Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

westie1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 18

Plazma

Hozzászólás Szerző: westie1 »

Sziasztok! 
Már régóta tervezgetem egy 50-es fullHD plazma vásárlását és rendszeresen nézegettem is a fórumot, hogy ki mit ajánl, de az általam kiszemelt Samsung PS50b530-ról nem találtam sok mindent. A másik kiszemelt az LG 50PS3000.
Élőben többször láttam mind2-t, nekem szinekbe és feketébe a Samsung győzőtt
de érdekelne a tapasztaltabb felhasználók véleménye. Továbbá az ár is a Samsung mellett szól.

Köszi!

Üdv!

Ha LG-t akarsz akkor a 50PS8000 az ár érkéban a legjobb a Samsungokon főleg az olcsobb kategóriában a 24p lejátszása akad.

nekem sem akad

Tv Samsung PS58B850 ,Apple IPad 64GB 3G+Wifi, MacBook Air
"Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle."

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Plazma

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Sziasztok! 
Már régóta tervezgetem egy 50-es fullHD plazma vásárlását és rendszeresen nézegettem is a fórumot, hogy ki mit ajánl, de az általam kiszemelt Samsung PS50b530-ról nem találtam sok mindent. A másik kiszemelt az LG 50PS3000.
de érdekelne a tapasztaltabb felhasználók véleménye. Továbbá az ár is a Samsung mellett szól.

Köszi!

Üdv!

Ha LG-t akarsz akkor a 50PS8000 az ár érkéban a legjobb a Samsungokon főleg az olcsobb kategóriában a 24p lejátszása akad.

nekem nem akad

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pityke78 »

Sziasztok! 
Ha most szeretnék plazmát venni olyan 250.000--es árkategóriában, akkor mit javasoltok? Régóta filózok a kérdésen és az utóbbi időben kicsit eltébláboltam az LCD irányába, de lehet visszatérek a plazmák közé.
Méretben a 46" lenne a kiszemelt áldozat.
Szóval jelenleg mi az ami best buy kategóriát képviselheti ebben az árszegmensben?

Köszönöm

Ha a "BEST BUY " kell akkor LG 50PS8000 abban benne van minden és a 24p lejátszás is sima.

Hát, nálam a plazma, az a Panasonicnál kezdődik és talán itt be is fejeződik. :foto:
Lehet ez kicsit furi, de ahogy olvasgattam a teszteket, híreket, ezzel nem vagyok egyedül, talán nem megalapozatlanul.
Azért köszi az LG javaslatot, de egyelőre maradnék a Panánál.
Esetleg így mi lenne a jó választás ebben a kategóriában?

Ha csak a Pana jöhet szóba, akkor miért kérdezted?

Jogos, elnézést hogy nem említettem.
Pana típusok között is szeretnék informálódni.

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: bgszoli »

Sziasztok! 
Ha most szeretnék plazmát venni olyan 250.000--es árkategóriában, akkor mit javasoltok? Régóta filózok a kérdésen és az utóbbi időben kicsit eltébláboltam az LCD irányába, de lehet visszatérek a plazmák közé.
Szóval jelenleg mi az ami best buy kategóriát képviselheti ebben az árszegmensben?

Köszönöm

Ha a "BEST BUY " kell akkor LG 50PS8000 abban benne van minden és a 24p lejátszás is sima.

Hát, nálam a plazma, az a Panasonicnál kezdődik és talán itt be is fejeződik. :foto:
Lehet ez kicsit furi, de ahogy olvasgattam a teszteket, híreket, ezzel nem vagyok egyedül, talán nem megalapozatlanul.

Ha csak a Pana jöhet szóba, akkor miért kérdezted?

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Sziasztok! 

Köszönöm

kpal
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: kpal »

Sziasztok! 

Köszönöm

TV: LG 50PC51 MOZI: LG LHT-760IA FELVEVŐ: Philips 3305

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Sziasztok!

Köszönöm

roberto85
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: roberto85 »

Sziasztok! 

Köszi!

Üdv!

Samsung lesz belőle.
Abban tudna valaki segíteni, hogy az első x órában milyen beállítások javasoltak?

kpal
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

:foto: Végre megjött
Egészséggel használd ezzel évekre megoldottad a tv vételet.

kpal
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Sziasztok! 

Köszi!

Üdv!

szilvás
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Plazma

Hozzászólás Szerző: szilvás »

:foto: Végre megjött
Gratulálok a tv-hez!
Milyen a kép? Tapasztalatok?

Én a Pana 42g20-ast figyelgetem a neten, van valakinek erről a tv-ről konkrétabb tapasztalata?

westie1
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Ára?

"Nincsen semmi, ami igazságosabban van elosztva mint a józan ész; mert mindenki azt hiszi, jutott neki belőle."

westie1
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Gratulálok a G20-as hoz:taps:

diy_mu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Plazma

Hozzászólás Szerző: diy_mu »

Végre megjött

roberto85

Plazma

Hozzászólás Szerző: roberto85 »

Sziasztok!

Köszi!

Üdv!

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Teaway »

"nem baj ha van USB vagy kártya olvasási opció ahonnan esetleg divxet lejátszana a készülék.egyelőre ez van a jelöltek listáján: LG 42PQ2000, Panasonic TX-P42C10E/S"

Akkor a C10 máris kiesett, mert ugyan van rajta kártyaolvasó, de az csak képeket kezel.

Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50

kpal
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Nem is tudom....az én lányom még sosem panaszkodott villódzásra,pedig elég sokat ül a plazma előtt.Megjegyzem én se és a párom se érzékelt még ilyesmit.A képminőségre pedig nagyon kényes vagyok,ezért is vettem plazmát hosszú-hosszú hónapok keresgélése és nézelődése után.Nem bántam meg,filmekkel (elsősorban HD) sokkal szebb a képe,mint a kategóriatárs lcd tévéknek.Szerintem a Tv adás képe is élvezhetőbb,mint egy lcd-vel (bár ez függ a szolgáltatótól is).Más...valaki itt pár hsz-szel visszább irt a beégésről és melegedésről.A beégés az elmúlt 2-3 évben gyártott plazmákra már nem jellemző egyáltalán.A melegedésről meg annyit,hogy 5-6 óra tévézés után is épp csak langyos a Tv hátlapja (ennyire még a crt Tv-m is melegedett).
Egyedül a fogyasztás az,ami az lcd esetén kevesebb,de normál használat esetén szerintem nem számottevő (napi 5-6 óra).

Nekem sincs beégés a lassan 2.5éves LG-n szóval ettöl nem kell félni. A melegedés is atolfügg hogy van beállitva a kép.

fullaki
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: fullaki »

Lajos1966
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 23

Plazma

Hozzászólás Szerző: Lajos1966 »

Nem is tudom....az én lányom még sosem panaszkodott villódzásra,pedig elég sokat ül a plazma előtt.Megjegyzem én se és a párom se érzékelt még ilyesmit.A képminőségre pedig nagyon kényes vagyok,ezért is vettem plazmát hosszú-hosszú hónapok keresgélése és nézelődése után.Nem bántam meg,filmekkel (elsősorban HD) sokkal szebb a képe,mint a kategóriatárs lcd tévéknek.Szerintem a Tv adás képe is élvezhetőbb,mint egy lcd-vel (bár ez függ a szolgáltatótól is).
Más...valaki itt pár hsz-szel visszább irt a beégésről és melegedésről.A beégés az elmúlt 2-3 évben gyártott plazmákra már nem jellemző egyáltalán.A melegedésről meg annyit,hogy 5-6 óra tévézés után is épp csak langyos a Tv hátlapja (ennyire még a crt Tv-m is melegedett).
Egyedül a fogyasztás az,ami az lcd esetén kevesebb,de normál használat esetén szerintem nem számottevő (napi 5-6 óra).

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Plazma

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

.... a legfontosabb dolgot, hogy bármit is vesz azt mindenképpen meg kell nézni élőben is.

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: qwas »

Köszönöm a válaszokat mindenkinek. A továbbítottam a címzett fele az információkat és a legfontosabb dolgot, hogy bármit is vesz azt mindenképpen meg kell nézni élőben is. A gyerekeknél még lehet némi gond a vélemény elmondásával mert a nagyobbik 3,5 a kissebbik meg most múlt 2.

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Plazma

Hozzászólás Szerző: venomer »

Szerintem a gyerkocoknek be kellene mutatni a plazmat, hogy bantja-e a szemuket a villodzas. Es kerem ne is krealjunk ebbol hitvitat, vannak akik teljesen jol el vannak vele, masoknak lehetetlenne teszi a nezeset - ezert sajnos nekem sem lesz soha plazmam, jo kep ide vagy oda

fullaki
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: fullaki »

2009.11.26-tól elolvastam a hozzászólásokat és bár már voltak ilyen kérdések szinte semmi eredménnyel, megkérdezném a következőt. 
Az öcsém szeretne valamilyen új generációs Tv-t venni (LCD/Plazma). Még igazából nem tudja melyik technológiát, de egyelőre a plazmára hajlik valami miatt, ezért is írok ide. Tehát a kérdésem az lenne, hogy 120.000-150.000 Ft-os kategóriában milyen tv-t vegyen ha főleg a gyerekei néznek rajta rajzfilmet DVD-n valamint csak tv adások mennének rajta. Élőszereplős DVD csak ritkán HD anyag és számítógép sosem. Szekszárdon lakik, ahol a helyi kábelszolgáltatónak elég tisztességes képminőséget sikerül adnia. Ha még belefér az árba akkor nem baj ha van USB vagy kártya olvasási opció ahonnan esetleg divxet lejátszana a készülék.

egyelőre ez van a jelöltek listáján: LG 42PQ2000, Panasonic TX-P42C10E/S

A válaszokat előre is köszönöm, ha meg némi indoklás is
jönne velük azt meg mégjobban.

Ha nekem kellene tv-t vennem az általad leírt preferenciákkal akkor én LCD -t vennék, azon is elgondolkoznék, hogy feltétlenül szükséges-e a 42" os méret. Mivel mint írtad főként rajzfilmet néznének rajta gyerekek (ami a gyakorlatban azt jeleni, hogy szinte mindig üzemel), a plasmák meg ugye csak öregednek a használat során, a fogyasztásuk is nagyobb valamivel és a helyiséget is rendesen fűtik ( mondjuk egy 42" os lcd sem kifejezetten hideg néhány órás üzem után ), a beégés lehetőségéről ne is beszéljünk (ez persze kivédhető, csak nem hiszem, hogy a gyerekek sokat figyelnének rá ).
Ha a hétvégi mozizás is szerepelne a listádban, és gyerkőc moziztatás nem akkor én is plasmát javasolnék.

Nem értem a tanácsod. Ilyen árkategóriában DVD-re és tévézésre egyértelműen plazma. Talán az alapmodellek közül inkább lg és samu.

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

2009.11.26-tól elolvastam a hozzászólásokat és bár már voltak ilyen kérdések szinte semmi eredménnyel, megkérdezném a következőt. 
Az öcsém szeretne valamilyen új generációs Tv-t venni (LCD/Plazma). Még igazából nem tudja melyik technológiát, de egyelőre a plazmára hajlik valami miatt, ezért is írok ide. Tehát a kérdésem az lenne, hogy 120.000-150.000 Ft-os kategóriában milyen tv-t vegyen ha főleg a gyerekei néznek rajta rajzfilmet DVD-n valamint csak tv adások mennének rajta. Élőszereplős DVD csak ritkán HD anyag és számítógép sosem. Szekszárdon lakik, ahol a helyi kábelszolgáltatónak elég tisztességes képminőséget sikerül adnia. Ha még belefér az árba akkor nem baj ha van USB vagy kártya olvasási opció ahonnan esetleg divxet lejátszana a készülék.

egyelőre ez van a jelöltek listáján: LG 42PQ2000, Panasonic TX-P42C10E/S

A válaszokat előre is köszönöm, ha meg némi indoklás is jönne velük azt meg mégjobban.

Ha nekem kellene tv-t vennem az általad leírt preferenciákkal akkor én LCD -t vennék, azon is elgondolkoznék, hogy feltétlenül szükséges-e a 42" os méret. Mivel mint írtad főként rajzfilmet néznének rajta gyerekek (ami a gyakorlatban azt jeleni, hogy szinte mindig üzemel), a plasmák meg ugye csak öregednek a használat során, a fogyasztásuk is nagyobb valamivel és a helyiséget is rendesen fűtik ( mondjuk egy 42" os lcd sem kifejezetten hideg néhány órás üzem után ), a beégés lehetőségéről ne is beszéljünk (ez persze kivédhető, csak nem hiszem, hogy a gyerekek sokat figyelnének rá ).
Ha a hétvégi mozizás is szerepelne a listádban, és gyerkőc moziztatás nem akkor én is plasmát javasolnék.

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: qwas »

Neked is köszönöm.

"100 Hz-es képfrissítés 600 Hz-es subfield vezérléssel" Ezt esetleg egy bővitett mondatba leirva? Oké közben a Samsung oldalán megtaláltam mi ez.

Ránézek a Samsungra is közben.

Minden egyéb javaslat szívesen fogadott.

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”