legtöbbször csak háttérzajként üzemel. A tegnap esti mozi: Batman A sötét lovag film így sem tetszett, de ez más kérdés.
Ide tartozik még egy nagggyon hasznos képesség: kikapcsolható a kép...
A "szomszéd tehene is" kategóriában remélem, hogy a többi lapos TV is ilyen szarul szól :-)
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR
Lcd, Led, Oled TV-k
Full hd 32-37-es méretben majdnem, hogy felesleges, mert átlagos távolságra ülve a tv-től nem fogod észrevenni. De ha vmibe full-hd-es panelt tesznek akkor valószínűleg az sokkkal jobb panel mint a sima hd-es, de mondjuk a samsung néha 3 féle panelt rak a tv-ékbe szóvale lőre ezt nem tudhatod.
Amúgy azonos kategóriában körülbelül ugyanazt tudják a tv-ék, szóval inkább azt nézd a tv-én , hogy milyen gyorsan vált csatornát, milyen a menüje, melyik tetszik a legjobban külsőre. Meg az se mindegy mire szeretnéd inkább használni: tv adás, konzol, számítógép monitor.
Én ezeket ajánlanám neked így elsőre ( Samsung LE37A551, LG 37LG5000)
Szia! Én is evvel bíztatom magam :-) Mármint, hogy nem látszik a HD/nemHD. Karácsony után indultam el TV-t nézni. A Vestel 100Hz-es PIP/PAT meg ilyenek TV-m pár hete elkezdett kontakthibázni, és el-elment a piros szín. FTT felugrott 10-re új TV vásárlás tekintetében. Az Euronics újság alapján indultam el.. hátha... 90 cm volt a polcméret. A 37" méretet néztem ki, amiben a SHARP AQUOS 37D65E-t adták 169-ért, ill. kicsit drágábban az "MPEG4"-es 37DH65E-t. Aztán találtam egy HDReady 37D44E-t "óccsóért". Itt volt egy nagy dilemma, hogy most mi legyen. Mindegyik TV-nek, ami a boltban volt jó a képe. Megér-e +30-at egy fullHD TV amin Maunika só (na jó Csillagkapu meg Cartoon Network), meg divx fog jellemzően menni, USB-ről képnézegetés vagy +60-ért MPEG4 tuner? Válasz: nem-nem-nem. Mire HD-ra váltanak a DVB-T-re költöző csatornák, lejár az üzemidő, vehetek jobbat. Addig meg ez is jó lesz. USB-ről a zenét/filmet nyomatnék, azt meg nem tudja.
Otthon dönthető el igazán, hogy mit sikerült venni. A tapasztalatok: A TV nem sípol, nem zörög, made in Japan. Kirakati modell volt, be lett melegítve. A polcra éppen betehető (90,2 cm :-) és mivel felül vannak a gombjai, kényelmes. Nem kell ekkora TV!!!. A végső lökés: 3 év helyszíni garancia. Ami zavaró, hogy oldalról nézve világít, de pl. filmet nézve szemből a legkisebb fényerőn is kiveri a szemem. A Philips féle ambilight előtt le a kalappal. Most egy felkapcsolt kislámpa védi a szememet a kisüléstől. Az 1:1500-as valós kontraszt, összehasonlítva a régi CRT TV-vel aminek elvileg végtelen a kontrasztja, az aktuális beállításokkal ránézésre azonos kontaszt érzetet, fényerőt, színeket mutat. Nem is babráltam a menüben. amit elcsavarhgattam, gyári értéken hagyva is jó. Egy baja van, az a saját hangja. Kicsit gyengus. Van/volt pár TV-m, de ez jelentősen alulmúlja bármelyiket :-(
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
Hallo skacok, na+ BUEK !!!
Tudom, h ti nem szoktatok JVC-t ajnarozni :kiraly: , de en amellett dontottem karacsonykor (JCV LT32A90) es nem bantam meg, szep a masina, gyonyoru kepe van, okos menuvel .... nagyon elegedett vagyok.
Sziasztok !!
gratula
a lényeg az, hogy neked bejöjjön, nem az, hogy mások mit írnak róla
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Hallo skacok,
na+ BUEK !!!
Tudom, h ti nem szoktatok JVC-t ajnarozni :kiraly: , de en amellett dontottem karacsonykor (JCV LT32A90) es nem bantam meg, szep a masina, gyonyoru kepe van, okos menuvel .... nagyon elegedett vagyok.
Sziasztok !!
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Full hd 32-37-es méretben majdnem, hogy felesleges, mert átlagos távolságra ülve a tv-től nem fogod észrevenni. De ha vmibe full-hd-es panelt tesznek akkor valószínűleg az sokkkal jobb panel mint a sima hd-es, de mondjuk a samsung néha 3 féle panelt rak a tv-ékbe szóvale lőre ezt nem tudhatod.
Amúgy azonos kategóriában körülbelül ugyanazt tudják a tv-ék, szóval inkább azt nézd a tv-én , hogy milyen gyorsan vált csatornát, milyen a menüje, melyik tetszik a legjobban külsőre. Meg az se mindegy mire szeretnéd inkább használni: tv adás, konzol, számítógép monitor.
akkor már inkább az lg5500-as széria
- krisztian7
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 3
Lcd, Led, Oled TV-k
sziasztok,
szeretnék LCD tv-t venni, és ehhez szeretnék tanácsot kérni tőletek.
A keret 180K…
kösz a jó tanácsokat!
Mindenképp meg nézem a kiszemelt tv-ket vétel előtt, de előtte szeretek tájékozódni hogy milyen tv-ket érdemes megnézni, meg mire érdemes odafigyelni tv választáskor.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok
Az a kérdésem lenne hogy most januárba tervezek hd-adás megrendelését,és arra lennék kiváncsi hogy meik szolgáltató produkálja alegjobb minőséget,bár nemtudom lehet hogy mindeggyik ugyan olyan szinvonalban megy,és nem tudom hogy a ups-s lehetőséget vagy a t-home-osat válasszam,vagy netalántán az antenne digitált?
Kérlek segítsetek.
Kösz
Lcd, Led, Oled TV-k
sziasztok,
A keret 180K…
STB mindenképp fog kelleni, egyelôre a szolgáltatók diktálnak. :lol!: Adatok alapján ne dönts, nézd meg élôben, próbáld ki, ha megfelel, akkor vedd meg, hasonló kategóriában nincs "jobb", mindegyik kb azonos szintet képvisel. Ha 180e a határ, akkor több modellt nézz meg, mert elég sok féle belefér, full hd nem létszükség ebben a méretben, de a panel miatt lehet, hogy olyan kéne, minden esetben a saját tapasztalatodra hagyatkozz, ne mások beszámolói alapján döntsd el, hogy melyik legyen, a sony-nak is vannak hibái (a kettô közül a sony-t választanám) de ebbe az összegbe még 37"-os is beleférne, nézz körül a sharp, toshiba, samu házatáján is.
kösz a jó tanácsokat!
Mindenképp meg nézem a kiszemelt tv-ket vétel előtt, de előtte szeretek tájékozódni hogy milyen tv-ket érdemes megnézni, meg mire érdemes odafigyelni tv választáskor.
- -=balázs=-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
LCD-nél is de mindegy.
AMúgy te elhiszed hogy a Pana plazmák kontrasztaránya 1.000.000 :1 ? :lol!:
Tavaly még 15.000: 1 volt meg ilyenek, hirtelen ekkorát fejlődtek mi? :lol!:
Be lehet bizonyítani és még igazak is. Minden mérés másképp történik, van amelyiket full háttérfénynél mérik, van amelyiket null fényerônél, stb. Egyébként tv-zéshez nem kell olyan nagy kontraszt, az enyém 5000:1-hez, de a háttérvilágításom 30%-on van és a kontrasztom meg 90%-on és ez bôven sok, van fekete is meg fehér is. :lol!:
Igen innentől kezdve kamu az egész ahogy van :kiraly:
]
Lcd, Led, Oled TV-k
LCD-nél is de mindegy.
Be lehet bizonyítani és még igazak is. Minden mérés másképp történik, van amelyiket full háttérfénynél mérik, van amelyiket null fényerônél, stb. Egyébként tv-zéshez nem kell olyan nagy kontraszt, az enyém 5000:1-hez, de a háttérvilágításom 30%-on van és a kontrasztom meg 90%-on és ez bôven sok, van fekete is meg fehér is. :lol!:
Lcd, Led, Oled TV-k
sziasztok,
A keret 180K…
STB mindenképp fog kelleni, egyelôre a szolgáltatók diktálnak. :lol!: Adatok alapján ne dönts, nézd meg élôben, próbáld ki, ha megfelel, akkor vedd meg, hasonló kategóriában nincs "jobb", mindegyik kb azonos szintet képvisel. Ha 180e a határ, akkor több modellt nézz meg, mert elég sok féle belefér, full hd nem létszükség ebben a méretben, de a panel miatt lehet, hogy olyan kéne, minden esetben a saját tapasztalatodra hagyatkozz, ne mások beszámolói alapján döntsd el, hogy melyik legyen, a sony-nak is vannak hibái (a kettô közül a sony-t választanám) de ebbe az összegbe még 37"-os is beleférne, nézz körül a sharp, toshiba, samu házatáján is.
Lcd, Led, Oled TV-k
LCD-nél is de mindegy.
Ezek olyan adatok,mint a 10 Kg-os japán hm erősítőknél a 7*150 W. :lol!:
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Lcd, Led, Oled TV-k
Így van. Ott is tudnak nagyokat kamuzni.
ja ja
Webáruház:
- -=balázs=-
- Újonc fórumos
Lcd, Led, Oled TV-k
A Kontrasztarányt sose nézd, az egy vicc. Van olyan TV aminek 1.000.000:1, meg van már 2 milliós is.
Plazmáknál adnak meg ilyen értékeket, nem LCD-knél.
LCD-nél is de mindegy.
]
- -=balázs=-
- Újonc fórumos
Lcd, Led, Oled TV-k
A Kontrasztarányt sose nézd, az egy vicc. Van olyan TV aminek 1.000.000:1, meg van már 2 milliós is.
Már LCD-nél is.
Nézd meg a LED-es hátsó megvilágítású modelleket.
Így van. Ott is tudnak nagyokat kamuzni.
]
Lcd, Led, Oled TV-k
Már LCD-nél is.
Nézd meg a LED-es hátsó megvilágítású modelleket.
Webáruház:
Lcd, Led, Oled TV-k
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Lcd, Led, Oled TV-k
sziasztok,
A keret 180K
Film és sport nézésre + játszásra használnám.
Jó lenne ha nem kéne majd hozzá setup box meg minden kutyafüle digitális tv nézéshez, olyan tv-t szeretnék amibe már ezek a tulajdonságok be vannak építve.
Az eddig kiszemelt áldozatok a :
Sony KDL 32 W 4000
LG 32LG5700
Az LG vel az a baj hogy nincs benne mpeg4 tuner, viszont sokkal jobb az ára, és a kontrasztaránya, mint a Sony-nak.
A fenti két tv közül melyiket ajánlanátok, esetleg van e valakinek tapasztalata ezekkel a tv-kell, illetve milyen tv-k jöhetnének még számításba a fenti igényeket figyelembe véve?
Kösz
Minden gyártó más alapján számol, van amikor még gyártón belül is, csak arra megy ki az egész hogy a másik fölé menjenek, igazából mindegyik hazugság.
Egy W-s Sonynak mindenképp jobb a valós! kontrasztaránya mint egy LG-nek.
kösz a tanácsot
- -=balázs=-
- Újonc fórumos
Lcd, Led, Oled TV-k
sziasztok,
A keret 180K
Jó lenne ha nem kéne majd hozzá setup box meg minden kutyafüle digitális tv nézéshez, olyan tv-t szeretnék amibe már ezek a tulajdonságok be vannak építve.
Sony KDL 32 W 4000
LG 32LG5700
Az LG vel az a baj hogy nincs benne mpeg4 tuner, viszont sokkal jobb az ára, és a kontrasztaránya, mint a Sony-nak.
A fenti két tv közül melyiket ajánlanátok, esetleg van e valakinek tapasztalata ezekkel a tv-kell, illetve milyen tv-k jöhetnének még számításba a fenti igényeket figyelembe véve?
Kösz
Minden gyártó más alapján számol, van amikor még gyártón belül is, csak arra megy ki az egész hogy a másik fölé menjenek, igazából mindegyik hazugság.
Egy W-s Sonynak mindenképp jobb a valós! kontrasztaránya mint egy LG-nek.
]
Lcd, Led, Oled TV-k
sziasztok,
A keret 180K
Sony KDL 32 W 4000
LG 32LG5700
Kösz
Lcd, Led, Oled TV-k
Aza kérdésem lenne még hogy a Samu 32a656 és a 676 között csak a mpeg4 tuner a külömbség?vagy van más is?
Lcd, Led, Oled TV-k
Elöször is Boldog Karit mindenkinek
Másodszor két TV között vacilálok. az egyik egy Samu 37A615 a másik egy Pana 37LZ8P. Bár a Pana tudása kevesebb csak 2 hdmi csati a samun 3 db hdmi van egy árban vannak. Olvastam azt is hogy valaki irta hogy a Samsung nak ez a típusa búg igaz ez?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok az a kérdésem lenne hogy van-e valakinek tapasztalata erröl a két boltról?
-Alacsonyarak.hu
-Digitalko.
A másik kérdésem hogy a Samsung 32a676 és a Pana 32lzd81 között vacilálok vagy talán még a Philips 32pfl7803h,ami számitásba jöhet hogy ezek közül valakinek van-e tapasztalata,tanácsa,vagy meiket éri meg legjobban.
Köszi
Lcd, Led, Oled TV-k
Az Euronics-ban van (talán még lesz?) a SHARP LC 37D65E. Vennék egy ilyesmit, de ahogy nézegetem a neten, úgy fogok járni, mint a tűzhellyel. Kijött egy újabb verzió (Mpeg4..), és a kifutó modell már sehol sincs, csak a listában...
A 169-es ársávban :-) milyen TV jöhet még szóba? (az újabb változat a 37DH65E, 189 de az már túl van a sövényen :-)
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
nagyon jó volt a képe, még digi tv-ről is, pedig sokan fikázták a digi-t
fószernek volt fönt tetőantennája, azzal behoztunk rtl klubot/tv2-t:
mónika sóban a barna ember tényleg nagyon barna volt :lol!: pedig tetőantennával néztük ezt a két adót