Soha ne add fel, egyszer csak jó leszShimano írta: ↑2021.01.01., pén. 19:20Most meg megint nem.Kezdek becsavarodni.![]()
A telón be van kapcsolva minden,a tévén a hálózati beállításnál egy kérdőjel van,az androidap mellett meg egy lakat,és hiába kattintok a csatlakozásra,nem sikerül.
Hát ezt nem hiszem el.![]()
Próbáltam újraindítani a telót tévét,de basszus ez nem megy most akármit is csinálok.De eddig meg miért sikerült?
Ez egy rém egyszerű pár kattintásos dolog lenne ha menne,de nem,nem akarja.
Feladom.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Re: Lcd, Led, Oled TV-k
"Az igazi barát szemből támad."
Most meg megint nem.Kezdek becsavarodni.
A telón be van kapcsolva minden,a tévén a hálózati beállításnál egy kérdőjel van,az androidap mellett meg egy lakat,és hiába kattintok a csatlakozásra,nem sikerül.
Hát ezt nem hiszem el.
Próbáltam újraindítani a telót tévét,de basszus ez nem megy most akármit is csinálok.De eddig meg miért sikerült?
Ez egy rém egyszerű pár kattintásos dolog lenne ha menne,de nem,nem akarja.
Feladom.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6468
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Kiiktattam a hotspot időkorlátját,mert most vettem észre hogy az is van rajta és ezért is kapcsolódott le reggelre,és jó lett.Most azt írja hogy minden eszköz számára látható,viszont ha rákattintok az engedelyezett eszközökre,akkor meg azt írja hogy nincs eszköz.tonee73 írta: ↑2021.01.01., pén. 12:00Tipp: valszeg a telefon hotspot beállítások közt lesz olyan, hogy "minden eszköz számára látható / elérhető"-próbáld meg ezt, hátha...Shimano írta: ↑2021.01.01., pén. 11:54Tegnap beállítottam a mobil hotspotot a telón,a tévén az adott wifi jelszót megadtam és működött is.Mára a telón magától kikapcsolt a hotsot,újra bekapcsoltam,a tévén a rendelkezésre álló hálózatok közt ott van az android app mentve egy lakattal,de arra rákattintva azt írja hogy csatlakozás,de semmi sem jön be. Mit csinálok rosszul?
Na mindegy,most jó megint.
Köszi a segítséget.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6468
Tipp: valszeg a telefon hotspot beállítások közt lesz olyan, hogy "minden eszköz számára látható / elérhető"-próbáld meg ezt, hátha...Shimano írta: ↑2021.01.01., pén. 11:54Tegnap beállítottam a mobil hotspotot a telón,a tévén az adott wifi jelszót megadtam és működött is.Mára a telón magától kikapcsolt a hotsot,újra bekapcsoltam,a tévén a rendelkezésre álló hálózatok közt ott van az android app mentve egy lakattal,de arra rákattintva azt írja hogy csatlakozás,de semmi sem jön be. Mit csinálok rosszul?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Tegnap beállítottam a mobil hotspotot a telón,a tévén az adott wifi jelszót megadtam és működött is.Mára a telón magától kikapcsolt a hotsot,újra bekapcsoltam,a tévén a rendelkezésre álló hálózatok közt ott van az android app mentve egy lakattal,de arra rákattintva azt írja hogy csatlakozás,de semmi sem jön be. Mit csinálok rosszul?
Megnéztem ezt az optikai kábelt,és hát erős ez,nem kell félni hogy a jég vagy akár egy féltucat gólya is letépje.Azt hittem hogy ez valami törékeny belső kontsrukciót takar,de nem,a külső erős szigetelés alatt egy nagyon sűrű fonású pamutszerű anyag van,ami persze biztos nem pamut,de az is egy erős,és nehezen téphető anyag.Én azt hittem hogy ez az optikai drót valami könnyen törő belső vezetővel ellátott kábel amit óvatosan kell kezelni,de nem,mert a sűrű szövése miatt ez így nem igazán törhető.
Hogy nálunk mi vitte le az továbbra is rejtély.Az már biztos most így tüzetesebben átnézve a húzásirányt,és a vezekék állapotát hogy valami gépezet volt,és nem magától fáradt el.
A tököm kivan,most mehetek horgászni minden nap hétfőig idegnyugtatás céljából.
Hogy nálunk mi vitte le az továbbra is rejtély.Az már biztos most így tüzetesebben átnézve a húzásirányt,és a vezekék állapotát hogy valami gépezet volt,és nem magától fáradt el.
A tököm kivan,most mehetek horgászni minden nap hétfőig idegnyugtatás céljából.
Hopsz,működik az hbo go is,még jobb,pedig az nincs is a tévé appjai közt.Alakul ez.
Már a gutaütés határán voltam,hihetetlen ez a történés így az év utolsó napjára.Egyszerűen nem értem hogy mi szakíthatta le,ha máshol nem történt meg ez.
Köszi szépen,meg is van.
Netflixem nincs sajna,így marad a youtube,de már az is valami.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6219
Androidom nincs, tehát pontos leírást csak iPhone-hoz tudok adni most, de ha droidod van, ott is valami hasonló van, tutira.Shimano írta: ↑2020.12.31., csüt. 16:17Megnéztem a földön,azt madár tuti nem tudja leszaggatni,ez valami más volt,de hogy mivel és hogyan azt nem is értem,mert vannak alacsonyabban lévő drótok is az utcában sértetlenül.Aszpirin írta: ↑2020.12.31., csüt. 15:57Bakker együttérzek :(Shimano írta: ↑2020.12.31., csüt. 15:36Hát ilyen nincs,és még is van.Vajon mi jön még ebben az évben?,
bele sem merek gondolni.
Valami barom leszakította az optikai kábelt a ház és az oszlop között,és most se tévé,se net,se semmi,hát ezt nem hiszem el.Gőzöm sincs hogy mivel mert elég magasan volt,de leszaggatta.
![]()
Kérdés,mivel csak hétfőn jönnek a szerelők,addig mivel korlátlan netem az van,tudnék valahogy filmet nézni legalább netről a tévén?Eddig ez wifin ment,de az most nincs,valami ötlet esetleg?
Nekem a nyáron kötötték be az optikát, de néztem is, hogy olyan vékony a kábel, hogy ránézésre egy madár is leszakíthatja. Mármint rendes madár.
Ötlet: esetleg nincs egy mobilnet-csomagotok valamelyik telefonon? Telefonról tudnál wifi hotspotot létrehozni, és a tévével vagy lejátszóval arra csatlakozni. A mobilnet sebessége, attól függ, milyen a jelerősség, elég lehet a tévézeshez (ha 4G és térerő van rendesen, akkor biztosan elég még Netflixezéshez is.)
Na mindegy igy jártam,biztos ezt érdemeltem,vagy a tököm tudja.Mobilnetem van korlátlan,szóval arról mehetne is a tévé,de hogyan?,gőzöm sincs mi ez a hotspot dolog.Kérek egy gyorstalpaló iránymutatást pontról pontra haladva vele kapcsolatban,köszi előre is.![]()
Szóval iPhone-on a Beállítások-ban van egy “személyes hotspot” menüpont. Ott lehet létrehozni a személyes wifi-hálózatot, be kell kapcsolni a “mások is csatlakozhatnak” opciót, majd meg lehet adni egy tetszőleges wifi-jelszót. A telefon kiírja, hogy mi a neve a hálózatnak, amit létrehoztál (ha nincs ilyen, akkor a telefonod neve lesz az új wifi-hálózat neve is). Innentől van egy új wifi hálózatod, amit a telefon hoz létre, és ő játssza a wifi-router szerepét. A telefon merülni fog rendesen, ezért tedd töltőre.
Az okostévével erre az új wifi-hálózatra kell kapcsolódni, és megadni azt a jelszót, amit a telefonon beállítottál. Ennyi.
Ezzel a telefonod mobilnetjét “átjátszod” wifin keresztül a tévére, amin így lesz internet-elérésed, tehát a streaming appok menni fognak.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Megnéztem a földön,azt madár tuti nem tudja leszaggatni,ez valami más volt,de hogy mivel és hogyan azt nem is értem,mert vannak alacsonyabban lévő drótok is az utcában sértetlenül.Aszpirin írta: ↑2020.12.31., csüt. 15:57Bakker együttérzek :(Shimano írta: ↑2020.12.31., csüt. 15:36Hát ilyen nincs,és még is van.Vajon mi jön még ebben az évben?,
bele sem merek gondolni.
Valami barom leszakította az optikai kábelt a ház és az oszlop között,és most se tévé,se net,se semmi,hát ezt nem hiszem el.Gőzöm sincs hogy mivel mert elég magasan volt,de leszaggatta.
![]()
Kérdés,mivel csak hétfőn jönnek a szerelők,addig mivel korlátlan netem az van,tudnék valahogy filmet nézni legalább netről a tévén?Eddig ez wifin ment,de az most nincs,valami ötlet esetleg?
Nekem a nyáron kötötték be az optikát, de néztem is, hogy olyan vékony a kábel, hogy ránézésre egy madár is leszakíthatja. Mármint rendes madár.
Ötlet: esetleg nincs egy mobilnet-csomagotok valamelyik telefonon? Telefonról tudnál wifi hotspotot létrehozni, és a tévével vagy lejátszóval arra csatlakozni. A mobilnet sebessége, attól függ, milyen a jelerősség, elég lehet a tévézeshez (ha 4G és térerő van rendesen, akkor biztosan elég még Netflixezéshez is.)
Na mindegy igy jártam,biztos ezt érdemeltem,vagy a tököm tudja.Mobilnetem van korlátlan,szóval arról mehetne is a tévé,de hogyan?,gőzöm sincs mi ez a hotspot dolog.Kérek egy gyorstalpaló iránymutatást pontról pontra haladva vele kapcsolatban,köszi előre is.
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6219
Bakker együttérzek :(Shimano írta: ↑2020.12.31., csüt. 15:36Hát ilyen nincs,és még is van.Vajon mi jön még ebben az évben?,
bele sem merek gondolni.
![]()
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Hát ilyen nincs,és még is van.
Vajon mi jön még ebben az évben?,
bele sem merek gondolni.
Valami barom leszakította az optikai kábelt a ház és az oszlop között,és most se tévé,se net,se semmi,hát ezt nem hiszem el.
Gőzöm sincs hogy mivel mert elég magasan volt,de leszaggatta.
Valami barom leszakította az optikai kábelt a ház és az oszlop között,és most se tévé,se net,se semmi,hát ezt nem hiszem el.
Köszönöm a segítségedet, ezzel a módszerrel eltűnt a felirat, visszaállt a béke és nyugalom.robi20064 írta: ↑2020.10.31., szomb. 22:34Az itt leirtak alapjan nyomva kell tartani a bekapcsolo gombot amig a kikapcsolas felirat meg nem jelenik.űrutazó írta: ↑2020.10.31., szomb. 19:08Szervusztok!
Sony KDL50W807C tévénket tegnap este a szokásos módon távirányítóval standby kikapcsoltam.
Ma délután a távirányítóval bekapcsoltam, de nem a szokásos egyszerű "feléledéssel" indult el a műsor, hanem úgy, mint amikor a tv hátulján lévő kapcsolóval történt kikapcsolás után azzal a kapcsolóval kapcsolom be. Megjelentek az "androidos körök" majd egy idő után megjelent a műsor.
Csak hogy a képernyő bal alsó sarkában elég nagy betűkkel az jelent meg, hogy "Biztonsági üzemmód" és ez a szöveg azóta is ott van.
Próbáltam a menüben megkeresni, hogy ez a szöveg mit is jelent a működés szempontjából, miért jelent meg ott és hogyan lehetne eltüntetni, de semmit nem találtam erről sem a tv menüjében, sem a tv kezelési könyvében.
Tudnátok ennek a megoldásában nekem segíteni?
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Szabolcs
https://www.sony.com.au/electronics/sup ... s/00127645
Shimano fórumtárs segítő szándékát is köszönöm. Az áramtalanításra most nem volt szükség, de így most már tudom, hogy egyes problémák esetében azzal is lehet próbálkozni.
Nekem is hasonló tv van,de az ilyet még nem mutatott.Az előfordult már többször hogy a távra nem reagálva áramtalanítani kellett,de utána az androidos feléledés után már jó lett,de még olyan is volt,hogy a távval bekapcsolva is újraindult a rendszer,de ezt a feliratot még nem mutatta.űrutazó írta: ↑2020.10.31., szomb. 19:08Szervusztok!
Sony KDL50W807C tévénket tegnap este a szokásos módon távirányítóval standby kikapcsoltam.
Ma délután a távirányítóval bekapcsoltam, de nem a szokásos egyszerű "feléledéssel" indult el a műsor, hanem úgy, mint amikor a tv hátulján lévő kapcsolóval történt kikapcsolás után azzal a kapcsolóval kapcsolom be. Megjelentek az "androidos körök" majd egy idő után megjelent a műsor.
Csak hogy a képernyő bal alsó sarkában elég nagy betűkkel az jelent meg, hogy "Biztonsági üzemmód" és ez a szöveg azóta is ott van.
Próbáltam a menüben megkeresni, hogy ez a szöveg mit is jelent a működés szempontjából, miért jelent meg ott és hogyan lehetne eltüntetni, de semmit nem találtam erről sem a tv menüjében, sem a tv kezelési könyvében.
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Szabolcs
Próbáld meg áramtalanítani,húzd ki a hálózati dugót,és vissza,és ha nem lesz jó akkor hívd fel a központi szervízt,ők biztosan tudják hogy mi a teendő ilyen esetben.
Szervusztok!
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Szabolcs
Előre is köszönöm.
Üdvözlettel
Szabolcs
- kpykpy
- Nincs visszaút

- Értékelés: 33
- Kapcsolat:
Q80/Q82 nagyon jó minden téren
Q85/Q9FN még jobb, mint az előzőek
Q90r a 85 és a 9es szintjén van, de erősen túlárazták szvsz
Ezek mind olyan képpel rendelkeznek, h nem mondod meg, h nem oled-et nézel.
Én nemrég váltottam prémium plazmáról egy q9fn-re és minden tekintetben előrelépés volt.
(q70-nél sajnos vannak már gondok, pl felhősödés)
Több infóért nyugodtan írj privátot!
Q85/Q9FN még jobb, mint az előzőek
Q90r a 85 és a 9es szintjén van, de erősen túlárazták szvsz
Ezek mind olyan képpel rendelkeznek, h nem mondod meg, h nem oled-et nézel.
Én nemrég váltottam prémium plazmáról egy q9fn-re és minden tekintetben előrelépés volt.
(q70-nél sajnos vannak már gondok, pl felhősödés)
Több infóért nyugodtan írj privátot!
Samsung 65Q9FN
Anthem AVM60
ApollonAudio NCMP6200/NC500DualMono
Adam Audio GTC77/88/ANF10, Svs sb-2000
AQ forest, Inakustik Silver Premium, Supra
i5 6600k/Fatal1ty Z170/32Gb ddr4/MSI 3080Ti/Acer predator X35
Beyer DT990+Steinberg UR12
Psx,Ps2-3-4-5,Xbox360,XboxOneX,Wiiu,Switch
Anthem AVM60
ApollonAudio NCMP6200/NC500DualMono
Adam Audio GTC77/88/ANF10, Svs sb-2000
AQ forest, Inakustik Silver Premium, Supra
i5 6600k/Fatal1ty Z170/32Gb ddr4/MSI 3080Ti/Acer predator X35
Beyer DT990+Steinberg UR12
Psx,Ps2-3-4-5,Xbox360,XboxOneX,Wiiu,Switch
- TZoZ
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 15
A Q80/Q82 sorozatot furcsamód kihagytad, én épp egy ilyet szereztem be, ha érdekel pár nap múlva már lesz véleményem róla.DaliBaba írta: ↑2019.11.06., szer. 13:48Sziasztok!![]()
Szeretnék egy 75"-ös TV-t mostani 65"-t helyett!
A kiszemeltek:
LG SM9000, LG SM8610, Samsung QE75Q70, Samsung QE75Q85RA Ezek közül Ti melyiket és miért választanátok?!?!![]()
Néztem már rengeteg tesztet, utánuk is olvastam, meg is néztem élőben, de egyelőre még mindig nem tudtam eldönteni hogy melyiket válasszam! Hátha tudtok nekem segíteni a döntésben! Remélem valakinek van tapasztalata legalább 1-1 modellel!
Köszönöm a válaszaitokat előre is!
- TZoZ
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 15
Ezek közül azért elég egyértelmű, hogy képminőség tekintetében a Q85 viszi a prímet, természetesen ez árban is jelentkezik.
A Q70-es jobban tükröződik, az LG-k meg IPS panelesek, hozzáteszem HDMI 2.1 feature-ök terén a LG némileg lépéselőnyben van, viszont nem biztos hogy ez érdekes számodra.
A Q70-es jobban tükröződik, az LG-k meg IPS panelesek, hozzáteszem HDMI 2.1 feature-ök terén a LG némileg lépéselőnyben van, viszont nem biztos hogy ez érdekes számodra.
Sziasztok!
A kiszemeltek:
LG SM9000, LG SM8610, Samsung QE75Q70, Samsung QE75Q85RA Ezek közül Ti melyiket és miért választanátok?!?!
Néztem már rengeteg tesztet, utánuk is olvastam, meg is néztem élőben, de egyelőre még mindig nem tudtam eldönteni hogy melyiket válasszam! Hátha tudtok nekem segíteni a döntésben! Remélem valakinek van tapasztalata legalább 1-1 modellel!
A kiszemeltek:
LG SM9000, LG SM8610, Samsung QE75Q70, Samsung QE75Q85RA Ezek közül Ti melyiket és miért választanátok?!?!
Na akkor sorban.eric.cartman írta: ↑2019.10.09., szer. 15:53Apropó!
Az alaplap (feltételezem, hogy azon van szinte minden a kijelző kivételével - talán a táp nem... - ebben speciel FRC sincs, mert natív 10 bites a panele)...
Szóval az alaplap fődarabnak minősül? Tehát újraindul a 2 év SONY garancia a cserélt alaplapra?
Tudja ezt valaki?
Jó volna felkészültnek lenni ebben a témában, mert feltételezem a szerviz nem feltétlenül lesz ebben előzékeny.
Köszönöm az építő válaszokat előre is!
(ui.?: jól elbeszélgetek itt magammal...)
Az sony tévém is csinálja ezt a nem reagálok semmire csak az áramtalanításra,és utána ok,de szerencsére ritkán.Alaplap csere elött is produkálta,meg utána is,de tényleg ritkán,szóval ezt a gondot lehet teljesen a csere sem fogja megoldani,de legyen szerencséd,és úgy legyen.
Én telóval levideóznám,vagy fényképezném a beállításokat,így könnyű lesz visszalőni.
Alaplapot az enyémen is cseréltek,de persze garihosszabítás nélkül,pedig tuti úgy kellett volna.Még szerencse hogy ebből nem lett gondom mert azóta lejárt még az a nem létező plusz gari is.Mondjuk akkor már annak is örültem hogy valahogy megoldódik a probléma,mert annyit harcoltam a szervizekkel,hogy ez a dolog akkor eszembe sem jutott.Heteket volt pl kecskeméten úgy hogy rá sem néztek,és mivel ezen nem kicsit kiakadtam,akkor kicserélték ott az alaplapot,ami olyan jól sikerült hogy nem is lett jó.Ezután már a központi szervízből jöttek ki,és kb egy óra alatt megcsinálta a szerelő nálam.
Szóval cirka öt hét alatt sikerült megoldaniuk garis tévé esetében az egy órás munkát,ráadásul két új alaplappal,fasza mi.
Én ha most vennék tévét,akkor tuti csak olyat,amire legalább öt év garit lehet kötni,mert ezek az alaplapok pl 100000ft-os tételek egy viszonylag olcsóbb tévénél is.
És a végére a vicc az az egészben,hogy mióta bekötötték a szélesebb sávon működő optikai hálózatot,azt a mediakártyát ismét nem fogadja rendesen a tévé,ami miatt már két alaplap is cserélve lett benne.
Most upc boxozok,azzal jó,viszont azt a gagyi boxot meg én rühellem,szóval nem egyszerű a sonyk élete sem,a használóiké meg még inkább nem.
Nem is lesz több sony tévém,ez biztos.
- eric.cartman
- Beköltözött

- Értékelés: 276
- Kapcsolat:
Apropó!
Az alaplap (feltételezem, hogy azon van szinte minden a kijelző kivételével - talán a táp nem... - ebben speciel FRC sincs, mert natív 10 bites a panele)...
Szóval az alaplap fődarabnak minősül? Tehát újraindul a 2 év SONY garancia a cserélt alaplapra?
Tudja ezt valaki?
Jó volna felkészültnek lenni ebben a témában, mert feltételezem a szerviz nem feltétlenül lesz ebben előzékeny.
(ui.?: jól elbeszélgetek itt magammal...
)
Tudja ezt valaki?
(ui.?: jól elbeszélgetek itt magammal...
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
- eric.cartman
- Beköltözött

- Kapcsolat:
Meg is válaszolom magamnak (hátha másnak egyszer segítség lesz):
Reggel hívtam az Etele úti Sony szervizt és miután visszahívott a szerelő, aki amúgy eléggé segítőkész és barátságos volt, elmondta, hogy ismert hiba és teljes alaplap cserével gyógyítják. Megrendeli és hozza házhoz majd helyszínen cseréli...
Még, jó, hogy garanciális a TV
Bele sem merek gondolni abba, hogy ha épp 6 hónap múlva jött volna elő ugyanez, akkor mennyibe fájt volna az új alaplap...
Ha már itt tartunk, tud valaki esetleg arra tippet, hogyan tudnám a TV teljes, személyre szabott beállításait költöztetni majd az új "agyba" veszteség nélkül? Őszintén szólva nem szívesen mennék át még egyszer a teljes finomhangoláson és jegyzetelni/fotózni sincs sok kedvem ezt a rakás bellítást.
Előre is köszi!
Reggel hívtam az Etele úti Sony szervizt és miután visszahívott a szerelő, aki amúgy eléggé segítőkész és barátságos volt, elmondta, hogy ismert hiba és teljes alaplap cserével gyógyítják. Megrendeli és hozza házhoz majd helyszínen cseréli...
Még, jó, hogy garanciális a TV
Bele sem merek gondolni abba, hogy ha épp 6 hónap múlva jött volna elő ugyanez, akkor mennyibe fájt volna az új alaplap...
Ha már itt tartunk, tud valaki esetleg arra tippet, hogyan tudnám a TV teljes, személyre szabott beállításait költöztetni majd az új "agyba" veszteség nélkül? Őszintén szólva nem szívesen mennék át még egyszer a teljes finomhangoláson és jegyzetelni/fotózni sincs sok kedvem ezt a rakás bellítást.
Előre is köszi!
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
- eric.cartman
- Beköltözött

- Kapcsolat:
Azt hiszem szervizt kell hívnom...
Sony 4K HDR (XE85) TV készenlét / Stand-by üzemmódból nem kapcsol vissza. Eleinte havi egyszer-kétszer, de mára van, hogy pár naponta csinálja. Sem az infra távval, sem app segítségével, de még a TV gombjaival sem lehet bekapcsolni. Ilyenkor kénytelen vagyok áramtalanítani és utána megy ismét.
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
Sony 4K HDR (XE85) TV készenlét / Stand-by üzemmódból nem kapcsol vissza. Eleinte havi egyszer-kétszer, de mára van, hogy pár naponta csinálja. Sem az infra távval, sem app segítségével, de még a TV gombjaival sem lehet bekapcsolni. Ilyenkor kénytelen vagyok áramtalanítani és utána megy ismét.
Találkozott már valaki ezzel a hibával?
Megszületett a döntés kuka :-(theo írta: ↑2019.09.11., szer. 09:04Üdv gondoltam leírom ide hogy más esetleg ne járjon így vagy fel legyen rá készülve 3 év használat után az LG oled tv beadta az unalmast csak hang van kép nincs. Szerviz felhív semmi gond majd föl fog hívni a szerelő megbeszélni a részleteket fel is hívott majd közölte hogy kétféle hiba lehet az egyik 90000 Ft a másik 300000 forint mondom fantasztikus egy hároméves tévén 300000 Ft os javítási költség kicsit viccesen hangzik így úgy döntöttem ha 90000 Ft ért javítható akkor megjavítjuk ha nem akkor kuka. Egy két nap és kiderül.
Kijelző csere 371000 Ft tipushiba úgyhogy nincs csere megy a levesbe.
Úgyhogy akinek LG Oled je van az imádkozhat csak.