Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
80, persze! szerintem még 8 sem volt. Tipikus mézesmadzag...
Evvan...
-
Vendég
Plazma
Megnyílt az új electro dunakeszin és akcióznak Samsung PS42V6 plazmát!!!!299,000-ért!!!
Ki mit tud erről a tipusról érdemes ilyet venni? Megéri?
Átnézve a részleteit, szvsz nem olyan rossz ez a tv, ennyiért meg pláne nem!
De siess, mert elfogy hamar a 80 darab!!!
Itt láthatók a paraméterei Itt meg az EW szórólapja (pdf)
80, persze!
szerintem még 8 sem volt. Tipikus mézesmadzag...
Plazma
Sajnos már elfogyott!!!!!
Pedig ha még lett volna, s nekem még nem lett volna és ott lettem volna, akkor lehet, hogy én is vettem volna...
Tényleg nem hangzott rosszul! De majd legközelebb! Az ilyen nyitásokkor résen kell lenni! Igaz, hogy nem csúcskategóriákat akcióznak, de néha ki lehet fogni valami használhatót is! HAJRÁ!
Plazma
Sajnos már elfogyott!!!!!
JBL Pro Sound Comes Home!!
Tv: LG 72 cm, DVD Recorder: Philips Recorder R75,DVD: Thomson DTH 210,front:JBL ATX40, Center: JBL ATX10C ,Surround: JBL ATX 40 , Erősitő : Yamaha RXV 450
Monitor : Sony SDM-HS95P
Plazma
Megnyílt az új electro dunakeszin és akcióznak Samsung PS42V6 plazmát!!!!299,000-ért!!!
Átnézve a részleteit, szvsz nem olyan rossz ez a tv, ennyiért meg pláne nem!
De siess, mert elfogy hamar a 80 darab!!!
Itt láthatók a paraméterei Itt meg az EW szórólapja (pdf)
Plazma
Sziasztok!!!
Megnyílt az új electro dunakeszin és akcióznak Samsung PS42V6 plazmát!!!!
299,000-ért!!!
Üdv.
Kint 1,598.99EUR
::FILM::
TV: Panasonic TH-42PA50E Erősítő:Yamaha DSP A5 Hang:Tannoy FX 5.1 Konzol:Xbox
::ZENE::
CD:Marantz CD-17 mkIII Erősítő:Marantz PM-17 mkII "M" Tuner:Marantz ST-17 "M" Hangfal:Piega LDR 3.0
Plazma
Sziasztok!!!
Megnyílt az új electro dunakeszin és akcióznak Samsung PS42V6 plazmát!!!!
299,000-ért!!!
Üdv.
JBL Pro Sound Comes Home!!
Tv: LG 72 cm, DVD Recorder: Philips Recorder R75,DVD: Thomson DTH 210,front:JBL ATX40, Center: JBL ATX10C ,Surround: JBL ATX 40 , Erősitő : Yamaha RXV 450
Monitor : Sony SDM-HS95P
Plazma
...megnézem ki fog a HD adásért havi 5-10 ezret fizetni + beruházni egy HD beltérire meg ami kell hozzá, ha egyszer az életben eljut hozzánk pl. kábelen (csak győzzük kivárni) szerintem addig a negyedik plazmám lesz.
Én már nagyon várom a HD-adást, de tényleg plusz beruházás lesz, mert szegény Hitachi plazmámat is le kell majd cserélni, s a többi ketyerét is be kell szerezni...
De már csak ott tartanánk!
Plazma
Elég szubjektív dolog ez a "jövőbiztosság" honnan tudod milyen új technikát fejleszt valamelyik gyártó mondjuk 1 év alatt, a jövőbiztos TV-d egy pillanat alatt elveszíti ezt az erényét + az értékének legalább a felét.
Én azt javaslom ha megteheted vedd meg azt ami a mostani aktuális igényeidet kielégíti, majd 1-2 év mulva cseréld le az akkori igényednek megfelelőre.
Egyébként a megjelenítők piacát a Blue Ray is át fogja rendezni (szerintem) valami olyan tulajdonsággal amit a mai megjelenítők nem tudnak.
Ja és egy dolgot mindenki hajlamos elfelejteni, hogy MAGYARORSZÁGON élnk és amíg a warez meg minden "ingyenes" dolog a virágkorát éli (software,DVD) addig megnézem ki fog a HD adásért havi 5-10 ezret fizetni + beruházni egy HD beltérire meg ami kell hozzá, ha egyszer az életben eljut hozzánk pl. kábelen (csak győzzük kivárni) szerintem addig a negyedik plazmám lesz.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
-
Vendég
Plazma
Samsung PS-42S5H vs. Panasonic TH-42PA50
Samsung támogatja a belépő HD felbontást (1024x768), meg valami 10.000:1-es kontrasztról irnak. A Pana melett szól a kedvezőbb ár, meg talán a design, de ez szubjektív.
DVD tartalmakra meg kevés TVzésre kellene.
Szerintetek? Esetleg valaki látta 1más mellett a két modellt?
Mindkettő látható Budaörsön a MM-ban.
Ha pedig a jövőbiztosság a fontos, akkor csakis a Pana 500-as sorozatot érdemes kóstolgatni.
mit értesz az alatt hogy jövőbiztosság?! netána garit ami pana 2év samsung 3év ( 1+1+1) én is e két gyártó közt lebegek döntés szempontjából
Samsung PS-42S5H vagy Panasonic TH-37PV500E
a speckóik alapján a samsung tud többet, meg hát ólcsobb is vagy 50 ezerrel, viszont (bár két kölünböző helyen ) láttam őket a panának mintha szebb lenne a képe
szerintettek? ( tudtok olyan helyet ahol mindkettő egyszerre látható, kipróbálható? )
Gear Vendég!
Ha elolvastad, láthatod, hol tekinthető meg mindhárom(!) készülék.
Jövőbiztosság: az 500 sorozatu Pana-k HDTV-felbontásúak (mint az említett Samsung), míg az 50-esek nem.
-
Vendég
Plazma
Samsung támogatja a belépő HD felbontást (1024x768), meg valami 10.000:1-es kontrasztról irnak. A Pana melett szól a kedvezőbb ár, meg talán a design, de ez szubjektív.
Ha pedig a jövőbiztosság a fontos, akkor csakis a Pana 500-as sorozatot érdemes kóstolgatni.
mit értesz az alatt hogy jövőbiztosság?! netána garit ami pana 2év samsung 3év ( 1+1+1) én is e két gyártó közt lebegek döntés szempontjából
Samsung PS-42S5H vagy Panasonic TH-37PV500E
a speckóik alapján a samsung tud többet, meg hát ólcsobb is vagy 50 ezerrel, viszont (bár két kölünböző helyen ) láttam őket a panának mintha szebb lenne a képe
szerintettek? ( tudtok olyan helyet ahol mindkettő egyszerre látható, kipróbálható? )
Plazma
A házimozi és Hi-Fi show-n mutatjuk be ezeket az olcsó árkategóriás de nagyon jó specifikációkkal rendelkező cuccokat:
Például itt van ez:
Harsper HP-4250V
....
Tényleg nagyon jók paraméterek. Mit jelent az olcsó árkategória, és hol lehet ezt megnézni, megvásárolni?
-
Vendég
Plazma
Europe is not ready for HD TV - Egy szakmai cikk az európai HDTV kilátásairól (English)
Idézet a cikkből: "...Europe's first HDTV channel, HD1 launched on Astra in January 2004 while Pro7 and Sat1 wil launch their free-to-air HDTV channels in October 2005. Premiere will introduce three HDTV channels in November 2005 and Canal+ and BSkyB's offerings will launch in 2006..."
Igen.
Nyugi, a foci VB-n már működni fognak.
Plazma
Europe is not ready for HD TV - Egy szakmai cikk az európai HDTV kilátásairól (English)
Idézet a cikkből: "...Europe's first HDTV channel, HD1 launched on Astra in January 2004 while Pro7 and Sat1 wil launch their free-to-air HDTV channels in October 2005. Premiere will introduce three HDTV channels in November 2005 and Canal+ and BSkyB's offerings will launch in 2006..."
Ezek a HD tartalmak fizetősek lesznek a kezdeti stádiumban?
CD:Marantz CD-17 mkIII Erősítő:Marantz PM-17 mkII "M" Tuner:Marantz ST-17 "M" Hangfal:Piega LDR 3.0
Plazma
-
Vendég
Plazma
Hali!
Én is ez a két típus közül választottam ki a Panát, mivel SOKKAL élesebb volt a képe ugyanaz a jelforrás és műsor nézésekor.
Én a Pólus Centeri MM-ben néztem a hétvégén.
De most megjelent egy új típus és nem tudom, hogy érdemes-e megvárnom azt.
Pana 42PE55. Még ára sincs.
-
Vendég
Plazma
-
Vendég
Plazma
sziasztokerösen szemezek a samsung le 26 r 51 bx-el 219000-ért a mm-ba
/ nem a hirdetéses 170-ért /
van vele valakinek tapasztalata / 90%-ban TV adásra / matáv TV kábel /
méretben és hely tekintetében csak 26-27 colos jöhet számításba
Ha 90%-ban TV adásra akarod használni, akkor minek a 16:9 képarány?
A Vészhelyzeten és Az elnök emberein kívül nem nagyon adnak mást ilyen formátumban, még a külföldi csatornák se (legalábbis amit az MKTV-n fogni lehet)
Ha 90%-ban TV adásra akarod használni, akkor miért az LCD-t választottad. Erre célra a 4:3-as CRT-k sokkal jobbak, szerintem. Ennyire kicsi a hely?
jelenleg egy SONY 51-centist használok azon a helyen ahova a samzungot szeretném miota láttam ezen a tv-n a boltba "rendes " tv adást, kis tulzással nem tudom nézni a sony-t
Ezt kifejtenéd részletesebben?
nos válaszolok szivesen
a 16:9-es képarány a jövö technikája ezért ma már 26-27-colos lcd tv-t nem is gyártanak más formátumban, valamint ez a képarány nézése csak szokás kérdése és hamar hozzászokik a szemed - jelentősen nem torzul a kép de ha zavar mégis , nézheted hagyományos formétumba be mégegyszer mondom lcd nem kapható hagyományos formátumba 51-centisnél nagyobba képcsővel se ithon sem pedig Bécsben / ott is körülnéztem/
--
valóban kevés a hely
--
a Sony-t azért "nem tudom nézni" mert az lcd-nek anyival jobb képe van, hogy zavar a minösége főleg miota a számítógépet 19-es LCD-n bámbulom
--
de szivesen hallok más véleményeket is
schg
Plazma
Plazma
sziasztokerösen szemezek a samsung le 26 r 51 bx-el 219000-ért a mm-ba
Ha 90%-ban TV adásra akarod használni, akkor minek a 16:9 képarány?
A Vészhelyzeten és Az elnök emberein kívül nem nagyon adnak mást ilyen formátumban, még a külföldi csatornák se (legalábbis amit az MKTV-n fogni lehet)
Ha 90%-ban TV adásra akarod használni, akkor miért az LCD-t választottad. Erre célra a 4:3-as CRT-k sokkal jobbak, szerintem. Ennyire kicsi a hely?
jelenleg egy SONY 51-centist használok azon a helyen ahova a samzungot szeretném miota láttam ezen a tv-n a boltba "rendes " tv adást, kis tulzással nem tudom nézni a sony-t
Ezt kifejtenéd részletesebben?
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
-
Vendég
Plazma
sziasztok
erösen szemezek a samsung le 26 r 51 bx-el 219000-ért a mm-ba
jelenleg egy SONY 51-centist használok azon a helyen ahova a samzungot szeretném
miota láttam ezen a tv-n a boltba "rendes " tv adást, kis tulzással nem tudom nézni a sony-t
--
vannak ugyanebben a méretben ugyanolyan adatu lényegesen drágább készülékekek csak arra nem jövök rá , hogy a majd duplája árkategoria igazán mit takar mert a képe adata ugyan az
sziasztok és köszi az infokat
Plazma
.. ettől az 55"-ös LCD TV-től lehet, hogy összehugyoznám magam...
- fuvazze ekkora meretben ekkora felbontas, azmar penge
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Plazma
Saca: ez a Harsper milyen panelt használ? Esetleg saját?
Nem, samsung és hitachi paneleket. Az igazság az, hogy még én sem láttam a képminőséget, de pl ettől az 55"-ös LCD TV-től lehet, hogy összehugyoznám magam...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Plazma
Sziasztok!Szerintetek mennyi idő egy garanciális szerviz?(pana 42' plazma)
Plazma
Saca: ez a Harsper milyen panelt használ? Esetleg saját?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609